Bella

CRAZY CATLADY

Hvis det stemmer at katter har ni liv, så er jeg sikker på at Bella har, eller kommer til å få et fetere liv enn det hun har nå om dagen. Hun kjeder seg skikkelig, og jeg får dårlig samvittighet. Men når jeg er hjemme, må jeg lese eller sove. Vi koser av og til, men mesteparten av tiden bare kjeder hun seg.

Så i kveld tok vi en pause fra lesingen, og dro på sykkeltur. Jeg ler meg i hjel av Bella i den kurven. Hun ser så utrolig misfornøyd ut, men hun hadde sett misfornøyd ut om hun vant en billion i kattelotto også. Jeg som kjenner henne ser når hun koser seg, og som hun koste seg i den kurven med vind i pelsen, og fugler og blomster og dufter på alle kanter.

- Jada, jeg lover å sitte stille.

- Begynner å kjede meg...

- Wohooo, time of my life!

Etter det lille pubertetsutbruddet i buskaset, var det bare å tråkke hjemover igjen. Og det er altså det mest spennende som har skjedd i livet mitt i dag, gratulerer med det.

STAKKARS LILLE

Nå kommer jeg rett fra en gruppetime med bodypump. Jeg tror jeg dør. Har fokusert så mye på løping den siste tiden, at det ikke er blitt så mye styrketrening. Men jeg kjenner jo nå at jeg trenger det. Vedder en million kroner på at det kommer til å gjøre vondt å gå i morgen! Kjente allerede i dusjen at det var vanskelig å løfte armene for å ta shampo i håret. 

Stakkars lille Bella er blitt skamklipt som alltid. Dyrlegen minner meg på at de ikke er frisører hver gang jeg henter henne etter barbering, haha. Det vokser seg heldigvis litt til etterhvert. Bella er verdens mest happy katt uten all den pelsen. Og jeg blir en mye lykkeligere katteeier når jeg slipper å ha hår på tunga. Hun ble plutselig halvert i størrelsen - jeg hadde begynt å tro at hun fikk for mye mat. Men, neida. Under all pelsen gjemte det seg en tynn liten kropp som vanlig. 

Og, dere! Tusen takk for alle hyggelige kommentarer de siste par dagene. Kjenner jeg virkelig får tilbake gleden ved å blogge når dere er så søte og engasjerte! 

LØRDAG MED PELSDOTTEN

Dette har vært en veldig lat lørdag. Bella og jeg lå i senga til langt utpå dagen, og nå har vi dratt til mormor og morfar på overnatting. Har spist så mye at jeg bare sitter og lytter etter om sofaen snart knekker under meg. I morgen blir det trening, det er helt sikkert. 

Bella skal få en litt annerledes trim, rettere sagt en klipp. Pelsen hennes er så tjukk og stor nå at jeg nesten ikke fikk dytta henne inn i buret i stad. Stakkars lille pelsdotten, hun trives ikke med all den ulla! 

Nå skal vi ta rekord i å få med oss alt som går på TV! Håper alle har en super lørdag! Neida. 

GOD MORGEN

I dag er en sånn dag hvor jeg kjenner at jeg må bruke all min energi på å prøve å være positiv. Men jeg skal så absolutt prøve, for i bunn og grunn har jeg ingenting å klage på. Trodde bare virkelig at jeg hadde kapret drømmeleiligheten i dag morges, med sjøutsikt og det hele... Men den ble ikke min!

Noe som derimot er min, er naturfagsboka. Og jeg skal ha prøve i noe jeg ikke skjønner meg på rett etter høstferien, så jeg får vel bruke store deler av dagen på å lese.

I kveld skal jeg en liten tur til Oslo, for å dra på premierefesten til Kjærlighetsredet/TV3. Det blir i hvertfall et fint avbrekk å få hilst på litt venner og gjort noe annet enn å sitte her og tenke at jeg snart må begynne å pugge.

Bella hilser...

UT I MIN HAGE

I går fikk jeg en følelse av at det var den siste dagen i år hvor jeg fikk muligheten til å ligge på et teppe med blå himmel og sol over meg, lese bok i fred og ro, knipse bort maur og andre kryp, vrenge av meg genseren uten å fryse...

Så jeg drasset det største teppet jeg har ut i hagen, og ble liggende der hele dagen. Og dere! Ildvitnet er en av de mest nervepirrende krimbøkene jeg har lest. Action fra start til slutt, og minimalt med vissvass og intetsigende miljøskildringer. Hater når en krim inneholder side opp og ned om grantrær i en skog, uten at det er med på å bygge opp stemningen.

