Brasil med Kirkens Nødhjelp

MØTE HOS KIRKENS NØDHJELP

I dag har Selma og jeg vært på møte hos Kirkens Nødhjelp. Vi (+ Idabestis) er jo så heldige at vi skal reise til Brasil med dem i mars! Takket være alle dere som stemte oss fram i konkurransen. Team Wulff forever!  ♥ 

Vi fikk masse info om Brasil, og litt om selve reisen vi skal på. Vet ikke alt for mye enda, men kommer selvfølgelig til å holde dere oppdatert på alt! Menneskene fra KN som vi skal reise med var kjempeålreite, så nå gleder jeg meg bare enda mer til å reise.

Nå må jeg sette i gang med festplanleggingen min før natten blir alt for gammel! 

BRASIL-FORBEREDELSER

Noen ganger blir man veldig oppgitt når man sjekker postkassa. Andre ganger blir man veldig glad. Og for litt siden opplevde jeg sistnevnte, da en stor konvolutt fra Kirkens Nødhjelp lå og ventet på meg!

Det er bare helt utrolig at vi vant den turen - og det er pågrunn av dere. Tenk det.

Slik det ser ut nå, skal vi reise i slutten av februar og litt ut i mars. Tror vi blir borte i cirka ti dager, og vi skal oppleve veldig mye spennende. Forteller dere mye mer om det senere, nå må alt det praktiske ordnes først. Pass. Vaksiner. You name it!

Vil dere se noe sykt? Passbildet mitt! Da jeg skulle på språkskole i Los Angeles var vakten på flyplassen gaaanske så skeptisk. Og det skjønner jeg forsåvidt godt. Jeg ligner ikke på meg selv i det hele tatt.

Ville du sluppet meg over landegrensa hvis jeg kom med dette passet? Haha. Det verste er at jeg bare hadde brunt hår i en uke, og det var akkurat den uken det hastet å få seg nytt pass. Tror jeg skal spandere på meg et nytt!

hits