hits

GOODBYE NOVEMBER

30.11.2017 - 13:31 37 kommentarer

Jeg er så glad for at november straks er over! Snart juleferie, snart et nytt år. Her er min oppsummering av november måned :-) 
Processed with VSCO with a5 preset STØRSTE OPPTUR: Stor fan av å leve i nuet, men det som har gjort meg mest glad i november er likevel å tenke på fremtiden. Og ikke så langt frem heller - jeg er bare så utrolig gira på 2018. Trenger at det året kommer fort! :D 

 STØRSTE NEDTUR: Jeg syns alltid at november er en litt tung måned. Det er mørkt og kaldt, og jeg er ikke akkurat den beste versjonen av meg selv. Nå var jeg på ferie halve måneden, og føler virkelig ikke at jeg har lov til å klage - meeen. Det er noe med den norske vinteren, altså. Den er ikke for meg! 

 BESTE KJØP: Det eneste jeg har kjøpt i november er klær og sminke, tror jeg. Jeg er blitt en sånn som gjemmer innkjøpene mine for samboeren, og ikke nevner noe om shopping når han spør hva jeg har gjort den dagen.

 BESTE MINNER: Jeg har hatt to fine uker på Gran Canaria med mamma, pappa og delvis samboeren - og ellers var forrige helg veldig fin. Da besøkte jeg hele svigerfamilien i Fredrikstad, og så roadtrippet vi tilbake til Oslo for å begynne å gå på visninger. Det har vært så mye latter, og ikke minst følelsen av å bli enda nærmere hverandre - den elsker jeg. 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset MÅNEDENS FLAUSE: Samboeren min og jeg snakker mye om "ekle" ting, for at ingenting skal være flaut. Han har fremdeles til gode å høre meg prompe - og jeg har skrytt på meg at: det har ikke mamma og pappa hørt en gang. Jeg gjør det bare ikke. Men ved frokostbordet en dag, begynte han å legge ut om hvordan jeg hadde prompet i søvne, etterlignet lyden og sa at han bare syns det var søtt. Jeg knakk sammen av flauhet, smalt hodet i bordet og holdt meg for ørene mens han fortsatte å le av det. Det gjorde fysisk vondt å høre på, jeg var flau! Ikke før på kvelden fikk jeg ham til å innrømme at det hele var løgn. Så da hadde jeg altså ikke hatt en prompeflause, men reaksjonen min var vel ikke helt moden heller. Stas ;-) 

 MÅNEDENS LÆRDOM: Hmm... Aldri mer kjøpe nybygg to og et halvt år før det skal stå ferdig, fordi livet og planene kan forandre seg drastisk i løpet av to år? Skulle virkelig ønske at jeg ikke var låst på den måten akkurat nå. 

 MÅNEDENS MATRETT: I november har jeg vært helt hektet på indisk mat. Ikke at jeg har spist så mye av det, men jeg har lyst på det hele tiden. 

 MEST SPILTE SANGER: 
New Recording 135 - LEO 
Bottle Tops - R I T U A L, Mononoke 
Youth - Haux 
Forever Young - Ylva 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset BESTE BLOGGINNLEGG: dette, dette og dette innlegget er de jeg selv er mest fornøyd med! Jeg veeet at det er veldig mye kjærestegreier på bloggen nå - det er typ 3 kommentarer som har hatet på det, og det har gitt meg litt bloggkomplekser, haha. Men nå skal jo denne bloggen være livet mitt, og ikke en fasade jeg konstruerer for å behage andre. Så der må jeg bare stå på mitt, og blogge om det livet mitt og hverdagen min faktisk inneholder.

 MÅNEDENS SERIE SERIE: Jeg er ikke i tvil: Liar er månedens serie! Sinnsykt spennende, og jeg levde meg så inn i handlingen at jeg var fly forbanna flere ganger. Kan vi åpne et vindu, eller? Jeg koker! Du kan forresten se Liar på HBO. 

 MÅNEDENS CONVO: En påminnelse om å oppføre seg pent og ta hensyn til medmennesker når man benytter seg av kollektiv trafikk. Heeehe...

 PLANER FOR DESEMBER: Jeg liker desember så mye bedre enn november! Sikkert fordi det er mye hyggelig som skjer. Jeg skal blant annet ha julebord med jentene, hjem og besøke familien i Tønsberg, til Vestlia Resort for å ha "julebord" med kjæresten, feire jul - og ikke minst: sette meg på et fly til Thailand! Åååh, så mye fint, jeg gleder meg :-) 

Nå skal jeg gjøre det beste ut av siste novemberdag. Jobbe et par timer, få på meg trynet og dra ned til byen og møte samboeren min når han er ferdig på jobb. Puste inn litt julestemning, kikke i butikker - og så skal jeg prøve å lure han med ut og spise. Etter gårsdagens matforgiftning håper jeg han er positiv til at vi tar en pause fra grytene! 

