SERIETIPS PÅ EN MANDAGSKVELD

I skrivende stund sitter jeg på toget på vei hjem til Oslo, etter en lang diskusjon hjemme om å bli kjørt hjem. Det kom ikke på tale. Hmf... Det kommer jeg alltid til å gjøre for mine fremtidige barn. Punktum. Over til seriene: det begynner å bli lenge siden jeg har hatt en "4 to watch", men nå har jeg endelig noen anbefalinger som er bra nok til å se dagens lys!

♥ Unge lovende: er tilbake med sesong 2. Jeg jubler! Denne serien er så ekte og fin. Akkurat som når jeg ser på Skam, kan denne serien få meg til å føle på flauser og hearbreaks som egentlig ligger gjemt langt bak i hjernelabyrinten. Du kan betale NRK-lisensen med glede, og se serien "gratis" her

♥ 60 Days In: så jeg to episoder av på flyet hjem fra Hawaii, og herregud så spennende! Et guffent fengsel i USA sender helt vanlige mennesker som undercovers inn bak murene, i håp om å få informasjon om hvordan kriminalitet foregår på innsiden. Etter at jeg kom hjem har jeg sett resten av episodene her

♥ Flukt: er noe av det vondeste og fineste jeg har sett på lang tid. Leo er virkelig rette mann til denne jobben, og det at han har opplevd noe av det samme som de han møter i serien, gir det en helt annen dybde enn hvis en random reporter-blondie gjorde det samme. Du kan se den på NRK.no her

♥ Homeland: er tilbake med ny sesong hvis du ikke visste det! Jeg elsker Homeland, selv om det gjør meg litt redd for verden. Det er så spennende at jeg ikke klarer å la være å se på likevel. Håper denne sesongen blir like bra som de forrige. Du kan følge Homeland på TV2 eller se det på Sumo. 

Hva er dine planer for kvelden? Se på serie, kanskje? Jeg skal i hvertfall rett hjem, ta meg en dusj og hoppe under dyna sammen med Farmen ;-) Jeg orker nesten ikke tanken på at jeg skal på skole i morgen, men det er sikkert bare en slitsom tanke fordi ferien har vært så laaang. God mandagskveld! 

23

Potetgull, dip, ansiktsmaske og Farmen Kjendis er min plan :-)

Men jeg er litt forvirret. Ser at verken du, Kristina eller Tine Monsen var nominert til noen av prisene på Vixen blog awards - som for meg er veldig merkelig. Dere er mine favorittblogger, og du burde helt klart både vært nominert til og vunnet årets livsstilsblogg! Du er et fantastisk forbilde :-)

Marie: høres ut som en nydelig plan! Jeg kom dessverre hjem til tomt kjøleskap, så prøver å kose meg med en mugge vann, haha ;p Så hyggelig at du syns det! <3 Tror nok det er slik at de bloggerne som ber leserne nominere seg/stemme på seg er de som blir nominert og vinner. Og det har jeg ikke gjort, så det er kanskje ikke så rart :-) Klem

takk for tips!

ha en fin kveld <3

Er så enig! Unge lovende er bare helt fantastisk! Det er nesten for gale å si offentlig men når jeg så at hele sesongen lå ute klarte jeg ikke å stoppe. Nå er samtlige episoder sett og jeg bare venter på sesong 3.

Next up blir 60 days in! Den virker såå spennende :-D

Elsker Unge Lovende! Eg har og fått skikkelig dilla på the Good Wife, langt etter alle andre :) I kveld skal eg streame siste episode av the Bachelor - sjukt underholdende, haha!

Søren, enda flere serier jeg må se!! Gjør ikke annet når jeg kommer hjem fra skole og praksis 😂 The OA ble jeg ferdig med på to dager. Takk for gode serietips - nå blir det enda mindre tid til å trene og gjøre fornuftige ting.

Christina: hehe, baaare hyggelig :D <3

Hei, får vi se innkjøpene dine fra Hawaii ? Spurte Kristina om det samme,men den kommentaren ble Ikke godkjent

Ada: Hei :-) har allerede vist flere av innkjøpene, kommer ikke til å lage egne innlegg om alt som ble kjøpt. Men alt dukker sikkert opp når det blir brukt!

Takk for tips! :-) Har et bittelite ønske om filmtips også, det kommer alltid godt med.

Unødvendig å skrive "random reporter-blondie"

Anonym: takk for at du delte din mening

Hei:)

Jeg kjenner deg ikke , men slik jeg får inntrykk av deg på bloggen, så virker det ikke at du skal være en mor som kaster alt og kjører barna sine dit og datt når det passer dem, men ikke deg, så tror ikke at foreldrene dine gjorde feil i å ikke kjøre deg:) Du kan da ta toget:)! Ikke vær så "diva":) selvfølgelig er det lettere for deg å bli kjørt, men ikke en nødvendighet akkurat :)

Takk for tips! Nå har jeg litt å se på etter jeg er ferdig med gilmore girls :-)

Ha en fin kveld <3

Henriette: Takk, samme til deg <3

Haha, anonym sin kommentar over her er priceless. Det går jo ikke an å skrive noen ting nesten, uten at noen føler trangen til å være politisk korrekt. Blir gal av det! Minner meg om denne youtube-filmen: https://www.youtube.com/watch?v=ceS_jkKjIgo

Therese: haha, spot on!!

Spot on på serier du, Ida! 60 days in binga jeg forrige helg, og jeg digget det og drømte om fengsler flere dager etterpå haha.

Lilly: haha, uff! Tenk å være der inne, hadde ikke sovet et sekund...

Jeg elsker Homeland, men nå har det kommet så mang sesonger, at jeg begynner å bli litt redd før hver nye sesong! Tenk om Homeland plutselig blir like smørjete som Lost (om du har sett Lost da) ble. Halp!

Ha en fin kveld :)

Marina: ja, det kan plutselig gå galt! Hehe. Har ikke sett Lost, og har hørt at det er like greit :O Fin kveld til deg også <3

så fine tips! Vurderer å se på unge lovende

Du burde se Chicago P.D hvis du liker serier som blant annet SVU :)

Jeg prøvde meg på Homeland, men jeg ble så sinnsykt stressa av hun som har hovedrollen, så jeg klarte bare å se første sesong 😄

Skriv en ny kommentar