DESTINASJON: SOMMERHUSET

Sponset kjoleProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

KJOLE HER (SPONSET)

Har dere sett en mer perfekt sommerkjole?! Jeg var så heldig og få den tilsendt fra Seven, favorittbutikken min i Tønsberg. Jeg er blitt så glad i plagg som sitter nede på skuldrene - for meg som sånn cirka aldri går med BH er det liksom ikke noe problem heller, haha. Har hørt at man får hengepupper av å ikke bruke BH - men jeg elsker å gå uten, så spørs om jeg heller må spandere på meg et heftig brystløft når jeg fyller 50. Innen den tid bør vel puppene mine ha nådd navlen...? 

Som jeg så vidt nevnte i går, forlater jeg landet i dag. Jeg hadde egentlig en del helgeplaner i Oslo, men da mamma og pappa bestemte seg for å kjøre til Danmark og besøke familien, kunne jeg ikke gjøre annet enn å hive meg på. Så om noen timer setter vi oss i bilen og kjører hjem til Odense. Jeg fikk lov å bli med på én betingelse: at jeg ikke gjør noe stort nummer ut av meg...... Unnskyld meg? Sikter de til når jeg sitter i baksetet på tiende timen og minner dem på at vi kunne fått flybilletter til 499,-? Eller når bøyer meg fram i forsetet og klyper pappa i overarmen med det samme han overskrider fartsgrensen med 2 km/t? Eventuelt alle de gangene jeg må tisse eller får innmari lyst på en fransk hotdog fordi vi endelig er i Danmark? Jeg skjønner ikke hva de mener, jeg er jo verdens enkleste å ha med på roadtrip. 

Jeg gleder meg i hvertfall til å komme fram, og nyte et par rolige dager i sommerhuset og med familie. Ikke dårlig å se danskene to ganger i løpet av en uke! Vi blogges fra Danmark - eller kanskje fra bilen, hvem vet. 

21

Hallo(!), så fin kjole 😍 Kos deg masse i Odense, er så koselig der!

Ida: tuusen takk :D Enig, Odense er herlig <3

For en nydelig kjole!

Kamilla: yey, så bra du likte den :D

Nydelig sommer kjole ♥ Og god tur til Danmark ♥

Ida Caspara: tusen takk <3 <3

Jeg har faktisk hørt det motsatte! Ved å gå uten BH styrkes bindevevet i puppene og gjør at de holder seg "oppe" av seg selv :-D Kos deg masse i DK, klem <3

Kristine: jeg håper det stemmer!! Tiden vil vise :D tusen takk, ønsker deg en fin helg <3

Du er så vakker, Ida! Du inspirerer meg hver dag <3

Lilly: så søt du er <3 håper du har en fin helg! Stor klem

Så snedig, har faktisk lagt merke til at du bruker mange "ikke bh-strop vennlige" topper. Også har jeg tenkt at jeg vil bli flink til det jeg og, for det er så fint!

Muligens dumt spørsmål, men hvordan klarer du å gå uten bh? Har selv små pupper, så kan fint gå uten men føler det blir så synlig. På sommeren går jeg nesten kun med topper man ikke kan ha stropper under, så går med de forferdelige stroppeløse bhene. Bruker du sånn nipple cover eller? :-)

Henriette: som oftest bruker jeg ingenting og syns ikke det er så farlig om det synes. Men hvis jeg går uten BH og har på meg noe litt for gjennomsiktig så går det i nipple covers ja. Kjøpte noen hudfargede på Bik bok men tenker at jeg vil finne meg noen svarte også. Skal sies at jeg bruker BH i skole- og jobbsammenheng, Hehe, er på fritiden jeg lar det henge og slenge! Klem

Utrolig fin kjole! Ang BH er det faktisk omvendt, de har forsket på det og kvinner som ikke bruker BH får mindre tendens til hengepupper! Fordi BHer skal jo gi støtte til puppene, og dermed blir brystvevet mindre elastisk, fordi det slipper å "jobbe" for å holde brystene oppe. Om du skjønner. Så bare fortsett å gå uten BH ,haha! Kos deg masse i Danmark, kjenner meg igjen i dopauser på road trip og overvåking av fartsgrensen, hah.

Elise: jeg håper du har rett :D hadde jo vært fantastisk. Da får jeg i pose og sekk, Hehe. Takk for det, og god helg til deg <3

Jeg synes der er såå koslig at du henger så masse med familien, både hjemme og på reise! Jeg gjør det samme selv, har ingenting imot å feriere sammen med familien hvis jeg får muligheten :-)

Anonym: finnes det noe hyggeligere! Familie er best <3

Hvor er skoene dine fra? Veldig fin kjole også😊

Line: Even&Odd :-)

Frida Isachsen

Stiller meg bak alle de andre i kommentarfeltet som nevner fordelene med å ikke bruke BH. Å gå uten BH kan blant annet føre til bedre søvn, bedre kroppsholdning, økt brystvekst m.m. Her er en liten oversikt, hvis du skulle være interressert:

http://www.msn.com/g00/nb-no/helse/health/kvinnen-sluttet-%C3%85-bruke-bh-noen-uker-senere-er-brystene-hennes-ugjenkjennelige/ar-BBAe93L?ocid=NL_NBNO_16MAY2017_FemaleOM2-PID85395&i10c.referrer=

Stå på videre! :D

Frida Isachsen: oooh, interssant :D Takk for link!

Så fine sandaler! Hvor er de fra? :)

Skriv en ny kommentar