SOLHATT OG REFLEKSVEST

Æsj, jeg ble visst syk på ordentlig. Til tross for ingefær, sitron, ullsokker og positive tanker. Hodet er tett som en urørt jungel, og feberen gjør at jeg egentlig ikke orker å gjøre noe annet enn å svette ut pysj etter pysj. Jeg føler meg som verdens ekleste, daffeste menneske, så i går foreslo jeg at Mr. Gravlys kanskje kunne dra hjem til seg selv. Ble rett og slett litt stressa av at han skulle se meg sånn, og kanskje like meg mindre. Men det ville han ikke. Han gikk på apoteket, lagde grønnsakssuppe og løp etter meg med solhatt på en måte som minnet meg om hvordan pappa alltid løp etter meg med refleksvest i barndommen. Har du smakt solhatt? Man  protestere når noen kommer trampende med den giften der. På samme måte som jeg alltid protesterte på refleksvesten, når jeg skulle ut og henge med potensielle korttidskjærester. Men jeg drakk solhatten, altså. Etter dette argumentet: jeg har sett deg shotte verre ting, kom igjen. 
Processed with VSCO with a5 presetI dag er jeg veldig takknemlig for at jeg ikke har en vanlig jobb. Barn. Hund. Jeg kan bare ligge her og være ekkel, uten at det er noe eller noen som dør som følge av omsorgssvikt.

Håper vi snakkes senere. Jeg har egentlig noe stoort å fortelle dere, det er bare vanskelig å formulere seg når feberen tar over hodet. ILU all 

34

Solhattips: ta 15 dråper i et glass appelsinjuice, det kamuflerer smaken (nesten) helt!

Anja: så lurt! Det skal jeg gjøre i kveld <3

Hahaha, du er herlig, du! :-) Masse god bedring <3

Lizbeth Osnes: tusen takk Lizbeth, håper du har en fin kveld <3

Vil anbefale Kan Jang! Funker fjell, smaker huggg men aldri blitt så fort frisk av noe annet før. Beste er å starte på det når du merker sykdommen sniker seg på ;-)

Henriette: Aldri hørt om, takk for tips :D

Solhatt har jeg aldri hørt om, men kamferdråper derimot, fy FAEN, farmor har klart å tvinge i meg det én gang, og jeg gikk å gulpet det greiene der i flere dager. Hvis du ikke har smakt det, så smaker det litt sånn som fotvortemiddel lukter, på en eller annen merkelig måte. Så snill Mr. gravlys er forresten, skikkelig keeper :)

Anonym: æsj, det hørtes vondt ut! I know, kan se slik ut gitt :O

God bedring til deg! Hvis det trøster så har jeg vondt i hodet, men det er etter gårsdagens 3 glass med rødvin... :-)

ICT: tusen takk, og god bedring med hodet ditt :D rødvins-hodepine er ikke en spøk...

God bedring :)

Oda: takk for det <3

masse god bedring!

Hege Kristin: tusen takk, søte du <3

Men ida! Så mange stygge merker i bordet ditt? Du har ikke tatt så godt vare på det ser jeg :o

Kine: har mistet meg selv og sluttet å ta vare på tingene mine. Du skal se sofaen!

Kan du snart røpe hvem denne mystiske gentlemannen av et gravlys er? Må innrømme at jeg er nysgjerrig, og jeg tipper jeg ikke er den eneste ;-)

Ida M: hei Ida :-) på bloggen kommer han nok til å forbli Mr. Gravlys. Tenker jeg i hvertfall for nå. Klem

Virker som du har vunnet jackpot med Mr. Gravlys, det unner jeg deg <3 God bedring :)

LH: takk søte du <33

Snill han da! Bare husk å ikke ta paracet og solhatt samtidig, det kan gi blødninger fra slimhinner.. Hilsen sykepleierstudent

Elise: oi, det var nytt for meg :O

Du får ha masse god bedring, Ida! :)

Maria: takk Maria <3

Hvem er denne Mr. gravlys?😐

Mr. Gravlys altså, han er ein fangst. Håpar virkelig på ein lykkelig slutt. Kun det beste er godt nok for deg. Spent på dei stoore nyhetene, sjølv om det kanskje ikkje er det eg håpar at det er. 😉 Du er ein fantastisk bloggar,men hør på mor di; skriv ei bok.

Ingrid: takk for fine ord <3

Vil ikke si at du er heldig, eller jo forresten, for jeg har ligget rett ut i to dager på et noenlunde mørkt rom med migrene anfall, kommet seg litt nå, men fy faen, så smeller det igjen, så i morgen blir jeg tvunget til legen.. Egentlig er vi jo heldige som har personer rundt oss som passer på oss når vi er på våres verste, og som tvinger oss når vi må, nå må jeg faktisk logge av, skal ligge på et mørkt rom igjen, dummeste ideen og tro man er bedre i noen timer, for så å krype ut av hula, hater livet at the moment.. God bedring til deg, håper du blir raskt frisk og husk hvor heldig du er som har Mr. Gravlys da, han virker som en sjukt fantastisk fin fyr.. <3

Anonym: å nei stakkars deg, må være helt forferdelig å ha migrene :-( masse god bedring til deg <3 klem

Marthe Sofie

Sååå koselig Mr. Gravlys virker! Minner om min egen, snille kjæreste! Det er rart hvordan man lett kan shotte alt mulig, BARE fordi man har et håp om å bli mer full enn man allerede er, mens medisiner eller ukjent mat krever så mye mer!

Lo meg forresten ihjel av den med at du bare kan ligge å vere ekkel uten at noen dør av omsorgssvikt! Haha!

Marthe Sofie: haha ja, sant. Den dumme tequilaen er liksom null stress å få ned :O

God bedring <3 Håper favoritt' bloggern blir frisk snart!

Kristina: tusen takk Kristina <333

Fy søren, han virker som en sykt bra fyr!!

Skriv en ny kommentar