Vel, med disse ord er sommeren over for min del! I dag våknet jeg opp til duskregn og følte at livet var over.

VÆRSYK OG SÅNN

En typisk drittdag! Den startet med at jeg tapte en budrunde på en leilighet jeg hadde skikkelig lyst på. Det er bare andre gang jeg er med i en budrunde, men det føles som jeg har vært med i 328 eller noe sånt. Steinen som faller ned i magen når et bud du ikke kan overgå tikker inn på mobilen... Aaaarrrg! Men det er min egen feil at jeg blir så deprimert av det. Hadde jo ikke trengt å bruke timesvis på å surfe etter håndlagede elvesteins-håndvask, tapeter til alle rom og en storslagen sengegavl. I'm a dreamer! Men leilighet får vente til høsten, jeg gidder ikke mer akkurat nå. Med mindre noen bare gir meg en.

Da slaget var tapt, var det på tide å ta med Bella til dyrlegen. Hun har kastet opp hver eneste dag i to uker nå stakkars. Jeg er en såkalt Internett-lege, som googler og deretter setter mine egne diagnoser. Litt kløing bak øret kan fort bli til Aids eller brystkreft i mitt hode. Tilbake til katten. Jeg var altså redd for at det var noe galt med nyrene hennes, og at hun kom til å dø.

To tusen kroner fattigere, sitter jeg nå med en mistanke om at Bella kanskje har en matallergi, men dyrlegen var utsolgt for allergi-fòret, så jeg måtte bare kjøpe med meg noe annet. Jaja, vi får håpe at det hjelper. Og det er jo fint å vite at hun ikke er dødssyk.

Hele denne dagen har vært grå og kjip, men nå tittet sola akkurat fram. Jeg tror det betyr at jeg skal ta meg en joggetur, med noe skikkelig happy musikk på øret. Yes, det gjør jeg.

STAKKARS BARNET MITT

I dag har jeg vært hos dyrlegen med Bella-pus og fått henne kastrert. Både hun og jeg er veldig lei av at hun har løpetid, det er rett og slett dårlig stemning og mye bråk om nettene. Men nå er det slutt på det, hipp hurra! Stakkars lille nurket er fortsatt helt fjern etter narkosen, så vi ligger på det varme badegulvet og slapper av sammen.

Når dyret slutter å sjangle, skal jeg male ferdig soverommet mitt. Og så skal jeg lage laksewraps til familien! Det har jeg verken laget eller smakt før, så det kan jo bli interessant :-)

HEI FRA BELLA

Okey, så jeg tenkte at dere kanskje ville si hei til Bella, siden det er så lenge siden sist. Bella har storkost seg på kattehotell og hos besteforeldrene mine mens jeg har vært ute og reist.

Men Bella var ikke så jævlig interessert i å si hei til dere. Makan til uoppdratt rampekatt skal man nok lete lenge etter. Jeg tok seriøst 79 bilder av henne, og hun rekker tunge på alle. Vet ikke hva jeg har gjort galt. Kanskje hun bare ikke vil blogges.

HAHA. Jeg elsker den katten. Selv om hun ikke er like flink til å posere som de andre bloggernes kjæledyr. Og at hun er uoppdragen er faktisk ikke helt sant. Noen ganger, hvis jeg ikke får sove om natta, kan jeg bare hviske "Bella", og så hører jeg et dunk i andre enden av leiligheten, og det betyr at Bella kommer løpende for å sove i armkroken min. 

SICK BUT HAPPY

For en fin kveld det har vært. Jeg er hjemme fra pizzakveld med de fine leserne mine, og de var så søte! Jeg var jo så redd for at ingen skulle komme, men de kom  Haha, bare synd jeg ikke hadde helt kontroll på stemmebåndet mitt, å prate var virkelig en utfordring i dag. Mitt forsøk på å delta i samtaler, ble vel mer som en raspende motorlyd i bakgrunnen.

Men! Mer om pizzakvelden i morgen - må få tilsendt bilder fra fotografen. Nå skal jeg pakke meg inn i dyna og gråte meg i søvn, jeg har så vondt i halsen at jeg føler jeg blir kvalt. Arggg. Men likevel innmari glad, etter en koselig kveld med leserne.

Er ikke helt sikker på om dette er et bilde av Bella eller meg, er vanskelig å se forskjell akkurat nå. Men, god natt!

