I STEDET FOR Å LESE TIL EKSAMEN

21.04.2017 - 19:38 4 kommentarer

I dag har jeg skrevet noen merkelige blogginnlegg, altså. Jeg har prøvd tre ganger, lest gjennom dem og bare: Ida, du må seriøst slutte å gå hele dagen på bare kaffe og godteri. Eksamenslesning altså! Ikke bra for kostholdet i det hele tatt. Men som mamma sa, og som fikk meg til å føle meg mye bedre: i denne perioden skal det ikke mangle noe. Vet ikke om hun mente at jeg skulle leve på smågodt, men hun mente i hvertfall at det ikke gjør noe at jeg går opp ti kilo mens jeg er student. Tror jeg. Passe på kroppen og helsa kan jeg gjøre når jeg er ferdig studert - kan ikke sitte og sulte over dødens bøker fra helvete heller.

Siden det er helg og mange av oss sitter hjemme og "leser til eksamen", tenkte jeg å komme med noen serietips. Bedre enn å stirre i veggen, så here we go: 

The arrangement: Først og fremst: jeg har hørt rykter om at den er basert på ekteskapet mellom Tom Cruise og Katie Holmes! Det gjør så klart at den er hakket mer interessant å se på. Serien handler om en ung jente som prøver å slå gjennom som skuespiller i Hollywood. På en av sine mange auditions prøveleser hun sammen med "selveste" Kyle West, som er den O' store verdenskjente stjernen i serien. Dagen ender med at han inviterer henne på date til Mexico (privatfly vettu), og etter to dager ligger det en ekteskapskontrakt på bordet. Ugler i mosen lang vei! Du kan se serien på HBO Nordic, foreløpig ligger det 7 episoder av første sesong der. 

Best før: åh, Linn Skåber! Mitt favorittmenneske i dette landet. Jeg sparte denne serien lenge fordi jeg egentlig skulle se den sammen med Idabestis. Men så var hun "utro" en kveld etter byen og så noen episoder uten meg, så nå har jeg sett hele driten på egenhånd. Sorry Ida, men da vet du det! Haha. Best Før er en herlig klein serie, jeg måtte sette på pause flere ganger fordi jeg ble så ukomfortabel. Tusen poeng! Du kan se hele serien på TV2 Sumo, og gode nyheter: de er i gang med innspilling av sesong 2!

Fra gata til Nordkapp: en spin off av Petter Uteligger. Som jeg liker veldig godt. Han har en helt egen evne til å skli inn i miljøer og prate med mennesker, og ikke minst til å oppnå gjensidig respekt. Han behandler alle som likeverdige mennesker, noe vi alle burde klare til enhver tid. Fra gata til Nordkapp rørte meg skikkelig etterhvert som jeg "ble kjent med" detlakerne på reisen. Hele sesongen ligger på TV2 Sumo. 

13 Reasons Why: denne har jeg nettopp begynt å se på, og den virker medium spennende. Ikke mitt førstevalg, men du vet. Når man har gått tom for serier og må lese til eksamen! Da ser man på serier som denne. Handler om en jente som begår selvmord, og etterlater seg 13 kasetter som forklarer hvorfor hun gjorde det. Foreløpig har jeg ikke skjønt hvorfor hun gjorde det, og syns grunnene virker litt vage. Men serien er faktisk blitt kritisert for å ikke ta opp jentas psykiske helse, og bare skylde alt på andre. Så hvem vet, jeg ser nå i hvertfall videre! Det ligger en hel sesong på Netflix. 

Noen som skal noe gøy i helgen? Jeg skal skrive hjemmeeksamen og "lese" i dag og i morgen, før jeg får besøk av Malin som skal på konsert her i Oslo - og søndag er det duket for fotoshoot! 

4 kommentarer

Tine

24.04.2017 kl.23:41

Hei Ida,

Hvis du ikke har sett den allerede, så sjekk ut Riverdale på Netflix. Den er spennende og jeg lover deg at du blir hekta! :)

Ida Wulff

25.04.2017 kl.08:56

Tine: hei :D så hyggelig at du ville gi meg et tips. Begynte å se da det var helt nytt, men bestemte meg for å la den ligge til det ligger masse episoder ute ?? klem

Tina

25.04.2017 kl.10:26

Heisann, ser ut til at noe har skjedd med min kommentar så jeg forsøker på nytt :) Lurte bare på hvordan dine erfaringer er med hold-in produktene fra Trinny & Susannah, da jeg husker at du reklamerte for disse for en stund siden. Saken er at jeg har en litt for trang bunad... vil disse produktene hjelpe med å "gå ned" f.eks. èn str. eller er de mer shaping, altså glatter ut valker man får av undertøy? Jeg behøver noe som faktisk holder ordentlig inn, men usikker på om det finnes noe slikt :) Takk for svar!

Ida Wulff

25.04.2017 kl.11:26

Tina: hei :-) neida, jeg fikk den, det kan bare ta litt tid å svare på og godkjenne kommentarer. Det kommer an på hvilken størrelse du kjøper - jeg ville ikke anbefalt å kjøpe det såpass trangt at du går ned en størrelse hvis det er 17. mai du skal ha det til, ser for meg at det blir utrolig trangt, varmt og ubehagelig!

Skriv en ny kommentar

hits