hits

Festligheter

HIPP HURRA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hipp hipp hurra! I går hadde Hedda bursdag, en av mine favoritter i klassen. Det var ballonger, pornstar martinis og "god s" som ungdommen kaller det nå om dagen. Så dere de ansiktslappene på snapchatten min? Tidenes party rekvisita! Haha. Det var SÅ koselig å være litt med de fra klassen igjen, kjenner at jeg savner dem. Og det er egentlig helt greit å starte på et nytt semester, nå som jeg får tilbake gamleklassen. Vi har vært spredt et halvår pågrunn av valgfag og utveksling, og det var ikke før det skjedde at jeg innså at... Hei, jeg liker egentlig de folka veldig godt. Så nå ser jeg fram til høsten sammen med dem! 

Jeg dro tidlig fra bursdag for å møte Kristina som kom med flyet fra Kristiansand. Når du først må dra fra en gøy bursdag, så er det eneste grunnen til å gjøre det. Vi satte oss på Mr. Bay, spiste god mat, drakk Bulmers og oppdaterte hverandre på den siste tiden. Koselig å ha bestevennen sin på besøk 

FUN IS OVER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvem enn som lekte fotograf med kameraet mitt på fredag, så setter jeg veldig pris på det. Haha, føltes litt Hangover The Movie å våkne opp med 130 bilder jeg ikke har knipset selv. Men sånn er nå det! Heldigvis fikk jeg med meg kameraet hjem, jeg kan dessverre ikke si det samme om mine favoritt-solbriller. Med andre ord så er jeg helt ferdig med å være partyqueen nå, jeg er  sliten og lei av å rangle rundt. Under neste års Slottsfjell satser jeg på å sitte edru på et sitteunderlag og høre på musikk, punktum. Men det har jo vært gøy, da. Til tross for denne søndagsfølelsen som jeg hater så mye! 

Nei, så feil det føles å klage over fyllesyke og et par tapte solbriller, med all dritten som skjer i verden nå. Hjertet mitt blør for Nice og for Tyrkia, og alle som har fått livet sitt snudd opp ned på den verste måten man kan tenke seg. Håper jordkloden vår snart kan få litt fred :-(

DET GJØR VONDT MEN DET VAR VERDT DET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Du vet når du er så klein at du tror du skal dø, men så er det greit fordi kvelden var helt verdt det? Sånn har jeg det nå. I går startet Slottsfjellfestivalen, og det ble... Mange drinker. Vet ikke hvorfor vi havnet på drinkkjøret, det passer jo egentlig ikke sammen med festival. Men gøy var det! Jeg fikk som vanlig ikke med meg så mange konserter, var mer opptatt av den sosiale biten. Ser jo på Snapchat at jeg har gått glipp av mye bra, så på lørdag skal jeg virkelig prøve å presse inn noen musikalske innslag. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etter festivalen dro jeg ut på byen og danset til det stengte. Jeg kan ikke danse. Men det gjør liksom ingenting når du finner en DJ som serverer macarena, Shakira og hele pakka. HEHE. Litt støl i nakken i dag.

Nei, nå må jeg dusje av meg gårsdagen og begynne å glede meg til i morgen! Da skal jeg på MTV-fest og kose meg :-) 

JEG HAR OMBESTEMT MEG

Hei mine kjære 

Siden sist vi snakket sammen har jeg ikke hatt det noe bra. Så jeg har bestemt meg for å ta en helomvending, og bli flink pike likevel, sånn i siste liten. Det blir for dumt å sitte tilbakelent med armene bak hodet og si at man "chillern helt med eksamen", når man ikke får sove om nettene og har lyst til å gråte hele tiden fordi man blir så stresset. Så i stedet for å tvinge meg selv til å ta det kult, skal jeg stresse som pokker med eksamen fram til fredag. Bedre å være sliten fordi man gjør en innsats, enn å være sliten fordi man ikke gjør en innsats. Jeg må le litt av meg selv. Jeg er tydeligvis ikke smartere enn kroppen min. For selv om jeg vet at en eksamen ikke betyr all verdens i den store sammenheng, så kjennes det ut som om det snart er dommedag. Every time... 

I går kveld kom jeg meg tilbake til Oslo, for å være med i en bursdag. Er ikke dette et søtt bursdagsbord? All pynten er fra Lagerhaus :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Elsker barnebursdag-stemning! Den fantastiske vertinnen/bursdagsjenta vår har laget stemningsvideo fra kvelden, sjekk den ut her. Heldigvis for meg var det en rolig og hyggelig bursdag, og jeg klarte å drasse det nevrotiske skrotten min hjem før midnatt ;-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå må jeg lese videre, men kanskje jeg titter innom senere. Tittei! 

GRATULERER MED DAGEN

Gratulerer med dagen på etterskudd! Det ble en veldig lang og fuktig 17.mai-feiring. Jeg våknet dagen etter på min egen sofa, og det første jeg fikk øye på var en nesten tom flaske med jagermeister. Det i seg selv var jo nok til å få vondt i hodet. Så gikk det et døgn med til å være syk og jævlig - jeg begynner først å få livsgleden tilbake , haha. 

Men det er verdt det å være litt dårlig, når man har hatt en så fantastisk dag. Vi jentene koste oss hjemme hos meg med frokost, før vi gikk opp på takterrassen til The Thief. Der drakk vi bobler i solen i mange timer, før ferden gikk videre. Det eneste som var skuffende etter 17. mai var innholdet på kameraet mitt. Ingen åpne øyne, masse trutmunn og blurry bilder av fremmede bunader. Jaja, jeg fant et halvveis brukbart bilde av meg selv, så det får holde.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kjolen er fra ByTimo, og cellulittene er beskjedent retusjert. Snakkes seinere! 

HAPPY BIRTHDAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg kom nettopp hjem fra Bølgen, hvor jeg har vært en tur og feiret bursdagen til en venninne. Veldig hyggelig, til tross for et lydnivå som fikk bygget til å riste. Der er det full fest midt på dagen, ingen tvil om det! Nå skal jeg straks fikse meg på nytt og dra avgårde for å feire en annen venninne som nettopp har fylt år! Gleder meg til en skikkelig morsom kveld, til tross for at jeg i skrivende øyeblikk sitter med den ene foten i grønnsåpebad og nesten sipper, fordi det gjør så vondt. Et par nye løpesko har gjort at jeg sikkert må amputere det ene beinet, hilsen hypokonder. Så jeg håper det er innafor å dra i bursdag med flipflops på bena, for det har jeg planer om å gjøre i kveld! ;-) 

GIRLS NIGHT OG PINLIGE LEKER

Jeg kan forstå at flere av dere var bekymret for meg etter å ha sett MyStoryen min lørdag kveld. Haha! Men ta det helt med ro. Vi lekte Snapchat-rulett, noe som var utrolig gøy. Men sannheten er altså at jeg verken heier på Donald Trump, mottar dagpenger eller bælmet en hel flaske med vodka. Det var vann i den flasken, hehe. Snapchat-rulett må dere prøve på neste jentekveld dere skal ha! Fryktelig kleint, men veldig, veldig morsomt. Vi hadde noen SMS'er blant lappene også, og jeg hadde lyst til å synke i et hull i bakken da jeg måtte sende; så at jeg hadde mistet en følger på Instagram, og bare lurte på om det var deg? Bare lurer på hvorfor i såfall, no hard feelings :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var litt av en girls night altså, ler meg i hjel av alt som ble sagt og gjort. Er så heldig at jeg har venninner som elsker å leke og le! Ingen som sitter med beina i kryss og armene i kors, og nipper prippent til et glass vin... Selv om det sikkert er det vi burde gjort. For vi går jo inn i kampen med hud og hår, enten det er Alias, Heads Up eller SMS/Snapchat-rulett ;-) 

Frøken fornuftig her gikk hjem og la seg etter 5 minutter ute på byen. Det er jo vorspiel som er gøy uansett - eller har jeg misforstått?! Etter å ha sovet en times tid våknet jeg av en desperat ringing på døra - og der fant jeg Kristina, liggende på jakka si ute i gangen, med tidenes mest frustrerte ansiktsuttrykk. Om jeg bare hadde det på film! I stedet for å unnskylde meg ovenfor den frysende gjesten, glefset jeg at herregud, slapp av, du har jo bare ligget der i tjue minutter, som om det liksom er helt greit. Men vi kom oss begge i seng til slutt, snipp snapp snute, så levde vi lykkelig i alle våre dager. 

I dag har jeg bestemt meg for å ikke ha blåmandag, det er tross alt påskeferie og jeg har masse fint som venter ♥

TIDENES BLÅMANDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Okey, så jeg var på tidenes girls night på lørdag. Vi snakker middag, dessert, rødvin, heliumballonger, quiz, photo booth og drinkkonkurranse. En som meg (som ikke tåler sprit) burde jo holde seg langt unna drinkkonkurranser - men den leksen lærer jeg tydeligvis aldri. Har man det gøy, så har man det gøy. Ikke snakk om å hoppe over en eneste en av de fargerike drinkene som noen har brukt tid og krefter på å lage! Så i dag er det blåmandag. Vil gå så langt som å si at jeg hater meg selv i dag, men det går heldigvis over. Og vi hadde det jo utrolig gøy og hyggelig, så på en måte var det verdt det også. Vet ikke om vertinnen er like enig, for den nyoppussede leiligheten hennes trenger nok en ny runde med oppussing etter denne helgen... OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tror jeg har fått scenebetennelse etter å ha hult ut alle de ananasene, haha! Ikke var selve drinken god heller. Jeg tror aldri vi rakk å kåre kveldens vinner, men for min del er det ingen tvil; frozen mojito på det øverste bildet. Den må jeg lage selv en gang - uten alkohol, så klart... 

DINNER DETOUR MED SCHOLLS

Annonse
I går var jeg med på et bloggevent som jeg sent kommer til å glemme. Det var rett og slett en helt fantastisk kveld! Og som dere vet; det skal mye til for at jeg sier noe sånt om et bloggevent. Scholl inviterte fire bloggere, og hver av oss fikk lov til å invitere noen venner hver. Så jeg inviterte med meg Kalle og Naddis, som alltid er klare for nye eventyr. 

Jeg vet ikke om dere kjenner til Scholls fra før av? Jeg trodde ikke at jeg hadde produkter fra Scholl, men så viser det seg at min favoritt fotfil Velvet Smooth (som jeg måtte helt til Sverige for å kjøpe fordi den var utsolgt over alt på et tidspunkt) er fra Scholl. Så i løpet av kvelden fant jeg ut at jeg allerede var storfan av Scholls - den fotfilen er virkelig så magisk at det er vanskelig å si noe klokt om den. 

MEN! Det er ikke Velvet Smooth jeg skal snakke om i dag, for vi ble presentert for et nytt produkt i går kveld. Nemlig Scholl GelActive! Scholl GelActive er skoinnlegg som man enkelt og greit klipper til for å passe skostørrelsen sin, og som bærer deg gjennom en aktiv hverdag uten å få såre føtter. Innlegget har en gelé som absorberer alle små støt og reduserer overflødig trykk hele dagen. I tillegg har sålen ekstra støtdemping på de områdene på foten som er ekstra følsomme. Sholl GelActive kommer i to utgaver; en som heter Everyday, og en som heter WORK. Hva den førstnevnte egner seg til sier kanskje seg selv, men den som heter WORK har en litt kraftigere såle som er spesielt tilpasset personer som står mye under arbeidsdagen. Altså har Work-sålen støtdemping på hele foten, mens Everyday har god, men enklere støtdemping for personer som går mye fra sted til sted. 

Og det var for å teste disse sålene at vi bloggerne ble invitert på en helaften, med mye mat, drikke og så klart: SPASERING. Vi måtte jo teste disse sålene også, ikke bare prate om dem!  
Klokken 18 startet kvelden på Verité på Aker Brygge, hvor vi ble møtt med bobler i glassene og fingermat. Vi ble introdusert for Scholl GelActive, og fikk lov til å klippe til våre egne såler. Følte nesten at vi hadde et lite juleverksted på et tidspunkt, bare en smuule mer fancy. Men koselig var det! Så fikk vi plassert sålene i skoene, og skålet i vei. 
Så kom vi oss ut i høstkvelden, og gikk en ordentlig omvei for å komme oss til neste sted. Det var jo tross alt en detour - og sålene skulle innvies hos alle mann. Neste stopp var ASIA på Aker Brygge, hvor vi skulle spise hovedretter og ta en drink. Ååååh, som det smakte! Og ekstra gøy at vi fikk små skilt hvor det stod hvor mange skritt vi måtte gå for å komme til neste rett. Jeg misforstod først, og lurte på om jeg måtte gå 1802 skritt for å forbrenne den himmelsk gode vårrullen jeg satt og spiste. Men det var altså ikke derfor skiltene stod på bordet! Hehe... 
Og så - videre igjen! På veien fikk vi stand up show, quiz og dikt - for ikke å snakke om såpebobler og glow sticks som lå i goodiebagsene våre. Jeg hadde det SÅ gøy, følte meg nesten som et barn igjen, haha. På Taverna'n var vi så heldige og få hovedrett, og vi spiste og koste oss til det nesten var umulig å gjøre mer av begge deler. Og for den som skulle tro at vi kanskje var trøtte i bena og mette i magen; turen sluttet ikke der! Siste stopp på detouren var Brazzeria i Østbanehallen. Der fikk vi servert de største kakestykkene noensinne, kaffe og dessertvin i nydelige omgivelser. Ikke ante jeg at det fantes så fine steder nede på Oslo S! Følte nesten at vi var i teselskap på et slott eller noe. Vel, vi klarte i hvertfall halve kakestykket, før vi måtte innse at slaget var tapt. Føttene var i tipp topp stand etter den lange dinner detouren, men spisingen måtte bare ta slutt!

Nå gleder jeg meg til å teste ut sålene i hverdagslivet også, for det er vel først etter en dag med skole, trening og ærender at man virkelig kjenner at man er sliten beina. Håper sålene kan spare meg for følelsen av at føttene nærmest trekker seg sammen av utmattelse på slutten av dagen. Når jeg tenker meg om er det grusomt hvor sjeldent jeg er snill mot føttene mine, som tross alt skal bære meg gjennom resten av livet. De fortjener virkelig det beste de også! 

Tusen takk til Scholl for en sykt bra kveld! Hvis du har lyst å lese mer om de nye sålene eller andre produkter som kan gjøre noe bra for føttene dine; gå inn HER :-) 

Og ellers kan jeg jo fortelle dere at hele kvelden ble filmet. Hjelp! Den filmen er jeg spent på. Legger den ut på bloggen så fort jeg får fingrene i den! 

JEG HAR BURSDAG

ÆÆÆÆÆ! Jeg har bursdag! Tenk at jeg fyller 25 år i dag. Det er jo helt vanvittig, jeg syns ikke det er så lenge siden jeg fylte 18. Jeg husker fremdeles prinsessebursdagen min som om den var i går. Jeg hadde på meg en alt for trang, rosa silkekjole, krone på hodet, og arrangerte min aller første hjemme alene-fest. Jeg visste ikke at pappa satt borte hos naboen og spionerte, men det ble fort avslørt da lillebror på 14 og hans kompiser troppet opp for å delta på festen, med bæreposer fulle av øl. Nå er det altså syv år siden jeg fylte atten. Fem år siden jeg fylte tjue! Tjuefem år siden jeg ble født. 

Det føles ikke så ille å være tjuefem, altså. Jeg har jo sagt siden jeg var femten at jeg gleder meg til å fylle 30, og det gjør jeg fortsatt. Men inntil videre, får jeg nøye meg med å være 25. Snart voksen, hihi. 

I dag skal jeg bare kose meg hjemme med familien, og i kveld skal vi ha et lite selskap. Jeg er ikke helt i form, så det passer fint å ta det helt med ro. Håper alle har en fin søndag 

10 TIPS FOR EN ANNERLEDES GIRLS NIGHT

En typisk jentekveld: hastekjøper en billig kjole på Bik Bok som aldri skal brukes igjen, stapper en prosecco ned i veska, tar bussen til en venninne, sitter i sofakroken med beina i kors og deler sladder fra fortiden, bekymringer fra hverdagen og planer for framtiden, hører de samme sangene på repeat, bestiller taxi, drar på byen, spiser junk, tar taxi hjem, hater livet dagen etter. Noen ganger er det verd det, andre ganger ikke. 

Jeg elsker jentekvelder hvor man gjør noe ekstra ut av det. Det kan være noe stort, noe lite, bare et eller annet som gjør at man har det litt ekstra gøy. Jeg har mange fine jentekvelder bak meg, og i tillegg har jeg så mange kreative venninner som liker å gjøre det lille ekstra. Så i dag tenkte jeg at jeg skulle dele noen tips for å få en litt annerledes jentekveld. Mine favoritter, for sure!
♥ Drinkkonkurranse: verten handler inn sprit (er dere studenter, er det nok på sin plass å spleise, eller Vippse som vi kaller det nå for tiden), og hver gjest tar med blandevann og det som ellers trengs for å lage sin drink. Så er det hver sin tur til å gå på kjøkkenet og blande spennende drinker, og alle har hver sin lapp hvor de skriver notater og gir drinkene poeng. Premie til vinneren! Denne konkurransen kan fint gjøres alkoholfritt, og er man under 20 kan utfordringen for eksempel være å lage en god drink basert på prosecco/champagne. Har man ikke råd til å kjøpe flere typer sprit, kan oppgaven for eksempel være å lage en drink med gin eller vodka. 

♥ Ligretto: mitt nye favorittspill! Passer like godt på en edru hjemmekveld hos familien som på høylytt vorspiel med venninner. Dette er et stress-spill, så det kan bli både høylytt og en smule fiendtlig, haha. Og for å ha sagt det; den som ikke drikker/drikker minst har mye lettere for å holde tunga rett i munnen og vinne. Ligretto selges på de fleste bokhandler, og kan spilles med alt fra 2 til 12 personer. For hver "pakke" man kjøper, kan man være 4.

♥ Joggis: da jeg var på jentekveld med noen jenter fra klassen på torsdag, var det en som sa at hun og venninnene pleide å stelle seg ferdig med hår og sminke, pakke pentøyet i veska og ankomme i kosedress. Hva er vel mer komfortabelt enn å sitte i joggisen og kose seg hele kvelden? Hopp i pentøyet fem minutter før taxien kommer! Det gjør jeg neste gang, om de andre så ikke gidder...
♥ Mobilforbud: samle alle telefoner i en eske, og vær sammen i stedet. Le av pinlige øyeblikk i stedet for å filme dem til Snapchat, prat med dem du er sammen med i stedet for å tekste folk du kanskje skal møte på byen. 

♥ Adjektivhistorie: åh, den gode gamle adjektivhistorien! Den var kanskje litt kjedelig i barnebursdager, men kan gjøres veldig spennende nå i senere tid. Vi hadde en på torsdag, og den ble juicy!

♥ Melkekartongen: en veldig morsom lek når man har sittet stille for lenge. Alt man trenger er en tom melkekartong og en saks. Klipp av toppen på melkekartongen, og stå i en ring rundt den. Så skal én og én plukke opp melkekartongen med munnen, og den eneste kroppsdelen som skal berøre bakken er føttene dine. Ikke knær, hender eller albue. Kun føtter. Når alle i ringen har klart det, klippes det noen cm av melkekartongen, og alle som klarte seg gjennom første runde får prøve seg igjen. Og sånn fortsetter det.Til slutt blir melkekartongen så liten at kun den beste av de beste klarer å få den opp uten å falle sammen på gulvet. Bør prøves!
♥ Quiz: lag quiz på Kahoot, det er SÅ gøy! På torsdag hadde jeg laget en ganske personlig quiz, kall det gjerne en "bli enda bedre kjent"-quiz, hehe. Spør alle gjestene om ting på forhånd, gjerne like mange spørsmål hver, slik at de stiller likt i konkurransen. Et godt tips til spørsmål i quizen er å bla seg ned til år 2009 på Facebook-tidslinjen til deltakerne. Hvem er skyldig i denne statusen?!  Ellers er det også veldig morsom å blande to av gjestene på makemebabies.com, og spørre hvem som er foreldrene til barnet. Vinneren får goodiebag, taperen må lage quiz neste gang! PS. Skal man bruke Kahoot til quizen, bør alle ha smarttelefon, og i tillegg må man kunne bruke internett på TV'en. 

