PÅ VEI TIL BARCELONA

Forrige uke tikket det inn en SMS fra Kristina: hvis vi ikke booker en tur nå så reiser jeg seriøst alene! Tror hun var like frustrert som meg over at vi har sittet "stuck" hjemme hele sommeren, mens alle andre velter rundt på svære badedyr i sydenland. For min egen del har jeg bare kost meg så mye i Oslo at det ikke har fristet å forlate landet - men! Ingen sommer uten en skikkelig sommerferie. 

Så fly og hotell ble booket, kofferten ble pakket og i skrivende stund sitter vi på Gardermoen og venter på å få gå ombord i flyet. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Så jadda, nå er vi på vei til Barcelona! Wulff og Andersen på nye eventyr. Jeg har vært i Barcelona to ganger før, men kun i forbindelse med cruise og et jobboppdrag. Så nå gleder jeg meg til å utforske kriker og kroker i denne fine byen. Hvis du har noen fine Barcelona-tips hadde jeg satt stooor pris på om du vil legge dem igjen i kommentarfeltet. Mine tips kommer så klart forløpende på bloggen :D 

Safe flight til oss sjæl, hvis det er lov å si. 

PS. Jeg har forresten åpnet Snapchatten min igjen, så følg meg på @idawulff hvis du vil 

52

Ta dere en tur på Ikebana....japansk restaurant. Top notch!

Fantastisk mat og service :-)

http://ikibana.com/carta/carta-paralel-esp_paginas.pdf

Anonym: takk for tipset <333

god tur, kos deg :D

Hege Kristin: tusen takk :D <3

Dra på restauranten Pla for et måltid dere sent vil glemme!:)

Tine: notert, takk for tips :D

God tur, dere! Gleder meg til å følge dere på nye eventyr igjen :-)

Lizbeth Osnes: tusen takk, Lizbeth <3

Kos dere på ferie!! Kommer du med paraply-innlegg snart? Gøyeste jeg vet:)

M: ja, jeg har et klart :D tusen takk <3

Dere måå spise middag på Cerveceria Catalana en av dagene, byens diggeste tapas. Det er en veldig populær restaurant, så regn med en time ventetid på bord. Dra dit, få plass på listen og beskjed om når du skal være tilbake og gå på cafeen rundt hjørnet for litt prosecco mens ventetiden går. Kommer ikke til å angre. Miniburgeren på menyen er et must, så prøv den i så fall. YUM :)

Madelen: tusen takk for et helt supert tips, vi gikk for dette i dag :D sååå god mat, og veldig god sangria - til tross for at vi følte oss dritings etter et halvt glass, Hehe. Vi var heldig og måtte bare vente i 10 min!! Klem til deg <3

det er nydelig å spise/ta en drink på oneoceanclub- google it! :)

Selma: takk for tips :D

Hei Ida!

Tidligere har du nevnt at du skal ha barn, om du så må reise til Danmark. Tror det er flere enn deg som har tenkt tanken hvis man ikke skulle treffe på den rette. Kunne du laget et innlegg om dine tanker rundt det? For eksempel hva som gjør at du kunne gjort det.

Lise: det skriver jeg gjerne et innlegg om ved en senere anledning :-) klem

Kos deg masse i Barcelona! Herlig by!!:D kan jeg få spørre om hvilken type samsonite koffert du har, og om du er fornøyd med den? Har ødelagt 2 kofferter på et halvt år, og har ikke lyst til å kjøpe en ny uten å vite om den er noe tess. Er vel forresten ikke jeg som ødelegger, men de som jobber på flyplassen 🙄

Kristine: oi, jeg aaner ikke hva den heter :O men det er den største i sin serie - kanskje du kan ta med bilde av min i butikk? Den er helt super, men pga fargen må den skrubbes med svamp og skuremiddel etter hver tur. Da blir den dog også nesten så god som ny :D og takk for det! Klem

Åhh så gøy, god tur <3

Kristine Larsen: tusen takk <33

for dødsgod middag og verdens beste sangria!! bør dere gå på restauranten Felice. Kjempekoselige servitører som tar deg imot på en god og ekte måte.

