ENDELIG ER DE HER

Annonse
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset
Endelig kan jeg dele nyheten om at NailCare er på markedet! Jeg delte nyheten om disse vitaminene med dere i august, men det har ikke vært mulig å kjøpe dem før nå. Så til dere som har etterlyst dem: de kan kjøpes HER :D 

NailCare er en vitamin som man kan innta to ganger daglig, og som inneholder sink, vitamin C, vitamin B6 og biotin. Hva produktet skal være godt for ligger vel i navnet! De skal gi nærng til vekst av negler, og er spesielt utviklet for å bidra til og opprettholde sterke og naturlige negler. Det skal sies at produktet ikke har noen virkning på ferdig utvokste negler, og at kroppen bruker lang tid på neglevekst. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset
                                                                                         - NAILCARE - 

Da jeg var hos negledamen min tidligere i uken, fikk jeg virkelig bekreftet hvor sterke neglene mine er. Hun syns det var tungt å file dem, haha. Men hun påpekte også at de ikke vokser spesielt fort, og det overrasket meg litt siden jeg har fått den effekten på håret av HairCare fra samme merke. Men at neglene ikke vokser fortere enn vanlig er egentlig et pluss, for det er jo ikke akkurat gratis å ta manikyr hele tiden ;-) Neglene mine pleide å være bøyelige før, så det sier jo litt om hvilken effekt jeg har hatt av vitaminene. Dessuten gjør det aldri vondt å få manikyr lengre - tidligere syns jeg det har brent sånn ved filing og tørking under UV-lampe. Gruet meg nesten like mye til negletime som til tannlegetime! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset
                                                                                          - 2 OM DAGEN - 

Hvis du vil prøve NailCare kan du bestille din første pakke til 149,- HER! Det er ikke bindingstid, så hvis du ikke ønsker å fortsette, er det bare å sende en mail til kundeservice. Men det anbefales at man går på dem en stund for å oppnå gode resultater - husk at sterke negler kommer fra innsiden! 

17

Når begynner du på skolen igjen? :-)

Og kan du ha QA snart?

Hei Ida! Ikke noe som henger sammen med innlegget, men jeg lurte på om du enda snuser? Leste slutte-innlegget ditt nylig da jeg googlet litt som snusslutt fordi jeg holder på å slutte selv, og lurte på om du har greid å holde deg? :)

Hvor er den fine cardiganen fra?

Hei. Jeg vet dette egentlig er helt feil plass å spørre. Har bladd gjennom innleggene dine fra Bali, men har likevel noen spørsmål jeg håper du vil svare på. Vi er 3 jenter som vil på ferie dit i juni. Vi har bare 8 hele dager der nede og har derfor lyst til å ha 2-3 dager på gili og resten i seminyak. Egner seminyak seg for disse dagene? Vi liker å ligge mange timer på stranda om dagen, kanskje padle litt, ta en båttur og ut å spise, ha litt drinker og shoppe litt på kveldene. Hvordan ser stranda ut i seminyak? Ligger alt veldig sentralt slik at vi kan bo på stranda og få alt rett rundt oss?

Og hvilke vaksiner tok du?:)

Hei,

Du reklamerer og anbefaler en haug med produkter som du skryter opp i skyene, og dette er det beste osv. Jeg kan sikkert ramse opp 20 forskjellige produkter.

Bruker du disse selv, eller skriver du dette for at det er annonse og at dine oppdragsgivere skal få valuta for pengene? Setter du deg faktisk inn i hvor produktene er laget, hvor trygt det egentlig er, eller er det pengene du får for annonsen som gjør at du skriver som du gjør?

Tenk hvis du plutselig en dag reklamerer for noe som ikke viser seg å være slik det skal være og mange som følger bloggen din går fem på. Det kan bli kritisk. Håper du virkelig setter deg inn i produktene du reklamerer for.

Fin blogg forresten, du er ei søt jente! :)

Kan du vær så snill å komme med en update på haircare-fronten?

Hei Ida! Nå føler jeg meg noe dum som spør om dette, men jeg kjører på. Jeg går på skincare fra samme merket. Jeg tar alltid de to tablettene samtidig, men er det meningen at man skal ta den ene til morgenen så en igjen på kvelden?

Linn: Hei Linn! :-) Jeg har ikke testet Skincare (har dog veldig lyst, er du fornøyd?) så det vet jeg ikke. Men med NailCare og HairCare tar jeg alt på en gang, ellers glemmer jeg. Klem

Hvor er buksene dine fra?? FIn du er :)

celine: Samsøe :-)

Takk for svar Ida! Ja, jeg er veldig fornøyd! Tok ca 3 mnd før jeg så noe effekt og har enda en liten vei å gå, men huden har blitt mye bedre.

Siden jeg først legger igjen en kommentar vil jeg også skrive at jeg virkelig liker bloggen din. Har følgt deg ca siden du starta og du er den eneste bloggeren jeg fortsatt følger. Du har en herlig og humoristisk fremstilling i ca alle innleggene. Masse lykke til med alle valgene til leiligheten, blir spennende å se resultatet :)

Linn: så bra! Kanskje jeg må hive meg rundt og teste :-) Så hyggelig å høre, tusen takk for det <33

Hei,

Ser det bare er positive kommentarer som kommer på bloggen din. Jeg sendte deg en her på bloggen din i går som ikke var ufin, bare et konkret spørsmål, men det var tydeligvis ikke noe poeng i å godkjenne. Jeg får ta spørsmålet mitt om det der til andre instanser siden du ikke var villig til å svare.

Da kan det jo hende andre også begynner spørre om de samme tingene.

Mvh

Carl .

Hei :) Hvor lenge varer en pakke?

Mine negler er også helt bøyelige og de fliser seg hele tiden.

Vil de bli like svake og bøyelige hvis man slutter med Nailcare?

Hei Andreas/Carl! Du kaller deg Andreas og signerer med Carl. Har du bestemt deg for hvem du er? Fremstår som du har en agenda med all denne kritikken din under falske navn. Ser ikke så bra ut ;)

Anonym: Haha, jeg hang meg opp i det samme

Hei! Hvor er cardigan-jakken fra? Den var så fin! :)

Skriv en ny kommentar