MINE BESTE SOLETIPS

I samarbeid med Cliniderm
Processed with VSCO with a5 preset
Det nærmer seg sommerferie for mange av oss, og det er vel flere heldiggriser her som skal på ferie til varmere strøk? Varmere strøk eller ei, sol får vi forhåpentligvis alle sammen. Sol er en lykkepille, men det er likevel viktig å beskytte huden mot strålene. Som dere sikkert har fått med dere allerede, har jeg teamet opp med favorittsolkremen min Cliniderm for å spre litt solvett i år. Så i dette innlegget vil jeg gjerne dele mine soltips til alle som skal på ferie i sommer.

Kjøp nok solkrem før du forlater Norge. Solkremen du får kjøpt i en strandbod kan ha stått i solsteken og blitt dårlig, og kan derme ha mistet evnen til å beskytte huden din. Da er det tryggere å ha med seg gode produkter hjemmefra. Går du på apoteket, kan du få hjelp til å velge riktig solkrem for deg. 

Ta deg tid til å skrubbe kroppen skikkelig før du reiser, så du blir kvitt død hud og eventuell gammel selvbruning. Da vil den nye gløden du får både se finere ut og vare lengre. Men obs! Skrubb før du reiser, og ikke en time før du skal ut i solen. Huden kan bli irritert etter skrubbing, og du bør derfor la den hvile litt.  
Processed with VSCO with a5 preset
Selv er jeg opptatt av å ikke sole meg for hardt, og ansiktet ønsker jeg sjeldent å sole. Derfor hender det jeg går for et beskjedent lag med selvbruning eller en spraytan før jeg reiser på ferie. Da føler du deg fresh og fin mens juksefargen på mystisk vis forvandler seg til en ekte glød, uten å måtte stresse med solingen fordi du ser ut som en snømann. 

Vel framme i sydenland, er det lurt å smøre seg en halvtime før man skal ut i solen. Står du i sanden og smører deg med bikinien på snei, er det fort gjort å glemme en spot eller to. Selv foretrekker jeg en skikkelig nakensmøring på hotellrommet før jeg går ut for dagen. 

Ikke vær gjerrig med solkremen. Studier viser at de fleste bruker alt for lite solkrem - ofte halvparten eller så lite som en tredjedel av den mengden man behøver. Selv klæsjer jeg på mengder. Og det er en av grunnene til at jeg elsker Cliniderm, den trekker så godt inn i huden at man ikke blir sittende og smøre i tjue minutter. 
Processed with VSCO with a5 preset
Ikke klapp deg selv på skulderen fordi du har smurt deg, for så å la solkremen ligge igjen på hotellet. Ha en brødpose, zip-bag eller toalettmappe i strandbagen, så du kan smøre deg jevnt utover dagen. 

Husk at det finnes mer å gjøre enn å sole seg! Du får farge selv om du ikke ligger rett ut på solsengen. Men det er like viktig å smøre seg når du går på sightseeing og shopping - til og med lesing i skyggen krever en klatt med solkrem.

Avslutt dagen med en kald/lunken dusj og smør deg inn med after sun. Dette lille ritualet er prikken over i'en på feriefølelsen!
Processed with VSCO with a5 preset
Hvis du vil vite mer om Cliniderm sine produkter kan du lese deres solkrem-guide HER. Og hvis du vil lese mer om produktene jeg bruker (og har brukt i mange år!) kan du lese mitt forrige innlegg om Cliniderm her

Mens jeg satt og skrev dette innlegget innså jeg at det er TO dager til jeg tar sommerferie, kan nesten ikke tro det 

23

Elsker Cliniderm, spessiellt den til ansikt! Lurer på et par ting, jeg:) Blir man brun selv om man har tatt spraytan? Beskytter det evt huden?

Maria: spraytan beskytter ikke huden, men du kan bli brun selv om du har spraytan på huden ja :-) Men like viktig å beskytte seg da!

Bestillte cruise med royal caribbean til i høst. Brukte rabattkoden din og greier,hehe! så nå gleder vi oss! Måtte dere søke esta/visum eller noe sånnt utenom USA? Skal til Falmouth Jamaica, Labadee og Cozumel, Mexico! Så nesten samme rute som dere:) Finner ikke noe konkret om det på nett:)

Anonym: såå gøy, da må du GLEDE deg :D <3 Vi søkte kun ESTA fordi vi reiste fra Miami, du trenger ikke søke visum for stoppene med cruiseskipene.

Cliniderm solkrem er så bra! :) Brukte den selv når jeg reiste på ferie samt solgte den når jeg jobbet på apotek! Aftersunen til Cliniderm er så god og nedkjølende!:) Ønsker deg en super dag :)

cliniderm er så bra <3

fine tips!

cliniderm er så bra <3

fine tips!

Hege Kristin: så bra du syns det <3

Hvordan skrubb bruker du?😊

Kjøpte denne nå før vi dro til Spania (husker vi akkurat skulle til å reise når jeg leste eksamenstipsene dine: ikke reis på ferie haha) ... Merket at de hvite klærne blir veldig gule, og det går heller ikke bort i vask. Ble dyr solkrem gitt.

Hvilke studier er det du sikter til? Lurer litt på hvilken aldersgruppe denne studien er gjennomført på :)

Hvordan skrubb bruker du? :)

Anna: myye forskjellig, akkurat nå har jeg en fra Hemp :-) Kan anbefale skrubbehanskene fra Bodyshop til å skrubbe.

Ser at det har kommet ut en ny sesong med SMS rulett, og da kom jeg til å tenke på sesongen du var med på😁 Kunne du vært med på nytt, eller holdt det med den ene?:)

Caroline: hehe guri det hadde jeg helt glemt. Men ja nei, tror det holdt :D

Den lille gule toalettmappen var søt:) Kan man kjøpe den et sted? Er Clinidermfrelst selv! Eneste jeg bruker, utrolig deilig at den ikke er klissete!

Pia: åå det vet jeg ikke, de sendte den til meg :O men du kan jo spørre på apoteket? :-)

Berit-Johanne

Hei, lurer på hvilken selvbruning du anbefaler?

:)

Berit: Vita Liberata har mange gode, av billigere sort liker jeg Dove sin fuktighetskrem med selvbruning som man får kjøpt på matbutikken.

Hei :) et lite spørsmål. Hva er forskjellen på after sun og vanlig body lotion? Jeg bruker alltid bare body lotion

Anne: Hei :-) Meg bekjent så er aftersun nedkjølende for huden i tillegg til at det skal ha mer legende ingredienser. Men begge deler gir jo fuktighet - så bodylotion er 1000 x bedre enn ingenting!

Hei, hvor er strikkekjolen på bildet fra? Utrolig fin😍

Jenny: det aner jeg dessverre ikke, kjøpt på en utenlandstur :O sorry <3

Skriv en ny kommentar