I LOVE THIS ONE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
                                                                              - YVES SAINT LAURENT - 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Her er enda et innkjøp jeg gjorde på Hawaii! En beige, vakker liten sak fra YSL. Jeg vet at dette er vesken "alle har", men den er så klassisk og fin at det skjønner jeg godt. Jeg har virkelig manglet den perfekte selskapsvesken, og har utsatt det lenge fordi jeg hadde lyst på en beige Chanel. Men å kjøpe en så dyr veske i beige? Det tør jeg ikke. Så da ble denne fra YSL en veldig fin nummer to :-) Jeg syns den er perfekt til det meste, både bryllup, fest, shopping og kafébesøk. Den er kanskje ikke så fin til boblejakka i vinter (haha), så den får hvile seg i noen måneder nå. 

Hvis du skal til Honolulu har jeg to shoppingtips til deg som er ute etter fine vesker og den slags: Luxury Row og Ala Moana senteret. Vi brukte timevis begge steder, det var så bra utvalg og fine priser hvis man i det hele tatt kan si det. Vesken min er forresten ganske mye mørkere i virkeligheten, men det er jo så mørkt i dette landet at jeg måtte... Work my magic :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
I skrivende stund sitter jeg i kosedressen og drøyer å bevege meg ut. Jeg skal komme meg hjem til Tønsberg i dag, hvor både tilvalgsmøte og pappas 50 årsdag venter i løpet av uken. Men jeg er vel ikke den eneste som gruer meg til å gå ut i dette været...? Nå vet jeg ikke om det er likt som i går, men da var det i hvertfall så glatt at hele Oslo minnet om opptaksprøven til Disney On Ice. Jeg måtte virkelig konsentrere meg for å ikke le høyt, av stive menn med stresskoffert, som staket seg bortover isen. På kvelden følte jeg meg som ondskapen selv fordi jeg bestilte sushi med sykkelbud. Men i følge sykkelbudet hadde han piggdekk, så det var ingen fare. Hadde dødd av dårlig samvittighet om noen hadde brukket en arm bare fordi jeg ikke orket å gå ut og handle mat selv. Kan tenke meg det var stappfullt på legevakten i går også, uffamei.

Nå skal jeg bælme dagens tredje kaffe og ta meg sammen. En ting er i hvertfall sikkert, det blir kosedress, boblejakke og komfortable sko på reisen, dårlig vær er en veldig god unnskyldning for å se ut som en dass. Ønsker alle sammen en fiin dag  

20

For en nydelig og enkel veske! Ha en fin dag ;*

Martine Ellefsen: takk det samme! <3

så fin :D

Lite tips: Gjør teksten på headeren hvit, i stede for gull. Hos meg ser man ikke prikken på "i", og nesten ikke streken heller. Så det ser ut som det står "da wulff", hehe. Men det kan jo være litt morsomt i seg selv det da ;)

Ja det er sikkert ikke så gøy å komme hjem til dette været fra Hawaii. Velkommen hjem, Ida<3

Freshsister: tusen takk <3

Lekker :) Pris?

Ååh, SÅ lekker! Gleder meg til å se den i antrekk når været lar hormonene hvile ;)

Lizbeth Osnes: hehe, måtte det skje snart!

Denne er helt perfekt!! Så heldig du er <3 Jeg håper du nyter kvelden!

xplor: takk det samme <3

Hei du! Jeg ser jo du handler for noen tusen når du er utenlands. Blir det ikke mye toll? Og lønner det seg da å handle den varen i utlandet ? :)

M: Hei :) Man må betale 25% av summen i toll når man kommer til Norge. Noen av tingene jeg kjøpte får man ikke tak i i Norge, andre ting var billigere på Hawaii enn i Norge, slik at det gikk opp i opp med tollen. Men Céline for eksempel blir dyrere med toll, enn å kjøpe hjemme. Så det kan sikkert være lurt å være oppdatert på prisene hjemme, hvis det er noe man ser for seg å kjøpe. Evt ringe til butikker hjemme når man er borte, hvis det kan spare en for flere tusen :-)

Drømmeveska! <3 Hvor mye betalte du i kr.? Står så mye forskjellig overalt. Er den billigere i utlandet enn i Norge?😊

Anonym: det var 20% rabatt i butikken. Og vet at Kristina sin var mye dyrere da hun kjøpte i Cannes, så var nok noe billigere enn andre steder på Hawaii ja :-)

Hei, får vi se hva du kjøpte fra Celine?

Ada: jeg kjøpte ikke noe fra Céline på Hawaii, det var det Kristina som gjorde :-)

Åå, den var fin! Den er deg vel unt altså <3 Velkommen hjem, fine deg <3

Charlotte: tusen takk, snille du <3

Så fin den er! <3

Men hvor stor er den? Og hva heter modellen? Er dette vesken som egentlig kommer med en "tassel"? :-)

Skriv en ny kommentar