GJEMSEL

Haha, jeg dør av Bella. Brukte en hel time på å lete etter henne i dag morges. Hun pleier som regel å benytte muligheten når hun ser et åpent klesskap eller en åpen skuff, og smetter gjerne inn og lager seg en skikkelig deilig hule av klærne mine. Men i dag var hun ikke å finne i en eneste skuff, og jeg begynte nesten å bli litt bekymret. Men så...

... Huler er visst det beste i verden. Flaks jeg fikk øye på den lille hårballen før jeg hoppet opp i senga for å dra fra gardinene. Morgenrutine. Trenger jo ikke gjøre den katten flatere enn den allerede er.

Etter en lang formiddag med en lang to do-liste (eneste som funker for å få ting gjort), dro jeg på trening med Idabestis. Jeg vet jeg burde slutte å kalle henne det, det var  mye kulere i 2009. Jeg var egentlig alt for støl til å trene i dag, men hvem kan vel motstå en aldri så liten intervall-økt?! Jeg. Jeg kan motstå det. Men jeg motsto å motstå, så jeg er happy med det.

I kveld har jeg vært hjemme, drukket te, sett på Modern Family og bestilt interiør (...) på nettet. Jeg er så desperat etter litt farger, og ikke minst noe på veggene, så det skal bli spennende å se hva jeg får i posten om et par uker.

Nå skal jeg sove! Og i morgen skal jeg tipse dere om et produkt som kan gi dere fyldigere bryn - følg med.

SIDEN SIST HAR JEG...

... Hentet Bella hos oldemor og oldefar, og reist hjem til Oslo. Etter å ha vært sammen med noen døgnet rundt, følte jeg et sterkt behov for å være litt alene. Vet ikke om Bella har savnet meg noe særlig, var ikke mye glede å spore i ansiktet hennes.

... Pakket ut, shoppet sko og hengt opp bilder på veggen. Måtte jo ha med meg litt Andy Warhol hjem fra New York! Nå henger de skeivt på veggen, det ser jo helt jævlig ut. Men var så desperat etter noe på veggene i denne sykehus-stua, så det får gå.

... Hentet pakker på posten. Blant annet denne fantastiske lampen som jeg har hatt lyst på lenge! For et par uker siden hadde jeg så søvnproblemer at jeg shoppet på nettet hver natt. Lampen er definitivt det beste som kom ut av det, ehe. Hilsen postkassa med mye rart i.

... Trent. Er dere klar over hvor tjukk man blir etter en uke i burger-land? I hvert fall føles det sånn. Har til og med bestilt vektmanualer hjem i dag, ettersom jeg trives svært lite med å stå og løfte minivekter sammen med bolerklubben.

Mange av dere har ønsket et New York-innlegg med tips og svar på spørsmål, så jeg skal sette i gang og lage et!

BYE BYE OSLO

Bella og jeg står klare med kofferten, og skal straks forlate Oslo for en god stund. Det føles i hvert fall slik, selv om jeg er tilbake innen 2 uker! Først går turen hjem til Tønsberg, hvor jeg skal feire familiebursdager og litt andre greier, og SÅ går turen til New York! Gleder meg som en liten unge.

Så det har vært en hektisk dag i dag, med videoredigering, møter og vasking av både tøy og leilighet. Èn ting som er viktigere enn at kofferten er riktig pakket når jeg reiser, er at det ser fint og ryddig ut når jeg kommer hjem. Vi vet jo alle hvordan en leilighet kan se ut når man har prøvd å pakke kofferten. Ikke særlig hyggelig å komme hjem til, når man er sliten etter en lang reise.

Haha! Bye bye Oslo, vi blogges fra Tønsberg!

KITTY CAT AND ALL THAT

Jeg får mange kommentarer og mailer med spørsmål om Bella, så jeg har samlet det meste og laget et innlegg så dere kan få svar på det dere lurer på. For spesielt interesserte, så klart! 

Hvor fikk du tak i Bella? 

Jeg fulgte med på Finn.no i flere uker, og mailet etterhvert en oppdretter. Katten i annonsen var allerede solgt, men den hadde en søster som skulle selges likevel fordi øyenfargen hennes ikke hadde blitt helt riktig. Hvor kynisk er ikke det? Jeg fikk et par bilder av Bella (som i utgangspunktet het Tingeling) på mail, og avtalte at oppdretter skulle komme på besøk med henne - og så kunne jeg bestemme meg da. Da den hvite lille pelsdotten kom rullende ut av burdet var jeg solgt.

