TEKNISKE PROBLEMER OG NABOKLAGER

Åh, som jeg har savnet dere! Jeg har hatt litt tekniske problemer de siste dagene, men nå ser alt ut til å være i orden igjen. I skrivende stund sitter jeg hjemme i kjøkkensofaen til mamma og pappa i Tønsberg, ved siden av en lillebror som leser til eksamen. Fredagskvelden sin det. 

I går hadde jeg tidenes hyggeligste jentekveld med Siri. Siden jeg ikke hadde mulighet til å komme i bursdagen hennes, inviterte jeg på bursdagsfeiring for to, med middag og vin. Vi ble sittende ute på min bittelille balkong i maaange timer, drikke vin og synge gamle Britney-låter. Det resulterte i min første naboklage på Tjuvholmen, securitas kom rett og slett og ringte på døren. Selv om vakten syns vi hadde nydelige sangstemmer, lurte han på om vi kunne avslutte showet snart. Det var jo torsdag... Så da gikk vi videre ut på byen og sang videre der. For en deilig sommernatt 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Det er så hyggelig å bare være venninner, og ikke skulle skrive eksamen sammen. Når Siri ringer på døra mi, betyr det jo vanligvis mange timer med dritkjedelig jobbing. Fra nå av betyr det bare vin og Britney. Så det er kos. 

Men ja, nå er jeg som sagt hjemme i Tønsberg, og her skal jeg være i helgen. Jeg skal på festival sammen med tre gode venninner, og egentlig bare kose meg. Men først og fremst trenger jeg SØVN, for det fikk jeg ikke mye av i natt.

Snakkes snart igjen, fine dere 

11

Så hyggelig ut! Når går leiekontrakten din ut, mtp flytting til Tønsberg?

A: flytter innen juli er omme, har forlenget kontrakten min litt :-)

Hvorfor ble ikke kommentaren min under forrige innlegg publisert? Ingenting galt med den kommentaren??

Aline: hei :-) alle kommentarer blir godkjent, men noen ganger tar det litt tid.

Ah, ingenting slår en slik mimrekveld der man hører på gamle gode klassikere over litt (mye) vin :-) Da er det vel verdt en aldri så liten klage tenker jeg ;-) Er så kjekt å lese bloggen din for Ida. Er det en blogg jeg alltid må innom så er det din. Du stråler virkelig for tiden og slikt smitter jo over. Er ikke så flink til å kommentere på innleggene dine, men jeg skal bli bedre :-) God helg til deg. Klem

Stephanie: sååå koselig, tusen takk for fine ord Stephanie <33 Klem til deg! :D

Hei Ida, hvilke hårprodukter bruker du for å få kald, fin blond farge, uten at det ser grålig ut?

Linn: akkurat nå bruker jeg Blonde Life-serien fra Joico :-)

Åssen gikk fastingen???

Caroline: det gikk fint! :-)

So sjukt koselig de må ha hatt det! Og Britney er ein godkjent grunn for naboklage, haha :)

Skriv en ny kommentar