DENNE RENSER PORER OG FJERNER HUDORMER

Annonse Processed with VSCO with a5 preset

- PORECLEANSER - 
 

For en måneds tid siden, sendte Aspa meg et produkt som jeg har gledet meg veldig til å fortelle dere om. Det heter PoreCleanser, og kort fortalt så suger det dritten ut av porene dine. Jeg ante ikke at noe sånt i det hele tatt eksisterte? Trodde man måtte til hudpleier for å gjøre slike behandlinger, men i USA er det tydeligvis allerede vanlig å eie en PoreCleanser og gjøre den slags på badet hjemme. 

PoreCleanser er ment for å rense porer, fjerne fett, hudormer og død hud. Selv har jeg vært heldig og unngått kviser store deler av livet, men som de fleste andre har jeg hudormer spesielt rundt nesepartiet. I de senere årene har jeg også fått større porer hvor det lett kan samle seg gammel sminke, selvbruning og så videre - disse holder til i pannen og på haken. Haken er det partiet jeg er minst fornøyd med når det kommer til huden, og gjerne der huden ser mest uren ut. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Greia er jo at jeg har pleid å klemme ut hudormer og porer med de falske neglene mine - og sånt blir det arr av. Med PoreCleanseren er jeg rød et par timer etter behandling, og så er det som om noe aldri har skjedd. Nå får ansiktet mitt en runde med PoreCleanseren en gang i uken, gjerne samme dag som jeg skrubber resten av kroppen. Så deilig! Det hender også at den drar med seg gamle sminkerester, til tross for at jeg vasker ansiktet med både sminkeservietter og rens - det er alltids noe som klarer å gjemme seg i huden. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Men jeg mååå komme med en liten advarsel, hehe. Da jeg skulle prøve PoreCleanser for første gang, var jeg så ivrig at jeg droppet bruksanvisningen. Det har seg jo slik at man skal kjøre maskinen over ansiktet, ikke holde den lenge over ett sted. Men det gjorde selvfølgelig jeg, så jeg gikk en hel uke med mørkeblå sugemerker i ansiktet. Så husk det hvis du skaffer deg en PoreCleanser, den skal ikke holdes lenge på ett og samme sted. Den suger ganske hardt for å få ut urenhetene, så det burde jeg sikkert egentlig skjønt. 

På bildet under kan du se PoreCleanseren etter en runde på hakepartiet mitt. Muligens too much information, hehe. Men jeg må jo vise hva den er god for! Tør nesten ikke tenke på hvor mye ekkelt jeg har gått rundt med i huden tidligere. 
Processed with VSCO with a5 preset
Deilig med litt fett og sminkerester, da! 

Man trenger forresten ikke batterier til denne lille dingsen heller. Når batteriet dør ut, setter man den i en USB-kabel som følger med, og lader den lett i dataen eller hva som helst. 

Porecleanser koster egentlig 999,- men er nå på tilbud til 599,-. Du kan kjøpe den HER hvis du er gira på å teste den ut 

25

Haha, den ser ut som womanizer-vibratoren :P Må passe på å ikke bruke feil dings på feil sted jeg nå! :D

Camilla: haha, oi oi!

Tror neppe du hadde skrevet et innlegg om denne om du ikke fikk betalt for det. Trist i grunn, jeg husker den gang da bloggerne faktisk delte ting de selv faktisk likte. Nå så forteller de ikke om ting de liker fordi de ikke får betalt for å snakke om det. Og når de får betalt for å snakke om noe så liker de tingene uansett. Folk ser etter en bloggers mening men skjønner ikke at meningen er kjøpt og betalt. Litt komisk sånn egentlig.

Marion: Jeg vet ikke om du har lest min blogg lenge, men jeg må si du har feil oppfatning. Jeg skriver om ting jeg liker om det så ikke er betalt også. Sminke, restauranter, interiør, produkter og what not. Og hva angår produkter som ER sponset/betalt, så tester jeg dem gjerne i en måned før jeg bestemmer meg for om jeg vil takke ja eller nei til å samarbeide. Så vet du det :-)

så utrolig smart :D

Hei! så genialt, er den spesielt ubehagelig å bruke?

Malene: ikke vondt, ikke direkte deilig heller, hehe.

Omg! Sett mye om den på YouTube/Instagram , visste ikke at den eksisterte i Norge! Jaja, bestilte den med en gang jeg så innlegget- så denne burde funke :D

Nå stoler jeg på deg altså, hehe.

Anonym: håper du blir fornøyd :D <3

Skal den rengjøres på noen måte? :) Tenker at det vil vel samle seg en del skitt i den etterhvert?

Iselin: man kan lett skru av hodet og skylle i vann, eller bare dra en Q-tips rundt kanten :-)

Hei

Hvor har du kjøpt den fine kimono/morgenkåpen hen? :)

Camilla: H&M :-)

Så kult produkt! Syntes du den klarer å lukke porene? For jeg har fått endel porer på kinnene som jeg vil ha bort, hehe. Alderdommen vettu...

Synne: dene lukker vel ikke porene, men renser ut det som gjemmer seg inni dem. For å lukke porene påfører jeg godt med toner og håper på at det funker... :-)

Hei Ida!

Du har alltid veldig gode produktomtaler, og er en så god blogger at jeg stoler på deg og det du anbefaler! Aldri har jeg følt meg "lurt".

Jeg føler selv jeg har store porer på nese og hake, og bruker mye tid på å skvise de ut (som du nevnte over 😅). Er du "go" på dette? Virkelig?

Vil veldig gjerne bestille! :)

Camilla: nå vet jeg jo ikke mer om din hud enn det du skriver her og er heller ingen hudpleier. Men som jeg skriver i innlegget syns jeg denne dingsen er helt genial for å få dritten ut av porene. Det skal sies at den ikke FJERNER porer, den får bare ut dritten som gjemmer seg inni dem. Så hvis det er noe du har behov for, så vil jeg absolutt anbefale den <3 Klem

Dette er kanskje mye å be om, men du kunne ikke lagt ut video av den i bruk? Jeg har ekstremt ren hud, og har aldri hatt kviser, men kan få en hudorm en gang i halvåret. Usikker på om jeg trenger en slik da, men skulle likt å se før-etter, og hvordan den funker :)

Heisann! Jeg har kjøpt den, fikk den akkurat i posten. Men jeg får den ikke til å funke. Den lyser, men det kommer ingen luft. Ladet du den når du fikk den, eller bare tok du på en av tupppene og så virket den? :) :)

Hilde: hei! :-) du, det kan jeg faktisk ikke huske. Men prøv å lad den og se om den funker da? Hvis ikke får du helt sikkert en ny raskt hvis du kontakter kundeservice :D

Hei! Jeg fikk PoreCleanser'en i posten nettopp.. prøvde den masse, men fikk ikke ut en dritt, og jeg har masse porer og hudormer. 600kr rett i vasken :( Vet du om de har en policy på når det ikke fungerer? Tok kontakt, men det virket ikke som de bryddet seg.

Sunniva: uffda, det var ikke bra hvis den ikke funker som den skal. Det må da gå an å reklamere på den??

Har mye hudormer og det hadde vært fantastisk om denne er så bra som det sies. Går du virkelig god for den?

Er det noen av dere som har kjøpt den som kan komme med noen erfaringer nå?

Jeg har kjøpt denne å den er ikke bra den lager bare blåmerker i huden. Suger ikke ut noe hudormer

Veronica: hei! Du må ikke holde den lenge på ett sted, da blir det blåmerker :O den skal dras over huden!

Skriv en ny kommentar