hits

EN MAGISK LØRDAGSKVELD

17.12.2017 - 14:26 2 kommentarer

Annonse/sponset opphold
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
I går hadde vi bare en helt magisk lørdagskveld! Vi startet i spaet til Vestlia Resort, i store hvite morgenkåper og tøfler. Gravlyset fikk kroppsmassasje, og jeg fikk en Babor ansiktsbehandling. Tror aldri jeg har vært med på en så grundig, men samtidig behagelig ansiktsbehandling. Det ble renset, analysert, dampet, børstet, skrubbet og lagt på masker. Og for de som syns at en ansiktsbehandling høres kjedelig ut når man først skal på spa: det innebærer heldigvis massasje også, både av ansikt, nakke og skuldre. Etter behandlingen var jeg så døsig og avslappet at jeg kunne blitt liggende på massasjebenken og sovet til neste dag. Fy søren så deilig 
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Ikke feil å ligge her og se ut på snøen! Åh, jeg er en spa junkie. Kunne vært på spa hver eneste dag hele året, hvis det var mulig uten å bli tvangsinnlagt av Luksusfellen ;-) 

Etter spabehandlingene var vi så trøtte begge to, at vi vurderte å bare ta middagen på rommet. Men det er jeg veldig glad vi ikke gjorde, for da vi ankom restauranten hadde de den julebuffeten. Så da ble det vin og julemat til vi nesten sprakk, det var såå godt! Har så julestemning i kroppen nå at jeg faktisk gleder meg til å gå rundt og handle julegaver når jeg kommer tilbake til Oslo. 

Etter julemiddag, tilbragte vi resten av kvelden i senga med tjue puter, smågodt og en kjempespennende serie. På et tidspunkt så jeg på mennesket som lå ved siden av meg, og sa: herregud, som jeg elsker at du er like lat som meg. Late mennesker er de beste! 

2 kommentarer

Nina

18.12.2017 kl.12:03

Åh det hørtes ut som en super bra dag. Jeg har aldri vært på spa faktisk,men drømt om det leeeenge.

Kjempe fint sted dere er på. Kos dere masse videre :) ha en toppers dag!

Ida Wulff

18.12.2017 kl.18:59

Nina: fin kveld til deg! <3

Skriv en ny kommentar