SÅ HVA SKJER

Processed with VSCO with a5 preset
Hei alle sammen! La oss snakke litt, det er lenge siden. Eller: lenge siden jeg bare har bablet i vei om løst og fast, er vel det jeg egentlig mener. Hehe. I dag har jeg vært på joggetur med Idabestis. Det var vondt, men  verdt det da min fine, lange bestevenn snublet og trynet flatt ut midt på operataket. Jeg sjekket selvfølgelig om hun hadde vondt før jeg la meg ned ved siden av henne og lo meg selv i stykker. Operataket er ikke det mest folketomme stedet i Oslo - hvis noen hjelpsomme turister fikk det i bakgrunnen på bilde eller video: PLEASE send meg en mail. Ok, nok ondskap fra meg i dag. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 presetOg ja, her er den nye vesken min som jeg kjøpte i Barcelona! Er den ikke fiiin? Er helt besatt av blå velour, så mens jeg venter på å kunne kjøpe møbler... 

Ellers lever jeg bare i min egen boble om dagen. Jeg gjør så lite nyttig at det nærmest føles som et angrep hvis noen spør hva jeg har brukt dagen på. Hva har du gjort i dag, Ida? Hold kjeft, la meg være i fred! Jeg går/løper turer, spiser, shopper, tenker, runder internett, hører på musikk og podcaster, går på kafé... Du vet. Nå begynner jeg heldigvis å merke at mailboksen våkner til live igjen, folk er tilbake fra sommerferie og det blir nok mer jobb med bloggen fremover. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 presetDessuten skal jeg prøve meg på et nytt prosjekt. Jeg skal ikke holde det hemmelig så lenge, men det kan jo hende det ikke funker. Har egentlig stor tro på det og gleder meg skikkelig til å sette i gang, men det er noe helt nytt for meg og jeg må bare... Se først. Om det blir noe brukbart finner vi ut allerede til helgen! Da skal jeg nemlig til Kristiansand for å ha en jobbhelg med Kristina. Dette er noe vi skal gjøre sammen, og det gjør det bare ekstra gøy! Hun skulle egentlig komme til Oslo, men siden hunden hennes er blitt syk, blir det workshop på sørlandet i stedet. Det blir tog på meg for å si det sånn. Valget mellom 5 timer på tog og 50 minutter på fly er veldig lett... Har egentlig ikke lyst å forlate Oslo i det hele tatt jeg, koser meg sånn om dagen selv om livet er litt lite innholdsrikt. Men! Jeg gleder meg som sagt bare veldig til å komme i gang med dette prosjektet, og så håper jeg vi kan presentere det for dere så fort som mulig :-) 

Nå skal jeg lage middag før jeg rigger meg til med hjemmekontor resten av kvelden. Det har jeg ikke gjort sånn skikkelig på flere uker, så det blir fint. Snakkes snart igjen 

65

Så utrolig fin veske, den fargen er så nydelig! :)

Kari: takk, veldig fornøyd :D

Så kult med det prosjektet. Dere er de to bloggene jeg leser fordi dere har innhold i det dere skriver. :-)

Minrefleksjon: hurra, gøy å høre <33

Hvor er skjørtet fra? 😊

Sandra: H&M :-)

Podcast! Gleder meg, den kommer til å gå rett til topps!:D

Lina: :D :O <3

Hva er oddsen for at du blir i Oslo for godt? Det er jo ikke for sent :-) Kan alltids flytte tilbake også!

Else: haaaakke peiling <3

Håper dette prosjektet er podcast med deg og Kristina ;) hihi<3

Cecilie: Hehe :D <3

Hvor er skoene fra?

Ingrid: De er fra Nelly :-)

Selv helt dilla på blå velour for tiden!

Hvilke møbler tenker du deg i blå velour? Vi skal selv pusse opp og er redd at det kan fort bli litt mye.. :/

Har du sett deg ut noe spesifikt?

Anonym: sofa hadde vært gøy! Men mulig det blir en slags lenestol eller spisesofa i stedet. Jeg har ikke funnet noe spesifikt enda, men har begynt å kikke litt :D

Hei! Jeg har akkurat flyttet til Oslo, og du kjenner vel Oslo passe godt tipper jeg. Har du noen tips til ting jeg MÅ gjøre? Sånn for å se fine steder eller morsomme/kule ting å gjøre?