Hvor mye kostet katten din?
Bella kostet 6000 kroner. Det er vanlig at persere koster mellom 5 og 10 tusen kroner.
Hva kjøpte du inn på forhånd/hvor mye kostet det, altså før du fikk Bella. 
Kjøpte bur, kattetoalett, kattesand, mat, børste, halsbånd og noen leker på forhånd. Tipper det kom på i underkant av 1500 kroner.
Hvor mye koster det i måneden å ha en perser? 
Jeg har faktisk ikke helt oversikt over hvor ofte jeg kjøper mat og sand, men jeg bruker vel cirka 500 kroner på Bella i måneden. Det gjelder da tørrfòr og sand, og noen ganger blir det ekstra hvis vi skal til dyrlegen eller ha litt kattegourmet-mat.
Hvilken kattemat og kattesand vil du anbefale? 
Bella får tørrfòr fra Royal Canin, nummer 30' som er ment for voksne persere. Den har hun fått helt siden hun var kattunge, ettersom hun var vant med det fra oppdretteren. Den skal være bra for pelsen, og for katten generelt. Vi har prøvd et par andre merker som jeg har kjøpt hos dyrlegen, men det virker som om hun hikker/gulper litt av dem. Så vi holder oss til Royal!
Ang kattesand, så MÅ man kjøpe i dyrebutikk! Ikke fall for fristelsen og kjøp den til 20 kroner på matbutikken. Jeg kjøper en som heter Ever Clean. Posen er på 10 kg, og koster vel rundt 200 kroner. Den er helt genial, for når katten tisser, blander det seg med sanden og blir til en hard klump. Null stress å plukke opp!
Kan du fortelle litt om hva slags stell persere trenger i hverdagen? Tar det mye tid?
Her kan jeg jo bare svare for Bella, det varierer sikkert for forskjellige persere. Persere er kjent for å være katter som trenger MYE stell, blant annet pga pelsen. Pelsen til Bella kan være et helvete, så hun er for det meste kortklipt. Barberer henne hos dyrlegen, og hun stortrives med mindre pels. Men når hun har lang pels, bør hun børstes hver dag. Heldigvis liker hun å bli børstet også! Klipping av klør overlater jeg også til dyrlegen når jeg syns det trengs - koster nesten ingenting.
Bortsett fra klør og pels, trenger øynene mye stell. Bella har, som de fleste andre persere problemer med øynene. De renner, og det
legger seg brun gugge rundt øynene. Så øynene må vaskes hver dag, ved hjelp av vann og bomullpads. Noen ganger får hun øyedråper.
Og toalettet hennes, så klart! Persere er VELDIG renslige katter, og finner seg ikke i å gå på en skitten do. Da gjør de heller fra seg utenfor. Så toalettet må tømmes for ufinheter hver dag, og kassen må vaskes og fylles med ny sand ofte. Jeg sverger forresten til cabriolet-toalettet, som er et lite hus med svingdør. Da slipper vi både å se og lukte noe som helst.
Hører både her og der at persere har sære personligheter og er vanskelige å ha med å gjøre, hva er din erfaring? 
Bella er defintivt en sær katt, men kjenner meg ikke igjen i at de kun liker eieren sin. Bella tramper gjerne opp på fanget til en fremmed gjest, for å lukte på dem, eller for å få smake på det de spiser. Derimot bestemmer hun helt selv når hun skal kose, ingen skal fortelle henne hvor hun skal ligge og når hun skal ligge der.
Hvor sover katten din om natta? 
Hvor hun vil! Til og med i sengen min - noe som også er en av grunnene til at hun må ha kortklipt pels. Ettersom Bella er en innekatt, slipper jeg å være redd for dyr og møkk utenifra. Hun blir faktisk ganske lei seg hvis jeg lukker døren til soverommet mitt om natta, og blir stående og mjaue og pote på døren helt til jeg åpner. Og når jeg åpner, betyr det ikke nødvendigvis at hun vil inn og sove - hun vil bare ha friheten til det. Noe sært. Fordelen med at Bella har tilgang til sengen, er at hun fungerer som vekkeklokken min. Det hender ofte at jeg ikke hører klokka, og da kommer Bella trampende opp på brystet mitt og mjauer meg i ansiktet med sin svært så grumsete og mandige stemme. Gjett hvem som våkner DA!
Har du noen gang angret på at du skaffet deg katt?
Bare nesten, når jeg har vært på reisefot og ikke helt visst hvor jeg skulle gjøre av meg. Men heldigvis har jeg hatt snille foreldre og besteforeldre som har passet godt på henne når jeg har vært ute på eventyr. Og skulle jeg gjort det om igjen med erfaringen jeg har nå, hadde jeg nok skaffet meg en nakenkatt. Ikke at jeg ville byttet bort Bellis.
Bare å stille spørsmål i kommentarfeltet hvis det er mer dere lurer på, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan : )

UGG, UGG

Going to bed. Vil bare vise dere mitt nyeste, og svært så comfortable innkjøp fra Støy. Tøfler fra Ugg! Jeg hoppet inn i dem med det samme jeg kom hjem, og jeg skal love dere de tar godt vare på føttene mine.

