I DET VIRKELIGE LIV

Processed with VSCO with a5 presetImage: strong independent woman who need no man, drikker vin som om det var en kampsport og skifter lyspærene mine sjæl. Sover best alene, trives best alene, tekster med mer enn én for å si det sånn. Takeaway på mandag, spillkveld på tirsdag, konsert på onsdag, overfladisk minglekveld på en torsdag, hjem til familien på en fredag fordi datinglivet egentlig er helt uinteressant og hva skal jeg med det

I det virkelige liv: når kommer du i kveld, for jeg sover visst bedre med deg enn jeg sover alene. Får frokost på sengen, leverer jakken hans hos en skredder, ser ned når jeg er ute og går, og oppdager plutselig at noen holder meg i hånden. Som om jeg ser det utenifra, skvetter til og tenker: dette er ikke meg. Men jeg liker det - og akkurat dét vet jeg ikke om jeg liker. 

Konsekvens: skrivesperren opprettholdes. For jeg blogger jo om hva jeg gjør, tenker og føler til enhver tid - så hva blogger man om når man ikke vet hva faen man driver med, og i hvertfall ikke har lyst til å dele? Min bestevenninne og bloggkollega ringte for en alvorsprat i dag morges. Du må blogge, det er jobben din. Du kan for eksempel bake et brød og legge ut oppskriften. Og så lo vi begge to, for vi visste begge at det ikke kommer til å skje. Min greie er å dele det som skjer i livet mitt, uansett hvor klein og ukomfortabel det gjør meg. Så jeg må bare prøve å ta meg sammen. Komme seg ut av bobla eller finne en balanse og blogge om denne bobla? Altså, hvem pokker går tidlig hjem på en lørdagskveld for å se på The Voice. Ikke jeg hvertfall, men så gjør jeg visst det likevel. 
Processed with VSCO with a5 preset

88

Jeg klarer ikke en gang å prate med mamma om ting jeg ikke har funnet helt ut av selv, så jeg forventer ikke at du skal dele med hele verden. Åpne deg når du er klar, frem til det kan jeg gjerne lese om favorittsushi og sengetøyskift ;) Håper du har det bra! <3

Hvis jeg kan dele erfaringer om min overgang fra singel til kjæreste, så prøv å være vågal og åpen om forandringer. Husk at det ikke alltid er kult å leve sammen med noen andre, fordi livet ikke alltid er kult, men det er sjukt digg å ha noen å få ut følelser til. Da jeg var i vurdering/tvil-fasen med min nåværende mann var Robyns Indestructible nettopp kommet ut og jeg bare: Ja! Jeg skal gå for dette forholdet som om jeg aldri har blitt såret før. Og det er jeg glad for at jeg gjorde, det var jo ikke hans skyld for at jeg fortsatt var usikker på meg selv pga en av-og-på utro eks.. Lykke til med livet <3 Det kommer til å gå bra ;)

Sara: så søt du er <3 måtte selvfølgelig høre på sangen nå, hehe... stor klem til deg!

Dette var herlig ekte! Gjorde at jeg fikk lyst til og følge en blogg for første gang faktisk:)

Tina: yey :D <3

Ida <3 Du virker lykkelig!

Ida: <3

HURRA FOR DEG <3 nyt så godt du kan :)

Hanne N: <3

ida!! <3

Anonym: <3

Skrivesperre eller ei, du klarer å få ein morsom vri på alt! :) Gjetter eg riktig på at det var Kristina som ringte? Haha, er jo 'kun' bloggleser, men hørte nesten dialekta hennes når eg leste det!

