hits

ALL GOOD THINGS COME TO AN END

18.04.2017 - 16:43 60 kommentarer

i samarbeid med rccl
Processed with VSCO with m6 preset
Processed with VSCO with m6 preset
                                                                                     - BACK IN MIAMI - 

Da har dette eventyret av en fantastisk tur kommet til en ende. Som dere kanskje har skjønt, blogger jeg et par dager på etterskudd. Jeg har rukket å være hjemme i to dager allerede, men det har seriøst tatt meg tre kvarter å laste opp ett bilde på turen, så jeg måtte bare passe på å ikke la det ødelegge det gode humøret mitt. Haha! Kan bli ganske hissig når nettet ikke samarbeider, for å si det sånn. Men ja, like greit å være litt på etterskudd. Da har jeg hatt innlegg å poste mens jeg styrer med den verste jetlaggen jeg noen gang har hatt. For jeg elsker jo egentlig jetlag, og gledet meg til den når jeg kom hjem. Våkne av seg selv gryyytidlig på morgenen, sovne som en baby om kveldene. Men neida. Til nå har jeg ikke klart å sove før 8 om morgenen, og i dag våknet jeg seriøst klokken 16. Føler meg som en arbeidsledig, illeluktende, mislykket hjemløs person - som at nå går alt til helvete. Ta meg med en klype salt, det er tydeligvis følelsen man får når man våkner midt på dagen. Jeg har aldri i mitt liv sovet så lenge før?! Galskap. Men hvis det er sånn det blir når man har vært i Karibien, så er det verdt det altså. Får håpe det ordner seg raskt. 
Processed with VSCO with m6 preset
Processed with VSCO with m6 preset
Ellers er Kristina og jeg godt i gang med planlegging av en tur til Mexico. Vi har jo vært på samme stopp med cruiset, og tror begge vi kan trives godt på ferie der. Er det noen av dere som kan fortelle oss om vi bør ha base i Playa Del Carmen eller Cancun? Vi tenker å være der en god stund, så kanskje det er fint å fordele tiden sin mellom de to stedene? Vi ønsker feriefølelsen og er ikke redde for amerikanisering (tvert i mot, hehe). Og så lurer jeg også på om noen har flydd fra Miami til Cancun med Blue Jet eller Spirit? Sånne små, ukjente flyselskap er det skumleste i verden... Setter stor pris på alle svar! ♥

Jeg kommer til å lage et Q/A-innlegg fra cruiset, med alle spørsmål jeg har fått fra dere og venner underveis. Det kommer om noen dager, så bare å skyte løs hvis du ikke har fått stilt ditt spørsmål enda. Og husk at du får 10% rabatt på alle cruisereiser med Royal Caribben og Celebrity Cruises, hvis du bruker rabattkoden Ida Wulff når du ringer og bestiller på tlf 815 00 185. Koden er gyldig fram til 20. mai!
Processed with VSCO with m6 preset
Ettersom hele dagen er sovet bort, har jeg ingen store planer for kvelden. Annet enn å tvinge meg selv til å sovne tidlig. Jeg begynner å få noia for eksamenslesing og oppgaver, det ligger i magen som en vond klump akkurat nå. Så jeg trenger virkelig å komme meg inn i rutiner raskt.

Jaja, godt å være hjemme igjen! Neida. 

60 kommentarer

Lindina

18.04.2017 kl.17:33

Anbefaler Jet Blue lett, har bare vært heldig med dem! Men var skikkelig uheldig med Spirit den eneste gangen vi har brukt dem. Kom fram et døgn forsinket etter bare rot og ingen informasjon. Sikkert ikke standard selvfølgelig, men har liksom ikke inntrykk av deg som en som vil ta sjansen på en sånn tur som vi fikk sist ;-)

