BUSINESS AND PLEASURE

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 presetKristina har kommet på besøk til meg for helgen!  Prosjektet vi jobber på har gjort at vi nå sees mye oftere, og det er koselig. Selv om vi har vært bloggkollegaer i mange år, har vi aldri jobbet sammen. Og for å si det sånn: jeg har alltid visst at vi er litt forskjellige, men det kommer virkelig til overflaten i denne "profesjonelle" settingen vi prøver oss på nå. Mens jeg er i overkant kritisk og holder tilbake, er Kristina i overkant positiv og vil bare kjøre på. Jeg velger å se på det som noe positivt. Jeg kan bremse henne, og hun kan pushe litt på meg, hehe.  

I kveld har vi sittet på Ling Ling og hatt planleggingsmøte over en middag. Vi var vel de eneste i lokalet som drakk alkoholfritt, men likevel de to som lo høyest. Hei hvor det går! 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Resten av kvelden blir det pysjamas og mer planlegging fra sofakroken - vi er så mette at det gjør vondt, slik som det alltid blir på Ling. Vi snakkes i morgen, kjære lesere 

12

Så herlig, så veldig koselig ut :D

Kristine Larsen: <3

Flotte! Er Ling Ling til å anbefale? Har hatt så lyst å teste ut, men blir holdt litt tilbake av at man må bestille menyer, ikke ala carte?

Julie: vi bestilte ala carte i går - var ikke så fan av menyene :-)

Åh nå var det noen dager siden jeg var innom siden din. Så koselig å lese om at du dater - du skriver så gnistrende godt at jeg fikk ei litta tåre. Lykke til! (Og gleder meg til pod)

Ole: takk for det, Ole :D håper du har en fin helg!

Kan du ramse opp rettene du pleier å bestille på Ling Ling? :D

Tina: kylling og mangosalaten, fried rice og dumplings spiste jeg denne gangen :-)

Du ser fantastisk ut Ida! Kos dere i helgen <3

Anne: tusen takk, håper du får en fin helg også! Klem <3

Sykt fin topp! hvor har du kjøpt den? =)

Carina: Zara! :-)

Skriv en ny kommentar