Lisa // Fjords & Beaches: deeet var Kristina ja! Hehe <33

Åå så koselig! Er glad for at du deler, jeg :)

Pernille: <3

Ååå Ida! Jeg kjenner meg godt igjen i den følelsen - den der liker ikke at man liker det. Kanskje du kan blogge om noe du reflekterer over for tiden? Kanskje noe observerer når du er ute? For eksempel: typiske hverdagstanker, eller noe du plutselig har sittet og tenkt på. Du står jo i en veldig spennende fase nå syns jeg - ferdig med tre år på utdanning og har liksom hele karrieren/livet foran deg. Hva reflekterer du over når du ikke tenker så mye på skole? Kanskje noe du har observert på T-banen, noe du legger merke til er forskjell fra by og land? Tips er å skrive fri tekst - sånn at du har et tema og så skriver du det som dukker opp. For eksempel: dørstokkmila. Eller: take-away mat, når/hvorfor man bestiller det istedenfor å lage selv. Eller rett og slett skrive mer om skrivesperren - og hvordan den irriterer deg. Liker alltid å lese bloggen din :)

mh: tusen takk, Ingrid. Og gode forslag :D <3 Håper du har det fint!

Oi oi oi så spennende :D stå på, Ida! Sender hell og lykke i din retning :*

Sandra: <3 :*

Elsker virkelig bloggen din, og savner innlegg fra deg når det drøyer litt :-)

Samtidig er ikke jeg rette person til å kritisere, for selv om bloggen din gjør dagene mine, så vet jeg at blogging ikke kommer av seg selv. Hvis jeg ser på mitt eget liv, så kan det går dagevis uten at det skjer en puck, og sånn regner jeg med at dere bloggere også kan ha det. Dere er jo tross alt vanlige mennesker....eller? :P

Bare fortsett med det du gjør, det holder i massevis :-)

TE: så søt du er <3 men ja, det er ikke alltid så lett å skvise noe ut av en kjedelig, vanlig dag. Takk for at du leser - og kommenterer :*

Så bra innlegg! Du er flink til å komme med ting som føles "spot on"!

Nina: Takk, det er gøy å høre :D

Du skriver så bra!!!

marte: tusen takk :-) <3

ahhhh, det er akkurat derfor du driver den eneste bloggen jeg leser. Du er ærlig, og virker oppriktig. Kjenner meg igjen i dette- man har bestemt seg for at man er en spesiell type person, og når dette utfordres vet man ikke hva man skal tenke. Jeg som er så hard, kald og uavhengig kan ikke vise følelser og bli "avhengig" av en person. Ja, da var resultatet en slitsom jente med berg- og dalbane følelser og oppførsel. Godt han holdt ut. Hehe. Det er lov å forandre seg, det er lov å like noe nytt!

ER: SÅ sant - det er lov å forandre seg. Men vi får nå se :-) Stor klem til deg!

Ida! Ville bare legge igjen en liten hilsen og minne deg på hvor mye jeg setter pris på bloggen din. Du har en helt fantastisk måte å skrive på som har fenget meg i mange år. Det gjør absolutt ingenting om du ikke blogger hver dag og ikke legger ut brødoppskrifter. Det er mer enn bra nok akkurat det du gjør og har gjort hele tiden! Heia Ida! ❤️

Pernille: sånne som deg <33333

Synes du kan skrive flere innlegg som dette, for dette var morsom lesning:) Er det på tide at vi gratulerer deg med slutten på "ensomheten"?

Andrea: vel, jeg skal prøve! selv om dette innlegget kleinet meg helt ut. Og nei! Ikke noe å gratulere foreløpig ;-)

Fy faen, det er som å lese om seg selv. Er det ikke krise?! Vi som liksom lever et bedre liv alene, tror vi. Føler jeg har mista meg sjæl, men sånn kan man jo heller ikke tenke. Så er det denne gråsona da, før man er sammen, men man er exclusive likevel. Men så vil man ikke være den som tar opp om "det er oss" eller ikke enda. Æsj.

M: haha, jeg må le. Men ja - veldig rart å i det hele tatt synes det er hyggelig å ha noen rundt seg hele tiden. Why man

Så bra du kommer med en forklaring. Jeg har lurt litt i det siste på hva som skjer.. dårlig blogging, lite som skjer, bilder av litt ymse kvalitet😚(bakfra??).. beklager mulig krass og håpløs tilbakemelding men har rett og slett vært litt skuffet.. og tankefull. Hun leverer jo vanligvis bedre enn dette??! Hvorfor er hun så ubesluttsom? Hvorfor virres det fra hit til dit uten (tilsynelatende) plan? Utdannelse uten plan.. men! Forelska?? Then it aaaall makes sense! ;) håper du finner ut av alt- gleder meg til du kommer tilbake i god gammel form:) vi venter på deg!