Nå kan vinteren bare komme for fullt, jeg er bevæpnet. God natt, alle søte! : )

Ikke bry dere om Bella. Hun sitter og nistirrer på meg hele tiden, og nå nistirrer hun på de nye tøflene. Tror hun føler seg truet av dem...

TO LØVER

Hello fra Tønsberg! I dag har Bella vært hos frisøren og klipt seg kort. Det er like gøy hver gang, Bella elsker det! Hun blir som en gal kattunge hver gang hun er nyklipt, og finner plutselig ut at hun er i full stand til å hoppe rundt som en loppe.

Akkurat nå er vi hos mormor og morfar, som skal passe Bellis mens jeg er på spa i Tallinn. Her storkoser hun seg, mistenker at hun er litt bortskjemt når hun er på besøk.

Jeg skulle egentlig vært hjemme i Oslo og pakket ferdig kofferten min nå, men hjemreisen er blitt litt forsinket ettersom lillebror hadde oppkjøring i dag. Så nå har han LAPPEN! Det må vi ut og feire. Jeg har allerede ønsket meg klippekort på kjøring og henting i Oslo til jul, haha.

Se på den lille løven min! Pelsen på hodet og beina er der selvfølgelig fortsatt, men selve kroppen er ganske så kortklipt. Babyhud!

PS. Jaa jaa, jeg vet at jeg ser ut som en løve også. Fordelen med å være med familien er at jeg slipper å bruke tid på glattetanga.

CUZ MY CAT TOLD ME

Etter jobb i dag var jeg jævlig trøtt, og jeg kjente sommerfugler i magen over at jeg skulle hjem og slappe av. Men da jeg kom ut i frisk luft, ble det plutselig krig på himmelen. Og jeg, stakkars trøtte meg, måtte kjempe mot både vannpytter, snøslaps, regn og snøfnugg store som fjell på veien hjem. DET er ikke helt min humor. Jeg mener at det helt fint kan være vinter og jul uten rød julepynt og snø.

Så nå er jeg hjemme, da. Og jeg vet at det passer litt dårlig å innrømme det etter gårsdagens innlegg, men i dag ditchet jeg trening for å se på Nip/Tuck og spise pasta i sengen. Ååååh, jeg har ikke dårlig samvittighet en gang! Bella ligger her hun også, sur og bollete som vanlig - og hun sier at det er helt greit at jeg bare slækker i dag.

Nip/Tuck er som dere kanskje har skjønt mitt nye tidsfordriv. Jeg elsker å ha serier å se på, mye bedre enn filmer! For det varer liksom så lenge, og så har man noe å glede seg til på kjedelige kvelder. Ser serien på Netflix, som liksom skal være filmenes og TV-serienes "Spotify". Foreløpig syns jeg ikke det er særlig Spotify, for Spotify er bra. Netflix har for det meste gamle drittfilmer og noen få serier som er interessante å se på.

Har dere testet ut Netflix enda? Hva syns dere? Håper det blir bedre, ellers melder jeg meg ut når Nip/Tuck-eventyret er over!

DIKTATOREN

Sofa. Teppe. Velour-dress. Bestevenninne. Coca cola. Myk kattepus. Film. Det er ikke noe annet å gjøre når regnet hamrer på ruta og himmelen er mørk.

Vi skal se The Dictator, og jeg gleder meg! Har noen av dere sett den? Jeg digger jo både Borat og Bruno, ler meg virkelig helt skakk. Håper denne er like bra, vil gjerne legge meg med et smil om munnen i dag også.

Takk for at dere fortsatt leser bloggen min selv om jeg er en kjip person om dagen.

DØDEN PÅ OSLO CITY

Mine damer og herrer. I dag har jeg vært døden nær. Neida. Det bare føltes sånn. Jeg stod midt i et kjøpesenter da jeg plutselig fikk magekramper ut av en annen verden. Det gjorde så vondt at jeg måtte kaste opp, så jeg truet en taxisjåfør med å spy ned bilen hans hvis han ikke fikk meg til riktig side av byen på tretti sekunder. Veien hjem tok fire timer. Neida igjen. Det bare føltes sånn.