37 kommentarer

Anne

30.11.2017 kl.15:00

Det EEEER så koselig at du har fått deg en kjæreste, og bloggen har virkelig fått et friskt pust! Du er så jordnær, men det er likevel gøy å se flere sider ved deg!!! God førjulstid <3

Ida Wulff

01.12.2017 kl.12:49

Anne: hurraaa, nå ble jeg glad :D <3 Tusen takk Anne, og god førjulstid til deg også! Stor klem

Geriatriks

30.11.2017 kl.15:18

Ler... ad promp.. Vi har vært sammen siden 96 og har med vilje aldri prompet foran hverandre. Fruen slapp en due da hun fødte nr 2 men det er vel det. :)

Kom på en liten greie i tillegg.. Her er et lite innlegg om prompetrusen samt links til noen andre smått småflaue kroppslige innlegg ;)

http://geriatriks.blogg.no/1465283030_prompetrusen_ble_den_.html

Fortsett bloggingen som du gjør :) En av de få jeg gidder lese :)

Minrefleksjon

30.11.2017 kl.16:35

Ønsker deg en riktig fin førjulstid!!

Ida Wulff

01.12.2017 kl.12:42

Minrefleksjon: Takk det samme <333

Hege Kristin

30.11.2017 kl.16:59

hørtes ut som en fin måned! :)

Ida Wulff

01.12.2017 kl.12:42

Hege Kristin: <3

30.11.2017 kl.18:03

Hahahah "dunka hode i bordet"

Ida Wulff

01.12.2017 kl.12:41

Anonym: oh yes!

Nina

30.11.2017 kl.18:26

Hvor ser dere etter leilighet og hva er kravene for den?

Ida Wulff

01.12.2017 kl.12:41

Nina: Vi ser i sentrum, og ønsker helst et T-banefritt liv. Om det blir Adamstuen eller Vika er ikke det viktigste for oss. To soverom, god oppbevaringsplass, ikke bakkeplan - og takhøyde/store vinduer/rosetter er jo drømmen. Men det forutsetter at den er gaanske nyrenovert og VARM :-) <3

Anne

30.11.2017 kl.20:32

Ida hvordan kan jeg ha gått glipp av de to siste av «månedens beste blogginnlegg»?? Så fantastisk morsomme begge to! Nå blir det skjerpings!! Feel your pain me den pms dagen ass..

Ida Wulff

01.12.2017 kl.12:33

Anne: hehe :D <33

Frk.Frøken

30.11.2017 kl.20:43

Nå måtte jeg jammen le høyt! Månedens flause var fantastisk morsom 😂 (og kunne akkurat like gjerne skjedd mellom meg og mannen - rødmer litt bare med tanken). Månedens convo forteller mye om dere som par - her er det trygghet, humor og kjærlighet på en gang ❤ akkurat slik det skal være i gode relasjoner.

Ida Wulff

01.12.2017 kl.12:33

Frk.Frøken: <3<3<3 Håper du får en fin helg frøken!

Ragnhild

30.11.2017 kl.22:39

Heisann. Noe helt annet,jeg skal på cruise slik du har vært. Lest det jeg kunne finne på siden din om det. Men hvis du skulle gi meg et super tips/råd, hva ville det være? Gleder meg sinnssykt. :)

Ida Wulff

01.12.2017 kl.12:22

Ragnhild: Hei :D Så heldig du er da! Oi, hmmm... Mitt beste råd må være å finne ut på forhånd hva du vil gjøre på de forskjellige stoppene. Så du bruker tiden så godt du kan. For eksempel om du vil booke noe, eller om du finner en strand du har lyst å ta taxi til osv. Det er fort gjort å sløse litt tid på å stå og klø seg i hodet når man kommer fram. Og ellers: benytt deg av gratis frokost på lugaren, hvis du reiser med Royal Caribbean. Såå mye deiligere start på dagen, enn å stresse rundt i frokostbuffeten. Du krysser bare av hva du vil ha kvelden i forveien, og henger det ut på døra. Koooos deg på cruise <3

Elisabeth L

30.11.2017 kl.22:42

Er selv en mer desember jente enn november, men må si at bloggen din har vært mange høydepunkter for meg i november, alle de innleggene dine som har fått meg til å le høyt av <3 også må jeg bare spørre om du har noen tips til en som er desperat på hvitere tenner til julebord. Jeg har prøvd smileabs uten hell, så lurer på om du har prøvd noen strips du er fornøyd med? :)

Ida Wulff

01.12.2017 kl.12:19

Elisabeth L: Hei <3 Så hyggelig å høre! Hvis du vil ha hvite tenner med det samme, så prøv Premium White. For ordens skyld: jeg har annonsert for produktet to ganger. Men jeg bruker det hver gang jeg skal på noe og pynte meg - for tennene blir kriitthvite etter bruk. Det falmer etterhvert, men er perfekt som en quick fix før fest :D

Linda Ripel

01.12.2017 kl.02:25

Hei, og takk for veldig underholdende blogg :) Jeg er for tiden på ferie i Vietnam og får ikke Bloglovin til å fungere (lastet den inn på nytt og får ikke logget på) noen andre som har problemer?

