JULESTEMNING I OSLO

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetEt lite bildedryss fra en søndagskveld i Karl Johan sitt herlige julekaos. Alt var søndagsåpent i går, så vi tok oss en runde i byen. Deilig med frisk luft og julelys på alle kanter. Men jeg skal ikke lyve: pulsen min var høy da jeg gikk gjennom julemarkedet. Hyggelige steder med masse liv og mennesker får meg til å tenke på terror igjen. Jeg har sluttet å skamme meg for det. Syns det er helt greit å være obs på den slags, jeg er ikke interessert i å bli sprengt i fillebiter fordi vi ikke skal la terroristene vinne, og ikke være redde. Klapp igjen, hvis jeg skal oppdra barn i Oslo, så skal de aldri få gå i 17. mai-toget. God jul, liksom! Jeg vet å spre juleglede, haha!

Nok om meg og mine terrortanker. Jeg ville egentlig bare si hei, og dele disse bildene  Hvordan ligger du an med julegaver? Jeg har ikke kjøpt en eneste en, og er litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det. Skal jeg tråle butikker, skal jeg bare ta alt på nettet som jeg pleier - og ingen ønsker seg noe som helst, så hva kjøper man da? Jeg skal i hvertfall ikke la det stresse meg, jeg har all verdens tid til å få pakkene på plass. Syns det virker som om alle har lagt pakkene under treet allerede, men det er kanskje bare et inntrykk jeg har fått pågrunn av Instagram. 

Vi snakkes litt senere 

29

trist å se at du som virker så snill støtter pelsdyrnæringen :(

Ingenting er bedre enn jul :) Trenger du noen økonomiske tips, gjerne les bloggen min:)

så fine bilder! <3

Hege Kristin: tusen takk :-) <3

Hvis det ikke er noen som ønsker seg noe, kan ikke du gi noe til veldedighet i stedet da? :) Her er noen eksempler: https://www.plan-norge.no/alternative-gaver og https://kreftforeningen.no/jul/

Emilie: absolutt :-)

Så utrolig koselig med julemarked i Karl Johan, må prøve å få tatt meg en tur :) Her er alt av julegaver ferdig, en blanding av hjemmelaget (strikket og heklet), og Black Friday shopping. Ang. innlegg du skrev forrige uke, er jeg helt enig at det fort blir for mye gaver til de som allerede har alt, så jeg har minsket pengebruket på gaver i år, noe som også er greit for en students lommebok ;)

Thea: Hei Thea :D Så kult! Jeg skal også prøve å sløse mindre enn jeg har gjort tidligere år. Klem <3

De få gavene jeg skal ha ferdig før jul, er delvis hjemmelaga. Bestilte litt bokstaver, handlet maling og pynt på Panduro og laget en del fine skilt til familien :) Typen får hjemmelaga gavekort med "massasje", "fritt valg av film en kveld" og "valgfri utendørsaktivitet" for å nevne noe :)

Resten av gavene får familien etter jeg har vært på 2-ukers juleferie i Spania- etter dems eget ønske. De vet vel at jeg får mer for penga dere nede :p

Anette: så fint med hjemmelaget gavekort da :D <3

Ida johanne

Haha uff ja, den tanken falt meg også når jeg gikk på det julemarkedet, veldig koselig, men ekstremt mange mennesker samlet på et sted, da får jeg tankene til å surre og jeg blir mer obs! Dumt at det skal være sånn, men sånn har det blitt..

Ida johanne: jeg vet :-(

https://www.aftenposten.no/norge/i/q610w/Hvorfor-frykter-vi-terror_-nar-sannsynligheten-for-a-bli-rammet-er-sa-liten

Mitt forslag er å ikke kjøpe «ting». Kjøp opplevelser, eller gavekort på opplevelser. (Ticketmaster f.eks?) Man får kjøpt gavekort på alt som er om dagen, så anbefaler dette dersom du ikke har gode, konkrete idéer. :-)

Lise Marie: Veldig godt innspill :D <3

Jeg tenker akkurat det samme! Er nervøs når jeg drar på arrangementer på offentlige steder med mengder av folk. Hver gang tenker jeg at «nå» skjer det. Det er så synd. Men over til noe mye hyggeligere, herregud så pen du er dame💁🏼‍♀️ Hva gjør du for å få så glødende hud, og hvilken foundation/sminke bruker du? Klem🎄🎄

Helene: Veldig synd, men sånn er verden blitt :-( Så hyggelig at du syns det <3 Her (og som oftest) har jeg blandet to foundation. Den ene heter Armani Designer Lift (farge 5) og den andre heter Chanel Perfection Lumière Velvet (farge 40 beige). Solpudderet jeg bruker heter GloBronze Duo, og finnes kun i én farge. Klem! <3

Jeg forstår så godt de tankene, det er jo faktisk grunn til bekymring når sånt har skjedd før. Jeg fikk kjæresten til broren min til å nekte å i det hele tatt SE på 17.mai-toget i Oslo i år, haha! Jeg kan godt kalles paranoid jeg, så lenge jeg og de jeg er glad i er trygge.

Lizbeth Osnes: den siste setningen der: SÅ enig! Haha :D

Det er godt at vi er flere :D

Lizbeth Osnes: <3

Så koselig det er i Oslo nå i julen! Dunjakken din er utrolig fin! Hvor er den fra? :)

Martine: Ja, kjempekoselig! :-) Jakken er fra Woolrich.

Har ikke vært utenlands på over ti år, men skal på en flytur til en storby til sommeren. Det skremmer livet av meg pga all terror :/ Egentlig vil jeg melde avbud.

Anonym: Det skjønner jeg godt. Tenker ofte som deg, men ender med å dra og heller ta forbehold når jeg er på reisemålet. Da vi var i Barcelona i sommer, gikk jeg for eksempel ikke midt i La Rambla, men langt inn mot husveggene. Uken etter dundret det jo en lastebil oppover La Rambla.. Fy faen. Men det er sånne småting man kan passe på når man er på reisemålet <3 Håper du får en fin tur!

Føler deg :( skal til Gran Canaria om litt under to uker og alt jeg klarer å tenke på er den terroren.. Vi skal bo på lopesan baobab og klarer ikke slippe tanken på at det er perfekt terrormål. Fæn. Hilsen ei som heller ikke lot kidn gå i Oslo på 17 mai i fjor.

Uda: Hei <3 Lopesan Baobab og hele området rundt er IKKE et perfekt terrormål! Etter min mening.... Hehe. De hadde nok heller slått til på en av disse overbefolkede turiststrendene (Puerto Rico, Anfi Del Mar, Amadores). Meloneras (der hotellet ligger) er så rolig og stort, så der har jeg aldri bekymret meg et sekund. God tur til Granca <3

Hvilket julemarked vil du anbefale i Oslo? :-)

Marie: Jeg har kun vært innom Jul i Vinterland :-)

Skriv en ny kommentar