EN RYSTENDE OPPDAGELSE OG NY BESTEVENN

Først et lite spørsmål: hvis man besøker en fyr man liker for første gang, og han har et gravlys i stuen fordi det har bedre brenntid enn vanlig kubbelys... Er det dumpegrunnlag? Takk for svar. 

Nok om den rystende oppdagelsen jeg gjorde i går. Jeg har hatt noen fine dager i Kristiansand sammen med Kristina og Milo. Eller. Slitsomme dager, egentlig, til tross for at vi har bodd i matchende pysj. Vi satte i gang med å jobbe med det nye prosjektet vårt, og det viste seg å være en større utfordring enn jeg hadde trodd. I hvertfall i mitt hode, fordi jeg er en pirkete perfeksjonist som er alt for kritisk til meg selv. Men at vi skal komme i mål og få til dette er jeg nesten helt sikker på. For gøy var det! Kristina kommer til meg allerede til helgen, så da fortsetter vi. Et stort pluss er jo at vi får sett så mye til hverandre :-) 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

- TREKLØVEREN -

Lille Milo som egentlig ikke er så glad i mennesker har lagt sin elsk på meg, så vi ble bestevenner denne helgen. Gal som jeg er tok jeg det som et stort kompliment, og sugde til meg all kjærlighet jeg kunne få fra det lille dyret. Om natten krøp han rundt under dyna mi for å finne den beste spotten å legge seg - herregud så koselig! Venner med hund er helt supert når man selv har innsett at man ikke skal ha hund før om mange år. Anbefales. Annonse! Og unnskyld meg for sovesveisen. 

Nå skal jeg dypdykke inn i det forsømte kommentarfeltet og lese/svare på alt dere har skrevet til meg de siste dagene. Dere er fine! Håper forresten skolestart har gått bra for alle dere som er i gang med det, og at ikke fadderuken tok heelt knekken på dere ;-) 

51

Hehe.. litt sånn grilldress på campingen feeling... matchende pysj og greier..

Geriatriks: haha, veel! Var ikke den looken vi gikk for :O

HAHAHAHAHA svar på spm ditt: JA! neida ;)

Hahahah kanskje ikke dumpegrunnlag nei, han hørtes jo egentlig bare ut som en mann med litt humor og kreativitet :D

Anonym: Haha ;p <3

Gravlys, haha! Vet ikke om det er dumpegrunnlag, men å si hva du synes om det bør være lov. Det fikk meg til å tenke på en fyr jeg drev litt med en gang. Jeg skulle komme til han med tog en helg og han skulle hente meg på stasjonen. Vi møtes og alt er greit, går mot bilen - som er en likbil. Typ sånne som begravelsesbyrå har. Svart i lakken, mørke ruter og massevis av plass i bagasjerommet... Det var visst en bil et begravelsesbyrå skulle kvitte seg med, så faren så på dette som et billig varp. En konebil i tillegg til stasjonsvogna de allerede hadde. Jeg var så sinnsykt ukomfortabel i den bilen. Jeg var hos ham én gang etter dette igjen, da kjørte jeg egen bil. Han ble vekket av ei "venninne" halv sju om morgenen med spørsmål om han kunne hente henne og han DRO faktisk selv om jeg lå ved siden av. Jeg syntes hele greia var så sprø at jeg pakket tingene mine og dro mens han var borte. En uke etter var han i et forhold med denne dama på facebook, og da jeg tilfeldigvis sjekka et år etterpå, var han blitt far! Herregud.

Maren: HÆ, haha! Han hørtes både creepy og dust ut - så bra det ikke var du som endte opp med han ;-)

Hahaha, tror ikke du skal frykte gravlyset, tror ikke mannen vet hva det er en gang. Kjæresten min gjorde det samme da vi hadde vært sammen i en måneds tid og han skulle overraske meg. Han hadde fylt leiligheten sin med telys, kubbelys, og gravlys.... Det så ut som et alter på soverommet hans hvor han hadde et bilde av meg på veggen, helt krise. Men han ante ikke at det var et gravlys, hadde bare funnet det hjemme i en skuff og tent de. Vi kom oss gjennom det, og har nå vært sammen i snart ti år ;)

Anniken: Hahahaha, herregud for en morsom historie! Jeg hadde freaket ut og løpt min vei! Neida. Men akkurat gravlys - shit ass :O <3

Nei! Det høres bare ut som typisk gutter. Mitt livs kjærlighet hadde en horribel dyrefigur hengende på veggen og diverse andre ulumskheter i leiligheten sin. Det var i det hele tatt mye som ikke var 100%, men jeg hadde falt pladask for lengst! Selv om jeg la merke til disse "feilene" var det umulig for meg å bry meg om de :)

kliss: hehe, kliss kliss! Men så bra da <3

Hvor er pysjen fra?:) Gleder meg til å høre om dette prosjektet!