Åh dette er skikkelig hyggelig å lese<333 kos deg!!

Ida: <3

Fått deg kjæreste?

Hege: Nei :D :O

Unner deg det så! Lykke til 😉

Gunn: :* :*

Glad for deg <3

Anonym: <3

<3

Christine: <3

Ååå Ida<3 dritt i bloggen litt og lev livet! Vi lesere klarer fint å vente på oppdateringer mens livet venter ikke på deg :-)

Pats: Du er god <3 Men dårlig blogging skyldes langt i fra dårlig tid - jeg bare bruker masse tid på ting som ikke gjør seg på bloggen. Så det må jeg gjøre noe med. Klem til deg!

Hei, lurte på om du ville komme med tips til gode studieteknikker og tips til å holde motivasjonen oppe når man drukner i pensum! Virket som du var en flittig student, som fikk gode karakterer.

Eline: Hei Eline :-) Hvis du går på kategorier og så studier, så har jeg skrevet en del tips der i løpet av min studietid. Lykke til med pensum! Klem

Så koselig! Ønsker deg all lykke, nyt det!

Ida: <3

<333 gratulerer med kjærlighet <333 veldig hyggelig lesing!

Mitt beste tips til deg akkurat nå: Nyt det! Bare kos deg skikkelig med de følelsene du kjenner på. For det er faktisk en av de beste følelsene som finnes! Ikke tenk på bloggen, med mindre du føler en trang til å skrive om noe. Vi venter til du er klar uansett! Kos deg!

(Hilsen fast leser i mange år, men som kommenterer for første gang) <3

Hei :) Bare lurte på om lammepelsen din fra ravn er varm nok til å brukes gjennom hele vinteren?

Caroline: ja, absolutt :-) veldig varm og god!

Dette innlegget gjør meg oppriktig glad. <3

Ida: <3

Henriette Larsen

OMG har du fått deg type?! Alt gir plutselig mening. Unner deg det for å si det sånn <3

Ææææ ja, du trenger ingen mann for å være så bra som du faktisk er, men må si jeg er veldig glad på dine vegne :D Nyt det, han er en heldig en!

Å, dette gjorde meg glad å lese! Du er inne i en spennende tid, Ida <3 Og vi leserne er jo fortsatt her selv om du ikke blogger hver dag! Og jeg elsker innleggene dine - hverdagslivet eller ei :-)

Marthe Sofie

Du er så ekte! Ønsker deg bare alt godt! <3 og om det trengs en pause til for å fordøye ting, så gjør det! Selvom jeg sjekker bloggen din ihjel hver eneste dag!

Heidi Kristine

Åååå Ida <3 Du skriver så fantastisk bra:) Jeg har lest bloggen din fra du gikk på Videregående og bloggen het kaffelatte. Det har vært en sånn glede :-) Ønsker deg alt godt, og kos deg med det det fine som skjer i livet ditt nå <3:-D

Heidi Kristine: så gøy at du har fulgt meg så lenge :D <3

Hei Ida!

Jeg har lest bloggen fin fast hver dag i mange år, men legger sjelden igjen en kommentar! Men fy søren så bra du skriver! Jeg kjenner meg også så godt igjen det du skriver :) Håper du aldri slutter å blogge :)

Ida: tusen takk Ida <3 det setter jeg sååå stor pris på

Åh herregud begynte nesten å grine på dine vegne!! Gratulerer med kjærligheten :-)