Nå skal jeg ligge i fosterstilling på hotellputa mi helt til jeg sovner. Den er sykt digg. Det er plass til hele meg oppå den hvis jeg virkelig kryper meg sammen.

Åh, stakkars meg. Og vet dere hva jeg skylder på? LOW CARB BURGER PÅ MAX! Aldri spis det. Aldri spis der. Fy faen.

Prøver meg på et lite smil da vettu. Bloggere skal alltid smile og være positive. Så her kommer 5 positive punkter ved tilværelsen min akkurat nå:

 Jeg rakk å kjøpe verdens deiligste duftlys før jeg ble dårlig, så rommet mitt lukter bedre enn tøymykner.

 Jeg har to gigantiske hotellputer som hver er en hel meter lang.

 Jeg har en myk pusekatt som trøster meg.

 Jeg har lært å aldri nærme meg en viss type fast food-sjapper igjen, uansett hvor "sunne" alternaltiver de tilbyr.

 Jeg har bursdag om 9 dager. I morgen skal jeg invitere dere i bursdagen min, invitasjon kommer!

Nok hjerter og positivitet for i dag, håper jeg får sove snart.

HJEMME HOS MEG

1. juli flyttet jeg inn i ny leilighet med min beste veninne Maria. Det har jeg fortalt dere svært lite om, og jeg har heller ikke vist dere noe særlig av leiligheten. Så nå som vi har innredet til høsten, tenkte jeg at det kunne være passende! Er flere av dere som har spurt om å se bilder av leiligheten. Alt er ikke på plass enda, så dere får noen detaljbilder. Mer kommer når absolutt alt er på plass!

Vi har valgt en nydelig kombinasjon av blått og beige for høsten og vinteren, og det er blitt utrolig hjemmekoselig her. I sommer har vi kjørt hvitt, sølv og limegrønt, men nå føles det mer lunt og trygt. Ikke la dere lure av de iskalde bildene!

Dere som har hengt med her på bloggen lenge, husker sikkert de hvite og rosa leilighetene jeg har hatt tidligere. Det er det slutt på. Er veldig fornøyd med det som er godt i gang med å bli et hyggelig hjem her nå, og jeg gleder meg til å vise dere mer!

Helt ærlig, hva er deres mening? 

KO-KO-KO-KO-KOKOSFACE

Jeg må bare starte innlegget med dette, slik at det er det som får størst oppmerksomhet: ALLE MÅ DRA TIL IKEA OG KJØPE GLUTENFRIE KOKOSBOLLER! DE ER SÅ JÆVLIG GODE. Altså. Jeg har smakt kokosboller på Rimi, på Kiwi, på Meny, på 7Eleven, og på Joker har de ikke kokosboller en gang. Ikea sine kokosboller slår ALLE.

Etter å ha lest det, gjetter du mest sannsynlig riktig. Jeg ligger i sofaen med et fat kokosboller. Et eller annet klisjè-dynket kvinnemagasin innbilte meg en gang at man ikke blir tjukk av kokosboller, så jeg spiser dem som en hest. Eller løve. Eller mann.

Nå har jeg allerede nevnt at jeg spiser kokosboller, og at jeg gjør det i sofaen. Utenom det kan jeg jo fortelle at det er helt mørkt i rommet, utenom et par levende lys, og jeg har nye puter og pledd over alt. Føler meg som dronningen av verden. Og gud, så happy jeg er! Mulig det skyldes den nye energidrikken jeg har oppdaget, men jeg velger å tro at jeg faktisk er happy på ekte. Var jo litt deppa sist jeg blogget, men det kan ikke ha vært noe annet enn søvnmangel.

La oss ta en titt på hva jeg har gjort siden sist...

... Jeg har utvidet mine "kokkekunnskaper". Belinda har laget sin egen oppskrift, og den var hun så snill og dele med meg. Jeg ELSKER den! Akkurat som kokosboller. Så jeg bestemte meg for å lage suppe for resten av uka, men så ble det tomt på to dager. Kanskje jeg ikke var uvenner med mat likevel. PS. Dere har spurt litt om jeg har glutenallergi osv. Jeg har ikke fått noe påvist, jeg har bare bestemt meg for å kutte ut brød, pizza, pasta, melk - og den slags. For jeg blir rett og slett dårlig og slapp når jeg spiser det. Jeg har ikke nok kunnskap til å ikke få i meg noe, men for eksempel så kan jeg bli dårlig hvis jeg drikker et helt glass melk, men ikke hvis jeg spiser ost som det er melk i. Så hva som feiler meg vet faen ikke jeg.

