TØNSBERG BOUND

Processed with VSCO with a5 preset
Endelig hjemme på besøk i Tønsberg For en fantastisk følelse å gå av toget her, og se sol, blomster og grønt over alt. Sommerbyen min har våknet til live siden sist jeg var hjemme. Gleder meg til å drasse vennene mine til Tønsberg i sommer, etter at jeg har flyttet tilbake! Det skjer jo så mye gøy her de neste månedene, så det skal nok ikke bli vanskelig. 

I kveld er jeg på sleepover hos mormor og morfar. Morfar fyller 70 (!!) år i dag - jeg syns ikke han ser ut som han er en dag over 50, men så kommer jeg på at jeg skal feire 50 års dagene til mamma og pappa i morgen... Wæææ, tiden går for fort for meg! Uansett. Ettersom mamma og pappa skal feires stort i morgen, har vi en rolig 70 års dag her. Skal kose oss med god mat og slappe av, lade opp til morgendagens fest. Til og med danskene kommer, så jeg gleder meg veldig til å henge litt med dem. Ser den danske siden av familien så alt for sjeldent.
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Se på de to da! Mormor og morfar er ikke verdens enkleste å få tatt bilder av. Knipser to bilder, så sier morfar: nå er vi ferdig. Men klart man må foreviges på 70 årsdagen sin! Fått seg iPhone har han også.

Nei, nå sklir øynene mine igjen. Usikker på om det er vegguret eller søvnmangel som gjør at jeg blir så himla trøtt. Skal bare lukke øynene liiittegrann før middag. Kanskje jeg også er 70? 

15

Men åh vad mysigt, och fina bilder!

Bella: <3

Hvilket kamera bruker du for tiden? :)

Anonym: Canon 6 D :-)

Marthe Sofie

Ååh, så koslig!

Gratulere med dagen til de alle tre! Du er kjempeheldig som har så unge og spreke besteforeldre!

Syns det er så kjipt å tenke på at jo eldre jeg blir, blir også mamma og pappa, og ikke minst besteforeldre, eldre... Vi må huske å vere snille og gode med dem HVER DAG. Blir helt emosjonell her! Haha, håper du får en fin helg!

PS! har du forandret på skriften på bloggen?? Eller er det bare lenge siden jeg har vært på bloggen din med dataen?..

Marthe Sofie: jaa, jeg vet <3 er så viktig det! skriften er ny, side2 har endret design og da fulgte bloggene deres etter. Håper jeg kan endre selv etterhvert :-) Klem

So sjukt koselig! :) Håper helga og feiringene blir fine!

Lisa // Fjords & Beaches: tusen takk, det ble veldig vellykket <3

Hehe ja, er rart å tenke på at folk fyller 50 og 70 og sånt. Leste at du var ferdig med å være student! Gratulerer. Men hva var det som gikk så galt med den siste eksamenen?

anon nym: takk for det! Jeg var rett og slett uforberedt, så det var min egen feil :-)

Enig, spreke er de :)

heii:) kanskje litt random, men hvor ofte går du til frisøren for å ta etterveksten? striper håret som deg og har akkurat samme naturlige hårfarge som deg..

Anonym: prøver 1 gang i måneden, men noen ganger blir det sjeldnere :-)

Hvor er den skjorta fra? :)

K: sevenfemales.net :-)

Skriv en ny kommentar