SØNDAGEN ER REDDET

Åh, jeg har et serietips til alle som ligger i pysjamasen denne søndagen, og jeg er  misunnelig på dere som ikke har slukt denne serien allerede. Det har nemlig jeg gjort, og jeg angrer litt i dag. Serien heter The OA og ligger på Netflix. 

Jeg liker egentlig ikke slike overnaturlige og urealistiske greier, men denne er fantastisk. Den er spennende, vakker og rørende - det blir liksom ikke for mye fjas. Og så syns jeg karakterene i serien er veldig gode, man blir interessert i og bryr seg om dem. Kort fortalt handler The OA om en blind jente som forsvinner. Syv år senere kommer hun tilbake. Hun har fått tilbake synet, og hun har et oppdrag som er viktigere enn alt annet. 

Håper virkelig på en ny sesong av denne serien, for det er en av de bedre jeg har sett på lang tid. Og så trenger jeg så klart flere svar, hehe... Flaut å innrømme, men jeg ble ferdig med sesong 1 i løpet av et par dager. 

Selv må jeg jakte på noe annet å se på, for her er det kleinesøndag deluxe. Var gøy på innflytningsfest i går, og jeg var hjemme i 2-tiden. Så sånn sett nådde jeg i hvertfall målet mitt, hehe! Men herregud så fullt det var på byen. Har ikke folk skjønt at hjemmefester, middager og spillkvelder er livet? ;-) Jeg blir nok aldri noen by-ape... 

Nå har jeg fått på meg kosedressen og pizzaen er bestilt. Så da må jeg egentlig bare skynde meg å finne en ny serie. Ønsker deg en fin søndag 

36

Da er søndagen min også reddet, den må jeg se

Sandra: håper du likte den! <3

Likte også denne veldig godt! Men ble veldig forvirret av slutten?

Thea: ja, trenger en ny sesong altså!

denne serien må jeg sjekke ut :D

Pene bilder! :)

Hei! Bare lurer på noe utenom innlegget :-)

Hva tar du bachelor i og hvor? Og hva er drømmeyrket ditt og vet du om hvilke muligheter man har med bacheloren du tar? :-)

Line: jeg tar bachelor i markedsføring og merkevareledelse, aner ikke hva jeg vil gjøre videre akkurat nå :-)

Så glad for at jeg ikke er eneste som aldri blir en "by ape". Jo eldre jeg blir, jo mer setter jeg pris på hjemmefester, vennemiddag og spillkvelder 😃

Henriette: godt å høre at jeg ikke er den eneste :D

Hvis du ikke allerede har funnet en ny serie anbefaler jeg Travelers og Frequency. Begge er litt overnaturlige, men likevel bra! :)

M: Taakk, kanskje jeg må prøve en av de :D

Takk for serietips, det settes pris på. Om du ikke har sett "Younger" enda så kan jeg anbefale den. Den ligger på Sumo👍🏻

Helene RS: den har jeg dessverre sett :O supersøt serie <3

Blindspot er kjempespennende, og quantico også, begge er på Viaplay. :))

Takk det samme. Skal sjekke den serien. Ikke glem "leksene" også nå da :-)

Se Frequency på Netflix. Spennende serie :-)

Såg ferdig OA på to dager jeg også :-)

M: takk for tips! :-)

Gøy med serietips får aldri nok av det. Jeg har blitt hekta på blindspot denne uken, en kjempe spennende serie som virkelig anbefales!

Jeg likte også sesong 1 utrolig godt :)

Har et urelevant spørsmål, men hvilken lengde har du på vippene dine? Synes du har utrolig fine øyne og har du lik lengde hele veien? :) Er de 3D?

Johanna: jeg vet dessverre ikke, er litt forskjellig hver gang :-)

Har du sett thirteen på sumo? Super spennende og håååper det kommer sesong 2!! Noen som vet om det gjør deg?!

Anonym: nei, den har jeg ikke sett! :-)

Jeg er heller ikke noe by-ape, liker best å være hjemme blant venner og familie eller tulle meg i min egen verden med serier. Har nylig begynt å lese bloggen din og synes du er veldig flink!

Har en serie å anbefale og den heter Dr. Foster håper du vil like den

Skal faktisk innrømme, UTEN Å SPOILE for mye, at på slutten, det var sååå trist og sååå fint samtidig at jeg nesten felte en tåre ^^selv om det så litt teit ut

victoria: enig!! Hehe. Må lære meg den "dansen"!

Anbefaler deg å se Stranger Things på Netflix hvis du ikke har sett den allerede. Var hektet fra første episode. Er heller ikke så fan av det overnaturlige, men denne er virkelig verdt å se!

Takk for tips, vurderte å serien, men så glemte jeg den helt, så supert at du skrev om den på bloggen.. :)

Jeg kan selv anbefale "Real Detective" virkelig verdt å se, eneste minuset er at man blir skikkelig oppslukt, men utrolig bra serie, du finner den på Netflix..

Og for ikke å glemme dokumentaren om Tyler Oakley.. Kanskje ikke alle som liker han og tror han er helt crazy, men etter denne dokumentaren sitter man faktisk igjen med et litt annet bilde av han.. Jeg digger han i hvert fall nå..

Og "Blackfish" selvsagt, det er en sterk dokumentar.. Og "Elfenbensstriden", herremin, skriver det som det er, vi mennesker, er klodens mest egoistiske art..

"Diana" igjen en dokumentar, er virkelig verdt en kveld.. Utrolig hvor dritt hun egentlig ble behandlet, og det selv etter at hun ble skilt fra Charles..

Og over til en serie "Blindspot", flaut å innrømme, men den serien slukte jeg på to dager..

Dette er en vanvittig merkelig, men så utrolig spennenes serie. Gelder meg alt til sesong 2. Tok meg ikke mange dagene før jeg hadde sett hele sesongen.

www.josefine.blogg.no

Anbefaler Shooter :) og seff The Bachelor som endelig har begynt igjen! Og Vampire diaries er inne i en veldig spennende periode nå. Ellers går det mye i The Blacklist, The Originles (liker man vampire diaries liker man hvertfall The Originals:), Suits, Arrow.

S: takk for tips <3

Ååh, jeg så ferdig den serien her på to kvelder! Hadde bladd forbi den på Netflix flere ganger, men så plutselig en kveld bestemte jeg meg for å gi den en sjanse og nå sitter jeg og er helt heartbroken fordi jeg ble ferdig med den så fort :(

Hvis du fremdeles trenger serietips så anbefaler jeg Shameless (den amerikanske versjonen), the good wife, stranger things og Scream.

Jeg liker serier som er "lette" å se på. Så jeg slipper å bruke hele hodet mitt på å forstå hva som faktisk skjer :) sånn at jeg kan lage mat, sminke meg osv med serien i bakgrunn.

Ha en nydelig uke, fineste Ida!

Klem <3

Sjekk ut "Riverdale" på Netflix. Ny episode hver uke!🙏🏻

Martine: takk for tips :D gikk akkurat i gang med Travelers!

Herreguuud, jaaa The OA er seriøst sykt bra. Har sagt det til så mange venner, men de synes det hørtes så merkelig ut. haha.

Skriv en ny kommentar