... Jeg har bært rundt på Bella som en baby, hun har fortsatt løpetid. Det var flaks at samboeren min sa høyt her om dagen at hun ønsket Bella død, for da slapp jeg å si det. I stedet sa jeg; hvordan kan du SI noe sånt? Du er jo helt grusom! Altså, jeg ønsker jo ikke Bella død. Men hun har holdt oss våken om nettene. Det resulterer i at hun må ligge i bur hele natten, og derfor må jeg bære henne rundt i favorittstillingen hennes hele dagen. Miao.

... Jeg har lekt at det er julaften. Hva mer skal man si om bildet... JO! Mitt beste bloggtips er at man bør ha venner med STOR bil, for det kan fort bli for liten plass i en liten bil.

... Jeg har vært på jobb, selvfølgelig. Og dette bildet var ikke ment for bloggen, så jeg beklager virkelig snusreklamen. I bakgrunnen ser dere Kathrine. Som jeg har nevnt tidligere, så deler vi kontor. På døra vår har vi et skilt hvor det står Wulff & Kath. Det er kult.

... Og så har jeg vært på show, da. På Chat Noir. The show must go on! Det var kjempegøy, og jeg fikk sansen for Bettan. Og så ble jeg litt lei av paljetter, og det er bra, for jeg elsker paljetter nesten like høyt som kokosboller og karrisuppe.

Nei, nå må jeg gi meg her. Stua er så koselig nå, med det fine nye interiøret sitt. Skal sitte og nyte det..........Okei da- mens jeg ser på Keeping up with the Kardashians! :-(

PS. Overskriften på innlegget er forresten en parodi på Gaga's Pokerface. Le litt, da. 

HALVÅPNE ØYNE

I natt tror jeg faktisk at jeg opplevde hvordan det er å ha en liten baby SOM SKRIKER HELE NATTA. Bella har løpetid, og hun skriker så høyt at jeg er sikker på at det høres ned på gata. Hele tiden. Det er virkelig helt forferdelig, og jeg er så trøtt at jeg ikke vet om navnet mitt er Britt, Bernt eller Ida. ZZZZ.

Trøtt mor. Den katten  steriliseres, stakkars. Men jeg vil jo at hun skal bli mamma først, tenk å frarøve noen den muligheten uten derse samtykke. Er det noen som har en fin manneperser som har lyst å bli pappa? Grøss, nå ble jeg kvalm... Men seriøst - vi trenger en pappakatt.

Svart kaffe, Pepsi Max og snus i både over- og underleppa. Gudene jeg tilber når jeg er trøtt. Vær snille og la meg komme gjennom denne arbeidsdagen med åpne øyne!

DO NOT DISTURB

Hello. Back in bed. Dere er nesten blitt mine sengevenner, for jeg sitter vedig ofte i senga når jeg skriver til dere. Lenge leve fun facts! Sånn bortsett fra det, så har jeg vært på jobb i dag, og jeg gjorde så mye på to do-listen min at jeg fremdeles har dotter i ørene. Slå den, du.

Klokka er ikke ti en gang, og her ligger jeg. Det blir bare tidligere og tidligere for hver kveld, men sånn er det når man bor med en som legger seg før barne-tv. Gidder jo ikke å sitte og diskutere et ræva tv-program med katten min. Ikke kan jeg ta henne med på kino heller. Så da vil jeg heller ligge i sengen og lese bok sammen med eplebåter, kiwi og melkefri sjokolade. Og jeg gjør jo som jeg vil.

Og forresten, kan dere være så snille og skrive under kampanjen som venninnene mine og jeg har opprettet? Hvis vi klarer å samle nok underskrifter, kan vi kanskje få dra til Brasil med Kirkens Nødhjelp og besøke flere av prosjektene deres der. Sitter vel et par av dere nå og klør dere i barten mens dere tenker; hva pokker skal det være godt for, hvilken forskjell gjør det at tre dumme smårips reiser dit? Vi kan kanskje ikke bidra med millioner av kroner til å bygge skoler hvor det trengs, eller tilrettelegger for brønner i et slumområde - MEN, ingen kan bevisstgjøre unge mennesker som det vi kan. Nettverket vårt på sosiale medier er gigantisk, langt større enn bare denne bloggen. Da jeg var i Kenya og skrev om en annen veldedig organisasjon, skaffet jeg blant annet mange nye fadderbarn.

