10 TING SOM HAR FÅTT MEG TIL Å SMILE I DAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with g2 preset Processed with VSCO with c2 preset
 Printeren på skolen fungerte i dag. Skulle faen meg bare mangle når man bruker 63 kroner på å printe ut en artikkel - men tro meg, jeg har opplevd å stå og krangle med printeren en time før eksamen skal leveres. Jeg stoler bare ikke på printere. 

 Jeg slapp unna snøen. Midt på dagen i dag begynte det å snø skikkelig. Men akkurat da jeg skulle ut en tur, så sluttet det. Tusen takk, hvem enn som stod for det. 

 Bachelorpartner Siri og jeg har jobbet med bacheloroppgaven i dag. Vi begynner å nærme oss noe med innledningen vår, problemstillingen er på plass - og i dag fikk vi lest store deler av en helvetesartikkel på engelsk. Skjønner ikke hvorfor engelsk plutselig blir så vanskelig, hehe... 

 Vi skulle egentlig trene etter dagens arbeidsøkt, men bestemte oss for å kjøpe deilig lunsj og smågodt i stedet. Sånt må man bare gjøre med den beste samvittighet, nå når det er vinter! 

 Omg, jeg fikk ferdig tegninger av leiligheten min i dag, med alle tilvalgene jeg gjorde. Sykt morsomt å se den så "levende", det så nesten ut som jeg bodde der. Men fader så dyr jeg er i drift. Hadde jeg kjøpt denne leiligheten sammen med en kjæreste, var dette dagen det ville blitt slutt mellom oss. Sååå, jeg må nok være fornuftig og kutte litt her og der. Benkeplaten på kjøkkenet trenger liksom ikke å koste 60.000 kr for at jeg skal kunne ha et fint liv. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with g2 preset Processed with VSCO with c2 preset
 Jeg er skikkelig støl etter treningen i går. Det betyr vel at jeg gjorde rett i å dra på trening. Eller så betyr det at det er lenge siden jeg har trent. Uansett: noe av det beste med å være tilbake i hverdagen er å i hvertfall få trent et par ganger i uken. Og så har jeg så mange fine treningspartnere nå, det er en stor luksus. 

 Januar er ferdig! Nå skal jeg være i Norge i to små måneder, og så skal jeg til Karibien. Der har jeg aldri vært, så jeg gleder meg stort. 

 Jeg fant ut i dag at jeg ikke skal på en eneste forelesning denne uken. Dette semesteret er ikke forelesninger noe høydepunkt akkurat. I tillegg til å skrive bachelor har jeg to fag. Det ene er kvantitativ metode og det andre heter markedsrett og etikk. Hahaha, jeg kjenner huden min tørker ut bare jeg tenker på det. Tørt! 

 Shit, jeg kjøpte meg nytt kamera i går. I dag fikk jeg mail om at det kan hentes i butikk - så nå gleder jeg meg til å få min nye baby i hus. Jeg er alltid så misunnelig på Kristina sitt kamera når vi er på reise sammen, så endelig har jeg tatt meg sammen og kjøpt et likt. 

 Og sist men ikke minst: Jeg føler meg litt gladere i dag :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with g2 preset Processed with VSCO with c2 preset
Jeg har så klart glemt å kjøpe middag og Foodora stenger 9, så nå må jeg løpe ned til butikken i siste liten og tvinge meg selv til å kjøpe noe jeg ikke har lyst på. Typisk det der, når man har stappet i seg en halv pose smågodt... Bortsett fra det, skal jeg slappe av alene i kveld, det blir deilig :-) 

30

Har du stein som benkeplate eller betong? Det er veldig greit og bare kunne drage kjeler rett over på benken uten og være bekymret for om den tåler varmen eller ikke :) Søskenbarnet mitt har det :)

Henniie: det jeg har valgt til nå er dekton, aner ikke hva det er laget av, men må nok dessverre bytte det ut :-(

Føler med deg med tanke på kvantitativ metode! Hadde kvalitativ og kvantitativ metode i et fag forrige semester, og det var kjipt. Men det eneste som hjelper er å pugge, wohoo ;-)

Christine: Jeg har også hatt det faget med kvantitativ og kvalitativ før - og nå i siste semester må vi velge en av dem på nytt, som vi vil bruke til bacheloroppgaven. Så heldigvis er det litt kjent fra før, det er bare kjedelig :D

Virker som en veldig fin dag! :D

Ariel: håper du har hatt en fin dag også <3

Du er helt nydelig ass. Skulle ønske du kom med ti innlegg om dagen, da hadde både sophie Elise og jeg blitt glade. Whatevz love u 💜💜💜

Anonym: 10 innlegg :O og jeg som strever for å få til to noen ganger, hehe <3

Hørtes ut som mye å være glad for :)

Martine Ellefsen: enig :-) <3

Hurra! Så bra med en fin dag :) Blir så glad av slike innlegg

Stine: <3

Hei, det er så gøy å lese om den nye leiligheten din. Kan du ikke skrive mer om tilvalg du velger, inspirasjon du får til møbler, stil, interiør generelt? Har du noen sider /blogger å anbefale for interiørinspo?hvor får du ditt interiørinspo fra?

Linn: Hei Linn, skal skrive masse om det etterhvert :-) Ang inspo, så ser jeg masse på Pinterest.

Jens Martin Løwfeldt

Hvordan kamera har du kjøpt?

Jens Martin Løwfeldt: Canon 6D

Du er såååå fresh! Hvilken sminke bruker du?

Så kjedelig at du må bytte den ut da! :/

Syntes bloggen din er ekstra koselig å lese om dagen. Som alltid så er du så ekte og skriver med så mye humor at det lyser opp dagene på lesesalen :) Satte så pris på det du skrev her om dagen at du ikke skjønte hvordan folk med "ekte" depresjon klarte det, fikk meg til å føle meg sterk og motivert :D Vinterdepresjon er tøft nok det, kjempefint å høre at du er litt gladere idag <3

MarieB: Så hyggelig å høre, Marie <3 Takk for hyggelig kommentar!

Høres ut som en fin dag, håper i dag er like bra :) Så nydelig jakke du har, hvor er den ifra? <3

Kari: den er fra Ravn <3

Vi holder på med oppussing/renovering her hjemme, og skal naturligvis også ha nytt kjøkken. Vi får benkeplate til halv pris ved å gå direkte til leverandør fremfor kjøkkenforhandler.. (gikk fra 63 000kr til 31500kr for akkuratt samme). :)

Så fin du var på disse bildene! Så frisk og levende og fin!

Beate: <3

Blir så glad av slike positive innlegg! Håper du fortsetter å føle deg gladere fremover :) <3

Monika: så hyggelig Monika, takk <3

Hei,kan jeg spørre deg om hvor jakken er ifra ????:-)

Du stråler !!

Hvor i karibien skal du?

May: jeg skal på cruise, så skal flere steder! :-) Mer om det etterhvert!

Skriv en ny kommentar