Rikke: det er en skjorte fra undertøysavdelingen til H&M :-)

Jeg følger alltid intuisjonen min i slike tilfeller;) (Ikke at jeg sånn kjempeofter dater noen som bruker gravlys til pynt, da;)) Om oppdagelsen ga deg seriøse grøss og noe i deg sa at dette er SYKT og ikke morsomt, daaa hadde jeg kanskje revurdert. Om den sa: Hehe, herreguuuud, dette er SYKT, men jeg kan le og bare synes han er litt rar, så er jo det en annen følelse igjen;) Og det var min dype analyse av saken! Klem til deg

Anita: Hehe, takk for analysen Anita <333

Hahaha! Gravlys! Han må nesten få plusspoeng for å prøve å være koselig. Jeg hadde nok blitt mer bekymret over å se tente Voluspalys hos en mann, hehe :-)

Anonym: veldig sant. Men det gravlyset MÅ vekk - voluspa next!

Hehehe!:D Gjerrighet er en av de absolutt minst tiltrekkende kvalitetene jeg vet om. "Åh, så sykt digg med gratis kaffe", snap av middag på "jobbens regning, wohoooo" osv, jeg får KRUPP!:p Men hvis det er tidenes fyr så går det an å gjøre unntak. Under tvil;)

Ina: haha! Kubbelys er vel ikke kjent for å være en kostbar luksusvare. Så tror bare det handlet om at det brenner lenge.... hele 45 timer, woop woop! Men bortsett fra det: ENIG <3

hahah gutter vet ikke hva lys er. Veldig grei konklusjon, Så når de finner noe som brenner lenge så er de sikkert fornøyd. Eller så er de veldig sparsomme. Lykke til ;)

Tonje: jo takk! Hehe

Absolutt ikke dumpegrunnlag! Creds for kreativitet 👍🏻 Plusstegn er jo at han har lys i det hele tatt og bryr seg om at det skal brenne lenge 👌🏻

Line: liker positiviteten! Haha <3

Hahaha, tenk om han leser dette? 😂

Anonym: han har lest - og han ble ikke blid... hahaha

Anonym: han har lest... ble ikke veldig fornøyd, men hva kan han forvente egentlig. Haha!

GRAVLYS?!?!??!?! WTF sjukt

Men sååå utrolig søt hund!

Kristine Larsen: haha enig i begge deler :D <3

Haha LOL! En venninne av meg besøkte sin daværende kjæreste engang, han hadde laget middag og tent masse lys (les:gravlys) over hele leiligheten fordi han skulle fortelle at han elsket henne (klissklass). Haha det er seriøst sykt morsomt, men han visste ikke at det var gravlys da.

Anonym: HAHA! Men hvis han ikke visste det så er han delvis unnskyldt :D

Haha, om det er dumpegrunnlag eller ikkje er eg litt usikker på, men GLEDER meg til å høyre om prosjektet dikkans :)

Usj, gravlys fordi det brenner lenger? Neitakk, da hadde jeg heller foretrukket å sitte i mørket altså.

Kjersti: Hahaha, ler! Jeg og!

Hvis du bestemmer deg for å gi han en sjanse til, så hils og si takk for tipset! Hilsen Sunnmøring ;)

Malla: Hahaha <33

Haha, jeg døøør! Det er så sykt mannfolk å tenke sånn :-p Jeg hadde nok fått litt noia, men altså - tror han kan få en sjangse til altså, hah!! Gleder meg til å høre om prosjektet deres <3

Charlotte: <3

Hahaha, håper ikke det ligger noen døde i huset hans som han har tent det for x'D hahahahaha pluss for ut av boksentenking da xd

Sandra: Hahaha, hjelp!

Trot dette handler om being cheap as hell rett og slett. Not good. Tror du allerede bestemte deg da du så creepy gravlys.

Skal dere begynne med podcast, kanskje?

Hei :) Kan du lage et innlegg over favoritt spisestedene dine i Oslo? Hvilke steder er det som har god frokost, juice og kaffe osv :):)

Thea: god idé :-)

Nei, ikke dumpegrunnlag. :) Haha, du må ikke beklage hårsveisen din! :D Du er fin bestandig uansett.

Asalia: søte deg <3

Har du fått deg kjæreste? :D

Føler det er en vesentlig forskjell på om man ikke visste det var gravlys eller om man var klar over det og valgte det likevel. Er ikke akkurat smooth stemning å bevisst kjøpe gravlys og pynte med kun fordi de brenner lenge. Det gjør vel f*** meg kubbelys og... :P

Kamilla: haha, veldig sant i grunn!

Dumpegrunn ja! Jeg hadde løpt, fort som fy!

Du har så nydelig farge blåfarge på veggen! Hva heter den? :)

haha, dere er så skjønne!

vet du hvor plakatene som er på veggen bak dere, er fra? :)

Skriv en ny kommentar