GOODBYE FEBRUARY

 STØRSTE OPPTUR: Å bli tilbudt et samarbeid som jeg gleder meg veldig til å fortelle om + at jeg har klart å være sosial, trene flere ganger i uken og lage mine egne middager. I februar fikk jeg livet på stell igjen, etter en alt for lang ferie og reising. 

 STØRSTE NEDTUR: Ingen personlige nedturer i februar, så her vil jeg bare nevne det stygge været. Haha! Lei av å subbe i slaps og være livredd for å skli hele tiden. 

 KOSELIGSTE DAG: Da mammaen min var på besøk i Oslo, og vi vekslet mellom å spise god mat, se på kunst og rydde i skapene mine. Skulle ønske mamma ville bo hos meg, HEHE. Og så har jeg hatt mange koselige jentekvelder også - søndagsklubb, spillkveld, kinodate, standup. Glad i hjertet etter samtlige. 

BESTE INNLEGG: Selv likte jeg best dette, som jeg skrev på Valentines Day. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with c3 preset
 MÅNEDENS LÆRDOM: Ikke noe deep shit denne gangen, jeg har rett og slett lært meg å ta vare på roser. Min personlige rekord er nå 8 dager, og jeg er himla forøyd. Bare å sende meg blomster!

 FLAUSE: Kan ikke komme på noen skikkelige flauser i farten, men jeg hadde en nesten-flause i dag. Jeg løp innom H&M på vei hjem, fordi jeg ville se om det hadde kommet noen bikinier. Det er jo ikke lenge til jeg reiser på ferie igjen! Jeg rasket med meg et par bikinier inn i prøverommet - å ta av seg overdelen var greit nok, men jeg gadd ikke å knyte av meg joggeskoene og åle meg ut av treningstightsen. Så den svarte bikinitrusa ble rett og slett pøvd utenpå den svarte tightsen. To greie bikinier, score! Over til å prøve en jakke. Og en morgenkåpe, av alle ting. Til slutt samlet jeg alle tingene og var klar til å forlate prøverommet, da jeg HELDIGVIS la merke til en blå liten lapp i speilet. Herregud, jeg har fortsatt på meg bikinitrusa utenpå tightsen. Tanken på hvordan dette "tyveriet" ville sett ut, gjorde at jeg krympet meg i sikkert et halvt minutt. 

 BESTE SERIE: Billions og Girls.

 BESTE KJØP: Mitt nye kamera, Canon 6D + vidvinkel-linsen. Selv om jeg ikke heelt har blitt vant med å drasse det store monsteret rundt ennå.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
 MEST SPILTE SANGER: 
Childhood Dreams - Ary  
Desperado - Rihanna 
Dream Team - Niykee Heaton 
Mask - Niykee Heaton 

 MÅNEDENS MATOPPLEVELSE: Sommerruller fra Huy! Du vet, sånne myke vårruller som er en god del sunnere enn de sprøe. Gleder meg til å prøve å lage dem selv. 

 MÅNEDENS TANKE: Kjenner jeg har nådd min grense når det kommer til å høre på folk som snakker om ting de overhodet ikke aner noen ting om. Det virker som om noen mennesker er så opptatt av å ha meninger om noe, at de helt har glemt å sette seg inn i saken - spesielt på Facebook. Om det er dyrevelferd, innvandring eller Donald Trump. Eksempel: du trenger ikke grave spesielt langt bak i historien for å kunne sette deg inn i hvorfor mange amerikanere har stemt på Donald Trump. Så les deg opp, i stedet for å si noe så fordummende som at de skulle vært skutt. Og nei, jeg er overhodet ingen Trump supporter. 
Processed with VSCO with f2 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset
Nå er jeg bare så himla fornøyd med at det er mars, og jeg ser fram til at det blir lysere og forhåpentligvis litt varmere for hver dag som går! Skal nok overleve enda en måned med bachelorskriving, nå som det går mot vår. Og så nærmer det seg jo ferie med stormskritt også. Nå er det natta for denne klovnen, som har kjørt seg så hardt på trening at det blir en kamp å rydde kjøkkenet. Var så dum at jeg lagde en skikkelig komplisert suppe da jeg kom hjem, og nå virker ryddingen som tidenes hinder. Jeg vil bare ligge som en stiv stokk under dynen, haha! God natt, alle fine 

35

Omg så fine rosa sko, hvor er de kjøpt?:)

Åh, er så sykt enig i månedens tanke! Får vondt i sjela av at mamma er den personen som irriterer meg mest med det der. Hun har alltid en mening om ting som ikke har hold i fakta, og leser tabloide nyheter som om det skulle vært bibelen. Jeg blir sprø! Elsker mamma da. Nesten like mye som jeg digger bloggen din.

