FAMILIESAMLING P KJKKENET

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with m6 preset
Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with m6 preset
Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with m6 preset
I gr hadde vi familiekveld, hvor vi lagde hjemmelagde burgere. Det er sjeldent denne familien er enig om noe som helst, s i gr ble vi stende i evigheter fordi det mtte lages bde veggisburgere og vanlige burgere. Men men, da fikk vi i hvertfall tilbragt litt kvalitetstid p kjkkenet! Haha. Av en eller annen grunn har jeg cravet coleslaw den siste tiden, s jeg bestemte meg for lage det til burgerne. Det viste seg vre det perfekte tilbehr, og det er jo godt til mye annet ogs. Litt ironisk at jeg alltid styrer unna coleslaw nr jeg fr det p restaurant eller p fly - men la oss vre rlige: da er den som regel soggy, vassen og uapetittelig. Jeg liker ikke majones, eller.. Jeg har aldri smakt ren majones. S for meg stopper det helt opp nr noe er dynket i masse majones. Til og med nr jeg lager aioli, lager jeg min egen majones frst. Snn tubegreier... Nei takk. S jeg tenkte jeg skulle dele en oppskrift p coleslaw som ble til i gr, da jeg forskte gjre den s lite majonesete som mulig, hehe :-) Here we go: 


 COLESLAW FOR PYSER 
Skjr litt under en halv hodekl og 2-3 gulrtter, og ha det i en bolle 
   Rr inn 2 store spiseskjeer med Tine Lettrmme 
  S kan du rre inn den mengden majones du tler - jeg tok cirka 1,5 spiseskje 
  Hiv oppi litt salt og godt med peppe
  Skvis ut saften av en halv sitron, og rr rundt 


Det ble en stoor porsjon, s n skal jeg straks spise rester til lunsj. Hurra! Er du glad i coleslaw? Kanskje du har noen tips til meg, som jeg kan prve neste gang jeg skal lage det? :-) 

Jeg hadde egentlig ingen plan p hvor lenge jeg skulle bli hjemme i Tnsberg, men jeg tok med meg en hel koffert fordi jeg kjenner meg selv godt. Det er jo s godt komme hjem! Var egentlig veldig klar for gjre noe sosial og gy i helgen, men n har jeg plutselig ftt s mye jobb at jeg nok gjr lurest i tilbringe helgen foran Macen. Neste uke er en snn helvetesuke p skolen, s jeg har lyst til vre snill mot meg selv og gjre unna s mye som mulig fr uken starter. Forberedelser er roten til alt godt, vet dere! Hehe. Vi snakkes senere, da 

23

Det m jo vre majones i coleslaw, NAM! Hehe, ogs er den mye bedre med eple i, s fr du den friske og litt syrlige smaken. Det m vre grnt eple da :p hehe

Coleslaw er kjempe godt! I alle fall til snn pulled pork eller beef med bbq saus til <3

S koslige bilder :-D Hamburgeren og coleslawen s sykt godt ut :-D nsker deg en fin helg <3

Christina: God helg til deg ogs Christina <3

Eg er coleslaw mester! ;-) for lage extra frisk coleslaw dropp majones og rmme... Bruk heller litt raps/solsikke olje og eit par skei med ein god sennep ! Og litt salt, pepper,sukker og sitronsaft :-)

D fr du den beste coleslaw, spesielt til burger / pulled pork osv osv... Hpe virkelig at du tr lage den slik ein gong :-)

M bare legge til at du er den mest ekte, artige og intelligente bloggaren i dagens blogg norge! Heilt serist, alts! Stor klem og nyt helga <3

Pats: oi, det hrtes veldig godt ut med sennep! Takk for tips :D Og tusen takk for fine ord, s innmari hyggelig! God helg til deg, stor klem <3

S godt det s ut! :) nsker deg en fin helg :)

elisebr: takk det samme <3

Det er veldig godt med coleslaw med kl, gulrtter, rdlk, eple og mango!

s fin du er og s fin genser!!! hvoor er den fra?

helle: Den er fra Second Female <33

nam :D

Jeg m ha hakket sylteagurk i hjemmelaget coleslaw...

Du trenger ikke majones, men naturell yoghurt <3 redder meg

Hei! :) har du oppskrift p veggisburgere? Er p jakt etter en god oppskrift....

Fullfett creme fraiche! Da bli den s fyldig at man trenger egentlig ikke majones. Og litt revet grnt eple :)

Du M ha HP- saus i coleslaw!! :) Myeee mer smak. Pleier og ha 1/2-1 ts sukker. Og som nevnt er ogs syrlig eple godt i! For variere kan man ogs bruke creme fraiche, men bruker rmme selv pga laktoseintoleranse. Ser noen har litt rdkl og syltet agurk i, men det frister ikke meg ;-)

Naaam, tror mange liker det med eple :)

S sinnsykt digg ut... hadde jeg ikke vrt p diett s hadde jeg lett spist alt det der :P <3 Men helvetesuker er derimot ikke noe digg

Min beste coleslaw ever:

juice fra en halv lime

ca 2 spisekjeer eplesidereddik

like mengde olje og majones, ca 3 spiseskjeer av hver (pleier bytte ut litt av majonesen med rmme da jeg ikke liker majones noe srlig heller.)

1 grnnt eple

hvit eller rd kl

salt og pepper.

S fresh og god. Magisk til pulled pork

Josefine: takk for tips :D <3

Utrolig fin genser. Hvor er den fra?

Hanna: Second Female :-)

Skriv en ny kommentar