hits

GOODBYE MAY

31.05.2017 - 12:28 8 kommentarer

Mai har kommet til veiens ende, og det har virkelig vært en morsom og bra måned for meg. Vi kjører i gang med en månedsoppdatering som vanlig! :-) 

STØRSTE OPPTUR:  Å fullføre bachelorgraden i markedsføring og merkevareledelse!!!!!!!! Masse utropstegn der, men fy søren så godt å bli ferdig. Det begynner endelig å gå opp for meg, og det kjennes litt ut som en forelskelse. 

 STØRSTE NEDTUR: At jeg ikke klarte å gjøre mitt beste den siste eksamensperioden. Jeg har fått så gode resultater hele veien, så det var litt dumt å avslutte som en lathans. Men man lærer så lenge man lever, og akkurat nå velger jeg å si pytt pytt. Jeg kom meg gjennom!

 MÅNEDENS MINNER: vel, dette var jo måneden hvor jeg ble glad i å feste og dra ut for første gang i mitt liv. Så jeg har hatt det mye gøy i mai, sammen med gode venner i Oslo. 17. mai var spesielt gøy, da var det full rulle fra morgen til neste morgen, sammen med jentene mine. Det beste, fineste minnet fra mai er mamma og pappa sin feiring av 50 årsddag og sølvbryllup. 

 BESTE INNLEGG: Dette innlegget. Og jeg kan ikke gjøre annet enn å le av at folk fortsetter å forsvare andre ulovlige rusmidler. Og ja, jeg mangler kanskje kunnskap på området. Men jeg er ikke så veldig interessert heller. Nulltoleranse. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
 MÅNEDENS LÆRDOM: Ikke drikk tequila. Ha deksel på telefonen. Legg på sengetøy før du går på byen. 

 BESTE SERIE: Aldri sett så lite på serier i mitt liv! Men da må jeg si Girl Boss. 

 BESTE KJØP: Mai har vært en sånn måned hvor jeg har klikket hjem og shoppet som en gal for å være sikker på å ha noe å ha på meg til enhver anledning. Får helt dårlig samvittighet, for det er noe svineri å shoppe så mye. Men mitt beste innkjøp må være en svart sommerkjole fra Designers Remix som seriøøst kan brukes til alt. 

 MEST SPILTE SANGER: 
Love On The Brain - Rihanna
Lifted - Palmistry 
Let Me Love You - Ariana Grande 
Hallucinations - dvsn 
Fuel To The Fire - Rationale 
Processed with VSCO with m6 preset
 Processed with VSCO with a5 preset BESTE MÅLTID: Forrettene på Ling Ling, yummmm. 

 MÅNEDENS FLAUSE: Åh... Jeg har sendt så mye dumme SMS fra byen at man skulle tro jeg spilte SMS-rullett med meg selv. Men det har jeg egentlig lært meg å leve med. Ellers har den stakkars iPhonen min fått gjennomgå. Etter 17. mai var den totalknust, så jeg betalte dyre dommer for å skifte skjerm. To dager etterpå var den knust igjen, så nå får den bare være sånn en stund. 

 MÅNEDENS TANKE: At jeg er så glad for at jeg har lært meg å sette pris på ting mens jeg har dem. Jeg kommer aldri til å sitte og angre på at jeg ikke satt litt mer pris på ting i nuet, for jeg går rundt og føler på en enorm takknemlighet hver eneste dag. For familien min, for vennene mine og for jobben min. 

 PLANER FOR JUNI: I juni har jeg nesten ingen fastsatte planer, og det er egentlig ganske deilig. Selvfølgelig noen fester, bursdager og jobboppdrag på menyen, men jeg har ikke booket noen reiser enda. Men dét skal jeg få gjort noe med så fort som mulig. Trengte bare litt tid på å lande etter alt sammen. Har på følelsen at juni blir like morsom og bra som mai, og jeg skal gjøre mitt beste for å nyte denne tiden. Og ikke minst friheten. 
Processed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 preset

8 kommentarer

Amanda - Resan mot frihet

31.05.2017 kl.13:09

Så mysigt du verkar ha haft det! :)

Ida Wulff

01.06.2017 kl.11:57

Amanda: <3

Karina

31.05.2017 kl.17:01

Hei! Hvor er de flotte beige sandalene kjøpt? De på bildet med den blå kjolen :-D

Ida Wulff

01.06.2017 kl.11:57

Karina: Zalando :-)

Lene

31.05.2017 kl.20:34

Kan vi få se denne Designers Remix kjolen? :-)

Ida Wulff

01.06.2017 kl.11:10

Lene: den dukker helt sikkert opp :-)

J.

31.05.2017 kl.22:39

Om det er glasset på iPhonen som knuser så hjelper vel ikke deksel så mye? Med mindre du tenker deksel som også dekker skjermen mens du bruker den?

Jeg har selv tempered glass (litt usikke rpå hva det heter på norsk) som er ekstra glass som festes på sjemen, så knuser det først i stedet for glasset til iPhonen. De legger det på for deg på de fleste mobilbutikker. :)

Ida Wulff

01.06.2017 kl.11:00

J.: Jaa sant nok, men et silikondeksel med tykk kant kan vel også dempe knall og fall :-)

Skriv en ny kommentar