MARKEDSRETT & MIDDAGSPLANER

Eh, AU! Har dere vært ute i dag? Jeg gikk meg en tur litt tidligere for å myke opp stølheten, men angret allerede etter 100 meter. Vinden var så bitende kald at jeg fikk gåsehud på hele kroppen, og øynene mine rant så mye at jeg ikke kunne se en dritt. Så jeg famlet nå halvblindt rundt i Oslo by og gledet meg til vår og varmere tider, haha ;-)

På veien hjem fikk jeg kjøpt en smoothie bowl og handlet inn til middag. Jeg har et stort ønske om å bli flinkere til å lage middag. Det skjer så ofte at jeg bare ikke gidder, og heller spiser en yoghurt. Eller tar takeaway, så klart. Jeg begynner å komme inn i rutiner på det meste annet, men jeg føler jeg trenger gode rutiner på mat også. Ikke at man alltid trenger en ordentlig middag, noen ganger er det innafor å steke et egg og spise knekkebrød også, men målet er å lage hjemmelaget middag minst tre ganger i uken. Det er mye til å være meg, og man må jo starte et sted! Skal si i fra hvis det er oppskriften på et bedre liv........... 

Ellers åpner jeg bøkene mine i markedsrett for første gang i dag! Ettersom jeg vurderte å studere jus en gang i tiden, er jeg spent på hvordan jeg kommer til å like og takle faget. Kanskje jeg hiver meg på 5 år med jusstudier til høsten?! Jeg tviler, hehe. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Er det skikkelig ille å vurdere å avlyse trening fordi det er så kaldt ute? Orker ikke tanken på å gå ut igjen! Men samtidig så er det lite sannsynlig at jeg rekker å trene resten av uken, så jeg har jo veldig lyst. Vi få se hvilken hjernehalvdel som vinner den kampen der. 

Nå skal jeg i hvertfall hive meg over boka her - det ser tørt ut, så mulig jeg må pynte med blomster, hjerter og skyer. 

12

Så fine bilder :) Jeg er så opp og ned på trening at jeg vurderer å bare drite i å trene frem til sommeren, haha! :)

Sandra G.: takk! :-) Det hadde jeg også gjort, hvis ikke hodet mitt trengte det så innmari mye :O

Jeg bare lurer, var joggeskoene like gode på trening som de er fine? :) fineste joggeskoene jeg har sett!

Elin: har ikke trent i dem enda, men de føles veldig gode ut på foten. Fant ut at jeg ikke ville ødelegge dem på gymmen, sparer dem heller til våren :D

Mat trenger ikke ta lang tid å lage for å være god! For eksempel tar det bare 10 min å koke boil in bag-ris, også kan man steke/skjære det man vil ha til risen imens den koker, kast oppi en ferdigsaus og voila! Nå spiser ikke jeg kjøtt så sparer kanskje litt tid der, men et godt tips som passer alle er supper! Bare skjær opp alt, kok det opp med buljong/krydder mens du steker baguetter eller lignende i ovnen, og imens kan du gjøre andre ting:) Finnes så mange spennende og enkle oppskrifter der ute, lykke til:)

Hvor er smoothie bowlen fra?:)

Sarah: den er fra smoothiexchange :-)

Sånn hvis du har 6 i snitt, hehe :)

Lykke til med markedsrett!

Hvor studerer du?

Test Kolonial appen, nå lager jeg hjemmelaget mat hele tiden. Gikk fra å leve på smoothiexchange til å lage Thailanske salater og hjemmelagde supper. Kanskje ikke så mye billigere, men hjemmelaget :)

Åå du hadde sikkert blitt en strålende advokat :) Å skrive godt er noe av det viktigste å kunne i det yrket, så det hadde jo vært perfekt!

Linn: hehe, det tar jeg som et stort kompliment! <3

Skriv en ny kommentar