♥ Foto booth: lag en morsom foto booth eller et bakteppe som dere kan ta morsomme gruppebilder foran. Veldig gøy, og veldig hyggelig å ha i ettertid! Man kan kjøpe masse morsomt stæsj på Ebay eller Amazon. 

♥ Hemmelig oppdrag: gi gjestene en liten lapp med et hemmelig oppdrag for kvelden når de kommer. Det kan for eksempel være; smil overdrevent mye til Lisa i kveld, eller ta en selfie hver gang noen snakker om jobb/skole. På slutten av kvelden kan man gjette på de andre sine oppdrag! Eeh, nei, mitt oppdrag var ikke å ta på lip gloss hvert tiende minutt, det skjedde bare av seg selv... 

♥ Beer party: i sommer var jeg i øl-bursdag, og før det ante jeg ikke at det fantes så mange morsomme øl-leker! Her er tips til noen leker. 

Håper du og jentegjengen din kan få bruk for noen av tipsene, ønsker alle en fin lørdag :-) 

50 ÅR SENERE

Nå er det 50 år siden jeg blogget sist, så tenkte kanskje det var på tide. 

Neida, men det føles litt sånn. Nå er jeg hjemme i Tønsberg for helgen, og godt er det. Det er her jeg føler meg hjemme, det kommer jeg ikke unna uansett hvor hardt jeg prøver. 

I dag har vi feiret mormor og morfar sitt GULLBRYLLUP! 50 års ekteskap. Det gjør meg så glad, ingenting i denne verden er viktigere enn familie - og jeg er så takknemlig for den flaksen jeg hadde, og som sørget for at jeg ble født inn i en familie hvor alle holder sammen og er glad i hverandre. Jeg kommer sikkert til å bli den første i slekta til å skille meg. Hehe, NEIDA. 

Uansett, vi startet kvelden på restaurant hvor vi spiste helt nyydelig mat, og dro hjem til mormor og morfar på kaffe og kaker etterpå. En sykt koselig kveld, og nå er jeg så trøtt og mett at jeg må passe på å ikke sovne stående, for da triller jeg nok ut døra og ned i sjøen. Tror ikke jeg trenger mer næring denne uken, for å si det sånn! 
Verdens søteste mormor og morfar! Takk for en kjempefin kveld :-) 

Nå skal jeg skynde meg å sovne før lillebror kommer krypende opp i senga. Jeg blir alltid gal som en orangutang når han kommer og legger seg, fordi han skrur på alt lys og herjer rundt som om det var konkurranse i å lage bråk på rommet. Da er det ikke helt utenkelig at jeg i halvsøvne reiser meg opp i senga og roper noen stygge ord. Uff... Jeg skynder meg! Zzzz....

ASKEPOTT PÅ NYE EVENTYR

Når hadde du med deg kompaktkamera på byen sist? Jeg syns det er så trist at alle bilder forsvinner ut i intet, etter at Snapchat kom til verden har det liksom blitt sånn. Man er heldig hvis man våkner med noen bilder på kamerarullen, som man husket å lagre før de ble til 5-sekunders minner på en app. 

I går hadde jeg med meg kompaktkamera ut, og det føles såå 2006. Men skikkelig hyggelig! Vi feiret Maria sin bursdag i går, bestevennen min som jeg har hatt helt siden jeg kranglet med henne over en gutt på barneskolen. Føler meg gammel når jeg tenker tilbake på det, det er jo evigheter siden. Men veldig glad for å ha en så god venn, som jeg har kjent siden den tiden hvor man spilte inn egne radioprogram på kasettspiller 
Kompaktkamera og collager, ass. Det går liksom hånd i hånd. 

Uansett! Etter middag og vorspiel, bestemte jeg meg for å kaste inn håndkleet. Ikke bli med i taxien til andre siden av byen for å danse og mest sannsynlig shotte tequila, og våkne opp i dag som Charlize Theron i filmen Monster. Så jeg hinket hjem i de vonde hælene, takket gud da jeg endelig kunne kaste dem av meg, og begynte å dra av meg masken på badet. Men så følte jeg meg plutselig som verdens kjipeste person, hvem er det som drikker fem Vodka Cranberry for så å gå hjem og legge seg... SÅ, jeg inviterte rett og slett en fremmed på date (ja, dere vet disse dateappene som aldri burde vært laget), tok på meg de vonde hælene igjen, og valset ut for å treffe mitt nye bekjentskap. 

Sånn cirka 30 sekunder etter at vi møttes, satte den ene høye hælen min seg fast i en brostein og jeg gikk videre uten skoen min. Måtte selvfølgelig tilbake og hente den, så det var jo ekstremt stas. Men det er ingen tvil, jeg må jo være askepott. 

Nok tull og fjas for nå, resten av uken (ja, det er søndag) skal jeg sitte med nesen i pensum og gjøre meg klar for en skikkelig kjedelig uke. Ha en fin søndag, og god bedring med fyllesyken til deg og. 

 

GULLBRYLLUP I DEN JAPANSKE HAVE

For en dag det var i går. Feiring av 50 år gammel kjærlighet, med nesten hele den danske familien. Feiringen holdt først sted i noe som heter Den Japanske Have, navnet taler vel for seg selv. Et veldig idyllisk sted, hvor vi fikk servert sushi og masse annen god japansk mat. Mellom mat og vin, og taler og sanger, vandret vi rundt i hagen og koste oss i sommerværet. Kvelden ble avsluttet i hagen hjemme hos farmor og farfar, hvor det ble servert såkalt "kaste ut folk-suppe" rundt peisstedet. En veldig idyllisk dag. Føler meg heldig som har en så fin familie, og ikke minst mange forbilder hva angår ekteskap. I dagens samfunn skiller folk seg fordi den ene parten kjøper feil type gulost, vi har virkelig noe å lære av de tidligere generasjonene. 

Nok om hager og ekteskap, jeg er i sommerhuset og skal ut i sola og leke med familien min! Her er noen bilder fra gårsdagen :-) 

TEAM DONUTS

Åååå, jeg savner denne helgen allerede! Kunne ikke hatt en bedre. Kalle sin 25 årsdag var priceless, og som dere kan se; laget vårt var donuts. Veldig deilig å ha en sitte/liggepute i umiddelbar nærhet hele dagen - men da solen gikk ned, hadde de fleste baderingene punktert eller fått seg ny eier. Gøy så lenge det varte! 

Det var så mange bra kostymer, vi hadde legomenn, nonstops, indianere, prester og nonner, hele gjengen fra Mot i Brøstet, tetris-brikker, sykepleiere. Kreativiteten var det ikke noe galt med, i hvert fall :-) Hele dagen gikk med til øl-leker, og da kvelden kom ble det livemusikk, bål og rødvin. Hvorfor jeg ikke er født på sommeren vet jeg ikke, jeg trenger å ha en sånn bursdag! 
Hvis det er noen som skal kle seg ut i nærmeste framtid, håper jeg dere fikk litt inspirasjon til kostyme! Nå kjenner jeg på at det er mandag og tusen ting som skal gjøres - foreløpig har jeg ikke gjort noen av tingene. Vi blogges senere!

DRINKS AND GIRLS

Naddis sin bursdag var kjempekoselig; tapas på bordet, gode venninner, fine nye fjes, og drinker på rekke og rad. Det ble ikke seier i drinkkonkurransen denne gangen, noe som egentlig var ganske ventet da jeg smakte drinken som Naddis og jeg lagde. Stort minus for alle bringebærklumpene som gjorde det umulig å få drinken ut gjennom sugerøret, haha ♥ Men alle de andre jentene hadde kjempegode drinker, og det var den som la inn mest innsats og gravde ut en hel vannmelon som gikk av med seieren. Tror vi døpte den "watermellah" :-) 

Jeg måtte raide Snapchat dagen etter for å finne noen hyggelige bilder fra kvelden. Er det noen som husker livet før Snap? Noe sier meg at vi satt mye mindre på telefonene våre da, og at vi kanskje hadde noen flere hyggelige bilder på kompaktkameraet da vi våknet dagen etter?! 

Morgenen etter bursdagen våknet jeg klokken 8, og var så tørr i munnen at jeg mistenkte at jeg hadde slikket asfalten på vei hjem fra byen. Måtte bare komme meg hjem, for hjemme hadde jeg jo avtale med mor og far om dugnad. Og så på en sånn søndag... Tenkte at det kom ikke til å bli hyggelig i det hele tatt, for mamma og pappa mener at den som er fyllesyk ikke har rett til å klage. Det går ikke an å ikke klage når man har det så vondt! Men "dugnaden" ble svært vellykket, og vi fikk gjort en haug av ting i leiligheten. Nå mangler det bare at jeg setter på plass ting i hyller, og rydder bort småting og sånt, og det skal jeg gjøre med en gang. Vi blogges senere ♥

MAN MÅ LIDE FOR LØRDAGEN

For en grå og trist mandag... I dag bestemte jeg meg for å slutte på skolen femten ganger. Ni ganger bestemte jeg meg for å flytte til Oslo. Fire ganger vurderte jeg å kaste noen av "pendlerkollegaene" mine ut av toget i fart. Jeg vurderte å droppe trening i dag også. Sistnevnte er det eneste jeg kommer til å gjennomføre - for denne gang. Jeg skal pleie pendler/vinterdepresjonen med å kokkelere et eller annet fantastisk på kjøkkenet, for så å ligge foran TV'en resten av kvelden. Basta bom. 

Tadaa, sånn blir jeg altså etter å ha hatt det litt for gøy i helgen. Men jeg sier ikke at det ikke var verdt det. På lørdag hadde jeg invitert noen flotte kvinnfolk hjem til meg, hvor vi spilte spill, drakk bøttevis med vin og spiste hjemmelaget pizza med søtpotetbunn. Jeg må få postet oppskrift her på bloggen, for det var ganske godt. 

Dypt konsentrert i en omgang Alias! Alias er sykt vanskelig etter så mye vin... 

Det er visst ikke bare skjønnheten man må lide for - man må lide for lørdagen også. Morgendagens forelesning er avlyst, så jeg føler at det kom et lite snev av godhet ovenifra nå. Nå kan jeg hvile ut, dra på trening i morgen i stedet, og komme meg ajour med alt jeg ikke har rukket ♥

FRA 2014 TIL 2015

GODT NYTTÅR, kjære lesere ♥

Håper dere hadde en fin feiring? Det hadde jeg. Vertinnene Natalie og Madelén hadde dekket langbord til godt over tretti gjester, og laget deilig tapas som sikkert kunne mettet en hel landsby. Dét er konemateriale, det. Jeg hadde det så gøy at timene fløy alt for fort - det samme gjorde all vinen, så plutselig var det tid for fyllesyk morgen og kaldsvetting. Jeg tok til sammen hele to bilder på nyttårsaften, så flaks at tvillingene hadde satt opp fotobooth og foreviget kvelden! :-) 


Takk for meg ♥

Herregud, jeg la meg meg i syv-tiden i går kveld pågrunn av ekstrem søvnmangel (tror jeg sov tre kvarter til sammen på nyttårsaften), og våknet klokken elleve i dag med ansiktet godt trøkt ned i tastaturet og iPhonen klistret til rumpa. Tydelig at jeg trengte den søvnen.

Nå skal jeg snart hoppe i treningstightsen og gjøre meg klar for trening med Kathrine. Det blir deilig! 

Vi blogges senere :-) 

GIKK RETT I VINFELLA

Blog pose

I går pakket jeg veska og dro på sleepover. Kalle påstod at hun hadde satt pepperkakebakingen på vent sånn at jeg kunne være med, men pepperkakedeigen ble dessverre ødelagt. Så da det ikke ble baking, dro vi fram brettspill etter brettspill, og drakk oss fine på deilig gløgg. Jeg vet ikke hva som skjedde, men plutselig hadde vi tømt både vinflasker og drinker ned på høykant også, jeg tror det er lenge siden jeg har ledd så mye og hatt det så gøy. Fikk til og med testet ut "bylivet" i Horten city, men må innrømme at jeg syns hjemmekos er mye gøyere. For noen herlige jenter, og for en morsom kveld ♥


I skrivende øyeblikk sitter jeg og veier fram og tilbake om jeg skal dra på fest i kveld og. De fine jentene på bildene har invitert meg, så på den ene siden ville det være dumt å ikke dra. På den andre siden har jeg gnagsår helt inn til beinet, to eksamener å lese til pluss en del jobb jeg skal gjøre i morgen. Meeeen. Nå har jeg kjøpt gnagsårplaster, øl og Grandiosa, bare sånn just in case.... :-) 

ENDA EN BURSDAGSFEIRING

I går hadde jeg enda en feiring av 24-års dagen min, denne gangen med noen venninner fra klassen jeg gikk i i fjor. De betyr noe helt spesielt for meg, da de gjorde et år som kunne blitt verdens kjipeste til et ganske ålreit et. De er bare de morsomste, snilleste og galeste på denne jord, og vi hadde det så gøy i går. Vi spiste kjempegod tapas, drakk mengder med vin og øl, og skravet hull i både tak og vegger.

Eneste minus ved kvelden er at jeg som vanlig var helt Snapchat obsessed, og våknet opp til fem SMS i dag om at "haha, snap storyen din fra i går var sykt morsom". Alltid festlig å ha lagt ut over 300 sekunder med video! Men herregud, man er bare ung én gang. Puppes Pizza (det er klubben vår) skal definitivt lufte seg igjen snart ♥

PS. Har lagt merke til at  det er en del småbarnsmødre som er hissig på meg etter gårsdagens innlegg om hensynsløse mennesker på tog. To av jentene som var her i går er småbarnsmødre, og guess what. Jeg skal få lov til å LÅNE et barn, være småbarnsmor for en dag. Spennende eksperiment dot com, skal holde dere oppdatert :-) 

FAMILIEBURSDAG

Herregud, så deilig det var å komme hjem til mor og far etter feiringen i Oslo. En varm dusj, på med tøfler, og så krype opp i sofaen til kaffe, kake og gaver. Jeg fikk MAC av mamma og pappa! Hadde jeg ikke vært så fyllesyk skulle jeg tatt en skikkelig gledesdans, det er ingenting i denne verden jeg trengte mer enn en Mac akkurat nå. Noen ganger kan jeg begynne å gråte når jeg sitter med Mac'en min, fordi jeg blir så frustrert og sint over hvor lang tid den kan bruke på å reagere på et enkelt tastetrkyk. Så HURRA, endelig ny Mac! Nå blir det 100 ganger bedre å blogge. Og dessuten er det en Macbook Air, så det blir 100 ganger lettere å drasse den med seg på skolen også. Lei av å ha blodutredning på skuldrene på grunn av for tung veske, haha. Hurra! ♥

All slekten min i Tønsberg er bortreist, det er jo høstferie nå. Så det ble bare mamma, pappa og meg, men på kvelden kom lillebror på besøk fra Oslo også. Pappa lagde god mat, og vi trillet rundt på gulvet her alle sammen. Det er vel en grunn til at jeg drømte at jeg var gravid i natt. Haha, snodig drøm i grunn. Drømte at jeg snart skulle føde dette stakkars barnet, men det falt ikke i like god jord hos alle at jeg var gravid. Drømmen endte med at Idabestis sa "fuck det barnet i magen din", og jeg sa til henne at jeg aldri ville se henne igjen. *Knust hjerte-emoji* 

Nå er bursdagshelgen over, og selv om jeg har kost meg ekstremt mye, er det litt deilig. Jeg er så mett på både mat, søtsaker og oppmerksomhet, haha.

Det er leggetid for dette sovedyret nå, i morgen skal jeg på skolen og så skal jeg på et jobboppdrag etterpå :-) Nattinatt!

BURSDAGSGAVEN SOM FIKK MEG TIL Å GRÅTE

Jeg hadde seriøst verdens morsomste bursdagsfeiring med mine beste venner. Og jeg var så heldig at så mange av dem kunne komme. Det ble ikke så mange brukbare bilder, men den ene bursdagsgaven jeg fikk av Idabestis slår alle bilder i hele verden.

En helt spesiell bursdagsvideo, med hilsen fra bestevennene mine, mamma og pappa - og LINN SKÅBER ♥ Den er egentlig litt privat og kanskje ikke så interessant for de som ikke er spesielt interesserte, men jeg er så stolt av alle de fine vennene mine at jeg bare må vise dere dem. Midt i bursdagsfesten fikk jeg beskjed om å ta på meg sko og bli med ut av hotellrommet. Ida hadde leid et konferanserom på Royal Christiania, og der var det rigget til med storskjerm, langbord og hjemmelagde champagneglass med alle sine navn på. 

Jeg gråt og lo om hverandre, for å være helt ærlig ble jeg skikkelig brydd av å høre folk si pene ting om meg i et helt kvarter, MEN fy søren så rørende også.

Er de ikke verdens skjønneste? Jeg vet hvor forbanna mye det kostet noen av dem å spille inn en sånn snutt, det er ikke alle som er like glad i å være foran kamera, haha. Men tusen takk til verdens beste venner, jeg er så glad i dere ♥

Som nevnt sitter jeg ikke igjen med så mange brukbare bilder fra bursdagsvorset, men her er noen forsøk på å forevige en veldig morsom kveld:

Det finnes aldri gruppebilder hvor alle ser bra ut. Så hva kan man gjøre, annet enn å velge ut de hvor man selv ser best ut.

Fikk mange fine materielle gaver også, blant annet Apple TV og herligheter fra Voluspa. Så nå dufter det godt her hjemme!

Takk fine vennene mine for gaver, latter og mange fine ord, rett og slett den beste bursdagen jeg kunne hatt :-)

VELDIG LITE YOLO

Jeg er i grunn veldig lite YOLO. Haha. Begynner å bli vant til at venninner puster tungt med nesa og rister på hodet når de ser at jeg begynner å tenke på å rusle hjemover før festen i det hele tatt har begynt. I dag var jeg på vors i 5 minutter, før jeg løp hjem på styltene og plasserte meg i sofaen med Macen på magen. Men er ikke det greit, da? Det er jo tross alt dag nummer fire med fest. Jeg klarer bare en dag med fest, uansett hvor mange dager ekstra jeg prøver meg, blir ingen av dem vellykket. Skal vi bare konkludere med at jeg ikke er noe festivalmenneske lengre? Mye har visst skjedd siden jeg lå i et småvått telt på Quarten og syntes at livet var strålende.

I natt fikk jeg ikke sove, så nå har jeg ikke sovet på 1,5 døgn. Har vært trøtt, men med Redbull som blandevann kan jeg kanskje takke meg selv, haha. Dessuten lå det en jente og spydde ut innvoller utenfor vinduet mitt i natt, og da hun endelig var ferdig, kom det en gutt gående forbi som syntes at hun var så sinnsykt sjarmerende. Så da ble de sittende og flørte i tre timer. Han ga komplimenter, hun spydde, han ga litt flere komplimenter. Det var ikke langt i fra at jeg løftet opp TV'en min og pælmet den ned i hodene deres.