Ida Wulff

18.04.2017 kl.18:38

Lindina: uff, det er så kjedelig :-( Takk for at du delte erfaringen din <3

Sofie

18.04.2017 kl.17:43

Jeg har bodd i Playa del Carmen i 7 måneder nå!! (reiser faktisk hjem i dag). Det er utrolig fint her, mye god mat og ikke minst billig priser. Ligger ca. en time unna Cancun, så dere får enkelt reist dit også. Kan anbefale dere å bo på hotell eller leilighet i et område som heter "Playacar". Der er det finest strand, kanskje litt dyrere men ekstra trygt :-) Også må dere ta en stranddag og spise mat på beach resturanten "Sr.Frogs" rett ved fergeterminalen til Cozumel. Temperaturen her er også fin, men i september er det regnsesong.

Heidi

18.04.2017 kl.17:44

Hvis det er Jet Blue du mener når du sier Blue Jet, så har vi flydd med dem. Helt ok flyselskap å fly med. Men da vi landet og skulle få kofferten var det et stort hull i den. En hardcase liksom. Det kan jo skje, men dette var i November, og FORTSATT krangler jeg med dem for å få tilbake pengene. Det har vært SÅ mye styr. I desember fikk vi beskjed om å kjøpe ny koffert og sende dem kvittering, som vi da gjorde. Fortsatt ingen penger. Kundeservicen er helt elendig.. Og det var skuffende, fordi flyturen gikk som sagt greit! Så vi hadde nok flydd med dem igjen, hadde det ikke vært for alt dette styret her. Men når man vet hvordan de håndterer når ting går skeis, så får man ikke så veldig lyst å være kunde av dem akkurat..

Ida Wulff

18.04.2017 kl.18:18

Heidi: jaa, det er Jet Blue jeg mener :D Uff, så kjedelig med hull i kofferten. Samme skjedde med min hardcase hjem fra Hawaii med United Airlines - men jeg ANTE faktisk ikke at jeg hadde rett på å kreve en ny koffert. Men det er jeg klar over nå, så fremtidige hull skal krangles på ;-) Håper du får tilbake pengene dine! Klem

Iselin

18.04.2017 kl.17:52

Har flydd masse med JetBlue i USA og det er helt trygt og fint :) Akkurat som SAS/Norwegian :)

Ida Wulff

18.04.2017 kl.18:17

Iselin: takk!! :D så godt å høre!

18.04.2017 kl.18:27

Kan du svare på spørsmålsrunden del 2 snart!? :)

Charlotte

18.04.2017 kl.18:35

Nydelige bilder! Håper jeg får tatt meg en slik type tur en gang i fremtiden også, ser helt fantastisk ut!! <3

Geriatriks

18.04.2017 kl.18:44

Vi fløy BA til Barbados og så et 16 seters taxi-fly videre til en av øyene. Der var første stopp. Turen hjem gikk fra "taxiholdeplassen" og da var vi opp og ned på 4-5 øyer før turen tilbake til Barbados. Gikk helt fint :)

Hege Kristin

18.04.2017 kl.18:55

så utrolig fint <3

Katrin

18.04.2017 kl.19:02

Har kun flydd Spirit. Tar deg fra A til B til en rimelig penge i forhold til andre amerikanske selskaper, men litt som en kjip verson av ryan air vil jeg si med vonde seter, liten plass og veldig streng på håndbagasje. Hadde nok valgt et annet selskap om ikke prisforskjellen var veldig stor :)

Maria

18.04.2017 kl.20:32

Ville ikke valgt Spirit, det er litt som USAs svar på RyanAir - noe jeg regner med at du ikke er så fan av! Når det kommer til Cancun og Playa de Carmen er det veldig verdt det og oppleve begge byene. Playa er kanskje litt hyggeligere og ikke så mye partyby, mens Cancun har bedre shopping! Lykke til med å planlegge reise :D

