GOODBYE JANUARY

Dere! Vi har overlevd januar, nok en gang. Da gjenstår bare februar, før jeg bestemmer at nå er det vår. Hehe. Her kommer den månedlige oppsummeringen av måneden som har gått 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f1 preset
♥ STØRSTE OPPTUR: Å tilbringe nesten tre uker på Hawaii med bestevenninna. Det var fantastisk for kropp og sjel, for et lykkelig sted! 

♥ STØRSTE NEDTUR: Det må være å begynne på skolen igjen, og kjenne meg så umotivert og nedfor. Det er jo siste semester av bacheloren, og det skulle liksom føles så fantastisk. 

♥ KOSELIGSTE DAG: Kristina og jeg hadde mange koselige dager på Hawaii, spesielt alle middagene da vi satt ovenfor hverandre og bare lo oss halvt i hjel av alt og ingenting. Det savner jeg! Og så var det koselig å være hjemme til pappa sin 50 årsdag, og tilbringe tid med familien. At begge foreldrene mine nå har fylt 50 burde kanskje stått på "største nedtur"? Åh, la dem være ungdom for alltid! 

♥ MÅNEDENS LÆRDOM: Hvor godt humør man blir i av å gå rundt og være åpen. Smile, si hei og snakke med fremmede. Etter at jeg kom hjem fra tur har jeg (for det meste) sluttet å gå rundt med solbriller og musikk i ørene. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f1 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset
♥ FLAUSE: Jeg gjør så mye flaut at jeg ikke skulle fått lov å leve. En dag jeg satt og hadde hjemmekontor, nøys jeg skikkelig. Du vet sånn nys som sender snørrklyse ut av munnen. Jeg så meg rundt, men klarte ikke å finne snørrklysa noen steder. Ikke rakk jeg å dvele mer over det heller, for maten min ringte på døra. Jeg løp ut i gangen, tok i mot posen, utvekslet noen ord med budet om hvor kaldt det var ute - og så ser jeg at han ser på låret mitt. Så jeg ser ned på låret mitt jeg også. Og der har den slått seg til ro. Nyseklysa. Lang, hvit og slimete, hengende på den mørke treningstightsen min. OI!! Roper jeg. Ok, bon apetit, smiler han, og går sin vei. 

♥ BESTE SERIE: The OA! Håper virkelig det kommer en ny sesong ASAP, så jeg kan få svarene mine. Hehe. 

♥ BESTE STØTTESPILLER: Toro tomatsuppe, som redder meg flere ganger i uken.... Fra spøk til alvor: søte kommentarer fra leserne mine har vært lyspunkter i vintermørket. Dere er så snille! Og jeg beklager at det noen ganger tar tid før kommentarene blir godkjent, det er bare fordi jeg vil sette meg ned og svare på alle sammen. Folk som legger igjen negative kommentarer klikker jo helt fordi de tror jeg ikke har godkjent kommentarene deres - ta det helt med ro, jeg godkjenner alt :-)

♥ BESTE KJØP: Uten tvil: vesken fra YSL og lommeboken fra Chanel. To fine ting som jeg virkelig ønsket meg. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
♥ MEST SPILTE SANGER: 
Når e du klar? - Kajander  
Station - Låpsley 
Hurt me - Låpsley 
Spiders - Gundelach 

♥ BESTE MÅLTID: Cheesecake Factory på Hawaii er et stort savn i hvertfall! Hvem tar på seg ansvaret for å åpne en avdeling i Norge? Og så savner jeg frokostene våre på Heavenly Island, smoothie bowlene der var så gode at det ikke er til å tro. 

♥ MÅNEDENS TANKE: Jeg har virkelig konsentrert meg om tankene mine i det siste, prøvd å tenke meg positiv og motivert. Og så har jeg innsett at nå i slutten av januar måned så er det vanskelig, fordi det er mørkt og alt er så slitsomt. Og det er helt greit! Jeg er heldig som føler meg lykkelig og tilfreds store deler av året, men akkurat midt på mørkeste vinteren så er denne daffe tilstanden min svakhet. Og av de mer overfladiske tankene så tenker jeg urovekkende mye på hvilken farge jeg skal ha på kjøkkenet! Jeg har jo egentlig valgt svart kjøkken, men nå er jeg tilbake på hvitt igjen. Jeg kommer sikkert til å ombestemme meg helt fram til fristen går ut.... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset
For en fin måned det egentlig har vært :-) Nå skal jeg på trening med Caro - jeg er nettopp blitt kvitt stølheten fra samme økt forrige uke, så hvorfor ikke dra tilbake og pine seg litt til. 

Hvordan har januar måned vært for deg? Har du endt opp i dvale som meg, eller koser du deg med årstiden? Har troen på at det finnes en mellomting også... 

33

hørtes ut som en fin måned! og den flausen da, uff.. xD

hatt en fin måned jeg også, men ser veldig fram til varmere tider!

Enig, 1 mars er det vår :) .... mer eller mindre

Geriatriks: Gleder meg!!

Hei!