For gode drinker er det Paradiso. Litt dyrt, men totalt verdt det!! Har de sykeste drinkene. Er også en "skjult" bar, så selve inngangdøren er en stor kjøleromsdør inne i en sandwitchsjappe. Anbefaler å søke opp litt speakeasy barer hvis dere er interessert i gode cocktails og litt skjulte perler:)

maria: tusen takk for supre tips :D <3 klem til deg!

God tur! Jeg anbefaler tapasrestauranten Tapeo. Fantastisk sted med digg sangria og "classy tapas" hvis det går an å si! Man kan se kokkene in action mens de lager maten. Men book gjerne bord fordi det er et ganske lite lokale. Det ligger rett ved Picassomuseet i gamlebyen- enkelt å finne!

S: tapeo står herved på listen; håper vi rekker innom :D klem <3

Gatsby, restaurant med show! Fantastisk mat og veldig hyggelig å spise med underholdning :) Kos dere masse på tur! <3

Iselin: det hørtes gøy ut, en kompis som anbefalte det også :D må sjekkes ut, takk <3

Kan anbefale Brunch and Cake! Det finnes flere steder i Barcelona med litt ulikt konsept. Men google det, så ser dere 😃 Kan anbefale frokost/lunsj👌🏻☀️ Økologisk, naturlig, masse god mat og drikke!

Julie: nam, dit skal vi dra :D tusen takk for tips! Klem

Spis på buenos aires, ta sightseeing buss, dra til parc guell (bestill billett på forhånd) og dra til stranden lengst vekk (da slipper dere mye mas). 👌🏻

Kristine: oh, vi gikk forbi BA i sted! Det er notert, takk :D <3

https://no.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g187497-d1059712-Reviews-Ciudad_Condal-Barcelona_Catalonia.html

Veldig god mat🙌🏼

Anonym: takk for tips :D <3

God tur! Kom nettopp hjem fra byen selv, og må bare få anbefaltrestaurantene Cera23 og Malamen. Helt fantastisk mat og du må bare prøve bjørnebærmojitoen på Cera 23:)

Christin: tusen takk for tips :D bjørnebærmojito hørtes deilig ut'

Parken guell er veldig stor og fin! Bra for sport folk😊 jeg digga hop on hop off bussene😊

Bare gled deg masse 😊

Lotte: :D <3

Charlotte K

Hallo, jeg får ikke lagt deg til på Snapchat... du sier det er fordi du blokkerer de som tar screenshots, men jeg har jo aldri fulgt deg på Snapchat eller prøvd å legge deg til tidligere..?

Charlotte K: hei :-) Hmm, da vet jeg ikke, er det @idawulff du legger til?

Silje Kvamme

TIDENES TAPAS på "Tapas bona sort". Ligger i el Born. Virkelig verdt turen :) Fin arkitektur, magisk mat og vin.

Silje Kvamme: ååå flere sier det, den SKAL vi teste :-) takk Silje <3

Hvor er den kjolen fra? <3

Lene: kjøpt på Nelly :-)

Plaza espanya der dere bir er ikke sentralt... mch ei som har bodd der! Barca er verdens fineste by, og bare ta taxi, er jo så billig! Men pass på, de lurer deg lett....

Garderoben din er on fleek!

Ingvild: <3

Cal Pep og Tapas 24 for tapas. Forvent kø! Pez Vela for sangeria og paella :)

Lene: Tapas 24 har vi vært 2 ganger nå, naaaam <3

Den lyserosa/nude kjolen, frøken Wulff: Vet du hva den heter :)? Slet med å finne den igjen, så håper de ikke er utsolgt. Nelly sant? Jeg var nemlig sååå nære å klikke den hjem, men så droppet jeg det og angrer som en hund når jeg ser hvor fin den ser ut på bildene dine!

Hvor er gulvteppe fra?

Johanna: Ellos :-)

Hvor er kjolen fra? Hvilket merke er det? Dødsfin <3

Lisa: den er kjøpt på Nelly, mener merket er YAS. Men nå klarte jeg ikke å finne den i nettbutikken, så kanskje den er utsolgt :O <3

Skriv en ny kommentar