NÅ HOLDER DET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset
Dette er nesten litt flaut å innrømme, men vi har vært skummelt mye på The Cheesecake Factory her på Hawaii. HAHA! Vi oppdaget ved en tilfeldighet at det fantes her, og etter ett besøk var vi frelst. Problemet er jo at vi vil prøve alt på menyen, så vi har endt opp med å gå tilbake gang på gang... Noen ganger har vi endt opp med å bare spise ett måltid i løpet av hele dagen, fordi vi blir så himla mette på her. Jaja, det er vel økonomisk i det minste? Vi har til og med hatt så lyst til å spise der at vi har ventet på bord i opptil en og en halv time - men det er null problem, man tar bare med seg ventedingsen, går på shopping, og vender tilbake til restauranten når den blinker og vibrerer. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset
Vel, etter at vi spiste der i går igjen, sa det i hvertfall stopp for meg. Det er jo ikke sånn at vi har vært der hver eneste dag, men alt for ofte. Hehe. Det finnes jo så mange bra restauranter her, så det blir for dumt å sitte i samme hjørne hver eneste kveld. 

En liten funfact i farta! Det er sykt mye duer og andre fugler her. Men til og med de er snillere på Hawaii enn hjemme. De tasser rundt på restaurantene, men aldri i verden om de gjør et forsøk på å stjele maten din. Throwback til da jeg så en dame med pølse bli angrepet av en måke på Aker Brygge. Ok, nå skal jeg slutte å snakke om mat. Vi kom nettopp hjem fra middag ute, og nok en gang tror jeg virkelig på at jeg aldri kommer til å bli sulten igjen. 

19

ELSKER Cheesecake Factory, så jeg forstår dere godt. Hvis dere ikke allerede har prøvd, må dere prøve Chicken Madeira der en gang. Jeg bestilte det hver gang jeg var der da jeg bodde i California, noe av det beste jeg har smakt.

Cathrine: oi, kanskje vi må tilbake bare én gang til da :D haha. Har du prøvd orange chicken? Har ikke turt å bestille den..

Hei!

Vet ikke hvor lenge dere har igjen, men kom dere til North Shore før dere skal hjem! Tar i overkant av fire timer å kjøre rundt hele Oahu, så om dere ikke har vært på de øde strendene North Shore har å by på, så bør det oppleves. Om dere vil hoppe i fallskjerm så bøøør dette også gjøres her. Det går buss rundt hele øya så er enkelt å komme seg rundt, men de gønner heftig aircondition, så ta med ekstra genser. Og sjekk gjerne ut restauranten Duke's, de hadde hvertfall digge waffel fries i 2012, heh.

Skal ikke være greit - du og du for noen porsjoner med mat dere fikk!!

Henniie: i know, ekstremt :O

Kjempe glad for gode ferietips fra Hawaii! Jeg reiser dit i april, så jeg håper det kommer mer :) Ser helt fantastisk deilig ut!

Anne: ååå heldig!! Skal få oppsummert litt etter endt tur <3

det så godt ut :D

Det ser knallgodt ut og du stråler virkelig glede her:) Og nå må jeg gjøre alt jeg kan for å ikke google Cheesecake factory meny!!!

Anonym: dont do it! Hehe. Det må oppleves IRL <3

Hjelp, må jo være en halv kilo pasta der... - minst! :D

Anonym: jepp! Har fått en ekstra valk på ryggen mens jeg har vært her. Men det er verdt det! Hehe :D

Hvor er genseren din i fra? kjempe fin :-D

tinaa: Zara :-)

Hehe, det synes jeg dere bør! :D Jeg har ikke smakt orange chicken siden jeg alltid endte opp med det samme (...)

Cathrine: fort gjort, Hehe!

Nydelig bluse, eller kjole :) Kan jeg spørre hvor den er fra?

Marit: Blusen er fra Zara! :-) Klem

prøv oreo dream extreme! veldig mettende så dere kan sikkert dele den, me sååååå god

Skriv en ny kommentar