Stine

18.04.2017 kl.20:40

Hei Ida. Nå har jeg lest bloggen din i noen år allerede, men har ikke kommentert noe før nå. Angående det spørsmålet ditt om man bør ha base i Cancun eller Playa del Carmen :) Jeg har bodd i Cancun i 5 mnd. Det er riktig nok noen år siden , men jeg husker stedet godt og har vært på besøk mange ganger i ettertid. Jeg bodde hos noen meksikanere i downtown Cancun. Så her kan man enten bo nede i hotellsonen med alle turistene, eller man kan finne et koselig hotell litt utenfor. I hotellsonen er det masse store hoteller og store nattklubber. Det er jo et fantastisk sted. Vi var ofte i Playa Del Carmen. Dette stedet er mindre og mer koselig. Her er det mest små strand barer, men selvfølgelig noen utesteder som er litt større. Så jeg tenker det kommer litt ann på hva slags ferie du er ute etter :) Må annbefale dere å besøke Isla Mujeres. Det er en bitte liten øy som er super sjarmerende. Man kjører rundt i golfbiler og ikke vanlige biler her på øyen :) Så er det nydelige strender og koselige spisesteder og barer.

Håper dere får en fin tur :)

Victoria

18.04.2017 kl.20:43

Hvis dere skal til Mexico bør dere reise til Tulum! Ligger en liten kjøretur fra Cancún. Her er det helt fantstisk. Vi bodde på hotellet som heter Hemingway og det kan virkelig anbefales. Håper dere får en fin tur :-)

Rebecca

18.04.2017 kl.21:01

Vi har vaert i Playa Del Carmen tidligere og for min del var selv stedet veldig turist og ikke minst dyrt naar det gjald baade shopping og spise ute. Men jeg kan paa det sterkeste anbefale hotellet vi bodde paa, selv om det ligger i Playa Del Carmen. https://www.booking.com/hotel/mx/gran-porto-real-resort-spa.no.html?aid=318615;label=New_Norwegian_NO_5226409945-oY2IgNya_IG7QnCTQ2cQPAS73336419025%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=633a65137d11ab3b3bf5c4d455dc263f;dest_id=-1689065;dest_type=city;dist=0;hpos=1;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srfid=45f7bafe7a828d717622a6463510090450e10506X1;type=total;ucfs=1&#hotelTmpl. Fantastisk hotell med privat stranden, all inclusive, frozen drinks og sushi bar paa rooftop med pool-bar! Vi hadde suite og det var ikke veldig mye dyrere enn dobbeltrom, men utrolig stor forskjell! Vi tok en dagstur til Cozumel som vi booket gjennom hotellet; fikk litt foelsen av aa vaere paa en lokal tur! :) Et annet tips kan vaere aa sjekke opp flights med DELTA airlines til Cancun. Vi fikk super billige billetter fra Atlanta! Lykke til med planlegging!

18.04.2017 kl.21:08

Kan anbefale på det sterkeste å ta turen til Tulum! Der finner dere de flotteste strendene. Ellers likte jeg Playa bedre enn Cancun. Litt mere avslappet og koselig stemning!

Ida Wulff

19.04.2017 kl.17:11

Anonym: takk :D

Viktoria

18.04.2017 kl.21:12

Hei:)

Bestilte dere fly og cruise separat eller var alt i en pakke?

IE

18.04.2017 kl.21:44

Jet Blue er helt greit å fly med. Har flydd Florida -> Sør Amerika med de. Man må være obs på bagasje (mål og vekt), de er veldig strenge på det. Ellers ikke noe pes.

Når det gjelder Cancún vs Playa del Carmen vill jeg absolutt anbefalt Playa del Carmen. Det er absolutt turistifisert, men det har samtidig en hyggelig atomsfære man ikke får i Cancún (min erfaring). Har man base i Playa kan man dra til Tulum (anbefales på det sterkeste!! strendene der er mange år kåret til verdens beste) og ut på øyene (Holbox, Isla de mujeres, Conzumel etc). Det er også diverse aktivitetsparker i området for ypperlig snorkling, delfiner, show osv. Veldig koselig inne i selve Playa del Carmen, og utenfor er det masse resorter (er nok kjekt det, men anbefaler å hvertfall ha noe tid i selve Playa del Carmen).

