hits

NOEN SERIETIPS TIL KVELDEN

11.12.2017 - 15:02 5 kommentarer

♥​ Liar: jeg nevnte så vidt denne serien i månedens oppsummering, men den fortjener mer oppmerksomhet enn som så. For den er en av de bedre seriene jeg har sett på en stund! Den dreier seg rundt tematikken voldtekt, og det å bli trodd/ikke trodd. Jeg var så frustrert og forbanna da jeg så på serien at jeg begynte å svette - dette er en must see! Skummel light, for dere som er like pysete som meg ;-) Finnes på HBO Nordic.

♥​ Helene sjekker inn, sesong 2: Helene er tilbake med en ny sesong hvor hun sjekker inn på forskjellige institusjoner rundt omkring i landet. Har du ikke sett sesong 1, så har du noe å ta igjen. Utrolig fin serie, som både er vond og lærerik. Du kan se alt gratis på NRK.no :-) 

♥​ Innafor, sesong 2: Innafor er tilbake, og denne gangen dypdykkes det inn i det jeg vil tro er et av menneskehetens største tabu, nemlig pedofili. Også helt grusomt å se på, men... Det finnes. Og da skader det ikke å vite noe om det. Innafor kan også ses gratis på NRK.no. 

♥​ Ozark: Ozark minner litt om Breaking Bad som jeg likte veldig godt, og er fengende fra første sekund. En ganske mørk og dyster serie, men den er suuperspennende, jeg lover! Du kan se Ozark på Netflix. 


Jeg har fått så mange fine serietips i kommentarfeltet mitt den siste tiden, så jeg tenkte det var på tide å gi noen tilbake! Nå skal jeg rydde opp etter dagens hjemmekontor før kjæresten kommer hjem fra jobb (han skulle bare visst hvordan det ser ut her når jeg er hjemme på dagtid), og gjøre meg klar til date night. Det frister veldig lite å pynte seg, så det passer fint at det allerede begynner å bli mørkt ute ;-) 

5 kommentarer

Tonje Pettersen

11.12.2017 kl.15:11

Alltid godt med noen nye serietips :)

Ida

11.12.2017 kl.16:55

Mitt serietips til deg; SMILF på HBO Nordic :)

Ida Wulff

13.12.2017 kl.19:17

Ida: Takk, skal sjekkes ut :D

Charlotte

12.12.2017 kl.01:12

Tusen takk for tips :) Skal sjekke de ut!

Ida Wulff

12.12.2017 kl.13:25

Charlotte: <3

Skriv en ny kommentar