Så hvis du vil hjelpe oss, gå inn på denne linken, og legg igjen navn og mail til høyre på siden. TUSEN takk til dere som gidder 

BLI MED MAMMA PÅ JOBB

I dag tidlig sa jeg til Bella at hun måtte bli med meg på jobb. Hun bare; neeei, vil ikke, vil ligge her i hylla og brumme hele dagen. Men siden vi skal rett til Tønsberg etter jobb i dag, hadde hun ikke noe valg. Så nå løper hun rundt på kontoret og plager de andre - veldig pratsom i dag. Bare synd ingen forstår hva hun sier...

Haha, for en liten tulling...

WE FOUND LOVE

Denne dagen har stort sett gått til møter med jobben, både i Oslo og Drammen. Møter, og ikke minst gode samtaler. Herregud, så glad jeg er for at jeg jobber et sted hvor jeg trives med kollegaene mine og føler at jeg kan være meg selv. Jeg har hatt jobber tidligere hvor jeg har vært så usikker at jeg ikke har turt å benytte meg av det felles lunsjrommet, og slik er det absolutt ikke i min nåværende jobb. Her føler jeg meg så trygg at halvparten kunne vært nok, og det merker jeg at mine kollegaer gjør også. Av og til ligger vi på gulvet og bare ler sammen - uten at det gjør oss mindre profesjonelle, for de som måtte fortvile. Jeg tror det viktigste på en arbeidsplass er at man ser hverandre for det man er; mennesker. Mennesker med feil, med gode egenskaper, med dårlige egenskaper, med gode dager og med dårlige dager. Jobben skal jo gjøres uansett, men ved siden av det, kan en arbeidsplass være så mangt. Akk, så mye kjærleik!

Speilbilde! Hahah.. I dag hadde jeg en lang og deilig morgen hjemme før jeg ble hentet av sjefen. Jeg pleier alltid å si hadet til katten min når jeg skal gå (IKKE LE), men i dag var hun rett og slett sporløst forsvunnet. Jeg løp hysterisk rundt og begynte å tro at hun hadde hoppet ut et vindu, men fant henne til slutt i klesskapet hvor hun hadde lagt seg godt til rette oppi klærne mine. Mmmm, masse hår. Så etter jobb i dag har jeg planlagt å lage kattebule i hylla hun valgte seg ut. Dyr er så rare. En kan kjøpe dyremøbler av alle slag, men til syvende og sist, finner de seg et helt annet sært sted de skal ligge på.

My beautiful boss, Trine. Dere skulle sett oss to når vi er på roadtrip for å rekke møter. Hun skal alltid få meg til å se på GPS'en, men jeg kunne like gjerne sittet med koranen og lest kruseduller. 

En smoothie og en kaffe rekker vi alltids innimellom. Og takk til den søte bloggleseren som kom bort for å si hei, jeg gryntet som vanlig "bahaha, hehe, hei, så hyggelig, takk, møhø" og rødmet litt, for jeg vet aldri hva jeg skal si til dere. Men jeg liker dere veldig godt! 

Edit: etter SMS'en jeg nettopp fikk fra min kjære samboer, forstår jeg at Bella fremdeles ligger og koser seg i klesskapet. Hahaha.

 

AUGUST, REGNVÆR OG VIN

God kveld i badekaret! Fikk for meg at det hørtes mer glamorøst ut enn  "god kveld i stugo", eller hva man nå pleier å si. Jeg har satt sammen en spilleliste på Spotify som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Dere pleier å bli så glade for det, så hvorfor ikke! Den heter "August, regnvær og vin". Bare en liten spådom, greit å ha noe fòr for øra, sånn i tilfelle august skulle bli like regntung som sin storesøster: juli.

For de av dere som vil ha det inn med teskje. 1. Dere kan høre på den i august. 2. Dere kan høre på den når det regner. 3. Dere kan høre på den når den drikker vin. Noen gamle, noen nye, og det er ikke meningen at man skal gråte. Bare tenke. Og kanskje kjenne på at det kan være litt koselig å sitte i vinduskarmen og se på regnet med noe pissegult i glasset.

Her er lista. Og den åpner med Martin Halla sin vakre tolkning av Rihannas "We found love". Kos dere ♥

Bella og jeg har bare ligget på sofaen i dag. Sett på Pretty Little Liars og spist sushi, som verdens beste samboer tok med hjem til oss. Bella elsker sushi! Men det blir vel dyr kattemat i lengden. Nå skal vi rulle i gang en episode til før vi legger oss, og så krysser jeg fingrene for at formen er ti ganger bedre i morgen!

hits