Synne: hei Synne :-) velkommen til Oslo <3 jeg er veldig glad i å gå turer ute på Bygdøy. Der ligger også strendene Huk og Paradisbukta - selv ville jeg foretrukket å ligge i Paradisbukta som er litt roligere. Ellers liker jeg å gå på standup, som du får i alle prisklasser fra gratis til dyrt. På Henriken, Josefines, Prøverøret og Latter. Døgnvill Burger Bar arrangerer quiz hver tirsdag, noe jeg pleide å dra på med en studievenn eller tre. Ellers ser jeg at det arrangeres gratis utekino rundt omkring nå i august, bare å søke det opp på FB. Astrup Fearnley museet på Tjuvholmen er en fin søndagsaktivitet, rett utenfor er det en liten bystrand også. Jeg pleier faktisk å Google "hva skjer i Oslo" titt og ofte, da får du opp det meste av arrangementer. Håper du får en fin start i Oslo, og hvis det dukker opp noen konkrete spørsmål er det bare å spørre! Klem til deg

Blir det podcast med deg og Kristina? :-)

Lov å håpe - hilsen podcast-addict

Ole: vi får se, mer info kommer etter helgen! :D

Jaja gikk på en stolpe i går. Livet!

Katrine: Hahaha nei uffda :D

So spennende med nytt prosjekt! Gleder meg til å følge med :) Og håååper noken sender bilde av Ida som ramla, haha :P Off, kjenner det er skummelt gøy når andre detter (so lenge dei ikkje slår seg selvfølgelig) :)

Lisa // Fjords & Beaches: Hehe ja, fantastisk morsomt! ;p håper du vil like prosjektet vårt <3 klem

Har du noen podcaster å anbefale? :)

Maria: skal få laget et innlegg med mine fav podcaster etterhvert :-) Akkurat nå er det ikke svært mange jeg hører fast på. Men jeg digger Synnøve og Vanessa sin!

Så god venn du er som reiser til Kristina istedenfor når hunden hennes ble syk :) håper han blir fort frisk igjen! Jeg føler jeg begynner å bli "for gammel" for blogger, er ikke så mange jeg finner interessante lenger. Men du har alltid noen gode innlegg, dessuten virker du som en jente med riktige verdier. Fint at kidsa fortsatt har noen bloggere det faktisk er vits i å se opp til :)

Kristin: takk for fine ord <3 <3 <3

Ææ - jeg vet man ikke skal kommentere utseende og slikt, men du ser skikkelig strålendes ut! Og er det lov til å si at du har fantastiske legger?

Gleder meg til å følge med på prosjektene videre.

Karoline: så søt du er, tusen takk <3

Åh, Ida! Du virker bare så god tvers gjennom. Og jeg er så glad for at det er bloggere som der ute som virkelig fortjener alt det du har fått til. Og jeg merker bare gjennom innleggene dine at du har fått god oppvekst med gode verdier og moral, for det skinner gjennom. Så foreldrene dine burde være så stolt av deg ❤️ Og Btw, nydelig veske!😍😍 Fineste blåfargen som finnes ☺️

Ingvild: herregud så søt du er! <3333 stor klem til deg

Fin topp, hvor er den fra?:)

Rikke: Nelly :-) <3

Krysser fingrene for podcast! Skikkelig lurt å satse på det tror jeg. Mange bloggerne kommer nok til å kaste seg på det etterhvert, så lurt å være tidlig ute. Håper den blir litt sånn Vanessa og Synnøve, med syke historier og null skam!

Anonym: Vanessa og Synnøve er kjempemorsomme å høre på :D <3

Er det type konsept frokoststed dere skal åpne tro?

K: det hadde vært gøy, men nei dessverre <3

Gunn Astrid

Tror du ener opp i Oslo igjen jeg :D

Med hus på Bygdøy og kanskje noen små!

Gunn Astrid: hehe, hvem vet :O

Så spennende med (forhåpentligvis) nytt prosjekt på gang :D

Lizbeth Osnes: ja, håper det blir bra altså :D

Hvis det er en trøst fant jeg tipset ditt om selvbruningskrem svært nyttig! Jeg ble så glad over resultatet at jeg har gledet meg til å skrive til deg, haha! Jeg er kritthvit i ansiktet og brun på kroppen, sånn er det alltid etter sommerferien fordi jeg hater å sole ansiktet. Nå er problemet løst😄 Dere bloggere reklamerer/tipser om så mye, og det er ikke alltid jeg er fornøyd, men føler at du er ærlig og bare sier ting som de er. Det liker jeg! Og jeg elsker paraplyinnleggene dine, ler meg i hjel hver gang og kjenner meg virkelig igjen.

PS: Veska er dødsfin! 😍

Silje: for en utrolig hyggelig kommentar å få! Så glad for at du fikk bruk for tipset. Enig i at å sole ansiktet er noe herk <3 Takk for fine ord, og klem til deg! :D

Jaujau.. Om det er noen trøst for henne ble jeg sykemeldt en uke forrige høst fordi jeg gikk på en sikringsboks som resulterte i nakkebetennelse og lammelser i halve hodet/nakken. Livet da:-P

Veska var supernice btw, du er vakker :-)

Camilla: Å NEI!!! stakkars deg! Haha, uff... <3

VELDIG bra at du tar tog og ikke fly!! Viktig å tenke på miljøet! Dessuten tar det ikke 50 min bare med fly, det blir jo flere timer mtp det å komme seg opp dit og alle køene man må stå i.

elle: tiden til og fra flyplass + køer gjør muligens at det går opp i opp ja :D

For en nydelig vekse<3 Er hekta på blå velour selv. Søsteren min fikk seg nettopp en sofa i akkurat samme stoff og jeg er SÅ sjalu! :)

Karoline: så gøy, vet du hvor den er fra? Sofaen altså :D

Vil ikke at du skal flytte, du gjør storby bloggingen på en så bra og kul måte. Håper du ender opp i Oslo til slutt, hvertfall om det er det du trives best med! Men lykke til med flytting, og nye prosjekter :D Du er favoritten av alle mulige bloggere, jeg er trofast!

Anonym: hyggelig at du er trofast leser, det setter jeg stor pris på <3 klem!

Den er fra Berge Interiør i Trondheim, men mulig den er å få tak i andre steder også! Merket er Eilersen og modellen heter Baseline 250. Den finnes i flere stoffer, men det blå velourstoffet som søsteren min har heter Pierre nr. 14, tror jeg :)

Karoline: takk for info :D Det skal jeg sjekke ut!

Ufattelig fin veske! Og som de andre over her sier, håper dere skal podde!! Det må bare bli bra. Takk for at du sier det føler som et angrep når folk spør hva du har gjort ila dagen. Story of my life nesten siden høsten 2015! Jeg bor for tiden i Houston pga min manns jobb. Dvs jeg er hjemmeværende. Fikk en kid her borte. Synes selvfølgelig han er verdens søteste osv og jeg har blitt hønemor med tidenes største H, men jeg er ikke laget for å være stay at Home mom. Så fra og med denne uka har han fulltidsplass i barnehage. Uten motivasjon til studier (har to bachelorgrader) og svært lite motivasjon til annet enn å trene og kanskje lære meg å strikke fram til vi flytter hjem neste sommer, så kan du tenke deg hvordan dagene mine er. Du beskrev de ganske bra! Rart jeg blir noe aggressiv når folk spør hva jeg gjør. Jeg GJØR jo ingenting. Jupp, fisker etter medlidenhet selvom jeg absolutt ikke har noe å klage på! Så du skjønner hvorfor jeg allerede er selvskreven podcastfan. Du er forresten en av få som skriver bra uansett om du har mye å melde eller ei. Og paraplyinnleggene dine - I love'em :) Ha en strålende dag!

Marielle: åh, føler med deg! <3 Håper det blir fint å flytte hjem da :D Stor klem til deg <3

Jeg ser du trenger inspirasjon til sofa! Sjekk ut : https://no.sofacompany.com/soek?search=#q=velour&hPP=12&p=3&is_v=1

De har så mange fine sofaer :D

Tina: takk for tips :D <3

Ida... Vet du, jeg skulle ønske alle bloggere var som deg, du er absolutt et forbilde unge jenter bør ha!

Det er bare en ting som gjør at jeg misliker deg litt, og det er det tullet med velour?! Jeg og mannen min ønsket oss en stor seng og den største de hadde var 210 x 210 i VELOUR?! Fy faen så stygt det er! men.. senga kjøpte vi, og den står der, på rommet vårt.. æsj.

Åh, velour <3 I forrige uke bestilte vi oss grønn velour daybed som vi skal ha i tv-stuen i vårt snart ferdigbygde hus <3 Gleder meg såå til å få den levert!

Anette: åh, hørtes veldig fint ut :D

Sofacompany har sofa i blå velour tror jeg 😊

Hanna: må undersøkes, takk :D

Hei. Sykt fin veske. Kan jeg spørre hvilken størrelse det er på vesken? Skal kjøpe sånn i svart og ønsker den størrelsen du har..har du navnet på den? ☺️

Charlotte: det er den største størrelsen! :-) Klem

Skriv en ny kommentar