God tur! Gleder meg til å se bildene :D Jeg har selv bodd mange år i Mexico, og blant annet i Playa del Carmen.

Ragnhild

18.04.2017 kl.22:05

Hei! Kanskje dere skal innom Miami uansett, hvis ikke så har jeg flydd Oslo-London-Cancun flere ganger med British Airways som jeg virkelig kan anbefale!

Jeg vil også anbefale å ha base i Playa del Carmen, da det er ganske mye mindre og man har sentrum mer samla og det er ikke langt å gå for å komme seg rundt. I tillegg kan man da dra til Tulum (hvilket er et must), og det tar ikke mer enn rundt en time med taxi. Shopping i Playa er helt OK, men er bedre i Cancun. Det tar jo heller ikke mer enn en times tid med taxi/buss mellom de to stedene, så jeg ville absolutt anbefale å besøke begge stedene. I tillegg MÅ dere ta ferje fra Cancun til Isla Mujeres. Nydelige strender der!

camilla

18.04.2017 kl.22:05

Har flydd med Spirit fra San Francisco til LA og det gikk helt fint. Eneste man må passe veldig nøye på er at vekten på bagasjen og størrelsen på håndbagasjen stemmer overens med det de har satt, ellers må man punge ut med 100 dollar på stedet...

Ida Wulff

19.04.2017 kl.02:49

camilla: litt Ryanair-ish altså, hehe :D Jaja, man får vel prøve å begrense seg med baggasjen da.. Takk for råd!

Melissa

18.04.2017 kl.22:55

Hei søte deg!

Anbefaler på det sterkeste Mexico, ettersom jeg har bodd her i snart 9 mnd og stortrives. Personlig liker jeg Playa del Carmen mye bedre enn Cancun, siden sistnevnte blir altfor turistifisert og amerikanisert. Men det kommer jo også an på hva dere er ute etter. De gangene jeg har dratt ned til Maya kysten, har jeg hatt Playa som base, noe som jeg absolutt anbefaler; liten og superkoselig strandby med korte avstander til både strand og shopping, i tillegg til at det er veldig lett å komme seg til andre byer og strender langs kysten fra Playa. Anbefaler blant annet Akumal ( nydelig strand der man kan svømme med skilpadder), Tulum (fineste strendene med maya ruiner), Isla Mujeres, Isla Holbox (nærmere Cancun, men absolutt verdt turen - paradis på jord<3) og Caleta Tankah ( liten beach club med herlig stemning). Ved siden av strender er det en rekke andre steder og severdigheter verdt å få med seg, og spesielt cenoter (naturlige vannhull som er linket til hverandre via tuneller og et helt fantastisk og annerledes sted å svømme rundt i) anbefales på det sterkeste. Blir spennende å følge med på turen deres, håper den blir magisk!

Ida Wulff

19.04.2017 kl.17:11

Melissa: tusen takk for råd og masse tips! Alt er notert :D klem til deg <3 PS. 9 måneder.... jeg er misunnelig!

Maiken

18.04.2017 kl.22:57

Du burde dra til Playa del Carmen :) Bodde der i tre måneder, og det var alltid noe å finne på. Kort avstand til Tulum og man kan ta ferge rett ut til Cozumel. Helt fantastisk!

Ida Wulff

19.04.2017 kl.02:48

Maiken: tre måneder!! Så deilig. Og ja, Cozumel må jeg tilbake til i løpet av oppholdet, der var det såå fint! Leser mye bra om Tulum og Isla Mujeres også :D

Thea

18.04.2017 kl.23:07

Jeg har bare gode erfaringer med Jet Blue :) Lykke til med planlegging av tur.

