NÅ HAR JEG FERIE

Processed with VSCO with m6 preset
Akkurat  tar jeg påskeferie. Etter å ha flydd rundt som en gal måke de siste dagene, kan jeg endelig senke skuldrene og se fram til å reise. Snakker om måker. I dag ble jeg nok en gang vitne til at en måke angrep et lunsjspisende menneske på Aker Brygge. Jeg så det komme, tok meg sammen og ropte etter damen som gikk og spiste baguetten sin. Men det var for sent, og måken stupte ned i den halvspiste baguetten. Agurk, salat og brødsmuler i luften. Det er ikke et uvanlig syn, men så skjedde det noe uventet. Damen gikk videre og fortsatte å spise av baguetten sin. Baguett med måke på! Altså. Det hadde jeg ikke gjort om jeg ble lovet en gratis leilighet. Jeg tror jeg ble stående i ti sekunder og måpe, og det er akkurat litt for lenge hvis man vil se ut som en oppegående person på Aker Brygge. Jaja! 

I skrivende stund hører jeg på høy musikk og pakker koffert. Tror aldri jeg har vært så sent ute med å pakke. Alltid interessant med ny koffert også, man vet liksom aldri om den duger før man er ferdig pakket. Når jeg er ferdigpakket skal jeg gå løs på kommentarfeltet mitt. Jeg har ikke lest, godkjent og svart en eneste kommentar de siste dagene. Alt for dårlig! 
Processed with VSCO with m6 preset
I kveld kommer faktisk familien kjørende til Oslo for å døgne sammen med meg. Flyet vårt går så tidlig fra Gardermoen at det er tullete å legge seg. Så da kan vi heller sitte her og holde hverandre med selskap. Det blir koselig :-) Lover at vi blogges snart igjen! Nå er det jo tross alt ferie, og all tid i verden 

18

Så utrolig koselig familie du har, du er jammen heldig. Å ha en slik sammensveiset gjeng er gull verd<3 kos dere max på reise:)

Silke: det er det virkelig <3 Tusen takk for det! Klem

Hvor er den fine blusen din fra?

Helle: den er fra Zara, men ikke kjøpt nylig <3

Måker alstå... Det skjedde meg meg på Jernbanetorget..Hadde kjøpt en cheeseburger og akkurat når jeg hadde gått ut av sentralstasjonen, stupte flere måker mot meg bakfra og fikk tak i burgeren min med nebbet.. og fløy av sted og begynte å slåss om den... De spiste hele burgeren på under fem sekunder..

anonymanon: måkene er helt ville på jernbanetorget også, æsj!! :O

Aiiii, fikk helt vondt i meg av å lese om damen med baguetten!:p Usj!!

God ferie!:D

Ina: hehe, ja, det var vondt å se på også!! Tusen takk <3

God ferie! Gleder meg til å høyre om turen :)

Hahaha, eg er so redd fugler at eg hadde nok ALDRI reist tilbake til Aker Brygge etter ein slik episode, stakkars dame!

Anonym: haha jeg vet stakkars!! Tusen takk <3

Husker jeg gikk til bussen på Bryggetorget. Ble angrepet av en måke og ble ærlig så sjokkert at jeg ikke merket at maten min var borte før etter jeg var ferdig med bussturen.

Anonym: uff stakkars!!! Haha <3

Hvor får jeg kjøpt slike kopper? De er så fine :)

Cecilie: kjøpt på Kitchen :-)

Hvor kjøper du missoni-putene dine? Vet du navnet på den som er på bildet? Nydelig rett og slett!

Anonym: disse er kjøpt på Milla Boutique på Aker Brygge :-) husker dessverre ikke navnet!

Haha ble også angrepet av en måse når jeg spiste pizza ute i Oslo! Var rett før jeg skulle putte pizzabiten i munnen og måsen tok hele pizzaen og bet meg i fingeren så jeg begynte å blø haha. God ferie!

Ingrid: å nei, stakkars :-(

Skriv en ny kommentar