CHEERS TO THE WEEKEND

Processed with VSCO with f1 preset
Processed with VSCO with f1 preset
Når det å ta helg føles som å skulle sløse med tid, må man bare klapse seg selv på kinnet og skjerpe seg. Akkurat nå sitter jeg med litt hjemmekontor før jeg får besøk - at dette tastaturet snart har overlevd i tre år er et under. Herregud, som det hamres! 

Hva helgen bringer har jeg ikke peiling på. Hvis det er fint vær og sol, blir vi vel å finne på en eller annen uteservering i morgen. Jeg hater ordet "dagsfylla", men det er nærmest obligatorisk når våren melder sin akomst til Oslo. Tynne jakker og rosévin hele dagen - og så våkner alle opp forkjølet dagen derpå, hehehe. Ellers har jeg kjøpt et nytt spill, så spillkveld er vi heller ikke helt fremmed for. Har dere prøvd spillet som heter "Stor i kjeften"? Jeg brukte seriøst en time på å finne ut hvordan jeg skulle få den plastdingsen inn i munnen, begynte å bli bekymret for at jeg hadde alt for lite munn. Men så var det visst bare en IQ-test! ;-) 

Uansett hva vi gjør i helgen, så er jeg sikker på at vi kommer til å kose oss max. Kristina og jeg koser oss like mye vi, om vi er på Hawaii eller i Oslo 
Processed with VSCO with f1 preset
Processed with VSCO with f1 preset
GOOOOD HELG, kjære lesere! 

17

Gooood helg!😊

Malin: God helg <3

Hei Ida, hvor er toppen fra - utrolig fin :)

Jeanette: den er fra Veromoda :-) Klem!

Hvor er blusen fra? Såå fin!

Karoline: Veromoda :D

Nydelige du!!! Kos dere masse masse <3 Helgen blir nok helt fantastisk!! <3

Charlotte Tunes: og god helg til deg <3<3<3

god helg fine deg <3

Hege Kristin: takk det samme, søte du <3

Du er flott! God helg :)

Kommer del 2 av Q/N på søndag?

God helg! Spilte Stor i Kjeften for noken helger siden, og det var kjempekjekt ut! :) MEN eit spel som er enda kjekkare (og absolutt anbefales) heiter 'Vil du Vedde!' Det har vore fast inventar i vennegjengen min dei siste 3 helgene, haha :)

Kos dere masse i helgen😊 Kjøpte det spillet for noen Mnd siden. Da hadde vi familiekveld og vi lo så mye. Det var skikkelig gøy.spilte det i mange timer😊

god helg ! :D <3

Håret ditt er nyydlig

Fortsatt riktig god helg, Ida :) Liker spillet sequence veldig godt jeg! Har du prøvd det? Anbefales :)

Skriv en ny kommentar