Ida Wulff

19.04.2017 kl.02:47

Thea: takk <3

Henriette

19.04.2017 kl.00:50

Sååå misunnelig på at dere skal til Mexico! Jeg bodde i Playa del Carmen i fire måneder med Gateway College for nesten 8 år siden etter VGS (skitt jeg er blitt gammel), og jeg kan virkelig anbefale at dere bor mesteparten av oppholdet i Playa. Nå har det sikkert endret seg en del på de årene, men det er et veldig hyggelig sted med mange utesteder, barer, Cafeer, små butikker, fin strand osv. Cancún er en lang stripe av store hoteller, man får ikke den samme gode følelsen der. Litt ler "storby". Kan anbefale å heller bo der en helg, er kun 1 time unna Playa.

Ida Wulff

19.04.2017 kl.02:46

Henriette: skjønner hva du mener - høres ut som playa er mer for oss. Takk for tips, og ja. Det begynner plutselig å bli veeeldig lenge siden VGS :O haha <3

Rebecca

19.04.2017 kl.08:19

Du må ikke finne på å ha base i Cancun! Ser at det er flere over meg her som har anbefalt Playa, og det er jeg helt enig i. Utrolig koselig liten by med fine strender, gode restauranter, en lang promenade (gågate) med fine butikker (de har en sykt bra 'bikini butikk' der) og bare skikkelig koselig stemning. Så er det lett å komme seg til Isla Mujeres, Tulum og Cozumel, som du bare er nødt å få med deg! Misunnelig på at du skal ta turen, og gleder meg allerede til å se bilder :D

Ida Wulff

19.04.2017 kl.11:17

Rebecca: takk, kjempenyttig å vite! <3

Lisa // Fjords & Beaches

19.04.2017 kl.08:37

Cruiset virker fantastisk, og skjønner godt at du og Kristina vil tilbake til Riviera Maya!

Mitt tips er: bo i Tulum! Det er den 'ukjente' lillesøstra til Playa del Carmen, og heilt nydelig! Playa del Carmen er og selvfølgelig flott, men Cancun hadde eg styrt unna.

Har skrevet noken innlegg med tips til området, og det de MÅ gjere der er å svømme med (ville) skilpadder frå stranda i Akumal (15 min frå både Tulum og Playa), besøke Xel-ha (ein NATURLIG vannpark med ziplines og masse gøy rundt ei nydelig lagune - 'all you can eat, drink and snorkel', haha), og kanskje orke å ta ein dagstur til Chichen Itza for å sjå eit av verdens underverker :)

Berre spør om det er noke, var i området i noken veker før jul! :)

Ida Wulff

19.04.2017 kl.11:19

Lisa // Fjords & Beaches: takk Lisa!! Da må jeg inn på bloggen din og grave :D <3 Følger deg jo på Insta fra før, ser ut som du opplever mye fantastisk. Klem

Solveig

19.04.2017 kl.14:48

Ville valgt Playa del Carmen. Ti ganger bedre enn Cancun :)

Lisa // Fjords & Beaches

19.04.2017 kl.16:32

No blei eg faktisk litt starstruck, haha! So gøy at du følger meg på Insta! :) Håper du finner noko hjelpsomt, og berre sei ifrå om de lurer på noke! :)

Ida Wulff

19.04.2017 kl.17:07

Lisa // Fjords & Beaches: takk, så snill du er! <3

Milla

19.04.2017 kl.16:40

Anbefaler Tulum, men blir ganske litt for stille for deg å Kristina der😅 Fant en paradisstrand der hvor jeg og reisepartneren min var de eneste

Ida Wulff

19.04.2017 kl.17:09

Milla: kanskje fint med en dagstur dit da? :D

Elisabeth

19.04.2017 kl.20:06

Jeg bodde i Playa Del Carmen i 4 mnd (via Gateway) for 3 år siden og vil også anbefale stedet veldig. Det er en passe stor by hvor man har alt man trenger av shopping og spisesteder, samt strandliv. Fergen går direkte ut til cozumel fra enden av gågaten, og det er lett å dra på dagsturer til Tulum, Cancun, Isla Mujeres og andre nydelige steder i nærheten. Jeg tenkte å komme med et tips som ingen av de andre over har kommet med, og det er å ikke dra på høsten. Da er det regntid, og når det regner i Mexico regner det skikkelig. Feb-mai har aller best vær. Jeg er kjempemisunnelig!

