BEDROOM FACTS

Du finner alltid hårstrikk liggende rundt omkring i sengen min. Jeg kommer som regel på rett før jeg sovner at dotten på hodet må ut, og da er jeg gjerne for trøtt til å lage den obligatoriske sovefletten! 

Jeg sover nesten alltid med pysjamas, av ren vane. Jeg har et mål om å begynne å sove naken, fordi... Jeg tror det er sunt! 

På nattbordet har jeg alltid en flaske vann, leppomade, snus og duftlys. I nattbordskuffen har jeg masse selvhjelpsbøker som folk har sendt meg i posten. Jeg har ikke lest dem, og tør ikke å ha dem fremme. Vil jo ikke at folk som er på besøk skal tro at jeg leser dem. Og det var liksom i nattbordet det var ledig plass. 

Jeg har sovemasker i alle regnbuens farger men bruker dem sjeldent fordi jeg ikke vil ødelegge vippene mine. 
Processed with VSCO with a5 preset
Jeg kjøper pysjamaser, morgenkåper og kosedresser oftere enn jeg kjøper vanlig klær. Å finne en fin pysjamas gjør meg så glad at jeg ikke kan la være å kjøpe den! Haha. 

Etter å ha avslørt en av mine sovevaner, tror mamma at jeg kommer til å være evig singel. Jeg har nemlig to dyre, gode hodeputer - fordi det er viktig for meg. Den ene er myk, mens den andre er litt fastere. De to putene ligger på hver sin side av sengen, sånn at jeg kan snu meg rundt og bytte hvis jeg føler for det. Leit det...

Når jeg en sjelden gang har vært ute på byen, sovner jeg alltid med Mac'en i senga. Jeg nekter å legge meg til å sove før jeg er blitt edru, men søvn kan være vanskelig å motstå... Alltid en lettelse å våkne og se at jeg ikke har hivd den på gulvet eller noe sånt. 

Jeg liker å ha det ene benet over dyna når jeg skal sove. 
Processed with VSCO with a5 preset
Jeg bytter sengetøy like ofte som folk skifter sokker, og får gjerne hæ, nå igjen? hvis jeg sier at jeg drar straks, skal bare vente på at maskinen med sengetøy skal bli ferdig. 

Jeg kunne aldri blitt avhengig av sovepiller. En periode jeg var veldig stresset og snudde på døgnet, fikk jeg sovepiller på resept av legen. Jeg syns følelsen av å forsvinne ned i madrassen og føle meg døsig dagen etterpå var så fæl at dét funker ikke for meg i lengden.

Jeg er alltid på jakt etter det perfekte sengetøyet, og det skal helst være mest mulig hotell-aktig. Akkurat nå er favoritten faktisk soft sateng, det er ikke i kategorien "dritdyrt" engang. 

Jeg rer opp sengen hver morgen, for da er det så mye hyggeligere å komme hjem til den igjen. 
Processed with VSCO with a5 preset
Jeg tar alltid P-pillen rett før jeg legger meg, men er ikke noe flink til å følge dagene på brettet. Så noen kvelder ligger jeg våken og tenker så det knaker... Tok jeg egentlig den pillen?! Tar jeg en for mye får jeg mensen, tar jeg en for lite får jeg mensen. Skal ikke være lett! 

Jeg foretrekker å våkne uten å huske drømmene mine. Hvis jeg har drømt noe fælt, kan jeg bli skikkelig påvirket av det morgenen etter. Det tar liksom noen timer før jeg virkelig innser at det bare var et mareritt. 

Jeg syns at en seng uten sengegavl gir samme følelse som en mann rett etter et frisørbesøk. Det er noe som ikke stemmer. 

Sånne quotes som noen mennesker limer på veggen over sengen gir meg helt mark. Jeg hadde ikke hatt det på soverommet mitt om jeg så fikk 100.000 kroner for det. Kanskje en mill... Always kiss me goodnight. Live, laugh, love. A dream is a wish your heart makes. Den er grei. 
Processed with VSCO with a5 preset
Og med disse utrolig interessante og nyttige faktaopplysningene, tar jeg kvelden etter en lang og effektiv dag. Jeg kryper til sengs tiidlig i dag, i håp om å sovne raskt og komme meg tidlig på trening i morgen. Til og med Netflix skal lukkes ned nå, nattinatt :-) 

46

"If i lay here, if I just lay here, would you lie with me and just forget the world" haha, hva synes du om den teksten da?

Kine: nydelig! Hehe

Hehe...klart du må sove naken. Du er vel ikke 80?? ;)

TE: er pysjamas forbeholdt 80-åringer? :O

Gøy med slike innlegg! God natt :)

Hvilke ppiller bruker du? Anbefaler du dem isåfall? Desperat etter erfaringer ettersom jeg skal bytte

Lise: troor dessverre jeg må overlate til legen din å anbefale prevensjon :-(

morsomt innlegg :D

Høres stress ut å måtte styre så mye med P-piller. Har du vurdert p-stav eller spiral?

