EN NY RUNDE MED RANDOM FACTS

Processed with VSCO with a5 preset
 Jeg er egentlig et veldig forsiktig menneske, det tok over tre år før jeg lagde første flekk på den kritthvite sofaen min. Men akkurat når det kommer til iPhonen, blir den behandlet som et offer i et torturkammer. Merkelig nok så overlever telefonene mine det meste. Den som døde her om dagen for eksempel - den har svømt i toaletter og hilst på mange fortauskanter, fått ny skjerm to ganger og overlevd en 17. mai som gjorde at jeg fikk lyst til å bli voksen. 

 Jeg gruppechatter mye med bestevenninnene mine i en egen app, og har gjort meg selv ansvarlig for å minne alle på å slette loggen en gang i blant. Alle bare: ååå nei, men det er jo så koselig å ha! Og jeg bare: jaja, det er jeg som må ta livet mitt hvis dette kommer i feil hender, så bare slett i vei din drittvenn.

 Jeg har laget meg en privat Instagram-konto som kun har 6 følgere. Instagram har aldri vært så gøy før!
Processed with VSCO with a5 preset Jeg hater at folk går inn på bloggen min samtidig som de henger med meg, ikke engang mamma får lov. Throwback til da lillebror låste seg inn på badet med dagbøkene mine og hadde høytlesning for hele slekta som satt utenfor i middagsselskap. 

 Jeg har et seriøst takeaway-problem, og lager veldig sjeldent mat. En av tingene jeg savner med å bo i Tønsberg er hvor rutinemenneske jeg er når jeg bor der. Spesielt hva angår trening og mat! Jeg vurderer å ha takeaway-forbud resten av september, men så lurer jeg på om livet er for kort. 

 Jeg fikk ikke sove i natt, og konkluderte med at det er fordi jeg skal flytte ut av leiligheten 1. oktober. Når det er 1. september føles det plutselig ut som veldig kort tid. Så jeg sendte en mail og spurte om å få bo her til 1. november, og sovna som en stein. Da hadde jeg gjort alt jeg kunne, haha! 
Processed with VSCO with a5 preset Jeg har en Facebook-gruppe sammen med mamma og pappa som heter "romantiske turer for tre". Det er selvfølgelig jeg som har opprettet den, og de så ikke humoren. De skal på en to ukers ferie sammen i november, gjett hvem som booka plass ved siden av dem på flyet. Når de begynner å snakke om alenetid og sånt, må jeg minne dem på at dere er jo alt jeg har. Kanke krangle på dét. 

 Jeg liker ikke å få gaver, det gjør meg ukomfortabel. 

 Jeg skifter sengetøy annenhver dag. Fy søren, så lei jeg er av å vaske sengetøy, men det er blitt en tvangstanke. Og som alle bloggere er så enige om: ingenting slår følelsen av å legge seg i rent sengetøy! Neimen, seriøst. Jeg mener det. 
Processed with VSCO with a5 preset Jeg er blitt helt apekatt etter å gå tur etter at jeg fikk meg pulsklokke. Haha! Kjempeskuffet hvis jeg bare har klart 10.000 skritt på en dag, og skal helst ha 20.000 eller mer. Det kan være en utfordring når jeg ikke har noe på agendaen, men jeg får i hvertfall sett mye av Oslo. 

 Jeg er ekstremt dårlig til å tegne. Sånn virkelig dårlig. Kom nettopp hjem fra en spillkveld hvor vi spilte et tegn og gjett-spill, og det er alltid like synd på mennesket som må gjette mine tegninger. Er det et fly? En kamel? Et eple? You never know. 

Herregud, disse innleggene hadde jeg aldri skrevet hvis dere ikke hadde gitt uttrykk for at dere liker dem så godt. Noe så narssisistisk. Noe inni meg krymper når hver eneste setning starter med jeg. Meeen, skal det være blogg så skal det være blogg. Og det er alltid like gøy når dere skriver kommentarer som bekrefter at jeg ikke er alene om å være sær og rar. Nå er jeg helt utslitt etter alle de stygge tegningene jeg har produsert denne fredagskvelden, så jeg kommer nok til å sove som et barn. Natta mine fine 

58

Hehe, så du har enda en gang utsatt flyttingen :D

Husker fra innlegget ditt om hva du skulle gjøre når du var ferdig på skolen! Det var ikke å bli boende så lenge i Oslo! <3 Kos deg!

