hits

DET SKJER SÅ MYE RART

29.07.2017 - 20:30 21 kommentarer

Processed with VSCO with a5 preset
I dag har vi tilbragt over seks timer på stranda her i Barcelona. Strendene her er ikke noe å skrive hjem om - eller kanskje jeg bare er blitt litt bortskjemt hva angår strender opp gjennom. Men det funker, altså! Vi er jo egentlig strandmennesker, så det var deilig å bytte ut poolen med saltvann og frisk bris. 

Det skjer oss altså så mye rart, og det ble ikke en dag helt uten spenning i dag heller. Da vi lå og kokte på femte timen, kom det en dame bort og ville massere oss. 5 euro for 10 minutter, hvorfor ikke! Jeg var halvveis i himmelen, og halvveis bekymret for babyolje i solsteiken der jeg lå og ble massert - toppløs i folkemengden. Da hun var ferdig med meg, var det Kristina sin tur, og jeg gikk for å skylle av meg oljen i havet. Jeg plasket rundt i noen minutter, og i det jeg snur meg for å gå opp igjen, ser jeg at massasjedamen vrenger av seg toppen og hiver seg ned på håndkleet mitt. Ligger der som en ekte turist. Jøss, tenkte jeg. Fant hun og Kristina tonen så fort? Jeg skjønte fort at det er ulovlig med massører på stranden her, og at massasjedamen nå var undercover turist. Så da ble jeg stående da, toppløs i vannet, og klø meg i hodet til politiet hadde forsvunnet. Hahaha, stor stas! 
Processed with VSCO with a5 preset
Ellers må jeg bare tipse dere om et utrolig kult sted vi spiste på i går. Det ligger på stranden, og heter Carpe Diem. A mixture of cultures, a special style, a different place sier de selv. Og det kan jeg vel si meg enig i. Vi booket bord ute på terrassen, men skulle jeg booket igjen ville jeg sittet innendørs. Mørkt, røde lys - rett og slett litt dyster men sexy stemning. Maten var god, men vi angret veldig på at vi ikke bestilte sushi. Mens vi satt der med curryen vår fikk nabobordet linet opp sushi, og den så helt fantastisk ut. 

Etter at man har spist kan man slenge seg i en lounge og drikke drinker - dette stedet må dere bare dra hvis dere skal til Barcelona! Helt perfekt sted å spise og drikke predrinks før byen :-) 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

- CARPE DIEM - 

Hva angår alle spisesteder og ting vi opplever her kommer jeg selvfølgelig til å lage et oppsummeringsinnlegg, og da tar jeg med adresser/linker til det som er verdt å få med seg. 

Kristina stakkars er blitt forkjølet av airconditionen på hotellrommet, så i kveld blir det en veldig rolig kveld. Vi leker med tanken om å bare rulle inn på sushirestauranten som befinner seg i samme bygg som hotellet vi bor på - for en luksus! Det ble visst taxi lyfe her i Barcelona likevel. Bykjernen er så stor at... Ja, det må bare bli sånn ;-) 

21 kommentarer

29.07.2017 kl.21:42

Du har så mye fine klær!! Kunne du ha laget et innlegg med nettbutikker du handler fra?

Ida Wulff

30.07.2017 kl.11:59

Anonym: tusen takk :-) på nett handler jeg for det meste på Nelly og Zalando - denne kjolen har jeg kjøpt både på Zalando og på Tatler i Oslo (krymper i vask, Hehe)

Solveig

29.07.2017 kl.21:52

Dere må teste Ikibana - kjempegod sushi og veldig gode drinker! I tillegg kan jeg anbefale Mont Bar og Acces, veldig koselige restauranter! :)

Ida Wulff

30.07.2017 kl.11:58

Solveig: tusen takk :D

Tina

30.07.2017 kl.01:23

Dersom dere ønsker en hyggeligere og mindre crowded strand kan jeg anbefale å hoppe på metroen til Badalona :) krystallklart vann og et mye roligere sted uten så mange turister, mest locals :) i helgene når de har fri blir det naturlig nok flere av de lokale også og kan være lurt å dra dit i riktig tid, men på ukedagene er det supert! Ellers kan jeg anbefale en local mexicansk restaurant; Rosa del Raval. Raval ser ikke ut som det hyggeligste området, haha, men Rosa har den beste burritoen og gode drinker ;) veldig billig er det også! :) Ellers er også Moritz en superkul tapasrestaurant, inne i en nedlagt fabrikk hvor de også brygger sin egen øl :) den lyse hveteølen vil til og med de som ikke liker øl elske ;) Oval Burger har de beste burgerne :)

Ida Wulff

30.07.2017 kl.11:58

Tina: oi, tusen takk for masse tips, så gøy :D kan jeg spørre om den stranden er veldig øde? Eller er det typ restauranter og hoteller der? Takk igjen! Klem

Ingviid

30.07.2017 kl.06:07

Ååh, Ida! Så kjekt å høre at dere koser dere. Til tross for den uheldige hendelsen 😂😂😂 Du Og Kristina har alltid vært mine favoritter, og jeg ser for meg at dere har det SÅ støy på tur sammen! :) Håper dere fortsetter å være dere selv, og alltid ha humoren med dere og ikke bli kjedelig som mange andre bloggere 😅 Gleder meg til bloopers fra turen ❤️Haha

Ida Wulff

30.07.2017 kl.11:57

Ingviid: så hyggelig å høre Ingvild :D alt som skjer oss er søren meg bloopers, haha <3 håper du har en fin sommer! Klem til deg

Siri Kolstad

30.07.2017 kl.12:34

Åh, det ser helt nydelig ut! Kos dere på ferie og sol dere litt for meg også <3!