Ha en fin dag, fine Ida!

hørtes ut som en fin måned <3

Er so sjukt happy for at det er mars! :) Ser ut som om februar har vore bra! :) Eg må sjølv komme inn i litt rutiner etter reising i februar, håper mars er måneden for meg!

(Ser forresten for meg SeHer/lignende nettavis: 'Ida Wulff forsøkte å stjele truser fra Hennes!', haha!)

Lisa // Fjords & Beaches: hahah, det hadde vært noe!

Hahahahahha! Du e så fantastisk morsom! Ler høyt her jeg sitter alene

Jeg gleder meg sååå vanvittig til vår nå! Elsker sommeren, men det er noe med forventningene våren gir, en ny start, ferdig med slaps og dritt. Så ufattelig deilig!

Ida Wulff! Jeg må bare si at du er den eneste blogger jeg faktisk leser tekstene til. Du inspirerer meg (nå skal jeg også ta meg sammen å få hverdagen på plass) du trøster meg ( fordi du sier d er helt greit å være i slutten av 20 årene men alikevell være hjemma alene usosial i blant) og du får meg til å ta gode valg (tok automatlappen på tre måneder og er nå offisielt likeverdig som mine andre kjørene venner. Du får meg til og le og bli motivert. Jeg tror veldig på å si til andre (spess jenter) når man har noe posetivt å si. Så du skal vite at du gjør en sabla god jobb.

Btw fint om du gidder å fikse resten av mine problemer også.. hehe neida.. joda.. neida.. ;)

Tommel opp for deg :)

Ia: Haha, ååå I love you <3 klart jeg kan fikse resten av dine problemer!!

Så innmari enig i det med å sette seg inn i ting før man uttaler seg! Fra mitt ståsted er det ganske utrolig at Trump er blitt president, men om man ser det fra x antall millioner amerikanere sitt ståsted så er det forståelig.

åh kanskje du kunne delt noen rose-tips?<3

Freshe sko! Hvor har du kjøpt de? :D Tightsen også, elsker farger <3

Virket som en fin måned! Endelig er mars her - vår og lysere dager <3 hehe

Ååå, digget pysjamasen!

Åh, Ida! Det er så herlig å lese bloggen din, kjenner meg igjen i mye og er oppriktig glad når jeg leser det du skriver. Oppriktig glad, når jeg ser du er glad. Ønsker deg alt godt i livet, du virker enestående!

Haha jeg elsket nesten-flausen din! Tenk hvor flaut det hadde vært og blitt stoppet i døra!

Elin fra Sukhi.co.no: da hadde det bare vært å lete etter et hull i bakken! haha

Hvor har du kjøpt de rosa skoene?

Anonym: på Hawaii

Åååå, du er så utrolig fin!!! ❤︎

Isabel Ferhatovic: <3<3<3

For et gøy innlegg! Skulle også ønske at mamma bodde med meg noen ganger. Tror jeg hadde ryddet litt oftere og hatt mer orden da, hah! Februar var en fin måned, men steike så giret jeg er på mars! Selvom det har snødd litt de to første dagene her i Bergen... Ha en nydelig fredag, fine du <3

Lurer på hva rose-hacksene er for å få de til å vare :-)). ?

Mariel: bytter vann på dem annenhver dag, og setter dem i varmt vann. Ved de to første vannbyttene bruker jeg det pulveret som jeg får med fra blomsterbukettene. Ikke noe mer hokuspokus enn det! Snart kan de jo settes ut om natten også, da blir blomstene glade :-)

Det der med Facebook og folk som kommenterer..... TALK Gud for at du sier det! Det er det verste som finnes. Og ikke minst de som er på Facebook BARE for å krangle og provosere fremmede :P O m g....

Ellers, ha en fin dag! ❤☺😘

Hvor er den hvite blusen fra? Øverst i innlegget :-) digger bloggen din!

Maren: Zara! :-) Det er jeg glad for å høre, takk for at du leser! Klem

Hey! Ville bare tipse deg om en sang. Bruno Mars - That's what I like, denne burde du se med musikkvidioen som nylig ble publisert. Jeg personlig syntes at videoen gjorde at jeg likte sangen bedre, og siden jeg syntes at du virker som en "laid back" person kan det hende at du liker den. Ha en fin helg!

Emilie: takk for tips, skal sjekke den ut :D God helg!

Jeg ønsker meg et innlegg om hvordan du tar vare på rosene dine :D 8 dager er jo helt sjukt!

Du har så nydelig smil!

Thea Linni: så hyggelig, takk <3

Nyter sånn å lese dine morsomme og deilig ærlige tekster om alt og ingenting.

Hørtes ut som en fin måned!

Er så fornøyd med mitt Canon 6D! En super investering. Mye kamera for pengene :-)

Gi gjerne en omtale av objektivet etterhvert?

Apropos dyrevelferd. Hva er dine tanker i forhold til det?

Skriv en ny kommentar