Å FLYTTE SAMMEN MED EN MANN

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset... Byr på mange latterkramper for min del. Herregud så slitsomt det er å stå med en halv sofa på skuldrene og le, det var rett før det ble klissvåt sofa full av gress og gjørme på oss her. I stad rakk jeg så vidt å fullføre den obligatoriske setningen: vær forsiktig med den, før det smalt tilbake: nå er jeg så lei av å høre at alt er Missoni! Haha. Men ærlig talt - hvem slenger en verktøyskasse oppå en håndsydd glitterpute som koster en halv husleie? Fasit: kjæresten min. 

Men bortsett fra det, syns jeg at flyttingen går som en drøm så langt. I går hadde vi runde to på IKEA, før vi dro hjem og ryddet plass til meg i skuffer og skap. Gardinstenger ble hengt opp, møbler ble hentet av nye eiere, og pizzaen ble spist på gulvet sammen med levende lys. Terningkast 6 på koselig-skalaen. Tror ikke vi var i seng før klokken 4, så i dag er det to trøtte esler som har slept møbler halve Oslo rundt. 

I skrivende stund sitter jeg i leiligheten til gravlyset - eller skal jeg si leiligheten vår? Jeg har jo egen leilighet frem til 1. november, men nå som alle møblene er på plass i det nye hjemmet, føles dette egentlig mer som hjem. På Tjuvholmen er det bare en seng, masse klær og rot som står igjen. Det får jeg deale med til uken, for nå har vi gjort nok for i dag. 

Snakkes i morgen fine folk, takk for at dere er så tålmodig med meg i disse kaotiske flyttedager 

36

Haha, snappen din i dag, måtte le 😄 Syns forresten du blogger bedre enn på lang tid jeg, også er du utrolig flink til å besvare alle kommentarer, så det er ikke noe problem å være tålmodig med deg 😊 Ha en fin lørdagskveld :)

LH: Du er alltid så god <3

Haha, så koslig! Tipper det blir å føles toppers når alt er på plass og dere får tid til dere selv. :) Lykke til videre med flyttingen!

futureradiographer: begynner å bli bra nå altså! :D Tusen takk snille du <3

Hvilken del av Oslo bor du i nå? :)

Tina: Nå har jeg flyttet til Vinderen <3

Koselig! Du ser lykkelig ut, Ida :*

Sigrid: <3 <3 <3

Betyr dette at du ditcher planen om å flytte til Tønsberg? Eller bor han der? Eller blir dere i Oslo? :D:D Såå glad på deres vegne <3

Stine: For nå er planen ditchet ja. Men jeg vet ikke hva som skjer etterhvert, leiligheten min i Tønsberg er jo ikke engang ferdig. Håper på å få leid den ut, for jeg har veldig lyst å beholde den. Nå har jeg flyttet inn til han, og det er i Oslo :-) Tusen takk <3 Klem til deg!

Hvor er skjørte fra?😍 bloggen din om dagen er så bra! Ler meg i hel😂😂 lykke til med flytting❤️

Anonym: Ååå, så bra :D <3 Hehe. Sjørtet er fra H&M <3

Åh så koselig <3 masse lykke til med siste delen av flyttingen!

Kristine Larsen: Tusen takk Kristine <3

Hvor flytter du ?:)

Anonym: Til Vinderen :-)

Du ser lykkelig ut, og det gjør meg lykkelig. Garantert den beste bloggeren som finnes, lykke til med flyttingen, dette blir super bra! :D

Anonym: Tusen takk, så snill du er <3

Kan du slutte å skrive gravlys :)

Anonym: Nei :-)

Så fin du var her :D hva har du på deg og hvor er det fra???

Ingeborg: Skjørt og basic genser fra H&M <3

Åå, det siste bilde av deg var <3 <3

Hva er det du har på deg her? :)

Astrid: Bare basic skjørt og tynn svart genser fra H&M <33

Blir spennende å se hvordan leiligheten blir seende ut til slutt, men hvorfor kaller du kjæresten Mr.Gravlys?

Anna: det var en bloggleser som ga ham kallenavnet da jeg fortalte at han hadde gravlys i leiligheten sin første gang jeg var på besøk :-)

Jeg elsker det her så hardt!!! Takk for et nyansert, ærlige og morsomme ord og fortellinger om hvordan det faktisk er<3

Cecilie: <3 <3 <3

Jeg digger at du kaller han for Mr. Gravlys, haha :D

Tina: så bra :D hehe... Vi er forresten blitt kvitt gravlyset her i heimen nå! Inn med Voluspa... <3

Heidi Alexandra

Hvordan er overgangen fra Tjuvholmen til Vinderen? Hehe :D Rolig tenker jeg?

Og... Hvor stor er leiligheten dere bor i nå? Greit med ditt egen rom som du kan forsvinne litt i når du trenger Me - time! :D

Heidi Alexandra: Foreløpig veldig rolig ja :-) Vi har ikke så mye større plass her, så blir nok ikke mulig å rømme innenfor disse fire veggene heller, hehe.

Altså, dette er et corny spørsmål, men hvilken strømpebukse har du på deg? Fra hvilket merke? Koselig å lese at du har det så fint, har akkurat gått inn i et nytt forhold selv. Kjenner meg igjen i følelsene dine! Ønsker dere all lykke i livet <3

AC: Den "vanlige" hold in strømpebuksa fra Pierre Robert som du får kjøpt på matbutikken :D Men jeg kjøper dem i stor størrelse så de ikke skal stramme, hehe. Tusen takk for det <3

Du stråler<3

Johanna: <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar