MAC I STEDET FOR BARNEVOGN

I går hadde jeg blåmandag, i dag er det blåtirsdag. Helt tragisk at jeg skal være så trøtt etter én tur på byen. Men jeg så vel egentlig dette komme da jeg stod som en psykopat i baren og bestilte shots lørdag kveld. Søndag morgen også, da jeg skulle ta taxi hjem til meg selv, og fikk en tunghørt morgenfugl til sjåfør. Han sprengte trommehinnene mine med pakistansk house, og jeg satt der med whiskey sour-ånde og tenkte at: dør jeg ikke nå, så dør jeg på mandag. Jeg døde heldigvis ikke, jeg er bare trøtt som en utbrukt sokk. Det går over! I skrivende stund sitter jeg på en kafé i nabolaget mitt sammen med Idabestis. Hver vår Mac, kaffeoverdose og litt prat innimellom mailene som sendes. Koselig å ha venner som også styrer sine egne dager og jobber selvstendig, så kan vi surre litt rundt sammen på dagtid. Nesten som mammaperm, bare at vi drasser på datamaskin i stedet for barnevogn, heh. 
Processed with VSCO with a5 presetOg hallo. Nå får jeg sikkert kjeft i kveld, men jeg må bare fortelle. For i natt lo jeg meg i søvn - ganske slitsomt, selv om det sikkert er bedre enn å gråte seg i søvn.

Mr. Gravlys er mer eller mindre blitt permanent overnattingsgjest her - og til tross for at han har gravlys hjemme hos seg selv, er han veldig flink til å fyre opp mine kostbare duftlys til enhver tid. I går kveld ble det fyrt opp hele to duftlys på nattbordet. Neste steg i oppdragelsen blir vel å forklare at to duftlys med helt forskjellig duft ikke skal tennes samtidig, det er bare kvalmende. Men det var ikke poenget her. Da det var tid for å si god natt, skulle Mr. Gravlys lene seg over nattbordet og blåse ut herligheten. Han fyller lungene, blåser litt for hardt, og i det øyeblikket det blir stummende mørkt, hører jeg at han skriker til. Jeg tenner nattbordlampen i en fart, og synet som møtte meg skulle jeg virkelig ønske at jeg kunne dele med dere. Stearin over hele nattbordet, over bilderammen, over telefonene våre - og best av alt: i hele ansiktet hans. Fikk seg rett og slett en liten happy ending av duftlyset. HAHA! Sånne øyeblikk gjør livet verdt å leve. 
Processed with VSCO with a5 preset
Nå har jeg drukket så mye kaffe at jeg skjelver, men det har i det minste vært en nogenlunde effektiv dag. Og så har jeg jo fått favorittværet mitt! I kveld blir det taco, pledd og Vendela + Petter i sofaen. Og under tvil - kanskje litt duftlys? 

39

Ååå haha hallo det er så kos med deg og Mr. Gravlys. Må han hete det for alltid!

Thea: navnet er skrevet i (grav)stein ;p <3

hahaha :D

Haha, håper det gikk bra med han! Veldig gøy med slike hverdagshistorier :-)

Lurer på en ting, hvilken kafé er dette? Ser koselig ut!

Ragnhild: han overlevde! Haha. Den heter Bergshaven og ligger på Tjuvholmen <3

Tror dette er karma som gir han beskjed om å slutte å holde på med stearinlys. På den andre siden, hadde du hatt gravlys på nattbordet, hadde han ikke fått stearin i ansiktet pga lokket. Kanskje du skal investere i det for sikkerhetsskyld som en slags barnesikring?? :P

Andrea: herregud, god idé! Gravlys på nattbordet neste :D haha!

Her sitter jeg alene sammen med min lille pomeranian og flirer høyt og har fått tårer i øynene :) HYSTERISK!!

Mari: haha<33 hils lille dog!

Liker når du skriver sånne morsomme ting som skjer på bloggen :-) Får satse på at han har lært nå da, duftlys kan jo bli rene bassenget om de har vært tent lenge, haha!

Elise: hehe ja, var noen timer med stearin gitt! <3

Kjære Mr. Gravlys: hold ut med Ida, vær så snill, for oss lesere! :) det er kanskje ikke så kult for deg, men vi elsker det, haha!