Selv er jeg veldig fornøyd med p-staven min.

J: nei, har ikke vurdert det :-)

Det er visst forsket på det med å re opp sengen... Man bør ikke gjøre de før sengen har blitt helt kald, fordi ellers stenger man inne alt av basilusker og slikt som trives i en varm, fuktig seng...

Kristin: no worries, det har vært en del av oppdragelsen min så sengen res opp før jeg går hjemmefra, ikke med en gang jeg reiser meg opp ;p

Når du rer opp senga gir du middene som bor i den veldig gode forhold slik at de kan formere seg. Så det kan være lurt å la være :)

Hjelpes! Du er klin lik meg selv, aldri hørt noe lignende før, haha. Bortsett fra at p piller tas på morningen her;-) Ble nesten litt skremt! Jeg kan faktisk finne på å sove med slike "kosesokker" da i tillegg til pysjen :D!!

Veronica: Hehe, så morsomt! <3

Hahaha! Elsker sånne innlegg! Det beste sengetøyet er fra Tara anthun på Frogner. Det er både pent, utrolig mykt og grei pris. Anbefaler å gå på nettsiden hennes å ta en titt! Alle dynene er helt hvite, men putetrekkene kan du få med ulike type kanter osv!

Ø: takk for tips, skal sjekke det ut :D

Et tips i forbindelse med p-piller - anbefaler kobberspiral på det varmeste (av typen gynefix!). Da slipper du å styre med å ta pillene hver dag, og det er helt hormonfritt. Hadde som deg problemer med altfor lavt B12-nivå, og legen anbefalte derfor å kutte ut hormoner helt - det er visstnok en sammenheng der. Så bare en liten anbefaling fra en som er superfornøyd med å ha byttet :)

Hvor har du kjøpt sengetøyet ditt? :-) Kjempe fint!

Thine: det er fra Princess :-)

Prøv mypill appen! Superenkel og lett og bruke

Jeg har også lyst på "hotellsengetøy", hvor har du kjøpt det sateng-settet som du nevner i innlegget?:)

Hanna: soft sateng har jeg kjøpt på Princess! :-) Det er helhvitt men med noen nesten usynlige striper. Tror det kostet 6-700 for ett sett. Klem

"er pysjamas forbeholdt 80-åringer? :O"

Ooops, er vel kanskje mer nattkjole som er for 80-åringer? :P

Å jeg bør vel helst holde kjeft, siden jeg sover med ullsokker.... :D

Liker ikke Valentines day, så jeg sier: Ha en fin tirsdag <3

TE: hehe, takk det samme <3

Så morsomt innlegg! Likte ideen <3 Ha en fin dag!

Vilde: Takk det samme <3

Hei! Hvor er sengegavlen din fra? :-)

Nina: troor det heter Millemoi :-)

"Jeg syns at en seng uten sengegavl gir samme følelse som en mann rett etter et frisørbesøk. Det er noe som ikke stemmer." HAAHA DU FÅR SAGT DET!

Camilla: Hehe <3

Godt å lese at jeg ikke er alene om å være sengetøyoman ;)

Odenseveien: highfive! Hehe :-) og Odense er best!

Haha, sengetøy er også en av mine store lidenskaper! Sikkert merkelig spørsmål, men hva vasker du sengetøyet ditt på? Det står jo 40 på de fleste satengsettene jeg har, men jeg får meg liksom ikke til å vaske dem på mindre enn 60. Men de blir jo så fort stygge da :-( Haha, for et luksusproblem. Klem <3

Kristine: Hehe :D jeg vasker også på 60, uansett! Klem <3

Har du prøvd sengetøyet fra badaboom? :-)

Maria: nei, burde jeg? :-)

Jeg er også nysgjerrig på hvor du har kjøpt putene dine, og om de kan anbefales? :-) Jeg trenger nye, og har tenkt å investere i noen skikkelig gode noen!

Kristine: de er dunputer fra KID faktisk, finnes i mange forskjellige varianter :-)

So morsomt innlegg! Sover sjølv med pyjamas, elsker det! :)

Angående p-pillen, er ikke første pille på hver linje på en fast dag? Min er tirsdag, så det er lett å telle bortover langt jeg har kommet

Det er nettopp dette som gjør at jeg elsker bloggen din, du har så variert innhold! Du skriver så bra at til og med faktaopplysninger om soverommet ditt blir kjempeinteressant, haha :D

Eirin: tusen takk! <3

Elsker nye sengesett! Hvor pleier du kjøpe fra?

camillaaa: Litt forskjellig, siste jeg kjøpte var på Kid :-)

Sover du også i nattkjole ?

Skriv en ny kommentar