HIPP HIPP HURRA

 Processed with VSCO with a5 preset
Har alle hatt en fin 17. mai-feiring? Min dag var helt fantastisk, jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye. Vi startet med en liten jentefrokost hos Selma, før vi dro på hagefest. Vi snakker partytelt og fri bar - og masse fine folk så klart. Etter hagefesten dro jeg på fest hos noen jeg ikke kjenner, og tok meg like greit en middagslur der. Det er hardt å starte dagen med bobler, haha. Så var det bare hjem og fikse seg på nytt, og dra ut og danse hele natta. Dere skal se skoene mine... Og kjolen min... Ser ut som jeg har vært i gjørmebad. Ellers var det noen som stjal skinnjakken min på byen - hvem gjør sånt :-( Bah... Ble en dyr 17. mai til slutt, for iPhonen min må også byttes ut etter litt for mange knall og fall. Meeeen, det var verdt det. For en dag!
 Processed with VSCO with a5 preset
 Processed with VSCO with a5 preset
I dag har jeg vært veldig glad for at jeg ikke hadde noen planer, for jeg er SÅ trøtt. Og jeg mistenker at jeg headbanget meg gjennom kvelden i går, for nakken kjennes ut som den har brekt. Stor stas, med vennlig hilsen Ida (26). 

Jeg har forresten bestemt meg for å gi etter for bunadspresset! Selv om ikke bunad troner ønskelisten min akkurat, så føler jeg meg alltid som et utskudd på 17. mai. Såå, fra neste år blir det bunad. 

Nei, gå går det rundt for meg her, jeg må lukke øynene og håpe på at vaskemaskinen kan skynde seg litt. Jeg spiste nemlig nattmat i sengen i natt, og var raus med ketchupen. Ketchup over alt. Peace out. 

34

Hvor er kjolen fra?

Så fine bilder! Har du bunad fra før eller har du tenkt å kjøpe en? Isåfall, hvilken? :)

Hei!

Hvor setter du på vipper? Dine er så innmari fine ☺️

Skjønner veldig godt at du kjenner på presset og ønsker deg bunad, selv om det på mange måter er litt trist at det er sånn. Du har sikkert tåd til det, men mange som ikke har råd eller familie som har råd til det. Hvilken bunad skal du kjøpe deg? Vestfold? Jeg har den og er superførnøyd, elsker den!

Jeej! Bunad er stas! :) Håper du kommer med rabattkode til oss lesere.

Stine: på bunad?? hehe

Da håper jeg du skaffer deg nordmørsbunad😍

Anonym: blir enten det eller vestfold, har ikke så mange andre valg :-))

Bunad gjør virkelig noe ekstra med 17.mai-stemningen, bare å glede seg:) Hvilken vil du gå for?

Du er fortsatt like fin uten bunad, selv om jeg blir nyskjerrig på hvilken bunad du eventuelt hadde kjøpt om du for real skal ha en til neste år? :)

Hvor er den fine kjolen din fra? :- )

så fine bilder <3

Ser ut som du har hatt en knall feiring!

Helt enig med deg ifht "utskudd" på 17. mai. Har aldri vært glad i å bruke bunaden min, men etter 9 år i skapet brukte jeg den i går med en stolthet jeg ikke har gjort før :) Blir spennende å se hvilken bunad du skaffer deg :)

Koselige bilder og du er flott som alltid❤

Du er søt men dette er du faktisk for gammel til ;) hehe

Hvis en kveld er verdt ny skinnjakke og mobil, så ere mye penger i blogging ass;)

hvilken bunad skal du ha da? :D

Bunad er så fint! Har selv vestfoldbunaden som har fulgt noen generasjoner, så den bærer dessverre preg av å være litt gammel😂 Når det er sagt, så er det plagget noe av det fineste jeg eier. Det blir kanskje vestfoldbunad på deg og?

Marie: det er mulig det blir det ja :-) Tenker litt på den blå!

Hvilken bunad skal du ha? Vestfold? Du blir nok såå fin med bunad, det tenker jeg du kler skikkelig godt!

Martha: tenker Vestfoldbunad 1932, kanskje blå? :D

Hei Ida!

Anbefalte ikke du en god tapas restaurant i Puerto Rico en gang? den lille med få bord? Husker du navnet på den! Lykke til med siste innspurt! :)

Cec: det var i Puerto Mogan, men jeg husker dessverre ikke navnet :-( Du finner det sikkert under reisekategorien min hvis du leter godt!

Haha, du som alltid har skrevet at du aldri kommer til å anskaffe bunad fordi det er så stygt! Synes for så vidt ikke du skal kjøpe det kun for å passe inn da, det er jo kanskje ikke helt riktig grunn? Men skjønner godt hvis du faktisk har endret mening, bunad er jo så flott - synes jeg! Hvilken tenker du å gå for? :D

Mia: hehe, jeg syns fortsatt ikke bunad er dritlekkert.... :O jeg tenker muligens Vestfoldbunaden 1932? Må ha minst mulig ruter og stjæsj, hehe.

Så kjedelig med skinnjakken! Du kan bruke reiseforsikringen din, og få erstatning :) forøvet et veldig godt innlegg ovenfor med "vin, ikke kokain". Viktig at flere snakker om partydop! Det er så mange som prøver å normalisere partydop.

Hege: Jaa har sendt inn til forsikringen :-)) enig, det er pokker ikke noe normalt over det

Hvordan føler du deg i forhold til vennene dine som har bunad? Leste at Kristina ikke greide delta på vennebilder fordi hun følte seg flau uten bunad? Det virker som du er noe mer moden enn henne der.. Men, helt ærlig, vil du ha bunad? Du har jo råd :D Og i så fall hvilken liker du best?

Anonym: tror jeg vil ha bunad ja :-) jeg er ikke der at jeg syns det er det fineste som finnes, så jeg har ikke noen favoritt akkurat.. men troor det blir vestfoldbunad 1932, er jo tross alt der jeg hører hjemme. Klem

Hvor er den fine kjole fra? :)

Lotte: m by m eller noe sånt? Måtte dessverre kaste den etter 17. Mai :O

Åh, jeg kunne ønske jeg også bare kunne si at jeg skal ha bunad neste år, men jeg har nok heller minst to år med sparing foran meg.. :P

Hvilken bunad skal du ha? :-)

Cathrine: jeg tror jeg skal ha vestfoldbunad :-)

Den blå vestfoldsbunaden var skikkelig fin! Tror ikke jeg har sett den noe særlig før. Også var den ganske ryddig, uten mye greier. Ser i kommentarene at du også kunne hatt nordmørs, det visste jeg ikke! Må nesten slå et slag for den, da jeg har den selv. Den er jo ikke så styrete i helrød vest, feks. Men du kler kanskje blå (vestfold) bedre enn rødt? Den kan også roes ned med hvitt forkle heller enn det rutete. Synes det er veldig gøy å ha på den enten i nord eller sør (altså ikke her i Midt-Norge), siden det ikke er så mange som har den rundt om kring. Du vil skille deg mer ut med den hjemme i Tønsberg, og mange lurer sikkert også på hvor den er fra og byr på ekstra komplimenter, som jeg synes er gøy da. Lykke til med valget, begge er veldig fine! Tror du kanskje kler den blå best da, men hadde vært gøy om du valgte nordmørs som er et hakket sjeldnere syn i sør :-)

Skriv en ny kommentar