Ida, du skriver så bra :-) Du er og blir min favoritt-blogger <3 Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Har brent meg på den kjærligheten før og når noen viser interesse er det vanskelig å få ned den høye muren man har bygget opp for å beskytte seg selv. Og man får jo litt dumme vaner når man er singel. Man vet man er kresen når man ikke vil date en person fordi du ikke liker navnet hans. Herregud så håpløst, haha. Kall meg gjerne singelskadet ;) Men jeg lever i håpet om at når den riktige dukker opp så går den veggen sakte men sikkert ned uansett om han måtte hete Ulf eller Ronny ;-) Om det er en liten flørt eller om det er den store kjærligheten du har møtt - nyt det, ha det kjekt sammen og ikke stress :D

Åååååh så spennende!! Haha vil liksom høre om alt nå, føles jo ut som du er en venninne mtp hvor lenge jeg har lest bloggen din. Du fortjener alt det beste, krysser fingrene for deg <3

L: Haha, så koselig <3 Takk søte du <3

Ida <3 du er den flinkeste bloggeren jeg vet. Alt du skriver er så ekte og jeg kan virkelig kjenne følelsene dine.

Rikke: det blir jeg så glad for å høre, tusen takk Rikke <33

ååh, du er bra du!

Anonym: <3

Søren klype. Du gjør det igjen! BLIR så klein av meg selv som kommenterer blogg, men fyfaen Ida. Du er som en laks på en seng av couscous og resten av BloggNorge er en pølse fra narvesen i en tørr lompe. Hvor blir det av boken din? du må skrive bok. Du er så genuin, så god. Troverdig. Herregud. Jeg digger deg.

MB: kommentarer fra mennesker som syns det er kleint å kommentere blogg gjør livet mitt verdt å leve!! Sånn - nesten seriøst ment. Takk for fine ord <3<3<3

Skjønner frykten og alt det der. Men gud så heldig du er som har funnet en du har det hyggelig med! Her har det ikke skjedd på ages.. og jeg kjenner jeg blir negativ og i ingen-vil-ha-meg-humør :( du er veldig flink å skrive som flere påpeker her!

Astrid: da er mitt beste tips å elske seg selv og sitt eget selskap, og være heeelt uinteressert i alt og alle. Da jeg var på mitt lykkeligste helt alene fikk jeg plutselig alt for mange å "forholde" meg til. Haha <3 Klem til deg

Åå jeg liker så godt at man kan kjenne seg igjen i tekstene dine. Du skriver bra.

Iselin: tusen takk, Iselin <3

Åh, er så deilig å le litt av bloggen din etter en dag hvor man fikk bekreftet hvor mye man hater jobben... Du er herlig :-)

Camilla: sender deg en stoor klem og håper at det ordner seg på jobben <3

Du skriver sånn at jeg virkelig kan relatere meg til teksten. Det er ikke ofte:)) Mitt "råd" er kos deg, ikke overtenk det, lev i nuet. Ting ordner seg til slutt :-)

Elise: <3

Åhh blir så glad på dine vegne <3 Er dette samme fyr som bruker gravlys som telys?

Anonym: stemmer! Det kan vel fikses.... Hehe

Ida, pliiiiiiis skriv bok. Hadde kjøpt den og overtalt alle vennene mine om å gjøre det samme. Når jeg føler at hele blogg-Norge rakner, klikker jeg meg bare innom her, og innser hvorfor jeg gidder å lese om livene til vilt fremmede på internett. Du er rå!

Anonym: for et kompliment, virkelig <3333

Herregud, du skriver så bra!!!

S: :D <3 tusen takk!

Du skriver _once again_ så fantastisk om hva du føler og tenker, og på en ekstremt morsom måte! Haha, derfor jeg har fulgt deg siden tidenes morgen (ok, nå fikk jeg oss til å høres gamle ut, men du skjønner hva jeg vil frem til.)

Elsker at du deler, og måtte denne "boblen" du er i vare, og de rosa skyene vokse. Del på din måte, ingen har rett til å vite mer enn de får <3 Jeg var akkurat som deg, sover best alene osv.. Men så kom det plutselig en stor rosa sky for fire år siden å sveipet meg av jordens overflate. Det er deilig å slippe taket litt. Vi kan være independent womens og drikke kampsport-vin uansett ;) HA EN FIN DAG!

Skriv en ny kommentar