Ida Wulff

01.12.2017 kl.12:14

Linda Ripel: jeg logget inn i går uten problemer - for første gang på 8 år, haha :O Så tilfeldig at du spurte nå. Men ja, det funket hos meg <3

Julie

01.12.2017 kl.08:20

Åh, bloggen din altså 🙌 en av de sjeldne!

Ikke slutt å skrive slik du gjør nå for å please de 3 som har klaga, da vil de bare finne noe annet å pirke på! Ditt liv og din blogg😄 ytterst sjelden jeg legger igjen en kommentar, men nå måtte jeg bare si bra jobba og god jul! Hvis det er lov å si allerede...? Klem ☺️

Ida Wulff

01.12.2017 kl.12:46

Julie: Tusen takk Julie, så hyggelig <3<3<3 og ja GOD JUL, hehe :D Klem til deg

Hannah

01.12.2017 kl.09:49

Helt ærlig, så syns jeg det er så koselig når du skriver om deg og kjæresten! :D Jeg er i litt samme situasjon selv, hvor jeg og kjæresten akkurat har bestemt oss for å bli samboere, så jeg syns det er så koselig å lese om alle dine opplevelser rundt det! Både de morsomme, koselige og de litt mer pinlige x) Kjenner meg godt igjen! Og hvertfall nå som desember kommer, og det er så mye annet hygge på tapeten, så er det enda hyggeligere å dele alle tradisjoner med kjæresten :)

God adventstid til deg, Ida <3

Ida Wulff

01.12.2017 kl.12:11

Hannah: Så koselig, Hannah <3 Og gratulerer med det :D Det blir vel koselig tenker jeg! God adventstid til deg også <33

01.12.2017 kl.18:23

Jeg

Kanskje ett litt rart spørsmål ,men hva synes du om at kjæresten ser porno? Hvis han gjør det. Jeg føler han noen ganger velger det framfor meg. Da han ser på det med en gang jeg drar ut av døra. Liker ikke tanken på at han ser på andre damer (naken). Jeg føler jeg ikke er nok eller bra nok for han. Hva erfart syn på dette? Bryr du deg om kjæresten gjør det?

Ida Wulff

02.12.2017 kl.10:09

Anonym: hei <3 det tror jeg egentlig alle gutter gjør, enten de innrømmer det eller ei. Jeg bryr meg ikke om det - så lenge de skjønner at porno ikke er virkelighet. Hvis det virkelig plager deg så syns jeg uansett at det er noe man kan ytre. Hvis det at han ser på porno ødelegger for deres sexliv, så kanskje han vil gå med på å la være? Og enda verre: at du ikke føler deg bra nok.

Christina

01.12.2017 kl.20:35

Julebord med kjæresten var en super ide! Hva har dere planlagt?

Ida Wulff

02.12.2017 kl.07:55

Christina: vi skal på høyfjellshotell! to overnattinger, spa, masse god mat osv :D <3

Marie

02.12.2017 kl.17:42

Haha, jeg måtte le litt av den prompegreia! Samboeren min og jeg har vært sammen i snart 6 år, og vi har aldri prompet med vilje foran hverandre. Men tidligere i år var jeg så sykt forkjøla og nøys hele tiden, så en dag vi lå på sofaen måtte jeg bryte ut i verdens største nys og slapp selvfølgelig TIDENES promp samtidig! Og det var så åpenbart at han hadde hørt den, så jeg var stille i to sekunder før jeg utbrøt: "åh faen". Han lo seg skakk, haha!! Var så flau, men det ble så komisk at jeg måtte bare le jeg også ;-) Takk for at du deler, Ida! <3

Ida Wulff

05.12.2017 kl.13:11

Marie: Hahahaha, åååå, takk for en god latter <333 Så fantastisk - og flaut!

Sofia

03.12.2017 kl.23:35

Hei, fine Ida. Kan du værsåsnill fortelle hvilken farge skjerfet ditt fra holzweiler som du har på, på bildet heter? Var utrolig fint <3

Ida Wulff

04.12.2017 kl.12:38

Sofia: Hei Sofia :-) Jeg ANER virkelig ikke hva fargen heter. Har fått skjefet i gave (vet at det er kjøpt på Neoz i Tønsberg). Kanskje du kan ta med et bilde av det i butikk og få vite hva fargen heter? Klem

Linn

04.12.2017 kl.13:49

Hei, Ida!

Hvor er skoene, buksen og jakken fra? Var så fint!

Ida Wulff

04.12.2017 kl.14:03

Linn: Hei :-) Hvilket bilde mener du?

Pernille

09.12.2017 kl.00:32

Elsket single-Ida men elsker også Ida som har fått seg samboer. Håper virkelig ikke du slutter å skrive om dere, er utrolig koselig å lese om :)

Ida Wulff

13.12.2017 kl.19:42

Pernille: <3<3<3

Skriv en ny kommentar