Ane

19.04.2017 kl.20:11

Jeg ville gjort Isla Mujeres og Tulum! Skip selve byen Cancun og Playa del Carmen, med mindre du er sykt glad i fest, men du virker ikke som typen! :) Du vil derimot elske Tulum tror jeg!

Sofie

19.04.2017 kl.21:42

Dere burde ha base i Cancún -helt fantastisk på alle låter. Strendene er de fineste jeg har sett, spesielt Playa Delfines, og restaurantene er veldig bra! Dere burde ta en ferje ut til Isla Mujeres, og være det i minst en dag, om dere ikke kan være det lenger. Det er det fineste stedet jeg har vært i hele mitt liv!

Playa del Carmen var utrolig skuffende, så der var jeg i mye kortere tid enn først planlagt. Tulum er fantastisk, så der burde dere definitivt dra! Strendene er vakre, og på den ene restauranten spiste jeg det beste måltidet jeg noen gang har spist. Her kan dere også ta en ferje ut til Cozumel, om du vil tilbake dit. Hvis dere er i Tulum er det lett å komme seg til Chichen Itza, Grand Cenote, Grutas de Loltún osv., som er helt fantastisk! Mexico City er også verdt å få med seg på grunn av kultur og shopping!

Tonje

19.04.2017 kl.23:46

Nevner også Tulum som flere før meg! Vil si det er et must!!Ikke kun på dagstur synes jeg, må bli der litt for å oppleve den relaxe stemningen som er i denne lille byen:) de fine hotellene ligger ved stranden:) hadde min base i Tulum når jeg var der:) og dro heller opp til Playa når jeg ville shoppe og dra ut på større utesteder.kan også anbefale Belize når dere først er i området. De arrangerer fine båtturer (3dagsturer o.l) ut dit. Blir nok uansett en knall tur, Mexico er jo bare fantastisk:)

b

20.04.2017 kl.00:12

Heisann! Mulig jeg tenker feil, men er ikke den jet laggen hvor du legger deg og våkner tidlig, når du reiser motsatt vei rundt jorda? Altså vestover, fra Europa mot Amerika? Med tanke på tidsforskjellen, liksom. Og at det derfor bare er naturlig at du nå, som du har reist i motsatt retning, sovner tidlig på morgenen og våkner på ettermiddagen :)

Ser i alle fall ut som om dere har kost dere mye på tur!

Ida Wulff

20.04.2017 kl.07:26

b: jo, det kan nok stemme. Har aldri opplevd det før bare ;p det har vi! <3 klem

Astrid

20.04.2017 kl.00:44

Hei! Jeg var i fantastiske Mexico i tre uker i november, og hadde kanskje mitt livs beste ferie ❤ første del var backpacking, så rådene om den perioden skal jeg ikke dele med deg :p men del to var vi på yucatan-halvøya, og er enig med mange her! Playa er mye finere enn Cancun! Ellers må dere til Isla Mujeres og Tulum! Dette var mine favorittsteder, og trumfet både Playa og Cozumel. Vil anbefale å bo bsgge stedene, og ikke bare ta dagsturer. Begge deler vi gi dere luksusfølelsen, god mat og de vakreste hviteste strendene ❤ åå, nå kjenner jeg at jeg snart må tilbake selv!

