hits

TAKK FOR OSS

18.12.2017 - 12:33 2 kommentarer

Annonse/sponset opphold
Processed with VSCO with a5 preset

- WINTER WONDERLAND ♥ - 

Det er ikke ofte jeg tenker positive tanker når jeg sitter på et tog, men togturen hjem fra Geilo i går kveld var bare så vanvittig vakker. Følte at jeg var med i en NSB-reklame, hvor snødekte trær, hvite fjell og blide mennesker er alt man ser. Vi så til og med to elger, som snuste rundt i skogen. Winter wonderland deluxe. Det hele var rett og slett riktig så idyllisk - helt til jeg tygde i en ostepølse, og fikk en skikkelig ladning med brennvarm ost i halve ansiktet. Takk for meg. 

Her kommer et siste lite bildedryss fra helgen vår på Vestlia Resort. Jeg har forresten fått et spesialtilbud å dele her på bloggen. Så hvis du ønsker å besøke Vestlia Resort på Geilo helgen 5.-7. januar, koster det 1990,- per pers i dobbeltrom. 2 x frokost og middag er da inkludert, og dette må bookes ved å sende mail til mail@vestlia.no. Oppgi kodeord "Ida Wulff" for å få tilbudet! :-) 
Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetGod jul, ja! Neste gang jeg skal på fjellet, så skal jeg stå på ski. Det er minst tolv år siden sist, men jeg kunne virkelig tenke meg å gå til innkjøp av et par langrennski. 

Takk for oss, Vestlia Resort! 

Nå er jeg tilbake i Oslo, og akkurat nå sitter jeg og kaldsvetter i sofaen. Da vi kom hjem i går lagde vi vegetarnachos, og det er muulig at jeg erstattet kjøtt med jalapenos - som jeg elsker, men ikke tåler. Det går vel over! 

2 kommentarer

byAnne

18.12.2017 kl.13:16

Ååå så dumt at det kun var tilbud den helgen :( Har allerede planer da :( Har hatt lyst til å dra til Vestlia i flere år, men synes det er litt for dyrt :(

18.12.2017 kl.14:04

Virker mer som om det er mote å ha blitt voldtatt/mishandlet nå for dags#IRAPETOO

Skriv en ny kommentar