KOSEHELG MED MAMMAEN MIN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 preset
For en helg! Jeg har som nevnt hatt besøk av mammaen min, og på et døgn har vi fått gjort så mye. Vært på en skikkelig shoppingrunde, to kunstutstillinger, tre ganger ut og spise, tømt alle skapene mine for klær som ikke brukes lengre og ryddet i boden min. Det har rett og slett vært en skikkelig koselig helg, var trist å sette sjefen på bussen hjem til Tønsberg nå i kveld 

Jeg har et mål om å eie så lite som mulig neste gang jeg skal flytte, så det var en deilig følelse å få ryddet så masse. Jeg er blitt kvitt syv søppelsekker med klær, og mer skal det bli. Det er søren meg ikke normalt å ha 30 treningstightser. Og fem år gamle kjoler med prislappen på. Og klær som man egentlig skulle deponere på, men som havnet i en pose innerst i skapet... Det har røket et par joggiser fra Juicy Couture i dag også, noen ting må man bare gi slipp på. Innse at man aldri kommer til å bli glad i bukser med sleng. At hull ikke fikses av seg selv. Og at flekker som ikke har gått bort før, ikke kommer til å gå bort en annen gang heller. Jeg er egentlig en veldig flink "kaster", men jeg har ikke vært det tidligere. Så de mengdene klær og ting jeg har drasset med meg i flyttelasset er... Store. Vel, aldri mer! Tror til og med mamma ble litt overrasket over hvor hard kastehånden min er blitt. 

Kunstutstillingene vi har vært på i dag er forresten verdt en kikk. På galleri FineArt så vi på "Er jeg fin nok for deg" av Unni Askeland, og på Astrup Fearnley så vi "Murakami" av Murakami. Jeg knipset noen bilder inne på Astrup, men jeg skal ikke avsløre alle de weirdo stykkene, det får bli en overraskelse for dere som velger å dra og se! Følte meg litt dum som gikk på Astrup på en søndag, haha. Syyykt mye mennesker, og det er jo min nærmeste nabo. Så kunne liksom valgt... Hvilken som helst dag. Men koselig å gå med mamsen, da!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 preset
Resten av kvelden skal jeg styre med mail og forberede meg på ny uke. Selv om det er fri fra forelesninger, skal det jobbes med bacheloroppgaven. I tillegg til alt det andre jeg kaller et liv. Èn ting er sikkert: jeg kan styre som jeg vil, og da er det alltid en deilig dag. Over og ut!

17

så koselig<3

åj, 30 treningstightser :o jeg har bare 2 stykker, haha!

Hege Kristin: ja det var litt mye gitt, haha!

Så flink du er :D

Hvor er vesken din fra? og jakken? :)

Kristina: Ravn og Alexander Wang :-)

Så koselig med mamma-helg! Og ikke minst deilig å få ryddet i saker og ting. Tok en skikkelig opprydding i boden for ikke lenge siden - ble helt sjokket over hvor mye dritt jeg rett og slett har tatt vare på, hah! Så digg å få det vekk :-D Ha en nydelig mandag, fine!

Så koselig med besøk av mamma:) Har selv hatt lyst til å ta turen innom de utstillingene! Hørtes veldig gøy ut! :)

People of Tomorrow: Jaa, anbefales :D <3

Heii! Ser ut som dere hadde en veldig fin helg! Jeg får selv besøk av mamma i dag, har du noen tips til spisesteder?

Nam, hvor er maten fra?

Så utrolig godt ut!!

Rikke: her er vi på Lilleasia i Hegdehaugsveien :-)

Den maten så farlig god ut! Kan jeg spørre hvor dere spiste?

Beate: Lilleasia :-)

Digger bloggen din! Du tar alltid så fine bilder :)

Anne: tusen takk, Anne <333

Håper du gav de bort og ikke faktisk kastet de? Tolker deg slik da, siden du skrev 'kastet' i hermetegn :)

Så ut som en kjempefin helg, det virker som du og foreldrene dine har så fint forhold :)

Hvor er den grå jumperen fra?

Skriv en ny kommentar