GUILTY PLEASURES

Processed with VSCO with a8 preset
                                                                                - ASIAN FUSION TAPAS - 
Processed with VSCO with a8 preset
                                                                                    - AND TRASH TV - 
Processed with VSCO with a8 preset
                                                                      - IS WHAT I CALL A GUILTY PLEASURE - 

Slik så min fredagskveld ut i går! Jeg kom meg på trening til slutt, og innså midt i timen at jeg ikke hadde spist noe annet enn den stakkars smoothiebowlen som havnet på gulvet. Da er det jo helt meningsløst å trene! Hoppet rundt som en daff sjømann på speed. Jaja. Da jeg kom hjem var det med andre ord ikke noe annet å gjøre enn å bestille mat på døren. Jeg har som nevnt gitt meg selv takeaway-forbud, men nå har jeg bevist for meg selv i noen uker at jeg klarer meg uten i hverdagen. Jeg har lagd så mye laks og søtpotet at det tyter ut av ørene på meg - så da tillater jeg restaurantmat i helgene. Rett og slett! 

I går bestilte jeg småretter fra Huy Tapashi & Noodles som ligger på Aker Brygge. Bortsett fra at budet måtte påpeke at dette var veldig kortreist mat, og at jeg måtte si noe selvironisk om min egen latskap, så var det en av de bedre matbestillingene jeg har fått på døren. Veldig begeistret for somerrullene (myke vårruller) og burger buns - spennende smaker og alt det der. Neste gang dropper jeg hovedretten, og bestiller kun småretter. For det var jo mat til minst to personer, selv om det er småretter! Så da har dere et lite restauranttips i Oslo, som dere så ofte spør om i kommentarfeltet :-) 

Og ja, jeg endte med å se på den nye sesongen av Real Housewives of Beverly Hills. Jeg elsker den serien! Selv om den er dum og menneskene i den er jævlige på hver sin måte. Du finner alle sesongene her. Husk å krysse ut all reklame, du skal ikke registrere deg på noe som helst selv om det ser sånn ut. Hvis en link ikke funker, prøv en annen. 

Nå skulle jeg egentlig vært ute og bedrevet venninnekos i byen, men det snør kattunger så det ser dårlig ut. Jeg får heller hive meg over skittentøyskurven og tørke litt støv! 

11

Nam!

Klarte du å spise alt dette i sengen uten å søle på det hvite trekket? :O

Lisa: ja :D

Eg elsker å sjo Real Housewives, so der er me fleire om den guilty pleasure'en! :) Gleder meg til Paradise begynner, haha!

Lisa // Fjords & Beaches: hehe! Veldig usikker på om jeg skal slippe PH inn i livet mitt denne gangen :O kjente jeg fikk morsinnstinktet da jeg så på i fjor, så kanskje jeg er blitt for gammel til å se på!

så godt ut :D

Elsker å koble helt ut og se på real housewives, hehe :)

Siri: godt å høre at jeg ikke er den eneste! Hehe

Det så skikkelig koselig ut! Jeg hadde egentlig planlagt noe lignende selv, men så fikk jeg besøk av en venninne jeg ikke har sett på ages og så ble det så vi dro ut, enda jeg skulle jobbe i dag. Angrer litt på det nå for å si det sånn! Neste helg skal jeg være like fornuftig som deg!

Guro: Hehe! Håper det var gøy og at det var litt verdt det likevel <3

Hei alle studenter 😊 Setter pris på om dere har mulighet til å svare på denne undersøkelsen til bacheloroppgaven min! ✨

https://bino.qualtrics.com/SE/?SID=SV_1Uj5DY2GyuB51Q1

Skriv en ny kommentar