Ida Wulff

20.04.2017 kl.07:30

Astrid: hehe, high five for backpacking i Mexico - selv om jeg ikke trenger tipsene <3 playa, cozumel og isla mujeres står øverst på lista nå. Tror du det holder med dagstur til Cancún, eller ville du tatt en natt eller to der? Takk for tips :D

Julie

20.04.2017 kl.01:48

Var i Playa Del Carmen i oktober/november i fjor, og det var helt nydelig! Fantastisk sted. Anbefaler å bo i selve Playa og ikke en av resortene utenfor. Jeg bodde på Grand Hyatt Playa Del Carmen, og det var virkelig helt supert. Midt i byen og fantastisk anlegg ved sjøen. Ikke så altfor dyrt heller!

Ida Wulff

20.04.2017 kl.22:47

Julie: tusen takk for tips, skal sjekke ut hotellet :D

S

20.04.2017 kl.12:52

Jeg var 3 uker i Mexico i sommer - anbefaler IKKE å ha base i Cancun, da kan dere like godt dra til Alanya. Vi hadde våre to første og siste dager der, og det holdt i massevis. Holder evt med første og siste natt dersom dere skal fly derfra. Kan derimot anbefale 3 andre steder. Playa del Carmen, veldig hyggelig sted. Tulum - veldig hyggelig strandby. Og mange kule hoteller og restauranter langs kysten. Isla Holbox - en liten øy uten trafikk og biler.

Astrid

20.04.2017 kl.15:37

Vi hadde bare dagsturer i Cancun, ble vel to dager ahopping der 😊 byen er mye større enn de andre, men utover akkurat det var de andre stedene mye finere etter vår mening. Båten til Isla går derfra, så man får naturlig litt tid der. Båten til cozumel går fra playa, og det var da vi bestemte oss for å avslutte turen i playa på de fantastiske beach hotellene der i stedet for cancun som først var planen!

Ida Wulff

20.04.2017 kl.18:15

Astrid: takk for input!! :D <3

Monica

20.04.2017 kl.21:02

Plata del carmen uten tvil :-) synes ikke Cancun var så koselig. Men greit å dra til Cancun på dagstur eller shoppingtur :-) playa del carmen er så fint sted! Vi stortrivdes der :-) haha, dere bør sjekke ut Coco Bongo, nattklubb med show :-) veldig bra! Det er i playa del carmen :-)

Ida Wulff

20.04.2017 kl.22:39

Monica: takk for tips :D

Vilde

21.04.2017 kl.13:07

Har kun flydd innenlands i USA med Spirit, men var veldig fornøyd. Det beste lavprisselskapet jeg har reist med:) Fløy også innenlands i Mexico med Volaris som også var veldig greit:)

Lise Penne

22.04.2017 kl.21:31

Tenkte jeg skulle dele min erfaring ang Mexico :) Jeg var kun i Cancún, lurer på om vi var der i 10 dager, og jeg ville nok ikke reist tilbake til Cancún, tenker ikke spesielt på den amerikanske tendensene, men plassen i seg selv. Det er nok litt annerledes å reise der med en venninne enn med pappaen sin. Cancún er ganske lite, mye partyparty og noe shopping da, men ikke veldig imponerende. Det som derimot er imponerende med Mexico og Cancún da, er jo maten. Oh lord! Kunne nok reist tilbake til Mexico kun for å spise, haha. Vi var på en del utflukter derav "kvinnenes øy" isla mujeres heter den, kjempe fin øy, men når du har sett karibien tviiiler jeg sterkt på at du blir hårreisende imponert :) Jeg tror nok kanskje jeg hadde litt samme forventning til Mexico som du hadde med Jamaica, skulle nok ha opplevd litt flere byer enn Cancún tho. Dere får det nok helt fantastisk, Cancún er nok verdt et stopp om det er noe spesielt dere skal se, ellers ville jeg ikke hatt base i Cancún :)

Viktoria

23.04.2017 kl.19:43

Q/A

Kva heite cruiset du var på? (ser Celebirty har mange skip) og kva rute hadde du? :-)

Ida Wulff

01.05.2017 kl.23:55

Viktoria: Celebrity Reflection :-)

stine

26.04.2017 kl.12:46

Hvor er toppen fra? :)

Skriv en ny kommentar