20% RABATT PÅ ALT FRA GOOD FOR ME

Annonse
Processed with VSCO with a5 preset
Pappa: har du noe betakaroten jeg kan kjøpe av deg?
Ida: Klart det, men du får selvfølgelig. 
Pappa: Nei, kjøpe. 
Ida: LOL 

Haha, ingen skal si jeg ikke kommer fra et beskjedent hjem! Det er selvfølgelig bare hyggelig å forsyne familien med vitaminer og alt annet jeg måtte ha til overs. Vi har alle brukt betakaroten fra Good For Me i flere år, og det er faktisk pappa som er flinkest til å minne oss på å begynne å ta kapslene en stund før ferie. Betakaroten-alarm! Denne sommeren får jeg ikke noen sydenferie sammen med mamma og pappa, men nå har de fått fylt opp lageret til sin ferie i hvertfall. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Nå har jeg jo tipset dere om Betakaroten Gold et par ganger tidligere, men jeg må bare understreke hvor mye jeg elsker disse kapslene. Til og med jeg som ikke har solt meg bevisst et eneste sekund i sommer, har en fin og naturlig glød, som jeg bare har fått av å være ute. Jeg skal selvfølgelig komme meg på noen reiser fremover, men inntil nå har det vært lite sole-aktivitet må jeg innrømme. 

Betakaroten Gold er en ny og forbedret utgave av Good For Me sin originale betakaroten. Forskjellen mellom Gold og den originale, er at Gold kommer i en vegetabilsk kapsel og er tilsatt ekstra antioksidanter. Den er helt fri for allergener og gelatin, så den passer også helt perfekt for deg som har et vegetarisk kosthold. 
Processed with VSCO with a5 preset
Med tanke på den fine fargen jeg får av betakaroten uten å sole meg, må jeg si jeg gleder meg til å reise avgårde på ferie og se resultatet etter litt ordentlig soling. Husk å ta betakaroten og smøre dere godt med solkrem i sommer, folkens. Huden vi har nå skal vi ha resten av livet 

Ved bruk av rabattkoden Ida20, får du 20% rabatt på Betakaroten Gold, i tillegg til alle andre produkter hos Good For Me. Jeg anbefaler virkelig Hair Luxious også, som jeg tar hver dag. Sommerglød og hårvitaminer på boks, blir ikke bedre enn det :-) 
Processed with VSCO with a5 preset
Bestill Betakaroten Gold HER 

42

Hvor er den nydelige kjolen fra? MÅ-ha <3

Hvor er den søte kjolen din i fra? 😊

Hei! Jeg synes du er så flink til å blogge! Hvor er den søte kjolen din fra? 😍

Emma: takk, så hyggelig <3 den er fra Vila, kjøpt på Nelly :*

Nyyydelig kjole😊 Hvor fra?

Nydelig kjole! hvor er den fra? :) God sommer Ida!

Nydelig kjole! Hvor er den fra? :-)

Så nydelig kjole! Hvor er den fra?

Hei!

Jeg kom over et innlegg hvor du skrev om Face Tan Water ECO by Sonya når jeg prøvde å lese om denne selvbruningen. Lurte bare på om du enda bruker dette?

En annen ting jeg lurte på er om du har opplevd noe urenheter etter bruk av Hair Luxious? Har hørt om personer som har fått mange nye utbrudd etter de har begynt. Håret mitt kunne trengt noen slike kapsler, men urenhetene vil jeg gjerne være foruten :))

Håper du får en fin helg. Digger virkelig bloggen din!

Karoline: Hei :-) Fikk noen urenheter i huden da jeg sluttet på p-piller, men nå er den fin igjen. Så derfor tror jeg at p-pillene hadde skyld i det, og ikke Hair Luxious. Og nei, jeg bruker ikke Face Tan Water - hvis jeg skal smøre på meg ekstra farge så bruker jeg gjerne body blur fra Vita Liberata akkurat nå. Kjempedyr men veldig fin og har masse dekkevne. Håper du nyter helgen! Klem <3

Kan man ta de når man er gravid?

KJOLEN!!!! Hvor er den fra? Den var bare helt nydelig <3

Elisabeth: Vila, kjøpt på Nelly <3

Du stråler virkelig om dagen, Ida. Det er så godt å se!

Silje: takk, så hyggelig <3

OMG!

Hvordan kan du si at du har brukt betakaroten fra good for me i flere år når du ar reklamert for Tancare tidligere i år? Greit at du har byttet leverandør, men du trenger vel ikke ljuge om det? :(

Tina: Hei Tina :-) Jeg brukte Good For Me sine i flere år før jeg i en periode brukte Tancare. Ingenting jeg prøver å legge skjul på! Klem

Nydelig kjole! Hvor er den fra? <3

Veldig random spørsmål, men hvem har laget headeren din? <3

Andrea Sveinsdottir: laga sjææl :D <3

Hei Ida! Jeg skal til Sri Lanka i november og vurderer for første gang å kjøpe betakaroten for å sikre litt brunfarge. Jeg kommer ikke til å være eksponert for sol verken før eller etterpå på laang tid, dermed hadde det vært fint å få litt ekstra trykk på disse to ukene.

Jeg er superskeptisk til alt sånn og har derfor lest en del. Det jeg finner sier at betakaroten kun er et fargestoff, og ikke noe som "setter i gang pigmentene". Det er et gult fargestoff som legger seg i underhudsfettet (og ikke minst i leveren som også blir midlertidig gul mens man bruker betakaroten).Det kan også forklare hvorfor man får farge uten å sole seg. Kan du bekrefte/motbekrefte noe av dette? Jeg prøver ikke å være standard skeptisk-dritt-leser her, men akkurat når det kommer til kosttilskudd og greier man putter inni kroppen, så syns jeg den som reklamerer skal ha litt peiling.

Påvirker betakaroten faktisk pigmentene? Får man brunfarge eller gulfarge? Får du mer fregner av å bruke betakaroten?

Ida

Er kjolen fra VILA? Hvilken str. har du?

Rebecca: ja, jeg har M :-)

Hmm?

Hva er årsaken bak flere leverandørbytter?

Er det økonomisk gevinst ?

Hvilke merke er kjolen din? Vet den er fra Nelly, men er utsolgt der så vil sjekke andre steder.

Anonym: Vila :-)

Hei.

Selvom du har byttet samarbeidspartner, går du fortsatt god for hair care som du har snakket så varmt om? :-)

Hvor er den søte kjolen fra? Du stråler i den! <3

Ann Katrin: tusen takk, den er fra Vila, kjøpt på Nelly :-)

Hvor er de fine skoene fra?

Camilla: Even&Odd, kjøpt på Zalando :-)

For en ufattelig nydelig kjole!! Kan jeg spørre hvor den er fra? Håper du nyter sommeren i Vestfold! Klem Sandefjording

Maren: den er fra Vila, kjøpt på Nelly :-) Klem

Hei! Nydelig kjole! Og nydelig jente så klart ;-) Hvor er den fra?

Jess: Vila :-) <3

Åå så fin du var ☺️ den kjolen var smashing!

Mh: tusen takk <3

Whaaat,så flink!!

Andrea Sveinsdottir: har bare lagt på tekst ved hjelp av picmonkey.com :* <3

Haha, åjaa det kan faktisk gjøres så enkelt <3

Skriv en ny kommentar