Nå hørtes det jo ut som om Slottsfjell bare har vært et helvete, men det er ukorrekt. Jeg har kost meg og ledd masse sammen med fine folk, og det er tross at det viktigste ♥ Her er et lite bildedryss fra i går:


Nå skal jeg avslutte kvelden med et par episoder Dexter, mens de andre er ute og har det gøy. LOL!

USKYLDIG PROMILLEBLOGGING

Hei ♥

Dette innlegget skriver jeg nærmest i blinde, så håper teksten er fri for skrivefeil, og bildene jeg legger ut er blottet for uheldigheter. Jeg kom nettopp hjem fra dag nummer to på Slottsfjellfestivalen - og dag nummer tre på flaska. Jeg har ikke hatt en tre dagers siden mitt forrige liv, så det ble litt heavy for meg. Like greit å rygge bakover og snike seg unna før jeg sovnet i en stol, midt i en samtale med et menneske jeg ikke kjenner, og heller ikke kunne tenke meg å bli kjent med.

Jeg har besøk av to bestevenninner i helgen, så vi har for det meste kost oss på terrassen med drinker, vin og musikk. Men litt _festival_ har det også blitt. Det har blitt så hyggelig på terrassen nå, med ny benk og nytt interiør. Men får vise ordentlig bilder når det er helt ferdig, akkurat nå ligger alt bare hulter i bulter - skylder på vin 24/7. Men her er noen bilder fra festivaldagene så langt:

 

Ok, det var det for nå. Nå skal jeg legge meg så jeg er klar for poolparty i morgen ♥

GIRLS AND BALLOONS

God kveld ♥ 

Deilig å være hjemme i Tønsberg igjen, blir så sliten av å være i Oslo - spesielt når det er så varmt. Er vel kanskje en grunn til at alle som bor i Oslo er i Tønsberg om dagen? Da jeg kom hjem i dag, stod verdens beste foreldre og snekret benk på terrassen min. Jeg har lett både høyt og lavt etter hagemøbler som kan passe på en 8 kvm terrasse, men enten er det stort eller så er det stygt. Eller begge deler. Så løsningen ble å bygge en hjørnebenk, og da jeg kom hjem i dag var den nesten ferdig. Hurraaa, jeg ble så glad. Nå må jeg bare gå til innkjøp av puter, pledd og diverse, så er terrassen klar for resten av sommeren.

Som jeg nevnte, skulle jeg i Idabestis sin bursdag i går. Hadde det veldig gøy, helt til jeg stod på en takterrasse og så stjernene snurre rundt hodet mitt. På tide å komme seg hjem til hotellsengen! Men jeg sitter i hvertfall igjen med et smil og to fine bilder fra i går:

Nå skal jeg legge meg og snorke med Dexter, og til min store glede begynte regnet å hamre på ruta akkurat . Kanskje luften blir litt friskere i natt. Trenger en god natts søvn, for i morgen starter jeg på tredje fastedag. God natt :-)

PALMESUS DAG 1

Weee, første dag på Palmesus var gøy! Vi koste oss med drinker, vin og hyggelige mennesker - nesten så mye at vi glemte å snu oss og høre på musikken. Men vi fikk da danset litt til Kelis og Icona Pop, jeg kjenner meg selv så godt at jeg har satt på alarm på mobilen for de konsertene jeg har lyst å få med meg.

Vi har tatt fyllesyketabletter, så formen er faktisk ikke så alt for verst. Men sultne er vi, så nå skal vi ut og finne oss frokost og muligens et par gummistøvler, før vi gyver løs på dag 2 ♥

HAPPY NEW YEAR

Nyttårsfeiringen ble veldig bra! Jeg har sluttet å ha forventninger til nyttårsaften, for det ender som regel bare opp med surr. Men jeg var på middag/vorspiel med en gjeng kjempesøte Tønsberg-jenter, og så dro vi samlet ned til Rådhusplassen for å se på rakettene. Stjerneskudd, farger på himmelen og vill champagnerus, haha. Etterpå dro vi både innom et utested og en hjemmefest - det var ingen suksess. Man burde aldri dra videre når man koser seg hjemme!

Dere kan tro jeg har vært dårlig etter nyttårsaften! La meg klokken 17.00 da jeg kom hjem fra Oslo, og sov til klokken 9 i dag morges. Trodde jeg skulle våkne frisk og uthvilt, men det gjorde jeg altså ikke. Håper ikke jeg blir skikkelig syk nå. Men ordentlig syk har jeg ikke vært siden jeg var i Brasil i mars, så det er kanskje på tide...

Bursdagskjolen fra Dubai fikk lufte seg igjen, rakk ikke å sulte meg inn i den egentlige nyttårskjolen. Håper dere hadde en fin nyttårsfeiring også :-)

Nå skal jeg lage meg en kopp te og rulle meg inn i dyna. Der skal jeg ligge og glo på Modern Family til jeg føler meg bedre.Ute pøser det jo ned uansett, så ikke mye annet å gjøre.

ÅRSKAVALKADE 2013

JANUAR: januar startet med at jeg var på Jarle Bernhoft-konsert. Så inviterte jeg jentene mine hjem til meg på How's Your Hair-party, hvor vi fikk frisør på besøk, samt herlig tapas. Det var en gøy kveld med mye vin, ballonger og kjærlighet på pinne. Etterpå fulgte en av de morsomste byturene jeg har hatt i hele år! Et par dager etter hooket jeg opp med masse søte bloggjenter og testet California-pizzaer hos Peppes. Også en koselig kveld med vin og latter. Uken etter dro jeg på harryhandel til Sverige med mormor og morfar, og noen dager senere satte jeg meg på flyet til New York sammen med mamma. Vår første tur til New York, og der koste vi oss maks. Den ene dagen var det snøstorm, neste dag var det 12 varmegrader. Vi shoppet, spiste, gikk gatelangs og så på kunst. Og satt på sykt mange turistbusser. En dag sola skinte kjøpte vi kaffe og gikk tur i Central Park. Herlig tur! Vi feiret også mamma sin bursdag på Tao.

FEBRUAR: februar startet rolig. Jeg kom hjem til leiligheten i Oslo, og brukte dagene på å trene og prøve å spise sunt. Jeg kjøpte min første Chanel-veske, feiret bursdag for et par venninner og så jævlig mange TV-serier. I midten av måneden tok jeg vaksiner, for det nærmet seg avgang til Brasil. Jeg var kald og kanskje litt vinterdeprimert, så i samme slengen booket jeg en tur til Gran Canaria. Så var det duket for pizza-fest på Peppes med en gjeng av mine lesere. Husker at jeg var redd for at ingen skulle møte opp, men det kom mange søte jenter. Ble en hyggelig kveld, til tross for at jeg nesten ikke hadde stemme.MARS: i mars var stemmen fremdeles ikke kommet tilbake, jeg hadde rett og slett blitt skikkelig syk. Og det var noe dritt, for i starten av mars reiste jeg til Brasil sammen med Kirkens Nødhjelp. Vi fikk oppleve fantastiske Rio De Janeiro, og besøkte blant annet favelaer - det gjorde stort inntrykk. Vi tilbragte noen dager i regnskogen i Sao Paulo, hvor vi levde blant slanger (ææææ!!) og alle verdens insekter. Jeg var så innmari syk og hadde det jævlig dårlig der jeg lå innsmurt i myggspray med øreverk og nærmest ikke klarte å puste. Men en opplevelse for livet var det likevel. For å se positivt på sykdommen; jeg fikk oppleve et sykehus i Brasil! Der var det gresshopper på veggene. Da jeg kom hjem fra Brasil, rakk jeg så vidt å pakke kofferten på nytt før jeg dro til Gran Canaria helt alene. Der nøt jeg noen dager på luksushotell før mamma og pappa også kom til øya. Da flyttet vi inn i leiligheten, og hadde en fin ferie sammen.APRIL: april tilbragte jeg stort sett i Oslo. En helt vanlig "blogger-måned", altså en måned for en som bare lever på bloggen og driver dank. Jeg ser på bloggen at april gikk med til å drikke smoothie, ha drinkkveld med jentene, ta selfies, gå på kafè med venninner, dra i bursdager, gå turer, trene, få vipper, sette på nye extensions, fikse negler, spise salat, trene enda mer, dra på kino, shoppe alt for mye, ta en tur hjem til Tønsberg, dra på Justin Bieber-konsert.MAI: i starten av mai var jeg litt hjemme i Tønsberg, hadde vel fått nok av å gå rundt i Oslo og drikke smoothie. Jeg dro på noen visninger, og begynte å leke med tanken om å flytte til Tønsberg. Da 17. mai kom, dro jeg til Danmark med familie og besøkte familie. Blå himmel og sol. Vi hadde noen fantastiske dager i sommerhuset. Spiste is, kastet stein i vannet og lekte med barna. Da jeg kom hjem til Oslo igjen, var det offisielt sommer. Sandaler, kjoler og skjørt. Lykke i hjertet mitt. Helt i slutten av mai, flyttet jeg ut av leiligheten i Oslo, og hjem til mamma og pappa for å begynne å ta opp fag.JUNI: juni startet med å male mitt gamle pikerom. Rart å flytte hjem, men jeg hadde noe å se fram til. En uke senere dro jeg nemlig til Dubai med venninner. Det ble to uker med luksus, sol og mange morsomme eventyr. Så kom jeg hjem til Tønsberg igjen, og brukte hver dag til å sykle til stranda, hvor jeg lå på et teppe og leste bok og spiste frukt. En ganske fin juni måned.JULI: juli startet med noe som egentlig bare skulle være en roadtrip til Gøteborg med en kompis. Vi skulle bo to netter på hotell, og kose oss i Liseberg. Men etter èn natt fant vi ut at vi kjedet oss i Gøteborg, så vi kjørte videre til Danmark. Først hadde vi en gøy dag på Tivoli i København, og så kjørte vi videre til min hjemby Odense, hvor vi tilbragte noen herlige dager i sommerhuset med familien min. Gammeldagse sykler, strand, minigolf og danske hotdogs. Jeg savner det. Så kom jeg hjem til varme sommerkvelder og Slottsfjellfestivalen.AUGUST: i august dro jeg til Gran Canaria med mamma og pappa igjen. Det var helt fantastisk, akkurat hva jeg trengte mens jeg forberedte meg mentalt til å begynne på skole igjen etter så mange år. Da jeg kom hjem fra Gran Canaria, begynte jeg på skolen. Det var rart og ubehagelig, og jeg var veldig nervøs. Så fort det ble helg, reiste mamma og jeg på roadtrip til nye hytta til mormor og morfar. Vi spiste god mat, spilte botsja, var på gårdsbesøk og satt ved vannet og så på solnedgangen. Helt fantastisk. Neste helg reiste jeg til Oslo for å være med venninner og dra på konsert og ha avskjedsfest for en venninne som skulle flytte til London.SEPTEMBER: så kom september. Herregud, nå ser jeg hvor fort dette året har gått. Jeg var på skolen i ukedagene, og i helgene var jeg i bursdag i Oslo, og på slektstreff i Lillhammer. Jeg trente også til New York Marathon... Og feiret flere bursdager. Plutselig hadde jeg bursdag selv, 23 år gammel. Jeg dro til Oslo for å feire den med venninner, og hadde det innmari gøy. Helt til jeg måtte drasse med meg baggasje, fire blomsterbuketter, bamse og noen flasker vin på bussen hjem igjen...OKTOBER: i oktober skjedde det ikke mye spennende. Jeg stod mye på kjøkkenet og lagde ting fra bunnen av og trente så mye jeg kunne til New York Marathon. En spontantur til Paris dro opp snittet på oktober, det var en veldig fin tur.NOVEMBER: november startet med at jeg reiste til New York og deltok på New York Marathon. Får helt vondt i kroppen bare av å tenke på det. Vet ikke om jeg angrer på at jeg gjorde det, men jeg sitter ikke igjen med noen god følelse fra det. Jeg gjorde mitt beste, men jeg liker ikke å gjøre ting halvveis. Da jeg kom hjem gikk dagene med til skole, lekser og matlaging. Jeg tok også en tur til Hamar for jentejulebord. I slutten av november kjøpte jeg min første leilighet, her i Tønsberg. Litt spontant, men samtidig hadde det jo kvernet rundt i hodet mitt siden mai.

DESEMBER: desember har gått så utrolig fort for meg. Jeg har stresset litt med prøver på skolen, handlet julegaver, trent, hatt julebord med klassen, julebord med jentene, og plutselig var det helt hvitt av snø ute. Lånet ble signert, kjøpskontrakten ble signert, og noen dager etter tok jeg over hjemmet mitt. Og så har jeg feiret jul med verdens beste familie.

For et liv jeg har. Selv om dette innlegget stort sett oppsummerer høydepunkter, og ikke tar for seg dårlige og kjedelige dager, har det vært utrolig mange høydepunkter. Det har rett og slett vært et fint og innholdsrikt år, jeg har opplevd mye og sitter igjen med mange minner. Hvis jeg ved et uhell skulle bli truffet av en bil og stryke med en dag (bank i bordet), så syns jeg ingen skal være lei seg. Jeg har tross alt opplevd mer enn mange 100-åringer, og jeg er ganske lykkelig.

Takk for 2013, håper 2014 blir like bra. Gjerne enda bedre også! ♥

GOING OUT

Jeg skal ut med klassen min i kveld, og jeg skal drikke gin. Med andre ord kommer jeg sikkert til å drite meg såpass ut at jeg aldri kan dra på skolen igjen. I såfall er det fint, for akkurat nå er jeg litt lei av formler og elektromagnetisk stråling.

Når jeg skal ut på byen er jeg alltid ganske stressa. Jeg spiser mens jeg åler meg inn i strømpebukse og skjørt, og ender som regel opp med maskara i håret og rouge i øyet. Det hjelper ikke akkurat at lillebror har hiphop på full guffe i den ene enden av huset, og pappa har full guffe med salsamusikk i den andre. Og den automatiske støvsugeren svirrer rundt som en forvirret flue og gjør livet surt for alle. For et bråk! Jeg blir bare enda mer stressa. Akkurat nå er det noe av det jeg gleder meg mest til med å flytte hjemmefra. Fullstendig ro, til å få maskaraen ut av håret, uten at 2pac gauler at pistoler er kult og uten at en fyr som heter Iglesias til etternavn skal påstå at spanske kvinner er de lekreste.

Nei, nå må jeg komme meg avgårde. Her kommer en selfie med min aller mest naturlige pose.
"JULEBORD" PÅ HAMAR

Det er lørdag, hipp hurra for helg! Jeg burde nok egentlig ha ligget i sofaen og sett på film med en stor bolle popcorn på magen, men jeg har allerede vært i min lille minibar og plukket ut gift til kveldens festligheter. Jeg skal heldigvis ikke til Oslo og konkurrere i å være dårligst til å gå i høye hæler, derimot så skal jeg til Hamar! 

Har aldri vært (vørri?) på Hamar før, men jeg har en venninne som bor der, og hun har invitert jentene på høstkos/julebord. På invitasjonen stod det "høstkos" men siden jeg er 100% i julemodus, tror jeg at jeg skal på julebord. Høst eller jul, gleder meg uansett masse!Toget går for en time siden, så får komme meg avgårde :-) 

TIDENES DRIKKELEK

Det er helg, og mange av dere skal sikkert på vorspiel eller fest. Jeg planlegger en rolig lørdag, ettersom jeg delte en flaske rødvin med noen venninner i går. Og så dro vi ut på byen etterpå, men på brygga i Tønsberg var det bare fire mennesker... Og oss. Så vi dro hjem før det stengte til en forandring. 

Uansett. Drikkeleker kommer alltid godt med på vors, men man blir jo lei av de samme gamle. "Jeg har aldri" og "busstur" er vel ganske oppbrukt? 

Derfor tenkte jeg å lære dere en ny! Den heter Insta-rulett, og jeg fant den på som et resultat av at jeg var med på SMS-rulett på VGTV. Noe som var ganske kleint... Det endte vel med at Petter Pilgaard sendte en melding til min mormor fra min telefon om at jeg hadde hatt så sykt mye analsex i helgen... 

Advarsel: denne drikkeleken kan medføre ekstrem fylleangst. Men slik foregår den:

♥ Alle rundt bordet loader 10 sidere eller mer på Instagrammen sin. Altså slik at man kan bla nedover lenge uten at den stanser.
♥ Skriv mange lapper med kleine Instagram-kommentarer, brett dem sammen og legg dem i en bolle. Med kleine kommentarer mener jeg ting som "du føler ikke at du hermet litt vel mye etter meg på det bildet der?" eller "fint bilde, men hvorfor tar du aldri kontakt? Er du sur på meg? Ring". Hvor kleint det blir avhenger jo ganske mye av hvem sitt bilde man må kommentere på. Hvis brukeren er engelsk, må man skrive på engelsk.
♥ Velg hvem som skal begynne. Er det ikke frivillig, kan dere ta stein-saks-papir eller snurre en flaske.
Den uheldige må trekke en lapp fra bollen, lese kommentaren høyt, lukke øynene og begynne å bla opp og ned på Instagram. 
♥ Den som sitter til venstre for den uheldige må på et tidspunkt si "stopp", og bildet fingeren havner på er heldig vinner av den kleine kommentaren.
♥ Neste mann/dame ut er den som sitter til venstre. 
♥ Det er ikke lov til å skrive at det var en spøk før dagen etterpå. 

 

Haha, dere får si i fra hvis det blir en suksess! Jeg har flere drikkeleker på lager, så hvis det ønskes kan det jo bli en aldri så liten lørdagstradisjon. 

 

WE CAN'T STOP

Thea er min aller snilleste venn - det tror jeg alle vennene mine er enig om. Hun hadde bakt gluten og laktosefri sjokoladekake. Og det beste av alt: den smakte som rosa skyer på himmelen!!!! Beste kaka jeg har smakt, og den inneholder verken pest eller kolera. Skal få skaffet den oppskriften ASAP. 

Det er selvfølgelig ikke en ekte sigarett vi har i senga, det er en plastpinne det kommer damp ut av, haha.

For en gjeng... Er så glad i dem! Kanskje ekstra glad i dem, nå som jeg ser dem så sjeldent. Tusen takk for at dere kom jenter, og tusen takk for fine gaver 

BIRTHDAY CRIB

Da jeg kom til Oslo i går, sjekket jeg inn på Frogner House Apartments, hvor jeg skulle feire bursdagen min. Jeg har aldri vært  lite forberedt før en bursdagsfeiring, så var litt stressa. Men heldigvis er leilighetene på Frogner House kjempefine og med store, luksuriøse møbler. Så et par ballonger, og vips, så var det bare å ønske velkommen!

Sykt fin blomsterbukett fra Neglhuset, for en hyggelig overraskelse!

Frogner House hadde fått med seg at det var bursdag, så jeg fikk smågodt, bursdagskort og vin! Namnam.

De rosa bukettene og bamsen har jeg virkelig ingen kommentar til, hoho...

Bilder fra selve bursdagsfeiringen kommer, jeg skal bare lete gjennom 200 hoppe og trutmunn-bilder for å finne noe brukbart.

OSLO NEXT

Paljettkjolene og champagnen (LOL) er pakket ned. Nå reiser jeg straks til Oslo for å feire meg selv. Den tradisjonelle rølpefesten med alle jeg kjenner er historie, spesielt nå som jeg ikke har noen leilighet å ha den i. Så jeg har leid en suite i stedet, hvor jeg har invitert mine nærmeste venninner. Så vi blir veldig få, men det blir nok koselig. Selv om det føles rart å ikke be flere av mine gode venner.

Hadde en veldig rolig og fin "feiring" med familien i går. Pappa lagde tapas, og resten av kvelden lå vi foran TV'en. Skikkelig familiefeiring skal jeg ha neste helg, så dette bursdagsgreiene vil jo ingen ende ta.

Men  er det bare å komme seg avgårde til O-town. Der har jeg det travelt med å blåse ballonger og forvandle udyret (meg) om til en skjønnhet. Jeg vet at det er mulig!

Vi blogges i morgen! Håper dere får en super lørdagskveld - vær smarte og tilbring den i sofaen :-)

BURSDAGSLUNSJ

Noen ganger - veldig sjeldent, enten hvis vi er sykt deppa eller føler at vi virkelig fortjener det, går Kalle og jeg på Kverneriet her i Tønsberg. Det er byens beste burger, men når jeg er ferdig spist er jeg så kvalm og overmett at jeg lover meg selv at det blir et år til neste gang.

Men når det er bursdag, da kan man dra på Kverneriet! Så i dag satt vi i sola på Kaldnes-siden av Brygga, og spiste som om det var den siste dagen i vårt liv.

Skulle egentlig legge hodet på skrått og posere med den usunne maten min - for å være litt sånn ironisk blogger som mobber rosabloggere. Det gikk ikke helt som planlagt. Ehe, sjekk den flyvende pomfrien!

Jeg angrer sjeldent når jeg har spist noe usunt, men nå angrer jeg. ER.SÅ.METT. Familiemiddag next!

ITS MY BIRTHDAY

Okey, da er jeg 23. Halvparten så gammel som mamma og pappa.

Jeg våknet av den danske bursdagssangen i dag, og skjønte virkelig ikke bæret. Jeg var jo på oppdagelsesferd i Kina, og hadde til min store skrekk nettopp oppdaget at jeg aldri kom til å komme meg hjem. Ever. Så å høre mamma og pappas under gjennomsnittet sangstemmer, var en glede og en betryggelse.

Etter den danske - og den norske bursdagssangen, fikk jeg kakao og pakker på senga. Hipp hurra, så koselig! Det er ganske fint å ha bursdag.

Jaaaa, jeg ser ut som en potet om morningen! Det har jeg arvet fra min far.

Nå skal jeg stå opp og lage en omelett, og slippe Bella ut på terrassen. Hun har stått oppå meg siden jeg ble vekket typ 7.30. Og jeg har fri i dag!!!

CELEBRATIONS

Puh, det er blitt mye vin denne uka. I hvertfall i forhold til hva jeg er vant til! I går hadde mamma og pappa 22 års bryllupsdag. Så det ble middag og vin hjemme, før jeg dro videre i bursdagen til Maria. Vi har jo gått fra å være samboere i Oslo til nesten-naboer i Tønsberg. Uansett; som dere sikkert kan gjette, ble det en del vin der også. Og en bytur etterpå.

Jeg tror jeg la meg klokken 6 i morges, og det var ikke fordi jeg var på nachpiel. Det er fordi det er helt umulig å få tak i en taxi i denne byen. Lurer på hvor mange unge jenter som går alene hjem i Tønsberg - det er i hvertfall alt annet enn trygt.

Gratulerer med bryllupsdag til verdens beste foreldre, og gratulerer med nye rynker til min kjære bestevenninne! 

DAMENES AFTEN PÅ MØLLER

Bloggen funker visst inntil videre, så da er det jo bare å blogge på :-)

På fredag var jeg på et event pappa har arrangert, Damenes Aften på Møller her i Tønsberg. Ellers "vors-bil" som eventet het, haha! Jeg skulle hjelpe til litt med noen goodiebags hadde jeg fått beskjed om. Jeg endte med å løpe rundt og fylle på glass og sette fram mat og rydde hele kvelden - så til alle som tror jeg jobber i et cathering-firma nå; jeg gjør ikke det altså!

Men eventet ble i hvertfall svært vellykket, med live band, god mat og mote/bil-show. Fant et par biler jeg skal kjøpe, så nå mangler bare lappen....

WE ARE FAMILY

Jeg er hjemme fra slektstreff på Hafjell, og jeg skal love dere at det var gøy. Men gøy betyr slitsomt, så det er kanskje derfor jeg holdt på å sovne tre ganger på skolen i dag.

Tror faktisk slekten vår er berømt på Hafjell nå, både for Macarena-show og bråk til langt på natt. Det er sånt som er så gøy der og da, men som man lurer på hvorfor man gadd i ettertid.

Uansett så var det gøy å møte (nesten) alle slektningene på mammas side, mange av dem har jeg ikke sett på 10-15 år. Og noen har jeg aldri møtt! Slektstreff ga mersmak, så vi har faktisk avtalt et nytt treff i 2016 - da skulle nemlig oldemor blitt 100 år gammel. Og treffet skal finne sted på smøla, der den norske slekta mi egentlig hører til.

Fin - og litt rar familie 

BAKGÅRD + BURSDAG =

Jeg har vært i Oslo i helgen, for å feire bursdagen til en kompis. For en herlig feiring! Bakgårdsfest med bål, ballonger og live musikk. Og veldig mange fine mennesker, både gamle og nye fjes for min del.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å feire min bursdag i år, men jeg ble så glad i bursdag i går at jeg tror jeg skal feire likevel. Mest sannsynlig ikke med et brak, sånn som jeg pleier... Tradisjonen er jo blitt å invitere alle som kryper og går og stille leiligheten min til disposisjon for hodeløs festing. Jeg kjenner at jeg er litt over det, og at jeg kunne tenke meg å feire med noen få venninner.

Planlegging setter i gang i morgen, nå skal jeg skynde meg og sovne så jeg klarer skolen i morgen....

ITS NOT GOODBYE

Da er Naddis sendt avgårde til London, så det var fint å få "feiret" henne før hun dro. Vi begynner å få en tradisjon med drinkblanding nå - det er så gøy, selv om det gjør vondt dagen etter. På lørdag fikk vi laget både Blueberry Mojito, Rasberry Collins og en drink med bare mangosorbet og gin. Nam!

Etterpå dro vi ut på Noli's på Holbergs Plass. Jeg har lovet meg selv å prøve litt nye utesteder i Oslo, ettersom vi alltid går rundt i ring på Frogner og Majorstua. Så at det var åpning av Noli's passet jo utmerket. Hyggelig sted og bra stemning. I'll be back!

Lykke til i London, Naddis! Vi sees forhåpentligvis veldig snart 

GOING OUT: ROCKEFELLER

Gjett hvem som kommer til hotellrommet mitt nå!!!! Idabestis!! Wohooo, har savnet kvalitetstid med Ida'en min. Vi skal drikke litt vin, og så skal vi bort på Rockefeller hvor kjæresten hennes skal opptre. Så det blir helaften med Baws og LidoLido.

Var hos Merethe på Ruhs i dag, som tryllet bort etterveksten min. Det var deilig, det! Og se hvor mye håret mitt har vokst mens jeg har hatt Hairtalk extensions. Nå har jeg ikke extensions i. Har en liten pause siden jeg bare går på skolen og ikke har noe behov for å pynte meg i hverdagen. Skal sette på igjen når jeg skal til New York.

Men nå; vin med Ida!

BITCH DONT KILL MY VIBE

I går var det tid for den årlige Postgirobygget-konserten på brygga her i Tønsberg. Vorspielet startet klokken 16 (...) så jeg hadde drukket en hel liter sprit før klokken var 18 (...)

Nå er det jammen meg nok tull og fest for en stund. Disse fyllenervene tar jo helt knekken på meg, føler alltid at hele verden er etter meg dagen derpå. I dag var jeg på visning i tillegg, stod bare og skalv og var redd for å kaste opp utover hele leiligheten.

Følg meg på Instagram, der er jeg døgnet rundt - når jeg ikke blogger. Idawu heter jeg der 

SWEET 23

Det var herlig å være med bestejentene i går! En mer perfekt sommerkveld skal man lete lenge etter. Langbord i hagen, med vin, drinker, vannmelon og filtersigaretter.

Byturen startet også strålende, helt til jeg klarte å sette meg i møkk på Youngstorget. Er ikke det helt utrolig?! Da jeg gikk inn på utestedet luktet jeg så dritt at jeg bare måtte ta en taxi hjem til dusjen. Taxisjåføren holdt seg for nesa, og trodde sikkert jeg hadde hatt et uhell. Maken til ydmykelse! Haha.

Så favorittskoene er gått i søpla, og klærne henger ute til tørk etter fjorten vask. Så får vi se om de kan beholdes. Jeg er tilbake i Tønsberg, og har ligget langflat store deler av dagen. Hadde helt glemt hvorfor jeg aldri drikker lengre. Greit med en påminnelse nå og da!

SOMETHING TO TELL

Livet mitt i Oslo går mot slutten - for denne gang. Jeg har falt til ro med mitt endelige valg; å ta et år i Tønsberg, hvor jeg fokuserer på å ta opp fag for å komme i gang med studier, ta lappen, trene og være med familie. Engelen på min venstre skulder klapper meg på hodet og sier "flink jente". Djevelen på min høyre skulder, river meg i håret og spør "hva faen driver du med?".

Om nøyaktig 20 dager flytter jeg til Tønsberg. Så i disse dager gjør jeg akkurat det som faller meg inn, og lever livet så godt jeg kan i Oslo by. Og jeg er ikke lei meg i det hele tatt. Ikke lei meg for å flytte ut av leiligheten, ikke lei meg for å ikke ha vennene mine rett ned i gata, ikke lei meg for noe som helst. Jeg vet at jeg trenger et kjedelig år for å komme meg videre i livet, og i helgene er Oslo, venner og "livet" kun en og en halv time unna med tog.

De siste dagene har jeg tilbragt med venner, på nøyaktig samme måte som i 2009, da jeg kom flyttende til Oslo. Vi sitter på uterestauranter og ler oss skakk, går en liten tur, og slår oss ned på neste sted og spiser igjen. Vi sitter i parken og synger, og på benker og har gode samtaler. Vi lover hverandre å aldri drikke igjen, mens vi prøver å time tacoen til gullrekka på TV. Vi kryper opp i sofaen med ansiktsmasker og bestemmer oss for å være fornuftige, før vi plutselig ombestemmer oss og tar løpefart inn i sminkepungen og ut på byen. Vi går lettkledde rundt på nattetid, på jakt etter nye eventyr og nye bekjentskaper. Vi drar på roadtrip og ser nye deler av byen. Vi bestiller kaffe, bare for å kunne sitte på et hyggelig sted og røyke opp en hel pakke med Marlboro Light.

Jeg har innsett at jeg serverer dere mye crap, i form av bilder. Bilder av sushi, kaffekopper, italienske pizzaer og drinker. For dere framstår det selvfølgelig som middelmådig rosablogging. For meg er det alle minnene jeg skaper på veien, med små og store historier bak seg. Noe å fortelle barnebarna - ikke bloggleserne.....

Jeg er så spent på min fornuftige tilværelse, jeg vet selvfølgelig at den kommer til å gjøre meg gal til tider. Men Gud, så deilig det skal bli å gjøre noe nyttig for framtiden min - bortsett fra å blogge sushi og kaffekopper...

YOUNG WILD FREE

Tenkte akkurat; åh, så deilig at helgen er over. Jeg lider av fylleangst og søvnmangel. Men helgen starter jo i morgen... Så feil kan man ta.

Siden jeg skal flytte snart, inviterte jeg Julia og Kjetil på besøk i går. For å hjelpe meg med å drikke opp barskapet mitt. Jeg kjøper kvota mi hver gang jeg reiser, men er som regel smart og holder meg unna sprit. Så dere kan tro det ble en interessant kveld. Dagens høydepunkt var å sjekke mobilen. Jeg har ringt så å si alle guttene jeg kjenner 14 ganger hver, så de må jo tro jeg er kjempekeen. JEG ER IKKE DET!

Nå har jeg pakket meg inn i nyvasket dynetrekk, og skal spise sushi og se film før jeg legger meg. Helgen får bare komme, jeg skal prøve å ignorere den.

DRINKER OG LATTER

I går var det "natt til 1. mai", så vi tok på oss vonde hæler og bestemte oss for å ta en fest. Jeg tror seriøst det er lenge siden jeg har ledd så mye som jeg gjorde i går, kvelden ble en stor suksess. Neste gang jeg skal på vorspiel med masse folk jeg ikke kjenner, skal jeg la være å synge høyt og skjærende - men ellers har jeg ikke flere ting å utsette på gårsdagen. Hyggelige mennesker, gode drinker og masse latter - det finnes ikke mye som er bedre.

Mange som etterlyser 30 Days Challenge, som jeg har droppet i noen dager nå. Trodde ikke interessen for det var så stor, men da skal jeg skjerpe meg! Nå skal jeg ligge litt i fosterstilling med Colaen min, så da blogges vi senere.

PS. Jeg hører rykter om at jeg ikke er så grei å ha med å gjøre på nachpiel når temaet "blogg" kommer på bordet. Det har jeg ikke tenkt å unnskylde meg for, ikke snakk om blogg med meg på nachpiel bare. 

COME AND GET IT

Jeg er blitt helt sykt hekta på Selena Gomez sin sang "come and get it", haha. Jeg har en dårlig vane med å skulle bestemme over musikken på fest, så det ble spilt Selena Gomez både på vors og på nach. Kommer aldri til å få nok! Det er forresten de 15 første sekundene som er grunnen til at jeg liker sangen.

Var i bursdagen til Cicilie i går, og det var superkoselig. Da vi valset nedover Bogstadveien for å finne et utested, fikk jeg sommerfølelse for fullt. Gleder meg til sommer og mange sene kvelder med jentene og drinker.

INSTABURSDAG

I går var jeg på kakefest hos Jojo, som fyller år denne uken. Fy F-ordet i H-ordet. Jeg hater kaker. Virkelig. Jojo hadde stelt i stand verdens fineste kakebord, med noe for alle og envher.

Det var  koselig selskap, deilig med en alkoholfri bursdag til en forandring. Men på den andre siden... Fyllesyke er ingenting i forhold til det jeg følte da jeg gikk hjemover i går. Både samboeren og jeg gikk framoverbøyde og vurderte hvorvidt vi skulle kaste opp eller ikke. For en kvalme! Kroppen min verken liker eller tåler kaker, jeg blir så svimmel og kvalm. Men det gjør seg på Instagram, da!

HER SKULLE MUNCH VÆRT

Hvordan kunne jeg glemme å nevne Justin Bieber-konserten jeg var på, for snart en uke siden...?

Det ble litt merkelig for meg å stå og hyle etter en liten gutt i bar pubertetsoverkropp, og med liten gutt mener jeg; like gammel som lillebroren min.

Så det ble ikke så mye hyling og skriking på meg. Derimot var det ganske mange andre som skrek, og alt jeg klarte å tenke var at her skulle Munch vært. Mengder med inspirasjon til et eventuelt nytt Skrik-kunstverk. 

Jojo (som er stor Bieber-fan og derfor inviterte meg med på konserten) og jeg stod helt foran ved scenen. Foran alle som hadde stått i kø siden fem om morgenen. Jeg syns det var det aller beste, sånn i tillegg til at vi ble bestevenner med Bieber-crewet 

1. Jojo og jeg på første rad. 2. Diamond Circle-armbåndet som Jojo aldri skal ta av seg. Joda, hun skal det... 3. Selveste Scooter. Han driver ikke med tysk techno, han er manageren til Justin Bieber. 4. En som heter Justin.

Da konserten var over, var plutselig jeg den kuleste i salen. Alle bare; vi er Ida Wuliebers!!! Og så skrev jeg autografer, men det forteller dere ikke til noen...

HANGOVER

Du vet når du åpner ett øye, bare for å forsikre deg om at huset ikke har brent ned, og deretter åpner det andre, for å oppdage at du har byttet ut hodeputa til fordel for en halv grandiosa og et åpent snuslokk... Det kan jo ikke bli en bra dag.

I går var det fest hele dagen og fest hele natten, og det var ikke bare hodepine jeg våknet med i dag. Jeg våknet med et halebein som  må ha blitt påkjørt av en trailer i natt, for å sitte og gå er mer enn smertefullt. Hurra, tenkte jeg i et forsøk på å være positiv. Jeg har jo en samboer som kan styre og stelle for meg. Men så viste det seg at samboeren min har forstuet beinet.

Så i dag har vi ligget i sofaen og jamret oss som to små barn. Snakk om å være ubrukelige.

Alle burde egentlig se Hangover-filmene dagen derpå, som en påminnelse om at alt kunne vært mye verre. Rart det der, at man alltid har verdens verste følelse i kroppen. Er det egentlig verdt det?

WITH MY GIRLS

Vi hadde tidenes jentekveld på fredag. Hjemmelaget sushi, hyggelig selskap og hjemmelagde drinker! Vi fikk smake på Razzle Dazzle, Selmas voksensmoothie, Sure Sivert (det ble mitt kvalmende bidrag), Cosmopolitan, Sure Føtter og... Ja, sikkert noen flere. Det ble i hvert fall flere drinker på rappen enn noen har godt av, og etterpå dro vi på byen. Og nå har jeg vært fyllesyk og deprimert i to dager, men det var så absolutt verdt det.

Utover kvelden ble drinkene servert i kaffekrus, det sier vel litt om utviklingen...

FEST PÅ SMESTAD VEST

Endelig fredag! Jeg har handlet inn ingredienser i lange baner, og skal nå på jentefest hos Nadja - hun som jeg ble kjent med i LA. Vi skal feire at hun har flyttet til Norge, med hjemmelaget sushi og hjemmelagede drinker. Jeg gleder meg  mye! En hel kveld med fine jenter.

Smestad, here I come! Håper ikke vi må høre på "fest på Smestad vest"-sangen hele kvelden. Da går jeg hjem igjen....

GIRLS AND DRINKS

I dag har vi feiret bursdagen til verdens beste mormor, som fylte 66 år. Spill, mat, dessert, kaker, kaffe, godteri. Jeg er så mett at jeg nettopp trillet i seng nå. Og likevel, så prøvde mormor å trykke i meg enda mer kake rett før jeg skulle dra! Au... Men verdens beste mormor er hun uansett, gratulerer så mye med dagen 

Jeg kjenner at det skal bli deilig å komme seg hjem til Oslo i morgen. Pakke ut kofferten, og være hjemme, i hvertfall i noen uker. Har jo ikke vært ordentlig hjemme på en måned nå - men misforstå meg rett, jeg er ikke lei av å reise. Men noen ganger må man jo leve litt i kulissene også. Gå i møter, svare på mails, sosialisere seg med venner... Ikke at jeg ser på sistnevnte som arbeid, haha.

Førstkommende fredag er jeg bedt på jentekveld, hvor alle skal planlegge en drink. Verten står klar med Vodka, Gin, Rom, Champagne med mer, så gjestene skal ta med seg blandevann og blande drinker til hverandre. Sånt elsker jeg! Er så mye mer festlig enn "ta med deg en vin og kom på vors, jeg stiller med potetgull og Spotify". 

Jeg lurer bare så på hva slags drink jeg skal lage... Har funnet fram to drinkbøker, og det er så mange fargerike, fine drinker at øynene mine går helt i spinn.

Så nå lurer jeg på... Hva er deres FAVORITTDRINK? Noe enkelt jeg kan lage på fredag, men samtidig supergodt? Gjerne noe mer kreativt enn Gin Tonic, som er min fav, hihi.

FYLLESYK-HJELPEN

Jeg har på følelsen at mange av mine lesere våkner opp fyllesyke denne søndagen, så jeg har forberedt en aldri så liten fyllesyk-spesial til dere. Her er noen råd som kanskje kan hjelpe dere nå, eller ved en senere anledning.

FØR du begynner å drikke...

... Spis så mye du kan i løpet av dagen. Heftig frokost, en mektig lunsj - og prøv å rekke en middag før hårrullene og neglelakken skal danderes.

... Ta en allergitablett før du begynner å drikke. Funker for noen - ikke for alle. Skal i såfall taes når du er ferdig med å drikke også.

... Drikk en sportsdrikk. Gjerne en etter at du har sluttet å drikke også. Sportsdrikker hindrer deg i å bli dehydrert, og dehydrering er ofte (kombinert med søvnmangel) en grunn til at du føler deg fyllesyk. Jeg har prøvd meg på den gule og hvite fra Powerade.

MENS du drikker... 

... Få i deg så mye vann som mulig. Selv gjemmer jeg meg gjerne på badet og bælmer 5-6 glass med vann innimellom, da føler jeg at jeg blir litt klarere i hodet. Og så blir det litt bedre dagen etterpå. Det ultimate er å drikke et glass vann for hvert glass alkohol, for de som klarer å huske det.

... Ha snacks på bordet og spis litt underveis, gjerne i form av grønnsaker og dip, ost og kjeks.

... Jeg har hørt at salt potetgull gjør deg fullere, og at snus og sigaretter kan gjøre at du føler deg mer fyllesyk dagen etter. Så det kan jo være verdt å prøve en fest uten.

ETTER du har drukket... 

... Få i deg enda en sportsdrikke, f.eks Powerade før du legger deg. Hindrer kroppen i å bli dehydrert.

... Få i deg enda en allergitablett, kanskje du er av den heldige typen som det funker på.

... Spis godt før du legger deg, om det så er grisete junkfood. Og bælm så mye vann du klarer.

... Ikke legg deg i stigende rus. Dere vet den følelsen av at man synker i madrassen og at rommet snurrer? Da er det bedre å sitte oppe til man føler seg litt klarere.

DAGEN DERPÅ...

... Sov så lenge du kan/klarer. Fyllesyken forverres gjerne hvis du lider av søvnmangel.

... Få i deg masse væske, gjerne i form av vann, sportsdrikke og juice.

... Det anbefales å ligge unna smertestillende dagen derpå. Om du skulle ha så vondt i hodet at du ikke klarer, ta en av merket paracet.

... Ta på deg solbriller og lue, og gå en tur i frisk luft. Det reparerer mye mer enn sofaen.

Fant selvfølgelig et "fyllesykt" bilde av meg selv i farten, her har jeg vært ute natten før og spist jord fra et blomsterbed. Tror jeg. 

EKSTRATIPS MOT FYLLEANGSTEN...

... Slett Snapchat for kvelden, du kan laste ned appen igjen dagen etter.

... Ikke ta av deg trusa, under noen omstendigheter.

... Hvis du absolutt må danse, gjør det på gulvet.

GJØR SOM IDA WULFF DAGEN DERPÅ...

... Ligg i fosterstilling i dusjen, med en temperatur som behager deg. Når vannet blir isende kaldt, kan du gå og legge deg i senga i stedet.

... Spis burger og drikk Cola.

...  Samle alle venninnene til det vi kaller et "krisemøte" og le dere i hjel av alt som skjedde kvelden før.

BLOGGFEST PÅ PEPPES

I går hadde jeg pizzafest på Peppes, sammen med bloggleserne som vant konkurransen her på bloggen. I den freshe restauranten på Aker Brygge, var det dekket opp til langbord, og en etter en dukket de søte leserne mine opp.

Det er så rart å møte mennesker som leser bloggen min, jeg blir aldri vant til det. Men herregud så snille alle sammen er! Ble jo som å sitte på restaurant med jentegjengen, drikke vin og øl - og ikke minst; SPISE PIZZA! Jeg får aldri nok av California Style-pizzaene hos Peppes, og i går ble de servert på rekke og rad. Det er nesten sånn at man blir irritert når man kjenner at man blir mett...

Favorittene er og forblir pizzaene som heter Citrus Chili Chicken og Exclusive Parma, prøv dem ASAP. 

Hvis du kjenner deg litt sulten etter å ha sett på pizzabildene under her, kan du sende en sms med "PEPPES" til 1933, så får du en hyggelig overraskelse fra Peppes :-) 

Tusen takk til Peppes for at jeg fikk ha en hyggelig kveld med mine lesere. Og tusen takk til den snille servitøren vår som kom springende som en helt med pizza og vin - og varm te til meg, hehe. Og mest av alt til leserne som møtte opp og gjorde meg så varm om hjertet! En av jentene sa at hun hadde lest bloggen min siden 2007, da jeg kalte meg for "Caffelatte". Jeg blir jo litt flau, men mest av alt rørt  

OUT WITH THE GIRLS

Jeg våkner alltid med en jævlig bad følelse dagen derpå. Etter at Snapchat kom til jordens overflate, har det ikke blitt noe bedre. Jeg ser jo at jeg har sendt ut fjorten videoer og tolv bilder sånn i 2-tiden, men hva de inneholdt finner jeg nok aldri ut av.

Er så glad jeg slipper dette hver søndag! Men når det er sagt, så storkoste jeg meg med jentene i går. Vi dro ut på Nox på Solli Plass, som het La Belle før i tiden. Stedet har blitt dødskult, var helt wow! Så vil absolutt anbefale stedet om noen skal ut i Oslo! Sjekk Facebook-siden her.

Vi startet - og avsluttet kvelden med å spille Alias, haha, det er virkelig helt texas med vin innabords. Nå er det på tide å pakke sammen spillet og sjekke ut av hotellet for denne gang.

FOLK SOM BLIR ELDRE, ASS

Ahahaha. Dere skulle sett trynet på bursdagsbarnet da vennene hennes dukket opp likevel! Såå happy. Skal begynne å overraske folk oftere, overraskelser må jo være det verste i verden - på en måte.

Vi hadde et kjempemorsomt jentevorspiel, lo og sang så hardt at magen er støl i dag. Det blir alltid en nedtur å komme ut på byen når man har hatt det så hyggelig, skulle bare sittet inne og kost oss hele kvelden. Tror vi var på 4 eller 5 utesteder, før vi konkluderte med at det var like greit å pakke sammen sakene.

Det store temaet i går var hvor gamle vi plutselig føler oss. Vi mimret tilbake til da vi druknet The Sims-figurene våre i badebassenget, og hørte på Wasn't me med Shaggy. Hjelpes. Det var en 23 årsdag. I dag skal jeg i en 27 årsdag, lurer på hvor gamle vi kommer til å føle oss der...

Gårsdagens vakre selskap! Jammen ikke ofte vi er så få blondiner...

Jaja, det er bare å hive seg rundt og få på sminken igjen. I kveld er jeg invitert i både bursdag og innflytningsfest. Hard kost for en som ikke har drukket siden nyttårsaften. Men det får gå! Hyggelig å være litt sosial igjen.

Har forresten et tips til en veldig dårlig drikkelek! Den heter pekeleken. Man bytter på å stille spørsmål, som f.eks; hvem i rommet har hatt flest sengepartnere? Eller; hvem i rommet kommer til å gå først hjem i kveld? Så skal man telle til tre, og på tre må alle peke på den de tipper. Garantert dårlig stemning på vorspiel.

SURPRISE

Dette innlegget er forhåndspostet. Jeg har nemlig hatt bloggeforbud i dag, ettersom jeg skal i surprisebursdag. Jeg er liksom i utlandet. Men det er ikke noe gøy, jeg har helt vondt i hjertet fordi bursdagsbarnet er lei seg og tror at ingen kommer. Hun er en av våre beste venninner, men studerer i Bergen, så vi ser henne så sjeldent. Nå tror hun vel at hun har mistet alle vennene sine.

... Håper jeg rekker fram før hun har sluknet alle sorger! Har med to helt awesome gassballonger som plaster på såret. En champagneflaske og et vinglass. HAHA-harry!

Håper alle får en morsom fredagskveld!

ET LITE STYKKE DANMARK

I dag har pappaen over alle pappaer bursdag! Så vi har hatt obligatorisk bursdagsfrokost (klokken 7 på en fridag, nok en gang...) med kakao og danske flagg, god middag og vin - og ellers har hele familien bare ligget strødd i sofaen og sett på TV.

Dessuten har jeg bakt. Hallo, hvem (bortsett fra bloggere som skal ta bilder til bloggen) baker fra bunnen lengre? Akkurat nå er jeg så kvalm av metthet at jeg har vanskelig for å framstille det som superdigg i form av tekst, men jeg må innrømme at jeg er litt stolt. Bakte nemlig brunsviger, som er en dansk greie. Hadde den alltid i mine danske barnebursdager, og vi bestiller den hos bakeren så fort vi kommer til Danmark. Det var litt av et prosjekt, men med god hjelp fra mormor ble den sånn passe spiselig.

Hvis det er noen andre dansker der ute nå som bare "åh åh, brunsviger, det hadde jeg helt glemt at eksisterte", så brukte jeg denne oppskriften. Men legg merke til at det står feil steketid. Den skal stekes oppimot en halvtime, ikke 12 minutter. Klok av skade!

Og så skal den jo egentlig pyntes med maaasse Haribo-godteri, men jeg fant ikke riktig pose på butikken. Så det ble lakrissnører - vi er så glad i lakris her i huset.

Det er forresten verdens styggeste kake. Da jeg flyttet til Norge og hadde barnebursdager her, var det ingen av barna som rørte kaken. Haha.

Alle bildene jeg har tatt i dag inneholder spisebordet.... Nesten så jeg begynner å lengte litt etter restauranthverdagen. Men nei, matlagingen her i huset overgår alt. I kveld hadde vi biffsnadder ala papi Wulff. Ollala!

I morgen skal det skrives pakkeliste til NEW YORK! Den blir kort.

CALIFORNIA STYLE BLOG PARTY

Dette ble langt i fra en vanlig onsdag. For å være helt ærlig, så tenker jeg aldri over onsdag - det er bare en av dagene som er med på å gjøre uken hel.

Men i kveld, derimot! I kveld har jeg hatt en vanvittig hyggelig onsdag. Sammen med et knippe søte bloggere, har jeg vært hos Peppes Pizza og spist pizza og drukket vin i lange baner.

Fantastiske mennesker, fantastisk pizza, fantastisk vin, fantastisk dessert, fantastisk service. Sykt fantastisk onsdag, med andre ord. 

Vi var på Peppes Pizza på Aker Brygge, og da jeg ankom, trodde jeg nesten at jeg hadde gått feil. For der var det pusset opp, og det var så fresht og fint at jeg trodde jeg var... Ja, et annet sted. Men, neida! Peppes i ny drakt, og California-style pizzaer som er det beste jeg har smakt på lang tid. Herregud.

En skulle nesten tro det var pinlig stillhet rundt bordet vårt til tider, men det var det ikke. Det var bare det at vi var så opptatt av å få i oss den gode pizzaen.

Kveldens festlige selskap. Fra venstre; Caroline Maria, meg, Lene Orvik, Annette Haga, Marie bak Dagens Outfit og Kristin bak Styleconnection ♥ 

Som nevnt er California Style pizzaene bare helt sinnsykt gode. Jeg vil spesielt anbefale Citrus Chili Chicken og Exclusive Parma! Dessuten ble jeg positivt overrasket over vegetar-pizzaen - og jeg er vel så langt i fra vegetarianer som man kommer. 

Åh, for en herlig kveld!

Vi bloggerne har som dere sikkert skjønner inngått et samarbeid med Peppes Pizza, og jeg har GODE nyheter, woho! Vi får alle nemlig hva hver vår pizzafest med våre lesere. En helaften med pizza, vin og øl på huset.

Så hvis du kjære leser, har lyst til å komme på min pizzafest på Aker Brygge 25. februar, kan du melde deg på HER. Husk å huke av navnet mitt!

Du kan selvfølgelig melde deg på bare for å motta tilbud på pizza på mail, men jeg håper du har lyst å komme på festen min også! Er ikke alles store skrekk å arrangere en fest som ingen kommer på...? Det blir trukket ut vinnere som får delta på festen, så følg med!

Ser fram til å bli bedre kjent med noen av leserne mine! Og til å spise mer pizza.

MOULIN ROUGE

På lørdag var jeg i Jon Lundemoen sin 20-og-et-eller-annet-års dag, og den skulle feires med fjær, glitter og stor stas. Temaet for bursdagen var Moulin Rouge, så jeg kan love dere at jeg løp ned dørene på Festmagasinet da jeg fant det ut.

Noe korsett og nettingstrømpebukser ble det ikke på meg - men vi jentene følte oss ganske Moulin Rouge da vi var klare for avgang.

Når jeg ser på bildene i ettertid, føler jeg at vi så mer ut som sirkushester. Så det var kanskje bra vi tok en tidlig kveld.

Hva er deres dom? Var det noe Moulin Rouge over dette AT ALL? Xoxo sirkushesten. 

FORNUFTIG?

Var på konsert med Jarle Bernhoft på Rockefeller i går. Jeg syns han er ganske amazing egentlig, kjenner at ørene mine begynner å bli litt fan.

Fornuftige folk drar hjem til sengen sin etter en flaske vin og konsert. Så jeg gjorde det, for jeg vil jo så gjerne være fornuftig. Jeg drakk en vaskebøtte med vann, og bestemte meg for å bestille mat på nettet.

For fornuftige folk går jo ikke til 7Eleven alene midt om natten. Så jeg tenkte jeg skulle være litt ekstra fornuftig og bestille en salat. Men salaten kostet jo bare 39 kroner, og man måtte bestille for 249 kroner for å i det hele tatt bestille hjem. SINGEL-DISKRIMINERING!

Men fair nok, det. Full forståelse for at kebab-eliten ikke gidder å bruke bensin på å kjøre salatblader rundt på Oslo Vest.

Problemet er bare at plutselig satt jeg i sengen med en knøttliten salat, en toast, en cheeseburger og en rullekebab. Og en liter brus. 

Tror dere jeg følte meg mye fornuftig? Neste gang velger jeg noe helt annet enn den fornuftige veien.

NEW YEARS EVE

Hvordan er det med dere? Jeg har fortsatt ikke kommet meg etter nyttårsaften. Alle jentene våknet opp syke, så mye tyder på at vi enten har vært hverandres nyttårskyss - eller kysset samme fyr da klokka slo 00:00. Nyttårskyss er jo obligatorisk, og her i gården er det om å gjøre å få så mange som mulig av dem - det bringer lykke. Så dette bør bli one hell of a happy year!

Jeg fatter fortsatt ikke hvordan en leilighet med 6 jenter, ballonger og tapas kunne bli til 30 mennesker, glasskår og shots - men det ble i hvertfall en ganske vill feiring. Vill, i forhold til det at vi bare skulle ha en rolig kveld. Her er noen flere bilder fra feiringen vår, før det smalt vel å merke:

Oh yes, vertinnen hadde kjøpt en hel tank med helium, i utgangspunktet til ballongene. Så vi spiste helium til langt på natt. Helium burde være obligatorisk på alle fester! Både flyvende ballonger og smurfestemme er jo veldig gøy. 

GODT NYTTÅR

Godt nyttår til dere, kjære lesere! Håper dere hadde en kjempefin feiring. Det hadde jeg! Så det sier seg selv at jeg ikke orker noe som helst i dag. Nå skal jentetroppen samles for å hjelpe hverandre med fylleangsten. Gruppeterapi!

GIRLSNIGHT

Hadde tidenes beste jentefest med jentene mine i går. Skal fortelle dere alt og vise dere alle bildene ved en senere anledning. Det loves masse farger, fint hår og meget pene kvinnfolk. YEY!

Men akkurat nå skal jeg sove, det trenger jeg virkelig. Er så veldig sliten etter denne helgen, men dere kan tro det har vært verdt det. God natt, alle søte.

OPPSKRIFT TIL JENTEFEST

Som jeg nevnte her om dagen, planlegger jeg årets siste jentekveld med alle de fine jentene mine! I den anledning bestemte jeg meg for å lage gelèshots i appelsinskall. Godt og morsomt! Legger ut en liten oppskrift, i tilfelle noen av dere vil sprite opp neste fest. OBS: 20 års aldersgrense! Det skriver jeg bare for å ikke få kjeft.

Du trenger:

- 1 pakke gelèpulver (per porsjon, du må selvfølgelig kjøpe flere farger!)

- 2 dl vann per pakke gelè

- 2 dl vodka per pakke gelè

- 2-3 appelsiner per pakke gelè

Slik gjør du: 

- Del appelsinene i to, og grav ut all innmaten slik at de ligger klare. Dette er grisete, jeg brukte både kniv, skje og hender.

- Kok opp 2 dl vann i en liten kjele.

- Når vannet koker, skrur du av platen. Så venter du til vannet er under 78 grader, hvis ikke fordamper alkoholen vekk. Jeg hadde ikke noe å måle temperaturen med, så jeg ventet til det føltes greit å stikke fingeren ned i vannet.

- Hell vodkaen i kjelen, deretter gelèpulveret.

- Visp i et par minutter, alt pulveret må løses opp.

- Hell blandingen i appelsin-skålene, og sett i kjøleskapet.

- La det stå i kjøleskapet til dagen etter, og skjær opp i mindre båter.

Voila!  

PLANNING A PARTY

Jentefester er det beste jeg vet! Sånn cirka. Og nå til helgen skal jeg ha jentefest hos meg, så planleggingen er i full gang! Jeg liker å gjøre litt ut av ting - så her er det fargerike ballonger, sugerør, duker og lollipops! Har til og med bestilt time for å fylle ballongene med helium!

Selv skal jeg ta det litt rolig ettersom formen ikke er helt tipptopp, MEN det skal ikke jentene mine. Jeg har nemlig planlagt å lage gelèshots - så vi får se om jeg klarer det, haha.

Grunnen til at det blir jentefest, er at Pantene skal relanseres i Norge igjen - etter jul! Så det blir warm up party med goodiebags, og det kommer stylister for å ordne jentene på håret. Tapasen og vinen er bestilt, dette blir verdens beste jentekveld ♥ 

MIRAKLER FOR JULEKJOLEN

Hvert år rundt disse tider, lager jeg en hold in-spesial her på bloggen. I år er intet unntak! Hold in-universet utvikler seg og blir bedre for hvert år som går, så det er jo alltid noe nytt å vise fram.

Desember er en måned med mye mat og søtsaker, det er ikke til å komme unna. Sjokoladekalendere, store søndagsmiddager, julebord, enda et julebord, pepperkaker i en skål på stuebordet, ribbe, svor, pinnekjøtt, julebrus, vin, øl... Altså, man kan ikke klandres for å gå opp en kilo eller to når det er juletider. Og jeg syns det er helt greit, jeg. Man skal kose seg i julen. For meg handler julen om to ting; 1. Å være med familie og de man bryr seg om. 2. All den gode maten. Men selv om det handler om familie og god mat, er det ingen god følelse å føle at kjolen snart sprekker, eller at valkene buler som hoppbakker både foran, på siden og bak. Noen ganger er det bare et lite område på kroppen som så gjerne skulle vært strammet innn litt for at kjolen skal sitte perfekt.

- Og derfor har vi hold in. I alle mulige versjoner. Jeg har plukket ut mine favoritter, og tenkte å vise dere dem. Beklager så mye at jeg ikke stiller som modell, men det går da en grense! "The Magic Body" fra Trinny & Susannah (de har bare helt rå hold in-produkter) er en av bestselgerne. Så det betyr jo at det er flere enn meg som syns den er helt fantastisk. Denne modellen strammer inn partiene rundt mage, midje og rumpe. Den er også en reddende engel hva angår de valken som BH'en skaper på ryggen. Stroppene er regulerbare, så du kan stramme og løsne den etter behov. Den finnes både i hudfarget og i svart - det sier seg selv at du velger en svart hvis du skal bruke en svart/mørk kjole. Finn den her "All In One Body Shaper" er bestselger nummer 2 fra Trinny & Susannah! Jeg tør påstå at denne gir deg mest igjen for pengene, ettersom den strammer inn nesten alt utenom armene. Forskjellen på denne og den over, er at denne strammer inn lårene i tillegg. Passer under kjole, skjørt og bukse, kan brukes til nesten alt. Og den går såpass langt ned på lårene at man slipper at den lager en valk midt på låret der hvor den strammer. Finnes også i svart! Kjøp den her Alle hold in-produktene til BuyHelse finner dere HER. Utvalget deres er helt utrolig, det finnes rett og slett et lite mirakel der for hele kroppen. Kjoler, skjørt, shortser, singletter, strømpebukser. Alt med hold in! Og for dere som alltid kommer med problemstillingen "hvor kleint er det ikke hvis man tar med/blir med noen hjem og skal kle av seg, og så har man det maskineriet under kjolen?". Ingen problem lengre. BuyHelse har hold in i forkledning, noen av de svarte utgavene syns jeg rett og slett er sexy. Se på skjørtet i midten av collagen, for eksempel.  Jeg har også testet denne hold in-strømpebuksen fra Cette. Og det er den beste strømpebuksen jeg har hatt! Mage, rumpe og lår blir godt ivaretatt med forsterket hold in-effekt, og strømpebuksen er helt usynlig under tettsittende klær. Terningkast 6! Den kan dere kjøpe her Ønsker alle lykke til med kjoler, hold in og alt som er nå i julen! Og størrelseguider finner dere forresten inne på hvert produkt, om dere skulle lure på det.

//Reklame for BuyHelse

VARME TANKER

... Og vips, så var jeg hjemme i Tønsberg igjen! Pappa var tilfeldigvis i byen, så Bella og jeg ble med på roadtrip hjem. Her er det stille og rolig, nesten så rolig at det kiler i tærne etter å gjøre noe. Men det er sånn det skal være.

Resten av familien har vært ute på eventyr i kveld, så pappa og jeg har laget hjemmelaget pizza (verdens beste) og sett på TV. Skikkelig guttekveld! Prikken over i'en er at vi har samme håpløse humor 

Varme tanker går til deg som i kveld...

... har vonde føtter pågrunn av de høye skoene.

... Betaler 134 kroner per drink og 600 kroner for en helt OK flaske med hvitvin.

... Taster inn PIN-koden din når det står "totalbeløp".

... Skriver navnet til gutten du liker på Facebook-statusen din i stedet for i søkefeltet.

... Sender 18 SMS med skrivefeil til han som dumpet deg forrige helg. 

... Er overbevist om at bartenderen flørter med deg - og bare deg.

... Glemmer igjen lommeboken i en taxi.

... Revner strømpebuksa på dansegulvet.

... Krabber hjem.

... Stjeler med deg gateskilt og morsomme ting fra naboene hjem.

... Blir gravid.

... Dør. 

Lenge leve hvite helger! God natt : )

MÅ HA DEM, BARE MÅ HA DEM

For en måneds tid siden jublet jeg fordi jeg hadde funnet den perfekte nyttårskjolen. Og jeg hadde vel egentlig det, problemet var bare at jeg likte den så godt at jeg brukte den en hel helg i Warszawa. Med andre ord, så er den oppbrukt. I kveld har jeg surfet rundt etter nye alternaltiver, og jeg endte opp med tre nyttårskjoler. Jeg kan umulig klare å bruke opp tre kjoler før nyttårsaften!

Er det ett plagg jeg aldri får nok av, så er det paljettkjoler med lange armer. Sjeldent jeg finner de perfekte, så når jeg først gjør det, kan Herr Visa bare droppe å protestere.

Her er de tre herlighetene som nå er på vei hjem til meg;

♥ Tick Seq dress fra Just Female. Fikk den egentlig i gave av min kjære Kjetil her om dagen, men størrelsen passet ikke og den ble derfor returnert. Men jeg likte den så godt at jeg må ha den likevel, armene på den er utrolig kule, selv om det ikke kommer godt nok fram på bildene. Kjøpes her

♥ Jennifer Dress. Den i midten, min favoritt! Alt jeg ser etter i en paljettkjole, noe litt annerledes enn alle de andre. Og for en nydelig rygg på den! Kjøpes her

♥ Sparkel dress fra Second Female. Da jeg var på butikkåpning i Fredrikstad i går så jeg kjolen live, og den var stunning. I dette innlegget ser dere den på den vakre damen ved min side. Kjøpes her

//Adlinks

ROADTRIP + STØY

Jeg angrer ikke på min lille hverdags-spontanitet. Å være med Kjetil er alltid like hyggelig, og en skikkelig roadtrip minnet meg om den gangen jeg flyttet til Oslo for tja... 3 år siden? Han kjørte meg både øst og vest for å få tak i ting til leiligheten, og en dag var det så varmt at vi må ha fått solstikk, for vi kjørte til Smart Club for å kjøpe oss gummibåt. Med motor....

Uansett. Har hatt en superkoselig kveld, og fikk også feiret 2 årsdagen til klesbutikken Støy i Fredrikstad. Acne, Wang, Second Female... Hadde det ikke vært for shoppingen tidligere på dagen, hadde jeg nok ikke greid å styre meg. Men det klarte jeg sånn halvveis.

Happy birthday, Støy!

VÆR LITT SPONTAN, A

Når det er vinter og mørkt, er jeg verdens minst spontane person. Det mest spontane jeg gjør er å hente noe i kjøleskapet midt i en episode av Nip/Tuck, liksom.

Det var kanskje litt å overdrive. Men jeg ser helst at ingen ringer meg og utfordrer de dovne planene mine for resten av kvelden.

Gjett hvem som nettopp ringte meg, tjue minutter etter at jeg kom hjem fra tidenes shoppingrunde. Kjetil. Ida! Vi kjører til Fredrikstad for å feire 2-årsdagen til en sykt bra klesbutikk! Herrigud. Katta mi har fått kreft og naboen må låne dusjen, sa jeg unnskyldende.

Nei, jeg sa ikke det. For jeg hadde jo nettopp vært med Kjetil, og dessuten hater jeg meg selv for at jeg går hjem og sørger over vinteren når dagen er over. Så jeg bare; wohoo, partii! Så nå skal jeg altså på butikkfest - eller noe sånt. I Fredrikstad. Det bør være en sabla fin butikk!

I min nye Rihanna-topp fra BikBok. Jeg trodde man skulle få kroppen til Rihanna av å ta den på seg, men det fikk jeg ikke. Så må visst ha noe over den... 

HVER DAG ER EN...

... Fest? Jeg skal i hvert fall på fest igjen, så denne uken er i hvert fall en fest. I dag som i går skal jeg slå rekorder i å være tidlig hjemme, for jeg skal opp sånn sinnsykt tidlig i morgen. Og i morgen er en viktig dag, jeg må se ren og pen ut - vi vet jo alle hvor vanskelig det kan være etter en fuktig kveld?

Jeg eier jo kun svarte klær, så i dag kjøpte jeg en hvit/beige (!) kåpe på Zara. Føler meg absolutt ikke vel, jeg elsker svart. Men jeg skal på Vodka-fest, så jeg regner med at selvtilliten sniker seg innpå raskt.

lammæ taræ me te byen min

I dag har jeg skrevet historie i å være tidlig hjemme fra fest. Men jobbfest er noe annet enn vanlig fest. Det lønner seg liksom på ingen måte å bruke BH'en som briller, og løpe opp på scenen og rappe litt god gammeldags D-12. Blue and yellow purple pills!
Jada. Men det var veldig trivelig å se igjen de glade menneskene i Region Stavanger. Det var litt av et arrangement de hadde stelt i stand på Ekebergrestauranten. Åpen bar, nydelig fingermat og fin musikk.
Og plutselig fikk jeg overrekt en konvolutt... Husker dere at vi fikk helikoptertur opp til Prekestolen da vi var i Stavanger sist? Vel, i konvolutten lå en invitasjon. Jeg skal tilbake til Stavanger, og denne gangen skal jeg GÅ opp dit.
Noen av dere som har gått opp til Prekestolen før? iiik, jeg gleder meg sånn. 
Fra Ekebergrestauranten ser man hele Oslo. Kunne ikke gjøre annet enn å sette meg ved vinduet med et glass rødvin og bare se. Jeg elsker denne byen.

OSLO+STAVANGER

Noen ganger er det ikke så enkelt å ha tid til å leve - OG skrive om livet i tillegg. Føler jeg hopper innom her hele tiden for å fortelle at jeg har dårlig tid, og det er faen så uinteressant.

Kollegaene mine er på vei for å hente meg, vi skal på fest på Ekebergrestauranten, hvor Region Stavanger har stelt i stand event.

ALTSÅ. Det er onsdag, men når jobben sier at man må. Da må man. Hurra!

Fra og med i morgen lover (...) jeg å ha bedre tid til dere! Savner der sånn! PEACE!

AY CAPTAIN

I går var jeg på Elsker for å se på Drag stand up. Det var over alle forventninger, det burde alle gjøre en fredagskveld! Jeg lo så jeg grein, og så trøstet jeg meg med Captain Morgan underveis. Ingen dømmer deg på et slikt sted, så du kan drikke så mye du vil. Problemene oppstår når man drar videre, men da kan man jo bare ro seg i land med litt vann og hamburgere.

Fantastisk kveld med fantastiske mennesker! Og selveste Jon er tilbake i byen etter mange uker med skjegg og hest på Farmen, så det var jo ekstra koselig!

Nå er det bare å manne seg opp, for i kveld står Party-Alias for tur. Verdens morsomste spill! Jeg taper alltid, men det er aldri min feil. Wish me luck!

I LOVE THIS CITY

I går ble kvelden ti ganger bedre enn vårt forrige forsøk på en vellykket bytur. Vi googlet, spurte rundt og booket til den store gullmedaljen. Nå kan jeg trygt si at jeg elsker Warszawa!

Vi startet med middag på Restaurant 99, som ligger rett over veien for hotellet. Det visste jo ikke vi, så vi tok taxi. Da vi hadde fått på oss beltet, var vi framme. Litt pinlig. Vi bor forresten på West in Hotel, for de som har spurt om det. Fantastisk hotell!

Maten på Restaurant 99 var veldig god, men det var likevel drinkene som stod i fokus. Ettersom de koster mellom 40 og 60 kroner! Hovedrettene koster mellom 60 og 90 kroner.

Jeg fant på en veldig morsom - og lite klok lek. Prøv lykken på drinkkartet! En lukker øynene og flytter en finger over kartet, den som skal kjøpe drinken sier stopp, og MÅ kjøpe (og drikke opp) drinken. Sykt festlig, men også litt smertefullt til tider - i og med at det finnes drinker som Bloody Mary og Margarita.

På Instagram (idawu) holdt jeg tydligvis oversikt over hva jeg helte i meg i løpet av måltidet. det var jo flott. Jeg syns det er litt rart at jeg lever i dag. Her er noen flere bilder fra Restaurant 99:

Etter middagen tok vi taxi til Marriott Hotel. Der har de en bar i 40. etasje med utsikt over hele byen. Drinkene er helt klart de beste jeg noen gang har smakt! Ryktene sier også at hotellet har et bra spa og et dårlig casino.

Så dro vi videre til Hilton for å dra på casino. Vi kom ikke inn fordi vi ikke hadde med oss pass, bankkort med bilde er tydligvis ikke gyldig ID her. Så vet dere det!

Kveldens siste stopp var en nattklubb som heter Platinum. Hotellet vi bor på var så snille og booket bord til oss tidligere på dagen, så alt var klart da vi kom. Stor og fin nattklubb med bra klientell og bra musikk. Det er noe sært at man kan kjøpe store spritflasker og blande drinkene sine selv, jeg er veldig glad for at det ikke er slik i Norge. For vi kjøpte to.

Det kostet rundt 800 kroner for en bøtte med sprit og blandevann. Ikke sånn kjempebillig, men hvis man er flere som kjøper sammen, blir det ikke så dyrt. Vi hadde det kjempegøy på Platinum! Frierne måtte pent forlate bordet, hva skal man med menn når man har det så gøy med jentene?

Tadaa, da har dere oppskriften på en perfekt aften i Warszawa!

ALL THE WRONG PLACES

I natt testet vi ut utelivet i Warszawa, og jeg har ikke et eneste utested å anbefale dere. Det var katastrofalt. Misforstå meg rett, jeg hadde the time of my life, men stedene vi var på var grusomme. Men 40 kroner for en cosmopolitan? Da blir det jo vanskelig å ikke ha det gøy.

Greia var at vi hadde en "lokal guide" med oss. Han hadde visst ikke bodd her så lenge, og dessuten hadde han misforstått litt hva vi var ute etter.

Etter et par bomturer innom en Halloween-fest eller to, satte jeg foten ned og dro gjengen med på en bar som så fin ut. Jeg bare, hello:

Men jeg syns det var alt for mange menn og alt for lite damer i baren, det var noe som skurret. Selvfølgelig var det det. Da vi hadde satt oss godt til rette, fant vi ut at vi var på pornobar. Pornobar. Og det er visst helt vanlig her. Ta deg en drink og se på litt porno sammen med kollegaene dine på fredagskvelden, liksom.

Vi måtte selvfølgelig bare komme oss videre. Guiden vår ville ta oss med på noe skikkelig fett, så vi bare; ok, fett. Taxien kjørte oss til en bakgate som var så mørk at vi kunne se døden i øynene. Men etter at vi hadde forsikret oss om at det var trygt, ble vi med inn på denne... STUDENTFESTEN. Paljettkjolen min og jeg var litt ukomfortable.

Alle hadde maling i ansiktet og øl i håret, og jeg har aldri sett så dum ut i paljetter og høye hæler før. Men jeg er da et tilpasningsdyktig menneske, så jeg smurte litt maling i ansiktet og bestilte shots.

Men så ble det hele litt for villt, og jeg ville virkelig hjem. Jeg kunne jo ikke være så frekk og si til guiden at dette stedet var uaktuelt, så jeg bestemte meg for å bli kastet ut. Så jeg (som egentlig aldri rører sigaretter lengre) tente rett og slett en sigg, og dampet som et tog i håp om å bli tatt hardt i armen og satt i en taxi.

Men det skjedde ikke, da. Jeg ble spurt et par ganger om jeg kunne være så snill og slukke for den, men ellers fikk jeg være i fred. Så jeg ga opp, og ble nødt til å være ærlig om hva jeg følte for stedet.

I dag skal vi jentene helt klart finne ut av utelivet på egenhånd. Vet dere hva, jeg skal rett og slett følge deres anbefalinger.

INNSPILLING AV REKLAMEFILM

Som jeg så vidt nevnte for dere, var jeg på innspilling for en reklamefilm i går. Reklamefilmen er for Cafè Christiania i Oslo, og jeg ante ingenting om hva jeg gikk til. Men det jeg trodde skulle bli superkleint og skummelt, ble til en helaften med champagne, vin og helt sykt god mat. For ikke å snakke om godt selskap! Vi var en jentegjeng som skulle "leke" at vi var ute og koste oss sammen - men vi glemte alt om kamera og menneskene rundt oss, og hadde rett og slett en skikkelig jentekveld. Snakk om å leve seg 100% inn i rollen! Jeg blir nesten litt nervøs når jeg tenker tilbake på alt vi pratet om, men lyden skal heldigvis klippes vekk. Haha! De som skal redigere videoen har i hvertfall et morsomt prosjekt foran seg. Legger ut videoen når den er ferdig - så lenge jeg ikke ser ut som en gris der jeg sitter og spiser 

Det ble så mye vin rundt bordet at jeg bestilte fly og hotell i Warszawa - men det får bli en annen historie. Ja takk til flere slike kvelder!

HEY BEETCH

For en kjedelig lørdag! Jeg har ingenting annet å gjøre enn å gå ut i frisk luft og drikke vin, håper jeg våkner opp med mann, barn og hus i morgen.

Tester forresten en ny krølltang om dagen, begynner å bli ganske sikker på at den fortjener spalteplass på bloggen.

FASTER, HARDER...

iPhonen kom plutselig og uventet på døren. Lykke! Så nå kan jeg helt fint gå ut og ha et sosialt liv, og det skal jeg også. Jeg skal på guttekveld, og disse guttene skal tilfeldigvis på Scooter-konsert. Ta det rolig. De er overhodet ikke den type gutter, men tror de vil få med seg oppvarmingsbandet eller noe. Jeg blir bare med fordi jeg er forelsket i dem alle sammen. Dere ser meg sikkert på scenen i løpet av kvelden! Wulff-style.

THIS IS LOVE

Jeg DØR av dere! Dere er så skjønne. Og herregud, så mange av dere som har lest bloggen min lenge! Jeg ler meg i hjel av at dere husker alle de kleine videobloggene og headerne mine, måtte jeg aldri bli så innmari teit igjen. Neste gang jeg lager en videoblogg av at jeg rydder rommet mitt. Eller en musikkvideo... Pang.

Nå sitter jeg ferdig pakket og venter på å bli hentet av mor og far. Vi tre skal kjøre til Larvik og ta båten over til Larvik. Vi har bestilt bord i restauranten og skal spise buffet, og jeg gleder meg som en gal til å bruke spillemaskin-budsjettet mitt i kasinoet. HAHAHA. Dette blir verdens mest harry dag! Men gøy, da. Husker sist vi gjorde det, det var den bursdagen jeg fikk min første mobiltelefon. Verdens beste dag.

Men over til noe helt annet! Mange av dere har spurt om de nye smykkene mine fra Second Female. Det er helt sprøtt, for jeg ble helt obsessed med disse smykkene, og fant ut at jeg måtte ha dem. Så jeg løp Oslo rundt for å få tak i dem, men det var utsolgt alle steder. Så jeg satte meg på venteliste, og gikk hjem for å gråte fordi jeg ikke kunne ha på meg det fine smykket på bursdagsfeiringen min. Mens jeg satt der og furtet som et lite barn, fikk jeg MMS med bursdagsgave av en venninne: smykket! Og dagen etter fikk jeg enda et, bare i andre farger av en annen venn! Så jeg tok like gjerne på meg begge to, det er verdens fineste smykker.

Dere har spurt hvor dere kan kjøpe disse smykkene, og jeg må helt ærlig innrømme at jeg ikke kjenner til alle salgssteder. Men dere kan kjøpe det som er i sort og sølv HER!! Skynd dere før de blir revet bort. Og bare for å toppe hvor fantastiske smykkene er: de koster kun 399,-

Og nei, jeg har ikke tenkt å merke dette innlegget med reklame, for det er faen ikke reklame. Bare hyggelig!

JEG HAR BURSDAG!

Vi har passert midnatt, og bloggbursdagen min er dermed over. Nå er det JEG som har bursdag! Jeg fyller 22 år i dag, og akkurat nå ligger jeg faktisk på pikerommet i Tønsberg. I tro tradisjon skal jeg stå tidlig opp (selv om jeg har fri...) og åpne pakker og drikke kakao. Alle bare; men.. Ida tåler jo ikke kakao lengre. FAEN, BURSDAGEN ER ØDELAGT! Neida. Det blir sikkert fint for det. I morgen reiser vi til Danmark for å besøke familien der. Farfar og jeg har jo bursdag på samme dag.

På bildet over feirer jeg min første bursdag. Og jeg måtte dele dagen med farfar. Man ser jo med et halvt øye at jeg ikke syns noe om å dele rampelyset - men han var tross alt på jorda mange år før meg.

Å begynne å bla i babyalbum er det dummeste jeg gjør, for jeg syns jo jeg var så innmari søt. Gleder meg til å få en baby som er prikk lik meg en gang! Kanskje jeg får en i bursdagspresang.

Gratulerer med dagen til meg, og gratulerer til familie og slekt som har gitt meg den beste oppveksten og det beste livet jeg kunne fått. Tusen takk 

SWEET 22

Dere gjettet riktig. Jeg ble fullstendig slått ut av min egen bursdagsfeiring, og etter å ha lest kommentarer fra alle dere som fikk øye på meg og mine venner, har jeg hatt bloggangst. Bloggangst er ti ganger verre enn fylleangst. Skal aldri mer invitere dere i bursdag. Dere trakkaserer vennene mine, og de er ordentlige mennesker som må få være i fred. Peace <3

Jeg har mye stygt å si om den kvelden, men det blir for dumt å la det overskygge alt det fine. Hadde tross alt en kjempefin feiring med mine beste venner, det var utrolig hyggelig å ha (nesten) alle samlet.

Det var så å si alle bildene som ble tatt, så jeg får vel leve med minnene i stedet for bildene for en gangs skyld. Tusen takk til alle mine kjære som gjorde festen til en fest!

MOVE THAT BUS

Alle bare; ææææ, drikker du appelsinjuice når du spiser egg og bacon, det er jo IKKE lavkarbo! Hello. Jeg spiser ikke low carb, jeg spiser maten jeg liker og prøver å unngå gluten fordi det gjør meg syk.

I don't care if I'm det biggest fuckin bitch in town.

Med  dette fine bildet vil jeg gjerne informere mine relativt nye lesere om et par ting de kanskje ikke har fått med seg:

* Jeg spiser ikke riktig.

* Jeg kler meg ikke riktig.

* Jeg gjør ikke noe riktig.

* Men jeg er ganske happy.

Tidligere i dag var jeg jo litt bekymret fordi jeg hadde mye å gjøre, og for at jeg har lett for å bli sittende å tenke på at jeg har mye å gjøre når jeg har mye å gjøre. Så i kveld har jeg ligget i sofaen med min syke venn Kjetil, og snakket om at jeg har så mye å gjøre.

Kjetil sa til meg at jeg måtte begynne å gjøre noen av tingene jeg hadde planlagt å gjøre, og jeg syns det var greit, men først måtte jeg bare fortelle han noe veldig morsomt. Tidligere på dagen, stod nemlig samboeren min litt i veien på badet, og da sa jeg "MOVE THAT BUS"! Og det har jeg tenkt å begynne å si til folk som står i veien. Lo i over en time av min egen joke før jeg orket å begynne på alt jeg skulle gjøre. Var ikke det morsomt?

Jeg lagde blant annet partykrok på peisen. Velkomstdrikke i drinkfontenen! Når fontenen er oppe, da vet jeg at det blir bursdag. Den lyser til og med, og folk kan bare sette glasset sitt under, så får de drikke i glasset. Og som dere ser, så har jeg satt fram plastikkglass til gjestene. Det er sykt barnslig, men vennene mine knuser så mange glass. Dessuten eier jeg ikke 25 vinglass.

Nå skal jeg sove. Samboeren min har tenkt å vekke meg tidlig for å lage tapas, men jeg kommer ikke til å stå opp og hjelpe henne. Jeg tåler jo ikke maten vi skal servere, så ikke faen om jeg gidder å få så mye som en laksebit under neglene. Natta!

BURSDAGSINVITASJON

Alle som er over 20 år er hjertlig velkommen i min og Marias bursdag på Emil & Samuel førstkommende lørdag. E&S starter kvelden allerede kl 21:00, og alle som kommer seg over dørstokken før kl 23:30, kommer gratis inn.

Facebook-eventet finner dere her. Som dere ser, skal det være en bikinikåring der samme kvelden, den varer fra 21:00 til 23:00.

Emil&Samuel holder til i toppetasjen på Steen&Strøm i Kongens Gate. Hope to see u there! 

HAPPY BIRTHDAY BABE

I dag hadde min kjære bestis/samboer/partner in crime BURSDAG! Det er helt latterlig at folk skal ha bursdag på ukedager, for da er man jo så sliten, og det er tiltak å drikke vin og hele pakka. Men vi gjorde det beste ut av mandagssituasjonen, og har kost oss både på restaurant og med filmkveld.

Følte meg som en mann da jeg hadde vært og kjøpt blomster til samboeren min. Men hva kan man gjøre, liksom. Hun var så klar for å få blomster at hun kjøpte TRE vaser før helgen.....

Mariabestis og Idabestis. Ikke hver dag vi feirer bursdag med vann og salat, men det burde vi jammen gjøre oftere.

Siden jeg spiste så sunt, var jeg nødt til å ta på meg en pels som får meg til å se åtte ganger så stor ut. Jeg er jo snart så skrapa tynn at det ikke er mer igjen av meg....... Og alle som vil kjefte på meg for at jeg har på pels: den er arvet, og dere er mye mer dyremordere enn meg.

Slapp helt av... Vi feiret ikke FAKTISK bursdagen med salat og vann. Vi skal jo feire ordentlig på lørdag! Maria og jeg har - som nevnt, slått bursdagene våre sammen, og vi skal feire storslagent. Hvis dere vil komme, så starter kvelden på Emil & Samuel allerede kl 21:00, og alle som kommer før 23.30 kommer gratis inn! Det er 20 års aldersgrense, og dere finner eventet på Facebook her. Det skal være en bikinikåring på utestedet samme kveld, så derfor eventet er all about it. Men mer om det senere! Jeg må hoppe i køya. 

PARTY LIKE A LEMON

HALLO. Nå må disse dumme vennene mine slutte å feire bursdag. Jeg vil helst bare sitte hjemme og spise taco, for jeg blir så innmari dårlig av å drikke alkohol.

I går feiret Selma bursdagen sin - som egentlig var for tre måneder siden. Bare for å få gaver. Sykt nørd! Men jeg kunne jo ikke gjøre annet enn å stille opp, så jeg tok på meg den mest synlige kjolen i hele Oslo, og dro på fest.

Det jeg husker best fra feiringen, er at jeg tråkket en stakkars jente på foten i et forsøk på å danse pingvindansen. Med stiletthæler! Foten hennes ble dobbelt så stor, og det ble hull i den. Jeg gråt en skvett i stad fordi jeg har så dårlig samvittighet, no kidding. Det kunne i det minste vært en fremmed, og ikke en venn av en venn.

BIRTHDAY COMING UP

Jeg må klype meg i armen når jeg ser på kalenderen. Det er september igjen. Allerede! Det gjør meg ingenting, det er bare det at tiden går så utrolig fort. Syns ikke det er lenge siden jeg fylte 21 år, og nå fyller jeg straks 22.

Med årene har jeg begynt å elske høsten. Tidligere har jeg bare hengt regnvær, kulde og vinterdepresjon på høst-knaggen, men nå ser jeg på den som noe koselig. Varme og deilige klær, og kvelder i sofaen med bok og pledd, mens regnet hamrer på ruta. Sand og svette kan helt fint vente til neste år - og en tur til varmere strøk er heldigvis bare tastetrykk unna om det skulle bli en alt for hard høst.

Men det beste med høsten og september: BURSDAG! Jeg har bursdag, og jeg elsker bursdag. Ikke fordi jeg blir eldre, og ikke fordi man får gaver. Men fordi det er den tiden på året hvor jeg får sett nesten alle menneskene jeg bryr meg om. På selve dagen skal jeg være i Danmark med familien. Farfar har bursdag samme dag som meg, så da kan vi jo flagge for to fluer i en smekk. Og så skal jeg selvfølgelig feire bursdag med venner! Min samboer Maria har bursdag noen dager før meg, så for første gang har vi bestemt oss for å feire sammen. Å, som jeg gleder meg!

Til sistnevnte anledning er jeg selvfølgelig på kjolejakt. I år som i fjor, og i fjor som alle årene før der igjen. Like vanskelig hver gang. Har funnet noen alternaltiver jeg liker, men tar gjerne i mot tips til andre sider som selger fine bursdagskjoler.

Alle kjolene finner dere her. Den nederste til høyre var kanskje litt for naken....?

LILLEASIA I HEGDEHAUGSVEIEN ♥

I kveld har mamma, to av mine bestevenninner og jeg vært på Lilleasia i Hegdehaugsveien. Mamma Wulff er sjeldent på besøk i hovedstaden, så vi må jo selge inn Oslo ved å ta henne med på de beste stedene!

Etter å ha vært ute i kveld, mistenker vi at hun kommer til å komme tilbake hver helg. Lilleasia var et eventyr for smaksløkene, både sushien og thai-rettene var helt fantastiske! For ikke å snakke om servicen. Nytt stamsted, ingen tvil.

Så glem pizza og salat på Olivia, gå heller rett over veien og få sushi fra himmelen. Bestill en flaske tørr Chardonnay, og følgende å spise:

Forrett: kokkens sushi mix

Hovedrett: panang kai (kylling i karri)

Hovedrett:  chuan bou and (grillet and i rødvinsaus)

Hovedrett: kung saus ma kam (grillede kongereker med tamarind-saus)

Hvis dere er flere, bestill alle disse hovedrettene og del på dem, så dere får smakt litt av alt. Nå er vi hjemme i sofaen med Senkveld på TV'en, for en herlig kveld!

Selma lærer mamma å bruke pinner, hehe.

Jeg får mange spørsmål om Oslo-tips, og dette er definitivt et av mine beste ♥ 

FOR EN HELG

Jeg føler at denne helgen har vart i en uke, for jeg har gjort så mye rart. Og nå er jeg bare utrolig sliten. Har vært på gardeball hvor jeg måtte sitte rett i ryggen og snuble rundt i verdens lengste kjole hele kvelden, kjipt å være lav. Og så har jeg hatt besøk av noen av mine beste venner - vi drakk vin og spilte party-Alias. Og så har vi vært på byen en tur, hvor vi plutselig fant oss selv sittende i et bord i hjørnet og være enige om at "vi begynner å vokse fra dette". Og så har mine verdens-beste-foreldre vært innom en tur. Og i dag kom Peppes på døra med glutenfri pizza. Ikke akkurat en fest i munnen. Nå svikter både hode og tastatur-fingre, så la oss bare se på noen fine bilder.

Alle burde starte lørdagskvelden med party-Alias. Stemningen blir veldig god. Og ting blir fort veldig vanskelig etter et par glass vin.

Idabestis: det er et lite dyr som bor i havet...

Mariabestis: flodhest!

Idabestis: ...Nei, det går sidelengs!

Mariabestis: flyndre!

Idabestis: det har skall på ryggen, og man kan spise det. Og husk at det går sidelengs!

Mariabestis: reke!

Og alle bare; krabbe......

BALL SO HARD

OMG, B har laget videoblogg fra helgen vår i Stavanger. Den må dere bare se! Med forbehold om at svimmelheten kanskje treffer dere. Jeg ble i hvert fall helt surrete i hodet av å se på den. Er jo tilbake i Oslo nå, men savner Stavanger masse. Har ikke snakket om annet i hele dag.

TANGO

Når man besøker en ny by, får man seg alltid en favorittrestaurant. Og en favoritt-nattklubb. Og en favoritt-kafè. Men i Stavanger fant jeg et sted som hadde alle tre deler i ett og samme hus, så det ble selvfølgelig mitt favorittsted. Tango heter det, og der spiste vi middag før vi tok heisen opp i nattklubben, før vi enda senere tok heisen opp på takterrassen. Skjønner ikke hva de skal med taxier i Stavanger, Tango har jo heis!

Maten var veldig god. Og fancy. Og med vinglassene mistet jeg helt tellingen på hvor mange retter vi fikk, men det var mange.

Her er vi på nattklubben. Vi skulle jo egentlig sjekke ut hva Stavanger hadde å by på av mannfolk, men da vinflaskene kom på bordet var vi mer opptatt av å dele dype tanker og erfaringer fra eget liv. Jenter og vin, ass.

Da fornuften slo til og vi bestemte oss for å dra hjem, slo vi følge med de 300 andre menneskene som også skulle på Burger King og kjøpte nattmat. Jeg hater kø! Så vi gikk foran hele køen og bestilte mat. Ingen som la merke til det en gang - jackpot! Men da jeg kom tilbake på Clarion og kastet meg i himmelsenga, kom jeg på at jeg ikke tåler brød. Så jeg bare;

Tenk å trashe en suite på denne måten. Men jeg ryddet opp etter meg dagen etter, da. Uansett. Da jeg satt og så på dette, merket jeg at jeg savnet Tango allerede.

STAVANGER CITY, BABY

I dag, så bare; sorry baby-Bella, mamma må en tur til Stavanger. Det er festival der og sånn, og jeg... Ja, jeg trenger vel egentlig ikke så mange unnskyldninger. Så jeg satte katta i en taxi, og hun bare; fett. Jeg betaler. 

Så dro jeg til Gardermoen med jentene på jobben, og vi bare; heey, vi rakk flyet! Det gjorde vi ikke forrige gang. Og da tok det tre uker før vi turte å si det til sjefen, men det gjorde jo ikke noe fordi vi hadde brukt halve lønna vår på å kjøpe nye flybilletter. Det var veldig kjekt å rekke flyet, Norwegian belønnet oss med WiFi på flyet.

Da vi kom fram til Stavanger skinte sola som en sol, og vi ble møtt av verdens blideste Heidi på Sola flyplass. Halleluja! Det gode humøret smittet, og før jeg visste ordet av det satt vi og spiste lunsj på Clarion hotell. God lunsj, om jeg får si det.

Til slutt var jeg så mett at jeg bare; æææ, jeg trenger et sted å bo. Og så fant jeg mitt nye hjem. Krem-suiten. Det kunne ikke blitt bedre.

Jeg skal vise dere hjemmet mitt i morgen, for det ble begrenset med kameratid i dag. Fantastiske Marit kom nemlig for å ta oss med til Rått og Råde-festivalen. Festival.

Dette er Kathrine og meg. Vi er kollegaer. Og venner. Og her er vi på Rått og Råde AKA RxR. Plutselig så bare; ææææ, det er LMFAO på scenen, I'm sexy and everybody knows it! God stemning, helt til denne karen kom bort og tilbød meg femti kroner for en klem.

Da kan dere tro det ble dårlig stemning. Feministen i meg (som vanligvis ikke eksisterer) dukket opp, og jeg forlangte at han skulle spise denne femtilappen. Det gjorde han, og så unnskyldte han seg. Derfor fortjener han en heftig sensur. Da ble det god stemning igjen, og vi hørte på musikk og drakk drinker og lo og skålte.

Vi har hatt en utrolig hyggelig kveld på byen. Men så kom vi på at vi skal gjøre utrolig mye gøy i morgen, og dro hjem til hotellet for å få en god natts søvn. Og her sitter jeg, i verdens største og deiligste seng, og bare; JIPPI, jeg skal sove oppå alle disse store putene i natt, det er så digg at jeg ikke har lyst å sove, for da glemmer jeg at de er der! Jeg elsker å bo på hotell, det er bare så kjipt at jeg blir trist hver gang jeg må sjekke ut.

Her er mitt lille nachpiel. Vann, champagne, nøtter og badekar. Storkoser meg! Kommer flere bilder og sånt i morgen, men nå er det på tide å base litt rundt i dette puteparadiset. NATTA! 

HAR ALLEREDE PAKKET KOFFERTEN

På noen jobber har man quiz på fredager - for å opprettholde trivsel på arbeidsplassen. På min jobb gjør vi helt sykt morsomme ting - for å opprettholde KJEMPETRIVSEL på arbeidsplassen. Førstkommende helg reiser Chills-jentene til Stavanger, en by jeg faktisk aldri har vært i. Har jeg noen lesere fra Stavanger? Noen som har noen tips til hva jeg bør se og oppleve i byen? 

Vi har mottatt programmet for helgen, og det ser ut til at vi har litt av et eventyr foran oss. Rått og Råde-festivalen, båttur, spa på Sola Strand Hotell, overnatting hos Clarion Hotell og masse god mat. Sikkert en del vin også. Jeg gleder meg så innmari mye! På Rått og Råde-festivalen spiller blant annet LMFAO (Sexy and I know it), Big Bang, Alina (Flytta på dej), Patti Smith, Katie Melua, Vinni, Lido Lido, Turbonegro, Jarle Bernhoft (!!) og Kent. Noen av dere som skal dit? Jeg deler ut to billetter her på bloggen i kveld, så følg med om det kunne være interessant. 

Jeg har begynt å pakke allerede! Gleder meg til å reise bort fra Oslo, og til å oppleve en ny by. Stavanger er jo hjembyen til Trine også, så regner med at hun er den perfekte guiden for Kathrine, Belinda og meg 

BRITT

Det er mandag, så jeg har fri. Fri til å gjøre akkurat som jeg vil, så jeg kjenner ironien stirre meg i nakken når jeg bruker dagen i vaskekjelleren, på kjøkkenet og hos tannlegen.

Men i bunn og grunn, så trives jeg faktisk alle tre stedene. De står i hvert fall i kontrast til den forbannede taxituren jeg hadde i dag morges. Jeg sier ikke at det ikke finnes unntak, men taxisjåfører kan virkelig ødelegge starten på dagen. Jeg er sikker på at jeg kunne funnet på å avlyse hele bryllupet mitt, om jeg skulle gifte meg og bli kjørt til kirken i taxi. HVORFOR kjører du taxi hvis du må spørre meg om veien? HVORFOR er det drittlukt i taxien din som fester seg i håret mitt? HVORFOR kan du ikke bare kjøre meg helt fram - det regner?! HVORFOR ber du meg ringe tannlegen og spørre om veibeskrivelse når jeg har gitt deg adressen og du BØR kunne finne fram? Jeg klikker.

Nok irritasjon for i dag. Jeg er egentlig veldig glad. Til tross for at jeg fremdeles er bitter på helgen, som utelukkende skulle bestå av taco og TV - men som ble til høye hæler og fyllesyke nok en gang. Jeg ville ikke en gang, jeg bare ble med.

Og nå heter jeg Britt Larsen på Facebook. For når jeg skal oppføre meg som en tulling, kan jeg i hvert fall ikke hete Ida wulff. Jeg sparer mitt kjære navn til den dagen jeg fortjener å bære det igjen.

Hilsen Britt.

ÅRET ER 2009

I dag våknet jeg av at min fantastiske samboer stod og skjenket iste på nattbordet mitt. Jeg hadde tydligvis både hylt og gaulet i søvne at jeg var så "jææævlig tør i halsen", så hun tok på seg mammahatten og prøvde å gjøre tilværelsen min litt bedre. Jeg elsker Maria!

Da jeg hadde helt i meg en liter iste, var det på tide å se tilbake på uken, og finne ut av hva den tørre halsen og det vonde hodet bunnet og grunnet i. Jeg ble raskt enig med meg selv. Denne uka har jo vært rene reprisen av år 2009 - året hvor jeg flyttet til Oslo, og ravet rundt på byen og drakk vin i vinduskarmer hver eneste kveld. De samme menneskene, de samme stedene, den samme spontaniteten. Alt for gøy. Men det var jo en grunn til at jeg omsider bestemte meg for å fylle hverdagen med noe annet enn blogging.

Tirsdag. Linnéa ble forfatter, og når folk blir forfatter; da drikker man vin. Fordi man er stolt og glad og glad i vin.

Onsdag. Thea skulle flytte ut av byen, og da måtte sorgen druknes i et lite glass. Men det har jeg jo fortalt dere om, for vinen kom på bordet i svært moderate mengder.

Torsdag. Jeg velger å kalle dem 2009-gjengen, for da jeg flyttet til Oslo var det dem jeg for det meste så trynet på. De hadde også flyttet til Oslo, og de var også glad i vin. Så i går gjorde vi som i 2009. Vi hadde på oss stygge capser og tullet rundt på Løkka til klokka ble alt for sent, og jeg praiet en taxi for å dra hjem og stikke fingeren i halsen. Min måte å si at jeg angrer på, selv om jeg ikke angrer.

Husker dere Toroborgen

Og i dag er det fredag, så vi er tilbake til den tørre halsen, det vonde hodet og iste på senga. I tillegg hadde samboeren handlet inn til taco etter jobb, så jeg kastet meg på stueteppet (magaplask), og lovte alle guder i verden at denne leken stopper nå. Å sitte i sofaen og spise taco og se på TV er faktisk skikkelig ålreit, tror jeg trives med det.

HUSKER DU DEN GANGEN

Ikke hver dag man er på fest med kun mannfolk! Tenk så grei verden hadde vært om den bestod av kun meg og masse menn. Men jeg skal ikke lyve og si at jeg aldri har vært med på makan, for gutta var nemlig aller mest opptatt av OL. Og volleyball. JEG HATER SPORT!

Men sånn ellers hadde jeg en svært vellykket kveld. Kan telle på èn hånd hvor mange ganger jeg har vært på byen i Tønsberg, og det er ganske sprøtt ettersom jeg er herifra. Møtte mange gamle venner, så mimring og latter tok opp 90% av kvelden. De 10 siste prosentene gikk til å gjøre dumme ting, men jeg er alt for klein til å begynne å reflektere over det nå.

HOME

Jeg er hjemme hos min kjære mamma og pappa. Hadde rett og slett hjemlengsel, så dro hjem en tur. Men så ble jeg jo selvfølgelig rastløs med en gang, og været er så fint, så i kveld skal jeg til Benjamin og drikke vin med en gjeng mannfolk på Tjøme. Lucky me!

Og mer rekker jeg ikke å skrive, for nå tuter det ute i gården. Men jeg rekker vel å slenge inn et nydelig bilde av meg selv. Jeg har på meg en Acne-kjole jeg kjøpte BARE fordi det var en Acne-kjole. Jeg HATER den! Men så må jeg jo liksom bruke den... Den sitter ikke inntil kroppen fordi den er så stiv i stoffet, så jeg får 10 cm ekstra på skuldrene. Sykt FASHION! Arg..

KJÆRLIGHET OG MACARENA

Jeg tror jeg har verdens kuleste slekt. I hvert fall den mest ålreite. Mange av de jeg var med i helgen har jeg ikke sett på mange år, men likevel føltes det som om det var i fjor vi lekte detektivklubb og var i badeland.

Bryllupet var helt nydelig. Det samme var middagen og festen etterpå - nachpielet kan ikke betegnes som nydelig, det var rett og slett et kapittel for seg selv. Det var veldig bygdete. Men absolutt gøy. Var så mange herlige mennesker i bryllupet, jeg koste meg fra start til slutt. En del lesere møtte jeg også, så hei på dere!

Det flotte brudeparet. Gratulerer så mye til dere ♥ Jeg fikk seriøst lyst til å gifte meg, bare fordi hele opplegget var så rørende og fint. Noen som gidder å stille opp, bare for en dag?

Min vakre mormor og jeg.

Det var forloveren til bruden som hadde laget desserten, og jeg sier bare wooow. Jeg trodde ikke jeg likte dessert, men nå gjør jeg det. Skal begynne å spise dessert i stedet for middag.

Og så smalt det da, vet dere. Plutselig stod jeg (og heldigvis mange flere) på scenen og danset Macarena til svetten rant. Gjorde selvfølgelig alt helt feil, men gud så gøy det var! Og det ble bare vanskeligere og vanskeligere utover natta. 

Her er jeg med tremenningen min, Andrea. Vi har ikke sett hverandre siden vi var knøttsmå, men nå fikk vi heldigvis skværet opp etter den gangen jeg fikk lov å legge blomst på oldemor sin grav, og ikke hun. Sugerør gjør susen!

Fetter-Jonas, fetter-Magnus, sjefsbølla, tremenning-Andrea og tremenning-Malin. Mangler bare kona til Jonas her, så har vi gjengen som uten tvil holdt ut lengst. Jeg la meg klokka 7, og våknet igjen 8 av at jeg svelget en snus. Party like a rockstar.

Denne helgen var rett og slett så bra at vi har avtalt et slektstreff neste sommer, gleder meg allerede! Takk for et fantastisk bryllup, alle slektninger, og takk for mange nye og morsomme minner.

KLAR FOR BRYLLUP

FLAKS! Våknet opp en liten smule friskere i dag, så da slipper jeg forhåpentligvis å stjele hele showet i kirka, med hosting, snyting og snufsing.

Nå skal vi avgårde og være vitner til den fantastiske kjærligheten - gleder meg! Håper bare begge sier "ja" til å elske hverandre til døden skiller dem ad, ellers blir det så syykt klein stemning på benkeradene.

HAPPY HOUR

I går bestemte vi oss for å gjøre noe som vi i utgangspunktet visste var ganske dumt: feste på Puerto Rico-senteret. Til tross for mine utallige reiser til Gran Canaria-besøk, har jeg kun bedrevet den slags dumskap én gang tidligere. Dumt at jeg hadde glemt hvor dumt det er.

Vi startet med en middag og to liter Sangria. Til den siste literen fikk vi servert livshistoriene til samtlige kelnere, og jeg blir sjokkert over egen adferd når jeg ser tilbake på hvor engasjerte vi var. Vi avsluttet restaurantbesøket med å invitere dem alle til Norge - selvfølgelig kunne de komme og bo hos oss.

Så gikk turen til Bora Bora, ettersom ryktene hadde lovet drinker med friske bær. Hvorfor jeg bestilte Gin Tonic og hvorfor jeg fikk to når jeg bestilte én, er i dag gåter for meg.

Vi bar drinker med begge hender, og slo oss ned i baren. Bartenderen var ikke sen om å legge merke til de to blonde nykommerne. "Do you want free shots?" spurte han, og vi svarte selvfølgelig nei. Han måpte, og tok flasken med til andre siden av baren. Der satt de britiske hvalene med miniskjørt, solbrente kløfter og flass i hestehalen - de takket ja, og fikk shots i melkeglass.

Mangelen på likesinnede gjorde at vi begynte å kjede oss, så vi tømte glassene og vraltet bort til Harleys. Stedet hvor mannlige strippere sørger for at det er liv.... Og så enda et punktum. Vi rakk så vidt å stikke nesa i en ny Gin Tonic, før vi ble prikket på skulderen av et kjent fjes. Den ene servitøren fra restauranten vi hadde spist på tidligere. Vi hadde ikke bare lovet at han kunne flytte inn - jammen hadde vi avtalt å dra på byen sammen også. I stående posisjon oppdaget vi til vår store skrekk at han var dobbelt så lav OG bred som oss. "Wanna dance?". Seff, skal bare på dass. Og så skal jeg stå der til du gir opp og går hjem.

Men servitøren ga aldri opp, derimot inviterte han flere lave venner, som syns det var kjempestas å være i selskap av norske, blonde jenter. Vi slo oss ned ved et bord, og i en times tid satt jeg og hatet livet mitt mens jeg sugde hardt på et sugerør. På tide å dra hjem.

Så liker jeg å tro at hukommelsen min dro på en liten ferie, for det neste jeg har å fortelle er at jeg våknet til en kvalme og hodepine som ikke lignet grisen. Jeg strakte meg ut etter gårsdagen nattmat, som lå fristende og urørt på battbordet. Inni ventet 450 maur som ville dele måltidet med meg. Jeg ble så redd at jeg rullet ut av senga og måtte løpe et par runder i leiligheten. På en av disse rundene tråkket jeg selvfølgelig på en øredobb som borret seg langt inn i foten, og da ga jeg opp.

Jeg satte meg rett og slett ned på gulvet og gråt som et barn. SÅ sliten. Og med store vanskeligheter for å akseptere at jeg faktisk er et resultat av to ungdommer som en gang for ca 25 år siden møttes på Puerto Rico-senteret.

I dag har jeg ligget i bassenget og vridd meg i uvelhet.

Happy hour.

BESTISBURSDAG

I går feiret vi bursdagen til Idabestis. Og som jeg skrev i bursdagskortet; om vennskap var et fag på skolen, ville hun fått en 6'er. Ida er virkelig en fantastisk person, og feiringen var vellykket på alle mulige måter. For en herlig gjeng vi var! I skrivende øyeblikk ligger jeg og dør, men det var absolutt verdt det. Når man ler høyt hele dagen etterpå, gjør det ingenting å være litt sliten.

Vi satt i en båt og hygget oss til klokken 7 i dag morges, alltid hyggelig med nye bekjentskap! Men så fant jeg ut at noen hadde laget rosa striper i håret mitt, og det ble baluba. På tide å gå hjem.

BYE JLU

Er dere ikke enig i at det er helt på tryne å feire triste ting? I går "feiret" vi at vår kjære Jon flytter til Italia for å jobbe, og det suger balle for min del. Jon kom inn i livet mitt da jeg flyttet til Oslo, og det er ikke mange jeg har ledd så mye med. Å kalle mannen en fest ville være en underdrivelse, han er et fyrverkeri.
Det ble i hvert fall en verdig avskjedsfest, jeg tviler ikke på at det er mange som har sorte hull i hukommelsen i dag. Selv ligger jeg i fosterstilling og ber om at kleinheten snart må gå over. Og i tillegg har Jon forlatt Oslo. For en dag!
God tur til Italia, Jon <3

SPONTANT

Det er rart hvordan man kan ligge i sengen og klage over hodepine, og tjue minutter etter står man og balanserer på høye hæler med et vinglass i hånden. Typisk sommer i Oslo. Så det ble en tur ut i går, vi måtte jo feire de nye putene våre. Disco fever!

Det ble en veldig sen kveld i går, så vi har ikke kommet oss ut av morgenkåpene enda. Men får vel ta oss sammen og rulle bort i en park. Ingen sol å miste!

VIDEOBLOGG: BYGDEGALSKAP

Lagde en liten videoblogg da vi feiret St. Hans, så kan dere også få ta del i "bygdefesten" vår, haha. Savner helgen allerede, nå er det tilbake til kontor og... Nei, vent a! Èn uke igjen, så har jeg SOMMERFERIE! OG jeg flytter inn i leiligheten i Oslo! Depper ikke. Kos dere med videoen!

LA MEG TA DEG MED TIL BYEN MIN

B-B-B-byen min. Tønsberg! Det var veldig koselig å få besøk av et par Oslo-jenter i Tønsberg. Helgene våre er vanligvis rutiner. Vi går på de samme stedene, ser de samme menneskene - på tide å prøve noe nytt. Så vi tilbragte St. Hans-aften på Tjøme, hos Benjamin. Været holdt seg overraskende bra, maten var bedre enn været, og selskapet var mer enn trivelig. For en utrolig vellykket helg! Her er noen bilder til dere <3

Noe St. Hans-bål ble vi aldri vitner til, og "byturen" vår fant sted på en fiskerestaurant (eller noe sånt), men det var veldig moro likevel. Kjenner at det er deilig å ta det med ro i dag. Selma og Ida på sofaen, med take away og Bridget Jones på TV. Peace out!

KIDNAPPING

ENDELIG er jeg tilbake i sengen! Jeg klarte å sovne underveis i ryddingen i stad, men ble vekket av at mamma ropte at jeg hadde "BESØK"! Jeg får aldri uanmeldt besøk, det er noe av det verste jeg vet. Så jeg skjønte jo at det var Benjamin som ikke hadde glemt at jeg skulle være med på brygga. Snork.

Men det var superhyggelig når vi først kom ned på brygga, altså. Rosa himmel, stor øl og en pakke sigaretter. Jeg verken røyker eller drikker øl for tiden, men det hadde jeg glemt oppi all denne trøttheten. Benjamin skal vekke meg sånn klokka-alt-for-tidlig i morgen, og så skal vi på roadtrip. Wish me luck!

God natt fra Tønsberg <3

PS. I morgen trekker jeg vinnerne av festivalpass til Kollenfestivalen, og det blir ny konkurranse her på bloggen. Gled dere! 

IKKE HELT DØD

Dere må ikke bli redde fordi jeg er borte et par dager. Jeg har ikke dødd. Bare nesten. Jeg var jo ute hele helgen. Og da helgen var over, så bare; haaalleluja, jeg overlevde. Men så kom tirsdagen, og da hadde plutselig Selma bursdag. Siden hun er en av mine aller beste venninner, kunne jeg jo ikke akkurat si at; nei, jeg gidder ikke å være med ut og spise en hyggelig liten middag, for det kommer mest sannsynlig til å ende opp med Vodka til dessert, og så kommer jeg til å legge meg halv fem om morningen, og jeg skal jo jobbe dagen etter. 

Men det var akkurat det som skjedde. Rundt halv fem trillet jeg opp i sengen, og klokka syv neste morgen begynte arbeiderne å pusse opp i naboleiligheten. Med borr. Det borret så høylytt at jeg vurderte å ringe både politi og sykebil.

Peace out. Nå blir det faen meg fred i stua. Sitter på kontoret nå, og føler meg femten år eldre enn jeg egentlig er. Skal bli deilig å bare slappe av i helgen - men først; kontortid!

SOLLIHAGEN

Herregud for en gøy kveld vi hadde i går. Etter et svært hyggelig vorspiel hos vakre Belinda, dro alle jentene til Sollihagen på Frogner, hvor det ble dansing og sprudlevann i lange baner. Sollihagen er Oslos desidert beste takterrasse, veldig god stemning. Så for dere som alltid spør meg hvor dere bør dra ut i Oslo; i sommer er Sollihagen stedet!

CHECK IN

Da har jentene og jeg sjekket inn på Saga Hotel for helgen! Hotellet i Oslo med den beste beliggenheten, ingen tvil. I rolige omgivelser på Frogner, og svært få steinkast fra all shoppingen og nattelivets galskap. Bogstadveien, med andre ord.

Nå skal jeg svinge meg rundt, er jammen ikke lett å være partyplanner. Selv om det bare er for en liten jentegjeng. Vi skal feire Nadja i kveld, og jeg har 3000 ting å ordne. Det spøker for gaven hennes - jeg er verdens dårligste på å kjøpe gaver! En gang ga jeg kjæresten min en stor Mr Bean-bamse, han ble IKKE glad. Det skal nevnes at jeg var 14 år eller noe sånt.

Her kan dere tro vi skal kose oss stort. Blir langt i fra feil å ligge i denne sengen i MANGE timer etter en festlig tur på byen. Håper alle mine fine lesere har en hyggelig helg i vente! <3

fjorten år

"Justin Bieber sier at vi må høre på politiet, men det er ikke så jææævlig lett når de er så respektløse duster!"

"Hei, politidame! Hør da, shemale!" 

"Kan dere se og ta ned det forbanna gjerdet før jeg dreper noen?!"

"Jeg ble faen meg skrevet opp av politiet i stad, nå har de navnet mitt."

"Vi stormer gjerdet, da. Ikke engang politiet kan stoppe tusenvis av beliebers."

En skal høre mye rart på Justin Bieber-konsert. Spesielt når man står inneklemt mellom hundrevis av jenter som stod opp klokken fem om natta for å stå på første rad, for så å havne utenfor gjerdet. Selv satt jeg på en restaurant i nærheten, og slapp unna med å vente i to og en halv. Det var ikke mye vi så der vi stod bak gitteret som ville aper, men vi har i hvert fall vært på Justin Bieber-konsert!

Og til alle jenter som gråter på konserter og ville ofret deres eget liv for storsjarmøren; ja, jeg skjønner at han er kjekk og har glimt i øyet og er kjekk og synger fint og er kjekk. Men tror dere for alvor at dere kommer til å bli dama hans ved å ha tusj i trynet og fargerike gensere med navnet hans på? Jeg tør vedde et par tusenlapper på at han ser på dere som stalkere - selv om han selvfølgelig er "glad" i fansen sin.

... Og forresten, så har jeg fått vite at det blir Justin Bieber-konsert i Oslo i 2013, så det er bare å slappe helt av. Selv om dere sikkert ikke får klint me'n da heller.

yolo

Jeg regner ikke med at det er noen som sitter inne og leser blogg i dette været, så jeg har rett og slett fortrengt hele det rosa internett-livet mitt i helgen. Men nå har klokka bikket midnatt, og det er mandag. Så da er jeg tilbake. Etter en ganske vill helg. Herregud. Den startet slik:

Jeg lå på sofaen, helt skutt etter en hard treningsøkt. Dott på hodet, sushi på bordet, null sminke, og Senkveld-høydepunkter på TV'en. "Skal du ut"-SMS'ene ramlet inn på rekke og rad, men jeg ristet bare på hodet og syntes synd på alle som kom til å være fyllesyke dagen etter. Men plutstelig så bare; hva er det jeg driver med?! Den lyseblå himmelen som begynte å mørkne utenfor minnet meg om den sommeren jeg flyttet til Oslo, da livet var en lek, og hver kveld endte i et eventyr basert på vin. Og så kastet jeg meg rundt. På tjue minutter hadde jeg ryddet opp i det som møtte meg i speilet, og bælmet to glass med halvsøt vin. Før jeg visste ordet av det, satt jeg i en taxi. Det ble en interessant kveld på byen, og dagen etter våknet samboer'n opp til et enda mer interessant brev på badet.

Ganske greit å skrive brev når man kommer hjem fra byen, da er man liksom sikker på at man husker alt som skjedde kvelden før. Selv om det kanskje ser ting man VIL glemme. Dagen etter var jeg litt klein, så jeg satt stort sett slik.

Men så bare; skal vi dra ut og ha det gøy i kveld eller? Det er jo så fint vær. Faen, det er farlig med fint vær. Så vi dro på oss kjoler, og dro på Olivia for å ha vorspiel. Vakre jenter, vakkert vær, vakker vin. Faen, det er farlig med ting som er vakre.

Jeg tok på meg en kjole med åpen rygg, men jeg hater jo åpen rygg, så jeg snudde den like greit bakfram. Når jeg ser på alle de skurrete bildene, tør jeg ikke å tenke på hvor mange som har sett "for mye" av meg. Men, ja. Så dro vi på Olivia. Og der ble det veldig mye vin.

Classy er navnet. Jeg har slettet over halvparten av bildene fra i går, blir rett og slett flau. Men hallo: YOLO. You only live once.

I dag har jeg hatt det helt forferdelig. Og natten husker jeg svært lite av. Så da er det jo bra at min oppførsel er nøye dokumentert. På film. Øynene mine gråter.

Heldigvis, så har jeg verdens beste venner. Vi har ledd tårekanalene våre i stykker i dag, og rett og slett hatt verdens beste kveld. Samboer'n laget middag, og vi tok den rett og slett med oss utenfor. Vi bor rett ved vannet, så da ble det kveldssol, middag og pledd. Skikkelig kvalitetstid. Helt til det kom tre "kjekke" karer som hadde lyst til å kysse og stryke oss på armen. Da vi ikke hadde lyst ble vi beskyldt for å være rasister, og så besvimte en av dem foran oss på plenen. Søndagsdrama!

Nå er vi akkurat ferdig med å se film, og godjentene har lagt seg. I morgen blir en helt FANTASTISK dag! Vi skal ut på seiltur, og bare kose oss masse i solen. Dessuten har det skjedd to veldig bra ting i dag. Theabestis har kommet hjem etter et alt for langt opphold i Mexico, og Nadja som ble min søster i Los Angeles, har FLYTTET til Oslo! Hjertet mitt er så happy at jeg ikke har ord. Nå trenger jeg heftig effektiv beauty sleep, så vi blogges i morgen. Natta, alle sammen!

alt må på rens

Jeg har virkelig hatt den beste 17. mai-feiringen noensinne, hadde aldri trodd at jeg kom til å digge en sånn dag. Alt for mange mennesker, alt for mange barn, alt for mye bunad, alt for mye mat. Men så går det opp i opp med gode venner og champagne, så alt i alt: tusen tomler opp.