JEG BLIR HER LITT TIL

Processed with VSCO with a5 preset
Nå har jeg endelig fått svar fra utleier, og jeg fikk en veldig god nyhet: jeg får lov til å beholde leiligheten til september! Det var ti kilo av skuldrene mine, for jeg hadde ikke lyst til å flytte hjem i det hele tatt. Ikke akkurat nå. Ikke bare fordi jeg hater å flytte, men fordi jeg storkoser meg i Oslo. Jeg var litt redd for at mamma og pappa skulle bli skuffet - de har jo gjort klart rommet mitt og alt. Men det viser seg at de skal legge nytt gulv i slutten av juli, så det kunne egentlig ikke passet bedre for dem at jeg utsetter flyttingen. Hipp hurra! 

Så nå gleder jeg meg til flere fine måneder i Oslo - litt mer tid å si farvel på. For ettersom jeg ikke vil oppdra barn her, er jeg ganske sikker på at jeg ikke kommer til å flytte tilbake. Pendling - ja. En uke her og der på hotell - ja. Men mest sannsynlig ikke bo. Nå skal man aldri si aldri, been there done that. Men sånn er ståa i hvertfall nå :-) 
Processed with VSCO with a5 preset
Nå skal jeg en tur på spa før jeg møter jentene mine. Måtte bare oppdatere dere, ble så glad! 

26

Sarah Løkting

Husker du snakket om at du skulle kjøpe deg nytt sofabord for en stund siden, har du gjort det enda? Og hvilket ble det?

Sarah Løkting: ingen nye møbler før jeg flytter :-)

Julie jensen

Hvor er vesken fra?

Julie jensen: Ellos :-)

Vil du virkelig flytte fra byen? 🤔 Stresser du ikke over å gå glipp av alt det du får mulighet til nå? Men supert at du fikk bo litt til, elsker Oslo om sommeren<3

Så bra det ordnet seg! :) Ønsker deg en fin kveld :) <3

elisebr: du også <33

så gøy da <3

Gratulerer!! Nå tenkte jeg faktisk først at det var dumt, da er det enda lengre til vi sees igjen 😂 Tror jeg må slutte å lese bloggen din(i og med at vi ikke kjenner hverandre), men jeg har tross alt lest siden caffé latte-tiden 🤓

Lena: hahah <3 internet friends 4 lyfe <3

Hvor er beltet fra? :)

Marina: Soaked in Luxury :-)

Herlig :) jeg forstår ikke at du vil flytte, jeg blir så nyforelsket i Oslo hver vår og sommer

Parkene, Restaurantene, festningen, Lillomarka og Østmarka, Ingierstrand, Pride, Vålerenga og Gamlebyen. Tønsberg er vakkert men jeg er så avhengig av pulsen

For et nydelig belte! Kan du si hvor det er fra? :-D

Frida: det er fra Soaked in Luxury! :-) Klem

So innmari deilig! Oslo om sommeren er jo fantastisk, so no er det berre å nyte månedene :)

Lisa // Fjords & Beaches: jaa, det skal jeg virkelig gjøre <3 Håper du har en fin sommer så langt!

Godt det ordna seg! Studenten i meg griner litt inni seg da, haha med tanke på alle pengene du bruker på den leia. Selv betaler vi 9000 kr delt på to i Oslo, og må fortsatt leve økonomisk :p skal sies at jeg for det meste kun lever på stipend da ;) fortsatt god sommer!

Vilde: samme til deg <3

Hvor er den fine stråvesken fra? <3

Vilma: den er fra Ellos :-)

Hvor er stråveska di fra? :)

Hanna: Ellos :-)

Nå er jeg fryktelig glad for at jeg eier leiligheten min på det stedet jeg har tenkt til å bo til jeg blir gammel og grå, men jeg kunne NESTEN - bare nesten - ønske at jeg hadde en unnskyldning til å bo "hjemme" en liten stund, haha. Det er jo så koselig!

Hei Ida! Du har så fine klær, kan du skrive hvor de er fra i innleggene dine?? :D

Så bra at du får beholde leiligheten litt til. Enig med Madelen btw ;-)

Skriv en ny kommentar