TIDEN FLYR

Processed with VSCO with c2 preset
Sorry for tidenes dølleste overskrift, men... Er det helg igjen allerede? Jeg syns jeg blogget "god helg" sist i går! Jo eldre jeg blir, jo fortere føler jeg at tiden går. Nå må jeg vel skynde meg å gjøre alt jeg vil gjøre her i livet, for neste uke fyller jeg vel 80 år. Det føles i hvertfall sånn, hehe. 

Men ja, det er visst helg. Jeg starter helgen med friske blomster på stuebordet og en smoothie, før jeg skal avgårde og ha bachelorveiledning. Etter det venter noen timer med skriving og en treningsøkt, før jeg endelig kan ta helg. Hva enn det betyr å ta helg - jeg er jo i kosedress og facemask-modus for tiden uansett, så det har kanskje ikke så mye å si hvilken dag det er. 

Er det en ting jeg gleder meg til i helgen, så er det å leke med mitt nye kamera som endelig har kommet i hus! Tenkte jeg skulle lære meg kameraet via YouTube, så spørs om jeg ikke bare skal sitte og nerde med det i kveld. Jeg hadde faktisk fordypning i foto da jeg gikk på VGS, og husker hvordan hele gleden med fotografering forsvant da vi måtte stå i et studio, surret inn i ledninger og lære å fotografere manuelt. Du må lær dæ å sje, så læreren. Jamen jeg ser jo, sa jeg. Jeg lærte faktisk en del, men alt er glemt den dag i dag. Så nå får YouTube være læreren min, hehe :-) 
Processed with VSCO with c2 preset
Okey, det er på tide å pakke seg inn og hive seg ut i vinterlandet. TTYL! 

19

Hei Ida!

Hvilket kamera bruker du? :D

Klem!

Maria: har akkurat kjøpt et Canon 6D :-)

Kom til å tenke på at du har fått litt pes for å skrive mye om eksamenstid osv. Jeg synes faktisk det er skikkelig ålreit å lese om andre som er i samme situasjon som meg, på godt og vondt som student! Skal også på bachelor-veiledning til uken. Lykke til med skrivingen! God helg :-)

ååh, for noen nydelige farger på rosene!!! Masse lykke til på bacheloren og at det går riktig, riktig bra! :D

Henniie: tusen takk, søte du! <3 ønsker deg en fin helg, klem

Kan jeg spørre hva su skrive bachelor om? Skriver bachelor selv i år, og er gøy å høre hva andre skriver om! ☺ God helg

Siri: jeg skriver om hvordan endringer i merker påvirker merkerelasjoner. Hva med deg? :-) god helg til deg også!

Takk det samme, til deg <3

så fine blomster! god helg <3

Hege Kristin: god helg til deg også <3

Høres spennende ut! Lykke til ☺ Skriver om delingsøkononi og hvorfor reisende velger Airbnb i forhold til hotell 😁

Siri: såå kult :-) Skrev om delingsøkonomien i en oppgave før jul - du er sikkert laaaangt forbi dette, men hvis ikke: jeg syns det var veldig interessant å se på om delingsøkonomien egentlig truer kapitalismen, eller om kapitalismen bare er tilpasningsdyktig og har dukket opp i "ny drakt". Paul Mason har skrevet masse om dette. Lykke til med oppgaven din <3

Satt på toget i stillevogna i går, da to damer satt og hvisket til hverandre hele veien.. Holdt på å klikke for meg da hun ene plutselig dro opp en boks med kjeks de skulle ha på deling... Grr. Og ingen andre reagerte! Fikk litt trøst i å tenke på deg da, noen andre enn bare meg som irriterer seg, hehe. Kom forresten over denne, og lo litt og tenkte på deg:http://www.theladbible.com/more/viral-interesting-heres-what-it-means-if-youre-angered-by-the-sound-of-someone-eating-20170203

God helg fine deg!

Hei!

Syns jeg så et bilde av deg på nettsiden til høgskolen Kristiania, så antar at det er der du studerer? Har du mulighet til å fortelle litt om hvordan skolen er, alt fra miljøet, forelesere osv. Hadde satt stor pris på det! :)

Ellers må jeg si at du er en utrolig flink blogger, en av de bedre :)

Andrea: Hei! :-) Tusen takk, så hyggelig! Det kan jeg gjøre, men har du lyst å sende meg en link til bildet? Senest i går måtte jeg be en fotograf på skolen om å la være å knipse bilder av meg når jeg sitter og prøver å jobbe, blir så irritert.

Tusen takk for tips til oppgaven, vi er såvidt i gang med bachelor så tar imot alle tips jeg ☺ skal sjekke ut det du foreslo!! 😃

Siri: hurra, så bra :D

Hvor er vasen fra? Så fint :)

Sigrid: den er fra IKEA, er egentlig en krukke med et lokk laget av kork - tipper det gjør det lettere å finne den!

Skriv en ny kommentar