Seriøst, elsker blogg-materiale Mr. Gravlys gir 😄 Kan tenke meg han virkelig setter pris på gledene det gir, å date en av Norges største og beste bloggere 😜

LH: Jeg skal bringe kommentaren videre til Mr. Gravlys, hahaha <3

Herreguud, nå lo jeg SKIKKELIG HØYT! Dagens morsomste lesning. JA til mer prat om Mr. Gravlys <3 Skal også kose meg på sofaen resten av kvelden og kanskje til og med tenne et duftlys!

Silje: Haha! <3 Kos deg masse med både sofa og duftlys. Pass på å ikke blåse for hardt når kvelden er over!

Hei! Lest bloggen din lenge, du har alltid så gode innlegg! Jeg lurer bare på om du har negative tanker mot utenlandske mennesker i Norge ? I så fall, hvilke meninger / tanker er dette?

Fast leser: hei! Takk for det. Nei, jeg har ikke negative tanker om utenlandske mennesker i Norge :-) klem

Mr.Gravlys, jeg ler meg i hjel. Elsker bloggen din, never change! Har faktisk gjort det sammen selv, fått stearinlys i trynet. Det var ikke så veldig gøy😂

Silje: så hyggelig! Haha, det tror jeg på :O

Må si du er utrolig flink til å skrive humoristiske innlegg, imponerende :)...

Ida, skriv ett innlegg om valget da! Hva legger du vekt på når du skal stemme?

Ole: jeg legger stor vekt på sikkerhet (politi) og eldreomsorg :-)

Hahahaha døøøøør!

Hei Ida! Har akkurat gått igjennom alle studietipsene dine (lest de før da seff), og jeg må ærlig si at jeg savner (???) at du går på skole, haha! Da jeg gikk 1.året på uni, og under eksamensperioden spesielt, var det så artig å lese at det hadde klikka litt for deg og hahahah. Misforstå meg rett, unner deg fullført bachelor for alle penga, men studenten i meg savner Ida-tips og studierelaterte paraplyer :(( Ellers ler jeg meg skakk av gravlysmannen, så får bloggens del burde du beholde han as. Neida, er så glad på dine vegne atte!! Men sånn ellers vil jeg bare si keep on bloggging Ida, you make this world a better place <3

Hahah jeg dør, så hysterisk morsomt :D

Nå ble jeg inspirert av Ole; Hva med et parasolinnlegg om folk som ikke stemmer og som klager på hvordan samfunnet og verden blir styrt? Du trenger jo ikke legge opp til politisk debatt, men kanskje oppfordre og si hvor viktig det er å stemme?

Og btw så betalte jeg like mye for macen min som for barnevogna. Klarer ikke helt å bestemme om jeg syns det er greit, eller hva jeg setter mest pris på..

Sara: Det er en fin paraply! Hehe, begge deler er vel nødvendig ;p <3

Ah, skjønner at det sikkert er litt rart å skulle dele dette. Men Ida, jeg har vært fast leser av bloggen din i sikkert 6 år, og det er så utrolig gøy når du deler private ting fra livet ditt! YAS til flere hverdagsinnlegg hvor Mr. Gravlys nevnes, love it.

Benedikte: veldig rart, men litt morsomt også, hehe. Så koselig at du har fulgt meg så lenge, det setter jeg stoor pris på <3 klem til deg!

kristina vil ikke ha kjæreste som kommer trampende og kanskje forandrer ting, men koselig at du har fått deg en kjæreste. høres ut som han er romantisk

Anonym: forandring er kanskje ikke så dumt? Ønsker deg en fin dag :*

Hvoor er vesken din fra?:D Så fin!<3

Caroline: Vesken er fra Gucci :*

Elsker måten du skriver på! Jeg må bare spørre: leser Mr. Gravlys bloggen din? :D

Astrid: Takk :D <3 Njaaa, jeg ringer uansett og sier i fra når han er blitt ofret her, haha.

Hvor er toppen/ kjolen du har på deg fra? Samme lurer jeg på med den rosa jakken du hadde på deg på dagens blogginnlegg. Du har så mye fine klær :-)

Linn: blusen er fra &Other Stories, og jakken er fra Malene Birger :-) <3

Christina Fredvang

Fantastisk at jeg kan få åpne en nettside uten å lese om valg, og heller om selveste Mr. Gravlys :-) Du har en misunnelsesverdig måte å ordlegge deg på :-) Gravlys er ikke helt i samme kategori som crocks og rumpetaske, men det er søren ikke langtifra. Men gravlys slipper liksom unna for den var helt ny :-)

Christina Fredvang: haha :D crocks og rumpetaske neste da? <3

Skriv en ny kommentar