Camilla

30.07.2017 kl.18:05

Hvordsn klarer du å holde håret sitt så fint når du egentlig har krøller? :o

Ida Wulff

30.07.2017 kl.23:32

Camilla: at det er glatt mener du? Glattetang og hårspray, ikke noe mer hokus pokus enn det :-) og så må håret fønes rett etter dusj da. Klem

Tina

30.07.2017 kl.18:13

Bare hyggelig, bodde der et år på utveksling så noooe får man jo med seg :) Det er noen hoteller der og de typiske strandrestaurantene med metallstoler og litt slitne puter og en Maccern, hehe, så ikke like mye spennende som inne i selve Barcelona dessverre! Så å dra dit blir vel nesten utelukkende for stranden sin skyld :) Noe man kanskje ikke prioriterer når man ikke har mange dagene å ta av og vil helst se så mye som mulig :D Dere har sikkert fått tips om Park Guell også, men jeg personlig synes Tibidabo og Montjuic har den villeste utsikten over byen! :D Tibidabo har også en miiiiini fornøyelsespark :p Iallefall gode muligheter for fine bloggbilder ;p

Rebecca Engeli

31.07.2017 kl.09:47

SERR?! Jeg var i barcelona for en måned siden, men skulle ønske jeg dro etter deg. Haha, eller samtidig. Fordi du kommer med mange bra tips.

Synes jeg ser barcelonaturister på en hver blogg og insta for tiden, haha. Kult at det er blitt en poppis by! Kos deg masse <3 Men husk at jaaaa, det er sykt store avstander. Men vonde føtter etter 20 000 skritt er liksom litt av sjarmen. Men igjen... Da er kanskje ikke outfitbilder prioritert, fordi ja... Man svetter. Haha! Husker at jeg følte jeg kledde meg kun praktisk, i hvert fall på dagtid. Huff.

Ida Wulff

22.08.2017 kl.10:30

Rebecca Engeli: ja, plutselig er ALLE i Barcelona :O men kjekt da, for da finner man så mange fine tips :D

Canilla

31.07.2017 kl.10:12

Ja at det er glatt 😅 Mitt blir berusete og krøllete bare det hører ordet strand, sol og luftfuktighet, og ingenting hjelper.. kan du skrive et innlegg om hva du bruker i håret og hvordsn du ordner det? 🙈

Hanna

31.07.2017 kl.12:38

Hei!

Håper dere har det helt fantastisk! Håper det ikke er for sent, men hvis dere fremdeles er i Barcelona så kan jeg anbefale La Pepita på det varmeste. Det er en utrolig kul tapasrestaurant med den beste tapasen jeg noen sinne har smakt og amazing sangria!

Makamaka er er kult lunsjsted med fantastisk stemning og digge burgere som ligger ved stranden som også kan anbefales.

Ellers kan jeg anbefale en kveldsdrink på takterrassen på W.

Klem

Ida Wulff

01.08.2017 kl.10:07

Hanna: Hei Hanna! Vi gikk for tipset ditt i går, og må bare si tuuusen takk <3 La Pepita var helt fantastisk. Atmosfæren, maten, servicen. Og sangriaen så klart, hehe. Nesten så jeg har lyst å dra tilbake :D Klem til deg!

Karoline

31.07.2017 kl.13:45

Hei! Nå vet jeg ikke hvor lenge dere blir, men jeg har i alle fall hørt fra folk som bor i Barcelona at strendene utenfor byen er mye bedre:-) Ikke overraskende er det mest turister på stranden i sentrum. kos dere på tur, setter pris på ferieinnleggene deres!

PS: fant denne linken: http://www.barcelonayellow.com/bcn-beaches/291-beaches-outside-barcelona

Ida Wulff

01.08.2017 kl.10:06

Karoline: Hei :-) Vi har store planer om en strand utenfor - nå fikk vi "dessverre" gråvær i dag, så får prøve igjen i morgen. Takk for link :D

Heidi Nathalie Hovland

03.08.2017 kl.14:54

Så fint antrekk! Kan du linke til kjolen hvis den fremdeles selges på Zalando? :D Håper dere koser dere på tur!

Ida Wulff

04.08.2017 kl.09:50

Heidi Nathalie Hovland: tusen takk! Sjekket nå, den er dessverre borte :-( <3

Skriv en ny kommentar