WELCOME TO MIAMI

i samarbeid med rccl

Hei fra Miami! Fy søren så deilig det er å være på reisefot igjen, det har jeg savnet helt siden jeg landet på norsk jord i midten av januar. Vi kom til Miami i går kveld, etter en flytur som gikk over all forventning. Jeg klarte meg uten flymedisin, og var egentlig ikke noe særlig redd. Bortsett fra da flyet vårt var sekunder unna å lande, og piloten satte gassen i bånn og dundret opp i skyene igjen. Jeg begynte å lure på om noen hadde "tatt over" for den faktiske piloten, men det viste seg at det bare hadde ligget noe på rullebanen. Pjuh! 

Da vi endelig kom frem til Miami, sjekket vi inn på hotellet vårt i downtown. Det heter The Ivy, og var ikke spesielt flott. Men det funket som bare det for en natt (eller to) hvis man Miami bare er et stopp på turen. Og det var det jo for oss! For i dag skal vi seile avgårde med Celebrity Reflection - et skip jeg har hørt mye bra om både fra foreldrene mine og fra eksamenspartner Siri. Så gjett om jeg gleder meg! Skal så klart vise dere skipet også, jeg må bare komme meg på plass. 


Akkurat nå holder vi på å pakke ut koffertene våre - utrolig hvor mye lagringsplass det kan være på en relativt liten lugar. Jeg har hengt på plass alle kjolene mine og det er hengere til overs! Bare det gir jeg 100 poeng i boka. 

Skipet begynte akkurat å bevege seg, så vi får ta en pause i pakkingen og gå opp på dekk og nye en drink mens vi forlater Miami 

26

Hvor er buksene dine fra? :)

God tur!

Kine: Zara :-) Tusen takk!

så fine bilder!

kos deg <3

Hege Kristin: tusen takk <3

Aaaah Reflection er fantastisk :) Bare å glede seg!

linda: det er så fint her :D

Så heldig du er!! Kos deg masse:)

Martine Fimreite Wilhelmsen: tusen takk <3

Hvor er toppen fra ? Er den kjøpt nylig ? 😊

Klo: på Nelly, ganske nylig :-)

Kan du skrive et innlegg om hvordan du får til å fly? Du sier stadig du er redd men samtidig drar du jo over alt. Jeg er livredd for det og unngår det så langt det lar seg gjøre, har ikke vært i utlandet på over 3 år og tar buss når jeg skal noen sted her i Norge, men samtidig har jeg veldig lyst å dra på turer som alle andre og se verden. Hvordan får du det til? Hvilken "flymedisin" går du på? Har du noen tips?

Marie: jeg elsker å reise, så det er veldig frustrerende å være redd for å fly. Har egentlig bare bestemt meg for at det ikke skal stoppe meg fra noe som helst, så får jeg heller risikere å ha det fælt de timene jeg sitter på flyet. Jeg opplever begge deler: fullstendig panikk og tårer noen turer, og helt problemfritt og rolig andre turer. Ang flymedisin så har jeg fått utskrevet resept på sobril. Men det vil jeg absolutt ikke anbefale. Ikke bare er det avhengighetsskapende, men halveringstiden på dem er også ganske lang. Det vil si at du har medisinen i kroppen i flere dager- selv blir jeg litt zombie dagene etter, noen ganger skikkelig klein. Kanskje du kan prøve hypnose? Det har jeg gjort, og selv om ikke selve hypnosen gjorde det store for meg, så satte damen ting litt i perspektiv, og sa noen ting som jeg gjentar for meg selv på fly. Helt enkle ting som at piloten også vil hjem til kona, eller at jeg skal se på de små barna som sitter rundt meg. Selvfølgelig skal de gå levende av dette flyet! Lykke til med flyskrekken din, håper du klarer å trosse den - uten piller <3

Kos deg masse i Miami! :D

STINA BLOGG: takk, Stina <3

Hvor er den nydelige blusen fra?? <3 God tur

Mariel: den er fra Nelly :* tusen takk!

Også jeg som for øyeblikket ser gamle episoder av "Kim and Kortney take Miami", da! Blir ikke akkurat mindre misunnelig av den grunn :-) Kos deg masse!

Lizbeth Osnes: Åå, det har jeg faktisk aldri sett på :D tusen takk <3

Kos deg masse på tur! Jeg vet ikke om det er Miami som kler deg eller du som kler Miami - men dere ser veldig bra ut sammen! :-)

Elin fra Sukhi.co.no: hehe, så hyggelig! Tusen takk for det <3

Åh, kos deg masse! Utsikten frå tredemølla såg heilt nydelig ut på Snap! :)

Lisa // Fjords & Beaches: det var den! :O <3

Du tar så fine bilder!! Også var du kjempefin i de klærne :D Kos deg masse i Miami!

Alexandra Sliwa: tusen takk for det <3

Fy søren, da jeg trodde jeg hadde overlevd den 20 timers lange flyreisen fra Australia og vi omtrent sto parkert på Gardemoen gjorde flyet vårt akkurat det samme - to the sky. Jeg mista det helt og slo omtrent i stykker skjermen i stolen foran meg. Man tenker fort det verste - og nå er flyskrekk-kurs bestilt ... ehhe. Uansett, flotte bilder og håper du koser deg masse videre på cruise! Ser mye kosligere ut å flyte rundt på havet enn å sveve i skyene spør du meg :-)

nettothoughts: å herregud, så jæææævlig!! :O stakkars!!

Skriv en ny kommentar