SNUS PÅ PUTA OG ANROP MAN ANGRER PÅ

Processed with VSCO with c3 preset
Jeg innså nettopp at jeg ikke har vært på fest siden 15. juli. Det er over et halvt år siden! Jeg har tatt noen glass vin på middager, spillekvelder, julebord - og på flyturer så klart, men siden midtsommer har jeg ikke... Festet? Herregud, det høres så harry ut. Men dere skjønner hva jeg mener. Ingen gnagsår, fylleangst eller snussaft på putetrekket. Ingen fylle-SMS, krisemøter med jentene på søndager eller nye bekjentskaper som jeg helst skulle vært foruten. Ingen meterlange taxikvitteringer i jakten på en åpen Mc Donalds, ingen hullete strømpebukser fra Pierre Robert og ingen hodepine.

For et kjedelig liv! Neida. Men jeg kjenner at jeg savner "den type gøy" littegrann, så jeg gleder meg faktisk til å dra ut i kveld. Først skal jeg til Selma på innflytningsvors, og mer enn det vet jeg ikke. Mitt eneste mål for kvelden er at jeg ikke krabber opp i min egen seng klokka 23 med en gave fra Ronald McDonald.... Fort gjort når det er en stund siden sist ;-) 
Processed with VSCO with c3 preset
Lenge leve webcam når man har dårlig tid! Blir jo helt nostalgisk. Tror faktisk mine første bloggår bestod av 97% webcam-bilder. Ok, nå må jeg faktisk skli bort til bussen. Vi snakkes i morgen :-) 

13

Kos deg! Prøv, det er sykt vanskelig, men kroppen takker deg i morgen, å drikke en enhet vann per enhet alkohol :) Paracett/alergitablet før du legger deg og gjerne aloevera vann før du legger deg. Aloe vera hjelper kroppen med og bryte ned alkoholen :)

så fin du er :D

kos deg i kveld <3

Hege Kristin: tusen takk <3

Hei Ida! Så utrolig fin du var på håret! Hvilken krølltang bruker du?

Klem <3

Kristi Bruusgaard: tusen takk :D her har jeg bare krøllet med helt vanlig glattetang. Klem <3

Sikkert alle studiene som hindrer festingen, så mye å gjøre at man ikke tør å ta pauser for å feste og sånt. Sånn er det med meg ihvertfall <3 Du er søt på webcam btw <3

Hei:)

Hva skjer med Kristina ? Hun har ikke oppdatert siden 26.01.

Har hun også blitt fristet til å takke ja til freia stuntet som fotballfrue gjorde og lene orvik ?

Anonym: Hei :-) Nei, tror det er fordi hun er syk stakkars.

Kos deg masse i kveld! Og et spørsmål, hvor fikser du vippene dine? <3

hvilken leppestift har du her? Veldig fin!

aline: YSL rouge volupte shine eller noe sånt :-)

Ler av snus på puta. Ble mitt utfall av lørdagskveld på byen 😂 Godt det ikke bare er meg 🙈

Anonym: hehe uffda, håper det gikk av i vask! Det gjør det som regel hos meg, bortsett fra den stakkars overmadrassen :O

Skriv en ny kommentar