PEPPES GREENLIGHT: MAX 680 KALORIER

AnnonseProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
I mai lanserte Peppes Pizza en ny og sunnere serie med pizzaer, og i den anledning ble jeg invitert til restauranten for å smake. Jeg lever for god pizza, så gjett om jeg takket ja til det. Jeg tok med meg min kjære Siri som er like glad i mat som meg, så vi kunne kose oss og ha en helaften med pizzasmaking. 

Sunnere alternativer i seg selv er ikke noe nytt for Peppes, jeg husker at jeg tidligere har bestilt en rett hvor halve tallerkenen var pizza og den andre halvdelen var salat. Men nå har de altså klart å lage hele pizzaer som inneholder max 680 kalorier. Hyggelig med litt salat, men jeg må innrømme at det er mye hyggeligere med pizza. 

Den nye serien heter Greenlight, og består av tre pizzaer. Pizzaene inneholder en høy andel grønnsaker, og 15% av melet i den håndlagde surdeigsbunnen er erstattet med blomkål. Jeg har selv laget hjemmelaget pizza med blomkålbunn før, og det er SÅ godt! Det smaker ikke som et av de sunne alternativene som man egentlig gjerne skulle vært foruten. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

- YOU HAD ME AT PIZZA - 

Greenlight-serien inneholder tre ulike pizzaer og alle er vegetar. Man kan velge å legge på bacon, men da vil man overstige de 680 kaloriene. Jeg smakte på alle tre pizzaene, og valgte å legge bacon på en av dem. Konklusjon: verdt det! Hehe. Ellers har alle tre pizzaene veldig digge ingredienser som blomkål, trøffelolje, avocado, tomater, grønnkålmiks, aromasopp og mozzarella. 

De tre pizzaene heter Cauli & Truffle Greenlight, Philly Greenlight og Citrus Kale Greenlight. Etter å ha smakt på alle tre, må jeg si at Cauli & Truffle Greenlight var min absolutte favoritt. Den har hvit saus av fire oster, blomkål, rødløk, bladpersille og parmesan. Og sprø, tynn bunn så klart! Nesten vanskelig å tro at den ikke inneholdt mer enn 680 kalorier, for jeg forbinder ikke alltid godt med sunt... Men det er altså mulig - alle pizzaene var rett og slett kjempegode, og med masse smak. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Bare litt mye pizza for to jenter... Men vi måtte jo smake på alt! 

Peppes har nå et tilbud i sine restauranter. Alle som prøver Greenlight i juni, får pizzaen til kun 98,-. Det gjelder både når man spiser i restaurant og ved henting/levering. Jeg har benyttet meg av tilbudet to ganger etter at jeg var i restauranten, og tror aldri jeg kommer til å bli lei av Cauli & Truffle-pizza!
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Hvis du vil kan du lese mer om Peppes Greenlight og bestille pizza HER

Bon apetit 
 

27

nam :D

Hvor er kjolen din ifra? sååå fin!!

kristina: YAS, kjøpt på Zalando :-))

Blir så sulten av å se på de saftige pizzaene.. :(

Hvor er den fine kjolen din fra, Ida? Noe man fremdeles kan få tak i butikk? :)

Amina: sjekk Zalando, merket heter YAS :-) <3

Er det kjole du har på deg, eller topp og skjørt? Utrolig fint! Hvor er det eventuelt kjøpt?

Anette: kjole fra YAS, kjøpt på Zalando :D

Dette har ikke noe å gjøre med dette innlegget, men som fast leser må jeg be om hjelp! Samboeren og jeg skal flytte til Tønsberg og jeg lurte på hvilke områder du ville anbefalt dersom du skulle kjøpe deg hus i Tønsberg i dag? Gjerne et område som kan være aktuelt når man får barn også! 😄

Nina: Hei :D så gøy at du skal flytte til Tønsberg <3 jeg er oppvokst på Eik og har aldri likt verken stedet eller menneskene - føler det er ghettoen i Tønsberg, hehe. Skulle jeg kjøpt hus ville jeg kjøpt enten på Teie eller Solvang. Fint og rolig men samtidig sentrumsnært. Både foreldrene og besteforeldrene mine har flyttet til Teie/Nøtterøy nå, og jeg elsker å være der. Hvis det ikke er viktig at det er sentrumsnært ville jeg sett på Husvik, Husøy eller Ringshaug. Veldig fine steder :-) lykke til med husjakt!

Bra peppes tenker sunnhet, men 680 kalorier? Det er jo nesten 1 1/2 middag. Jeg tenker ikke det er sunt, men kanskje peppes tenker det er sunt. I så fall får det meg til å undre hvor kaloririke måltidene deres egentlig er? Eller ikke. Jeg har sjelden spist der ;)

Anonym: som jeg har skrevet så er det mye grønnsaker og sunne ingredienser som utgjør en stor del av disse 680 kaloriene. Så disse pizzaene kan man spise med den beste samvittighet - selv om jeg personlig aldri får dårlig samvittighet for å spise pizza i det hele tatt ;-)

Nå som du er ferdig på skolen og gjerne har litt mer tid til serietitting, mååå jeg bsre tipse deg om serien "good behavior", det er noe av det beste jeg har sett! Du finner deg på TV2 sumo! <3

Kristina: oi, takk for tips, den har jeg ikke hørt om en gang :D endelig kan jeg se på serier med god samvittighet, Hehe <3

Dette skal definitivt testet ut! Takk for tips :-) har lest kommentarene over og lurer på hvilken størrelse du har i kjolen? Klem!

Å nam!! dette skal definitivt prøves, takk for tips! Jeg lurer på hvilken størrelse du har i kjolen? klem!

Amalie: M :-)

Det så veldig godt ut :)

Må bare komme med en kommentar til Nina har i kommentarfeltet. Undrer med over at du tenker at et vanlig middagsmåltid bør være på 340 kcal. I forhold til din kommentar at en middag på 680 kcal nesten er 1 1/2 middag. Husk, mat er ikke farlig :) Syns dette er en bra greie av Peppes, gleder meg til prøve :)

Katinka: for å være helt ærlig så aner jeg ikke hvor mye kalorier en "vanlig middag" bør inneholde :O Men 340 hørtes lite ut ja, ettersom 200 gram kylling er cirka 220 kalorer... Gled deg til pizzaene :-))

Poenget med liksom-lavkalori pizza og sunne grønnsaker blir jo helt borte når man drikker øl til.

Inga: Jeg skjønner tanken din, men gjør det egentlig det? La oss si at du spiser godteri og skal drikke brus. Du får vel i det BETRAKTELIG færre kalorier hvis du drikker Cola Light, enn hvis du drikker vanlig Cola?

Hei hvor er ola jakken din fra?

ada: Zara :-)

Okei, nå pirker jeg. Det blir jo 450 kaloriers middag, om jeg mener 680 kalorier er 1 1/2 middag. 450 + 225 = 675, okei, ca da :) En middag er jo gjerne på alt fra 400-600, så det er ikke unaturlig!

Og jeg skjønner hva du mener med grønnsakene, Ida. Det er jo selvfølgelig bra de er i fokus!!

Har jeg drømt, eller har Peppes annonsert disse pizzaene tidligere? Syns jeg husker en haug med bloggere som har skrevet lignende innlegg for noen år siden :p Du ser så smashing ut! Fineste bloggern i Norge :)

Marianne: de har tidligere hatt halve tallerkenen med pizza og halve med salat, kanskje det er det du tenker på? :-) så hyggelig, tusen takk :*

Skriv en ny kommentar