Skjønner du er i tvil ang. kjøkkenet ditt. Farger er ikke lett! Svart kjøkken har fort for å bli skittent og flekkete, så en venninne av meg pusset opp igjen kjøkkenet sitt hvor kjøkkeninnredningen ble hvit, og veggene rundt mørke. Så får man i både pose og sekk.

Johanne: det var ikke dumt! Takk for input :-)

Åh Ida, tusen takk! Din ærlige flause ga meg en god og etterlengtet latter 😄 Søndag markerte 1-års dagen for er kjært familiemedlem sin bortgang, så de siste dagene har vært ganske tøffe. Trengte dette innlegget ❤ og om det er mange skrivefeil er det pga jeg skriver fra iPhone 😄

LH: så leit å høre LH, håper det går bra med deg <3 Stor klem!

Er i nøyaktig samme båt når det gjeder fargevalg i ny leilighet, kjøkkenet ble hvitt - MEN farge på vegger/gulv på badet er heeeelt håpløst. Har mest lyst på grå mikrosement, men det er sikkert kostbart og håpløst for de som skal sette opp. Mørkt eller lyst bad, det er issue her om dagen.

Jeg lo så høyt av den flausen at ungen våkna😂 kommer til å leve på den lenge! Takk for at du deler sånt. Og paraplyene, jeg elsker de og er enig i alle.

Silje: Hahaha, unnskyld!! <3

Du må gjerne fortsette å dele sanger du hører på - digger musikksmaken din! Har du noen sangtips til trening?

Birgitte: Hei :-) Så kjekt at du liker sangene jeg deler! Jeg trener som regel bare gruppetimer og der har jeg ikke med egen musikk. Så per dags dato har jeg dessverre ingen spilleliste for treningsmusikk. Skal tipse hvis jeg plutselig har en! Klem <3

50 er da ingen alder! Du er så heldig som har unge og spreke foreldre. Foreldrene mine er 60 og 61 år, jeg er bare 22. DA snakker vi panikk for at de snart dør, haha :)

Fint innlegg, veeeldig morsom flause!

Vet du hva? Vinteren er min absolutte favorittårstid, jeg skulle gjerne hatt vinter hele året! Virker skikkelig kjipt med "vinterdepresjon", er så glad for at vinter for meg er som tidenes lykkepille!:))

:): da er du jammen heldig, for det er myyye mørketid i dette landet, hehe :-)

Kjenner meg sykt igjen med vinterdvalen og humør/tanker i disse tider, nesten så man ikke kjenner seg selv igjen. Hjelper å høre at det er flere som blir sånn! Stå på Ida, du er seriøst så morsom og alltid cool å lese bloggen din som et avbrekk. <3

Julia: så hyggelig å høre Julia, klem til deg <3

The OA må være den beste serien jeg har sett på lenge!! Klarer nesten ikke å vente til sesong 2! :D

Sunniva: samme her :D men, vet du for sikkert at det kommer en ny sesong?

Jeg sliter selv med motivasjonen på bacheloren min! og jeg er bare på første året! Krysser fingerne for at den kommer tilbake for oss begge <3

Kristi Bruusgaard: ja, krysser fingrene for det. Jeg syns i hvertfall de (nesten) tre årene har gått suuperfort, hvis det er noen trøst <3

Føler virkelig med deg! Er også på siste semester av bacheloren og er så sykt demotivert.. Regner med det snur når våren kommer, så da er det bare å overleve en måned til :-D

Kristin: ja, håper på det :-) Lykke til med bacheloren din!!

Nedtur: Klarte å kutte av meg toppen av tommelen på en skjæremaskin...jepp... Og idag tok det fyr på kjøkkenet jeg jobber på.

Opptur: Det kan bare gå oppover nå!

Anonym: oi, uffda! God bedring med tommelen din :O

Ingvild ❤

Hahahaha ånei, stakkars de sinte leserene dine som ikke får svar på troll-svarene sine 😂😂 Du er morsom! Likte spalten, og liker deg som alltid ❤ Fortsett sånn ☺Klem fra Ingvild 😘

Ingvild ❤: hehe! Tusen takk Ingvild, ønsker deg en fin dag <3 klem

Nå har jeg sett hele The OA sesongen på litt under 1 døgn og jeg har helt sjuuukt mange spørsmål! Whaaat? 🙄 Alt for få episoder til å få svar på ting!

Overfor, ikke ovenfor. Sjelden den ene sitter ovenfor den andre på restaurant. Ellers er det alltid stas med sånne oppsummerings-innlegg!

Åå, de smoothiebowlene ser helt fantastisk ut! Kan du ikke prøve å gjenskape de her hjemme i Norge og lage et innlegg om det, med ingredienser osv? Slik vi andre som ikke skal til Hawaii i nærmeste fremtid får smake også :)

OA. <3

Så kjekt når du kommer med tips til serier. Har du noen nye anbefalinger?

Jeg ser på "You're The Worst" og den er fengende. Tommel'n opp hvis du ikke har sett den. :)

jeg liker januar jeg, jeg har bursdag og skolen starter med nytt emne😊

Lotte: gratulerer med dagen på etterskudd da :D <3

Skriv en ny kommentar