GOD HELG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
                                                                                        - SATURDAYS - 

Wow, dette tror jeg er den lengste uplanlagte bloggpausen jeg har hatt på mange år. To hele dager! Men ja, jeg lever. Og jeg har ikke reddet verden siden sist. Jeg har vært på skolen, prøvd å lese artikler til bacheloroppgaven, klippet av noen centimeter på håret, sett en hel sesong av en serie, vært på besøk hos Side2, sovet masse, kranglet med en daff bukett tulipaner, og begynt å se en serie til. Nå er jeg ikke i tvil om at daffheten min kommer av årstiden og været. Fun fact: da jeg var yngre måtte jeg ha lysbehandling på mørkeste vinteren! Hva da livsglede... Hehe. Det føles rart å egentlig være så fornøyd med livet generelt, men så bare gidder ikke kroppen. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Men å ligge i dvale gjør ikke noe bra for meg. Så i dag har jeg bestemt meg for å ta meg sammen. Ingen har dødd av å være trøtt før, og ingen har dødd av at det er mørkt. Eller, kanskje? Poenget er i hvertfall at man kan jo ikke vente med å leve til våren. 

Det var forresten litt rart å våkne opp i Oslo i dag, for mammaen min har bursdag! Men hun skal i en annen sin bursdag i dag, og derfor ble vi enig om at det var tullete at jeg skulle komme hjem bare for å spise frokost. Eller, hun ble enig. Jeg har selvfølgelig hatt mareritt i flere netter, om at jeg har glemt å kjøpe gave, glemt å ringe hjem og si gratulerer, og så videre. Hehe. Gratulerer med dagen, mammaen min! Du er verdens beste 

12

Gratulerer med dagen til mammaen din! :) Og lykke til med bacheloroppgaven din!

Henniie: tusen takk <3

Hei igjen :-) du er nok ekstra utålmodig just nå og ivrig etter å bli ferdig med hele "dritten" men prøv likevel å ta deg sammen og "gi allt" nå i den viktige innspurten! Så kan du snart sitte i solen igjen å slappe av og tenke "jeg gjorde mitt beste!" med god samvittighet (og resultater). Du kommer til å angre senere om du slakker av nå i innspurten. Håper dette går bra for deg. Var selv gjennom en laaang steinhard teoretisk skoleperiode for noen år siden som nesten tok knekken på meg. Ca. 20% av de som startet på studiet gav opp eller strøk underveis men jeg holdt ut og fikk til slutt en bra eksamen. Som jeg er veldig glad for at jeg klarte. Så det gjelder å stå på og ikke gi seg. Det får du/man igjen for senere. Så lykke til videre vel ferdig med dette også snart :-)

Jan: takk for det Jan, skal så klart gjøre mitt beste og prøve å motivere meg selv :-) Bra du kom deg gjennom det!

god helg til deg <3

Hege Kristin: takk det samme <3

Hvilken frisør bruker du i Oslo? :)

Håper du har en fin helg! Når det gjelder tulipanene må du kutte de rett av med en skarp kniv, og sette i kaldt vann, men ikke så mye. Skal bare være litt vann på, når du har den mengden du har nå, så blir de lange og hengende. Bare et lite tips fra en blomsterdekoratør :-*

Caroline: Takk for tips! <3 Men jeg skal aldri kjøpe tulipaner igjen...... Hehe.

Hvor er den fine kaffekoppen fra? :)

Kikki: kjøpt på Kitchn hvis jeg ikke husker heelt feil :-)

Frisør gadd du ikke svare på nei, det betyr vel at det ikke er sponset og DA vil du ikke dele. Fysj

Skriv en ny kommentar