KRIG PÅ HJEMMEKONTORET

Hei fra hjemmekontoret. Eller for å være mer konkret: hei fra spisebordet i ungkarsleiligheten som jeg desperat har prøvd å gjøre til en kopi av min forrige leilighet. I årevis har jeg mast sånn om at jeg gleeeder meg til å ha et eget kontor i hjemmet mitt. Men jeg begynner å lure på om jeg egentlig trenger det. For jeg elsker å sitte ved spisebordet. Jeg tror faktisk spisebordet er det stedet jeg sitter mest i løpet av en dag, haha. Så et ekstra soverom kan vel kanskje få lov til å være walk in closet eller noe i stedet? Den tid den sorg!
Processed with VSCO with a5 presetJeg ble visst syk på ordentlig jeg. Og det suger, for det har jeg ikke tid til nå. Det er vel noe man alltid sier når man blir syk, men jeg pleier å ha tid til å være syk. Masse tid! Så selvfølgelig blir jeg syk når det ikke passer like bra. Derfor har jeg, i tillegg til hjemmekontor, en liten krig gående mot halsen, ørene og feberen. Antibiotika, ingefærshots og sjokolademelk er mine våpen - sistnevnte er kanskje mer for nytelsen, men ja... Jeg føler meg bedre allerede - selv om jeg er litt redd for at jeg ikke har nådd rock bottom ennå. 
Processed with VSCO with a5 presetNå skal jeg jobbe litt før jeg går og handler - jeg gleder meg sånn til kjæresten min kommer hjem fra jobb. Han er litt syk han og, så jeg har store planer for kvelden vår: spise indisk og se på Jungelboken. Livet! 

15

Frida Amalie

Har du tatt med deg alle møblene dine fra Tjuvholmen videre på reisen? :)

Hadde ikke typen seng, sofa, bord osv fra før da? Dobbelt opp nå da, hehehe?

Frida Amalie: Han har solgt sitt :-)

Det virker som du er mye syk med halsbetennelser, har du vurdert å fjerne mandlene? Jeg gjorde det selv for 5 år siden, og har ikke vært syk en eneste dag siden. Kan være verdt å sjekke ut i alle fall, forferdelig å være plaget med halsen og å måtte gå på gjentatte antibiotikakurer etc.

Antibiotika? Har du det liggende hjemme eller fikk du det på resept? All antibiotika man får utskrevet fra legen skal tas, slik at man egt ikke skal ha noe liggende hjemme. Dessuten behøver man ikke ta antibiotika for en forkjølelse eller influensa, det er bare overflødig bruk av det. Og overflødig bruk av antibiotika fører bare til resistente bakterier, som etterhvert kommer til å ta livet av oss. Kjipt å ikke kunne bli frisk av antibiotika når man har alvorligere sykdommer. Så suck it up, kroppen klarer helbrede seg selv.

Antibiotika skal ikke brukes mot forkjølelse!

https://www.antibiotika.no/antibiotikaresistens/

Herregud, hun skriver jo at hun var vondt i både hals og ører, så hvordan i all verden kan dere påstå at hun tar antibiotika for "bare" en forkjølelse? Lol

Få en henvisning til øre/nese/hals lege, og få en vurdering på om mandlene bør fjernes! Gjorde det selv i 2013, og ikke vært ordentlig syk siden det 😊 Er ett h***** 14 dager i ettertid, men totally worth it! 🙌🏻

Get smart: Know When Antibiotics Work

Kanskje ikke så lurt å skyte seg selv...

La oss håpe vi klarer å vinne krigen mot resistente bakterier, ellers tror jeg jaggu går verden under på grunn av dem. It is known.

https://www.cdc.gov/drugresistance/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4339972/

http://www.who.int/mediacentre/news/releases/2014/amr-report/en/

god bedring til dere begge! :)

oda: Tusen takk <33

Enig med det de andre skriver om antibiotika. Det skal IKKE brukes mot forkjølselse og andre ufarlige infeksjoner. Antibiotikaresistens er en stor trussel mot samfunnet vårt. Utrolig skummelt. Hilsen biologistudent.

Kan ikke Ida og legen hennes få lov å bestemme hvor stort behovet hennes for AB er, hva vet du om feks CRP hennes er på 250? Folk.

God morgen fra sykepleier, som heier på arbeidet mot at verden skal bli resistent mot antibiotika men også på folks privatliv(Som tydeligvis burde hatt antibiotika mot morgengrettenhet).

Marie: Hehe <33

Jeg har akkurat stripet håret mitt blondt, og har litt mørkt under slik som deg. Men jeg føler at all sminken min plutselig blir så oransje, spesielt i vintersola, også så jeg dine siste bilder ute og sminken din var såå nydelig. Har du noen tips jeg kan følge, eventuelt hvilken Chanel foundation du bruker? :)

Anonym: jeg bruker helst gultoner i foundation, altså prøver jeg å finne noen uten rødt i seg :-)

Skriv en ny kommentar