Anonym: I know, og nå prøver jeg å utsette for femte gang. Komisk! <3

Hahahaha! Lo godt av den med at du har bestilt billetter ved foreldrene dine! Hahaha døør, mamma hadde drept meg om jeg ikke hadde latt henne ha litt alenetid iblant x'D

Sandra: haha, tror de syns det er koselig innerst inne <333

Annenhver dag??? Hvorfor??? Trodde jeg var renslig med én gang i uken. Hvor ofte støvsuger du, om jeg tør å spørre? (PS: elsker slike innlegg)

Lilly: jeg støvsuger litt hver dag, leiligheten jeg bor i er en støvmaskin :O

Digger sånne innlegg, keep them coming! Haha. Forresten, er det lov å spørre hvor/hvordan du møtte han du dater? :D

E: så bra, hehe! Gjennom en god venninne <3

Hei!

Vil rettetang vil du anbefale av GHD å gizmo sin? :-)

Matilde: jeg bruker gizmo akkurat nå men syns begge deler er topp :-)

Hahaha altså jeg dør av romantiske turer for tre

Anonym: romantisk vettu <3

Hahaha du er så rå!

Kristin: <3

Du skulle tatt bilder av de stygge tegningene ;) hadde sprita opp innlegget!

Ingrid: haha, det skal jeg huske til neste gang!

Veldig gøy at du utsetter og utsetter, lurer veldig på om du noen gang klarer å dra fra Oslo! Hvor er forresten de søte skoa fra? <3

Helene: spørs om ikke jeg blir et skilsmissebarn mellom Tønsberg og Oslo, elsker jo begge steder nå :-) skoene er fra Ecco <3 ha en fin lørdag!

Hvor er jakken fra? Fy søren, du er alltid så fin!

Martine: Bik Bok! Takk, snille du <3

Thanh Ha Nyguen

Føler du at du har de samme tankene om livet i Tønsberg nå i tiden etter? Og tror du at du ender opp med leilighet i Oslo i stede?

Håper du vil svare <3 Klem!

Thanh Ha Nyguen: Jeg er veldig usikker, for å være helt ærlig. Vil helst ha leilighet begge steder, men det tror jeg ikke jeg har råd til. Klem <3

Spis takeaway, livet er for kort!

Ingvild: High five, har spist ute to ganger i dag!

Haha åååå! Digger måten du skriver på :D ler meg i hel! Gleder meg til neste dose :D

Melinda: så herlig, tusen takk :D og god helg til deg <3

www.mobilverkstedet.no

knust skjerm, bytte batteri.

sjekk linken!

så morsomt innlegg :D

Digger når du skriver slike innlegg, fy søren du er flink til å skrive!! Keep up the good work <3

Silje: tusen takk Silje <33

Kjenner meg sykt igjen i punkt 1 om å være et forsiktig menneske, min iPhone har også fått gjennomgå, haha! Senest etter en hjemmefest. Amen til å ville bli voksen når det gjelder sosiale greier hvor man ikke kjenner noen godt. Sammen med alkohol. :-)

Håper det ordner seg med flytting/Oslo/Tønsberg!

Elise: iphoner må rett og slett bli vann- og støtsikre, haha. Takk for det <3

hahaha du er det morsomste! :'D

Haha!! Ida - du er rett og slett helt herlig!! <3 Ikke så mye annet å si om den saken <3

Charlotte: <3 <3 <3

Tror jeg hadde blitt i Oslo hvis jeg var deg. Der har du så mange muligheter :) Bodde der selv i 7 år, men flytta tilbake til hjembyen min for 2,5 år siden. Savner Oslo veldig mye, og vurderer hele tiden å flytte tilbake :p Er fint her jeg bor nå, men føler liksom at Oslo er byen "min".

Jeg leser 4 blogger: din, KA, pilotfrue og for morroskyld, som en liten guilty pleasure: bloggomtoppbloggere.

Ærlige blogger uten for mye reklamer, oppmerksomhetsjag og null clickhoreri.

Takk for at dere 4 bloggere finnes. ♡

Frøken: <3

Alltid like kjekt å lese slike innlegg! :)

Blir litt sånn 13-år-gammel-fan-girl når jeg leser bloggen din, jeg digger virkelig innleggene dine! Du virker som en sykt kul og laidback jente, med jævlig bra (og kanskje litt sær?) humor. Om inntrykket mitt av deg stemmer eller ikke vet man ikke, men det er jo litt av moroa med blogg - du deler det du vil også finner vi på resten :) Nå innser jeg at pga 13-år gammel kommentaren virker det nå som jeg er typ 40?? Men jeg er bare 20. Og jeg digger deg. Ha en fin kveld :)

stine: Hehe, så søtt! Håååper inntrykket ditt av meg stemmer :D fin kveld og klem til deg! <3

Morsomt innlegg!!

Anonym: tusen takk :D

Hahaha elsker disse innleggene! <3 Skulle ønske jeg også skiftet sengetøy så ofte som du gjør. Har bare hatt 3 iPhones siden 2009, men hadde hatt mange flere hvis de hadde falt i toalettet haha. Får helt hetta når jeg mister ting der. Fine sko <3

Haha, herregud som jeg elsker bloggen din og spesielt disse innleggene, og paraplyene! <3 Du skriver så ubeskrivelig bra!! Tenkte forresten på deg her om dagen, men kunne ikke vente til neste paraply innlegg! Jeg satt tidlig en morgen på t-banen og damen som satt ovenfor meg gjesper den største gjespen jeg har sett - du vet, de får de smaleste øynene og man lurer på om de får plass til en ballong i munn, OG! hun gjesper meg midt i fleisen! UGH!! Hun hadde hoppet over tannpussen for å si det sånn... Uvel resten av den t-bane turen. Hater når folk må gjespe uten å holde seg for munn!! Neste gang frister det å kile dem på tunga, hehe

ChristineB: ååå nå ble jeg glad! <3 og for en ære at du tenkte på meg i den situasjonen der! Hadde garantert blitt en paraply ut av det om det var meg, hehe. Folk må gjeeeerne holde seg for munnen når de gjesper på kollektiv transport - tannpuss eller ei :O

Hahaha, aldri slutt å blogge please! Et spørsmål om noe helt annet; hvordan er Södershamn sofaen fra IKEA (for det er den du har, sant?) og gyngestolen fra Vitra å sitte i? Leiligheten min er snart ferdig, og jeg er i gang med planlegging av møbler :D

Kristin: sofaen er god men dyp, så føler det er en chillesofa, ikke en sofa man sitter pent rett opp og ned i. Gyngestolen er chill :D så spennende med leilighet da, kos deg med innredningen :-) <3

Å herregud, ja! å få gaver er så kleint det.. For mye oppmerksomhet! Også overtenker jeg reaksjonen min så det ender opp med at jeg virker falsk :( Dessuten liker jeg å planlegge alt jeg kjøper i detalj over lengre tid, får nesten litt angst når bursdag og jul nærmer seg. Snakk om luksusproblem. Skulle vært tradisjon på å bare gi gavekort på restaurant/massasje..!

aurora: hahah, kjenner meg igjen i dette <3

Elsker sånne innlegg. Tror du kunne skrevet om hva som helst og jeg ville fortsatt funnet det interessant :)

Victoria: SÅ hyggelig <3

Jeg ELSKER slike innlegg! Du er så flink til å skrive at jeg seriøst gapskratter når jeg leser de morsomme innleggene dine<3 vurdert å skrive bok?

Anonym: Sååå hyggelig å høre! <3 Det er noe jeg har veldig lyst til, men det blir ikke i aller nærmeste framtid :* Klem til deg!

Hei!

Jeg lurer på om du kunne tenkt deg å gi en oppdatering på hvordan livet er uten p-piller, siden sist innlegg var i juni? Er det fortsatt like bra som det var da? Nysgjerrig ettersom jeg akkurat sluttet selv :)

Klem <3

D: hei du :-) jeg har faktisk begynt igjen! Og dét har vært et lite helvete, men håper det går seg til snart. Klem til deg

Æ le mæ ihjel, som vi sier på Sørlandet. Elsker generelt innleggene dine med punkter, da er det alltid noe morsomt 😁 keep going med paraply og funfacts! To spørsmål: hvilken pulsklokke har du, gjerne om den er enkel og bruke, måler den evnt hastighet man går/jogger/løper? Spørsmål nr 2, siden jeg er så himla dårlig på å kommentere for jeg samle begge spørsmålene i samme innlegg selv om det ikke er nevnt, hvilke shampoo og balsam bruker du? Og evnt har brukt tidligere å anbefaler? Dette ullhåret trenger en forandring 👌

Lise Penne: hei :-) takk, så hyggelig. Skal prøve på mer av det :D pulsklokken min heter Polar M400, den er veldig enkel i bruk og måler tingene du nevner her. Shampoo og balsam: blonde life fra Joico, i tillegg til lillaserien fra Fudge av og til. Klem til deg

Skriv en ny kommentar